maj 24, 2024

Sa ljubavnikom pored pijanog muža

2
lizanje pičke zrele moćne

Bili smo na venčanju u jednom seoskom klubu kojem moj muž pripada. Dok sam ga gledala sa drugarima bio je na dobrom putu da se napije, cerekao se sa momcima koji su mu bili braća iz masonske lože, i svi su bili uspešni biznismeni. Svi su bili pijani, gojazni i uspešni. Preglasno su pričali, zezali se i pravili budale od sebe.

Moj muž je ćelav, 55 godina i prilično van forme. Bio je uvek skroman ljubavnik i nije bio obdaren (oko 12cm) ali jebiga zaljubila sam se a i nije mi smetalo što je već i tada bio prebogat. Taj klub je bio usredsređen na novac, ekskluzivnost i pre svega na biznis vezan za poljoprivredne mašine. Drugim rečima pravo bogato okupljalište.

Odvojila sam se iz pijane mase, došla do jednog od nekoliko šankova i zatražila čašu vina. Dok sam pijuckala začula sam dubok glas iza sebe kako završava malu zdravicu. Kad sam se okrenula bila sam zapanjena veličinom i zgodnim izgledom visokog razvijenog gospodina u veoma skupom skrojenom odelu.

Pogledi su nam se sreli i on se široko osmehnuo. Nisam mogla a da ne pocrvenim i osetila sam trnce koje nisam osećala godinama. Gledao me je kao pravu ženu, skoro kao da me je seksualno objektizovao ali mi nikako to nije smetalo. Bio je to pogled koji nisam osetila godinama.

Predstavio se kao Jovan, a ja sam prepoznala njegovo ime kao novog direktora ogromne poljoprivredne kompanije za koju je bio povezan i moj muž. Jovan je uspeo u kompaniji prihvatajući teške poslove i ne izbegavajući kadrovske zadatke koje su mnogi odbacivali. zgodan ljubavnik

Visok sigurno skoro 2 metra i veoma fit u njega je bilo teško ne buljiti. Zadrhtala sam kada mi je pružio ruku… Bila sam ponosna na svoje telo, nisam imala nikakve obaveze u životu pa sam vežbala i trčala sa ličnim trenerima svakodnevno. Imala sam slatku zadnjicu, koja je i dalje izazivala poglede čak i u mojim kasnim četrdesetima.

Nosila sam kratku, krem haljinu, koja je pokazivala dekolte i moje preplanule noge. Razgovor je teo mirno, staloženo, ali sa mnogo upitnih pogleda koji su bili na ivici snažnog flerta. Tokom ćaskanja začula se glasna buka, pijančenje je krenulo da eskalira u seljačenje i jedan pogled na mog muža mi je rekao da moram brzo da ga izvučem odatle pre nego što osramoti i sebe i mene.

Ovo je bila uloga koju sam igrala mnogo puta u braku. Prišla sam i pokušala da ga nateram da krenemo, ali dao mi je grubu, seksualnu primedbu što je dodatno izazvalo cerekanje njegovih ortaka. Pomogla sam mu da ustane, jedva je hodao.

Dok smo se kretali ka kolima videla sam Jovana kako ulazi u svoj džip. Zastao je kada me je video i ponudio se da mi pomogne da unesemo mog muža u auto. U ovom trenutku bio je kao tona želea i skoro se onesvestio. Zahvalila sam se Jovanu kada ga je stavio u auto i zatvorio vrata. Jovan je stao blizu mene i pitao: „Da li će ti možda trebati pomoć da ga izvedeš napolje?“ – taj trenutak je bio električan za mene jer sam osetila njegov miris i pogled.

Mucala sam i tiho rekla: „Da-da.“

Sela sam u auto i vozila dok je Jovan išao svojim kolima iza mene. Dok sam vozila, pogledala sam svoju šminku u ogledalu. Bila sam nervozna kao tinejdžerka na prvom sastanku. Kad sam stigla parkirala sam se tako da je bilo mesta i za Jovanov auto u našoj garaži. Njegov auto parkiran ispred kuće pokrenuo bi skandalozne glasine i tračeve, tako je to kada živite u posebnom naselju za bogataše.

Jovan je izašao da mi pomogne sa mojim pijanim mužem. Lako ga je podigao, uprkos njegovoj težini, i uneo unutra. Postavio ga je na kauč u dnevnoj sobi i okrenuo se prema meni. Zagledala sam se u njega i rekla: „Hvala ti, ne znam kako bih ga sama unela. Da li bi hteo neko piće možda?“

„Može viski, hvala.”

Moj muž je glasno hrkao na kauču dok smo mi ćaskali u velikom dvorištu. Slušao me je dok smo sedeli napolju i bila sam opasno svesna njegovog tela i dodira njegove ruke dok je u našem razgovoru ukazivao na neku stvar. Spontano sam mu sve više prilazila a on se nagnuo prema meni, naša lica udaljena nekoliko centimetara.

„Imaš prelepe oči. A o ostatku tvog tela da i ne govorim.“

Njegovom rukom na mom ramenu, povukao me je prema sebi i poljubio. Bilo je to kao strujni udar! Ovaj zgodan gospodin, koji me je ljubio dok je moj muž spavao, obuzeo mu je celu. Otvorila sam usta i jezici su nam se dodirnuli. Privukao me je još bliže, rukama svuda oko mene. Njegove ruke su se kretale preko mojih leđa dok su moje obuhvatile njegov vrat. Nikada nisam želela da se to završi…

Jovan me je podigao na noge i držao uz svoje telo. Mogla sam da osetim mišićave grudi i bedra dok su me njegove ruke pritiskale uz sebe. Osećala sam se tako seksualno živo! Moje bradavice tvrde, gaćice mokre od želje za ovim čovekom! Pogledala sam u njega i povukla mu glavu da ga duboko poljubim. Moj jezik traži njegov, želi ga, treba ga, žudi za njim. Nikada se nisam ovako osećala.

Naš poljubac je prekinut i on me je ozbiljno pogledao, kao da je čekao da ja budem ta koja će prva progovoriti. Čula sam svoj glas kako govori: „Molimo te.“

Jovan je upitao: „Moliš me šta?”

„Molim te, uzmi me!”

Jovan se nasmešio i podigao me, noseći me u naručju u dnevnu sobu gde je moj muž bio onesvešćen i hrkao. Sećam se da sam gledala dole u njegovo gojazno telo i smeškala se iznutra. Pokazala sam Jovanu na spavaću sobu i on me je spustio na krevet. Skinula sam mu kravatu i dok sam mu otkopčavala dugmad na košulji, Jovanove grudi i stomak su se pojavili.

Ponovo me poljubio i otkopčao zadnji deo moje haljine, pustivši je da sklizne na pod. Izašla sam iz štikli učinivši me još nižom u odnosu na njega, i stala pred njim samo u grudnjaku i gaćicama. Jovan je otkopčao pantalone, iskoračio iz cipela i bokserica i ja sam zadrhtala pred njegovoj ogromnoj muškosti. Bio je OGROMAN! O Bože!

Spustila sam ruku da ga osetim. Dok sam hvatala njegov kurac shvatila sam da moji prsti ne mogu da se spoje oko njega. Drkala sam ga a njegova tvrdoća prislonila mi se na stomak! Bila sam prilično uznemirena i uzbuđena dok sam se pitala da li ću to moći fizički da uradim jer je bio tako velik (sigurno 20 cm i debeo do zla boga!). lizanje pičke zrele moćne

Iskidao mi je donji veš, ljubeći mi vrat i ramena dok mi je njegova ruka milovala stomak i bedra. Razdvojila sam noge i dahtala dok su njegovi prsti probijali moju natopljenu picu. Njegova usta su sisala moje bradavice nežno ih grizući. Osećala sam se kao da sam u plamenu! Poljubio me je u stomak i potpuno sam mu se otvorila. Njegove ruke su uhvatile spoljnu stranu mojih bedara i povukle moje noge. Konačno je njegov jezik kliznuo duboko u mene. Izvila sam leđa i zavapila!

Moje ruke su pritisnule njegovu glavu a prsti se umrsili u njegovu kosu. Sisao mi je klitoris, šaljući me preko ivice u roku od par minuta. Moje telo je vibriralo dok sam vrištala! Nisam ovako svršila godinama … možda i nikad! Nastavio je da me zadovoljava, njegov jezik je bio tako duboko u meni, a potom je odlutao do mog dupeta i čak se vrteo oko mog šupka! Bila sam šokirana novim zadovoljstvom koje mi je ovo donelo. Vrištala sam, stenjala, dahtala kao nikada ranije.

On me je posedovao. Toliko sam ga želela, ali nisam bila sigurna da ću moći da primim sav njegov ogroman kurac. Bila sam tako mokra, iscrpljena od orgazma i toliko sam ga želela. Poljubio mi je vrat, zatim usne, okusila sam svoje sokove na njegovom licu. Pružila sam ruku da uhvatim njegov kurac i uvedem ga u sebe.

Dok me je ljubio, osetila sam glavu njegovog penisa na svojoj vagini dok se nežno pritiskao. Polako je ušao u mene, a ja sam povikala, savijajući leđa dok je on uranjao u mene i nije stao. Polako se zabio u mene sve dok nisam osetila njegova masivna jaja na sebi. Osećala sam se kao devica dok je dodirivao mesta kojima nikada niko nije ni prišao. Dahtala sam od intenzivnog zadovoljstva i bola koje sam doživljavala.

Svakim udarcem Jovan je bio potpuno u meni, protežući me do krajnjih granica! Jovan je počeo da me tuca tako brzo i snažno, da sam svršila opet i opet..! Plahte su bile natopljene našim znojem i sokovima. Osetila sam da će konačno svršiti jer se naprezao i napinjao. jebanje sa ljubavnikom

Zakopao je svoj kurac duboko u mene i preplavio me svojom spermom! Kad se srušio na mene, osetila sam kako mi curi iz pičke niz guzu. Kada smo konačno došli do daha, pogledala sam na sat. Jebali smo se 45 minuta bez pauze i predaha! Svaka žena će vam reći da je to nadrealno!

Jovan je bio džentlmen i nežno me je poljubio dok je ustajao. Obukla sam ogrtač i gledala ga kako skuplja svoju odeću i golišav izlazi u dnevnu sobu gde je moj muž još uvek glasno hrkao onesvešćen. Osetila sam kako mi njegova sperma curi niz bedra. Jovan je pogledao mog debelog muža, pa mene… a onda je uradio nešto nestvarno.

Obrisao je svoj kurac, još uvek mokar od naših sokova, po licu mog muža! Plahnula sam u smeh i cerekala sam se dok sam pokazivala Jovanu da ne preteruje da ga ne probudi. Izašli smo u garažu i tada smo se strastveno poljubili.

„Možda želiš moj broj?“ – upitala sam ga dok je ulazio u auto.

„A zašto misliš da ga već nemam?“

„Nisam ni sumnjala.“

„Čujemo se lepa.“

Ušla sam unutra i gledala ga kako odlazi. Bolele su me bradavice, noge, stomak i pica od maratonskog jebanja koje sam upravo imala sa kurčinom od 20+ centimetara. Nije to bio poslednji put…

KRAJ!

Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 22 Prosecna ocena: 4.4]
(Visited 5.286 times, 1 visits today)
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

2 thoughts on “Sa ljubavnikom pored pijanog muža

  1. Tako to ide, ona voli njegov kes i sa njim je.. ali kurac trazi na drugom mestu. Samo napred.. ko jebe debelog bogatog pijanduru xD

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

devojka za upoznavanje

Don`t copy text!