jun 15, 2024

Moj Zet moj Gospodar

0
mamu jebe zet

Nevena je bila u braku godinu dana i bila sam oduševljena. Mladen nije bio samo savršen muž, on je bio savršen zet. Čim su se verili, počeo je da me zove “mama”, i svaki put kada bi me pozdravio i kada bi se rastali uzeo bi me u naručje i podelili bi dug poljubac. I on se veoma vešto ljubio. Bio je besprekorno pun ljubavi i nežnosti prema meni, vrlo pažljiv, a Nevena ga je nazivala mojim „pozajmljenim mužem“ jer je uvek bio spreman da dođe u moju kuću radi bilo kakvih sitnih popravki ili drugih poslova koji su zahtevali mušku ruku (bila sam razvedena nekoliko godina).

Nevena je unapređena, a njene nove dužnosti uključivale su putovanja na par dana svakih nekoliko meseci. Bila je njena ideja da Mladen tada provodi vreme sa mnom. „Mama, zašto ne? Otkad si razvedena, jedva da izlaziš.” Mladenov odgovor je bio: „Naravno da želim. Koji muškarac ne bi želeo da ga vide sa tvojom mamom?”

Kakav laskavac. I tako je počelo. Svakih nekoliko meseci Mladen bi me vodio na večeru u lep restoran. Ili bismo kuvali kod mene ili kod njega, pošto je jedan od njegovih brojnih atributa to što ume da kuva. Često bismo veče završavali filmom. Jedne noći me je Mladen nazvao pre nego što me pokupio. „Hoćeš li večeras obući moju omiljenu crnu haljinu? Sviđa mi se kako izgledaš u njoj.”

„Naravno dušo“, odgovorila sam. „I veoma sam polaskana.”

„I imam još jednu molbu. Hoćeš li je nositi bez grudnjaka?”

Na trenutak sam ostala bez reči. Ja sam prilično prsata i nikada nisam razmišljala o ideji da dozvolim da moje devojke budu nekontrolisane. Pokušala sam da zvučim nonšalantno. „Naravno dušo, ako je to ono što želiš.”

Inače imam pedeset dve i imala sam sreću da još nemam jako opuštene grudi. Jedno je bilo sigurno, a to je da imam bradavice. Bile su istaknute. Kada me je video rekao je: „Mama, ti si jedna prelepa žena.” Mislim da me je malo čvršće držao i ljubili smo se duže neho inače pre nego što me je otpratio do auta.

Kako je veče odmicalo, otkrila sam da uživam u tome da su mi grudi slobodne. Osećala sam se oslobođeno. Gledali smo film te večeri u mojoj dnevnoj sobi. Kako smo često gledali moderne drame, one su neretko sadržavale scene seksa. Uvek sam se malo izvijala kada bi se to desilo. Kada je na ekranu bila gola žena, o čemu je Mladen razmišljao? Jedne noći je rekao: „Kako bi bilo da večeras donesem film za nas sa malo više iskrica?”

„Naravno”, odgovorio sam. „O kakvom filmu se radi?”

„Sačekaj i videćeš“, rekao je. „Zaista me zanima da li će ti se dopasti.”

Činilo se da je radnja filma smeštena u neku južnoameričku republiku. Vozila je atraktivna mlada žena kada ju je automobil sleteo sa puta. Domoroci su je oteli. Saznali smo da je ona ćerka vladinog zvaničnika i da je kidnapovana kako bi teroristi mogli da vrše kontrolu nad njim. U sledećoj sceni izgledalo je da je mlada žena u starom magacinu. Bila je vezana sa rukama preko glave. Jedan od njenih otmičara ju je skinuo potpuno golu. Moje disanje se ubrzalo. Njene grudi su bile prilično velike, a način na koji su joj ruke bile vezane preko glave činio ih je isturenim na uzbudljiv način. Imala je savršenu guzu. bičevanje

Oduvek sam sebe smatrala skromnom i konzervativnom ženom, ali nisam mogla da skinem pogled sa nje. Plašila sam se da pogledam Mladena. Usledio je dijalog o tome da će snimiti video koji će poslati ocu zarobljene devojke da mu pokažu da su ozbiljni. Jedan od maskiranih otmičara stao je ispred nje sa bičem i počeo je da je šiba po grudima. Nisam mogla da dođem do daha. Nikada u životu nisam videla nešto tako uzbudljivo i erotično. Ovo nije bio mejnstrim film. Bio je pornić!

Glumica je vrištala a kada je sve završeno, noge su mi se toliko tresle da nisam bila sigurna da mogu da stanem na njih. „Kako ti se dopalo?” upitao je Mladen. Pokušala sam da obuzdam mucanje u svom glasu.

„O moj Bože. Ne znam šta da mislim o tome! Da li je Nevena gledala ovo sa tobom?”

„Naravno”, rekao je. „Zapravo, ona je ta koja je odabrala taj film.”

Dok smo razgovarali, videla sam Mladenove oči na svojim grudima. Bradavice su mi bile toliko tvrde da su delovale kao da će pocepati tkaninu haljine.

**

Kada se Nevena vratila otišle smo zajedno na ručak. Pojavila se i tema filma. „Dušo, baš volim izlaske sa zetom! Mladen je savršen džentlmen i sjajan sagovornik.“

„On te baš obožava mama. Kaže da si posle mene najzgodnija žena u njegovom životu.”

„Nevena! To je rekao? Volim tog momka kao da mi je rođeni sin.”

„Slušaj mama. Znam da ti je bilo teško nakon razvoda. Samo želim da ti kažem da ako jedan od tvojih sastanaka sa Mladenom bude imao srećniji kraj nego inače, nikakav problem.“

„Nevena”, rekla sam, u neverici. „Šta to pričaš…?”

„Mama, on te voli. Ma on te obožava. Imam potpuno poverenje i u njegovu ljubav i u njegovu odanost. Nemam problem da ga delim, toliko ga volim, toliko mu verujem.”

Dok sam se vozila kući sa ručka, nisam znala kojim putem idem.

***

Nekoliko nedelja opet je došlo vreme za druženje i opet je Mladen doneo film. Neko se približavao jednoj kući sa kamerom, tako da je kadar imao perspektivu osobe koja snima snimak. Shvatila sam tada da je to kuća Mladena i Nevene! Kakav je ovo film? Vrata su se otvorila. Kamera je tiho prošla kroz kuću i otišla u kuhinju. Nevena je bila u kuhinji za pultom okrenuta leđima kameri. Odjednom je osetila nečije prisustvo i okrenula se.

„O BOŽE!” dahtala je. „KO SI TI? ŠTA HOĆEŠ?”

Odgovorio je muški glas, mirno. „Želim da skineš odeću.“ Bio je to Mladenov glas! Bila sam uzbuđena, zbunjena i radoznala.

„Molim te“, odgovorila je na potpuno ubedljiv i plačljiv način. „Molim te, ne teraj me na to.”

„Rekao sam da se skineš“, odgovorio je Mladen, a glas mu je bio preteći. „Želim te golu.”

Srce mi je lupalo sto na sat. Da li će moja ćerka da se skine pred kamerom? Prsti su joj otišli do dugmadi bluze. Usledili su njen grudnjak, šorts i gaćice. Mladen mi je pokazivao porno video koji je napravio sa Nevenom! Kamera se pomerila prema njoj, a onda je ekran postao crn. Kada je nastavljena scena, kamera je bila na stativu. Nevena, još uvek gola, bila je vezana za jednu od kuhinjskih stolica. Njen otmičar, sa skijaškom maskom, prišao joj je. Otkopčao je pantalone i izvadio ogroman penis u erekciji. vezana jebana u usta

„Hajde da saznamo koliko si dobra u sisanju kurca.” Nevena je, kao i ja, bila sitna dama, niska. Da li će on da muči moju devojčicu tim debelim kurcem? Mladen je upleo prste u Neveninu kosu. „Sisaj”, naredio je. Nevena je, izgledajući užasnuto, otvorila usta i poslušala. Pola kurca je bilo sve što je mogla da primi. Mladen je uživao neko vreme, izvukao je kurac i ispalio spermu po njenom licu i grudima.

„Ufffff…”, rekao je Mladen tiho, skoro sam zaboravila da je tamo pored mene! Sledeći segment je krenuo, Nevena vezana za krevet, sa raširenim rukama i nogama. Imala je kuglu u ustima. Njen maskirani otmičar se popeo na nju i počeo da joj sisa bradavice dok je cvilila. On je išao dole preko stomaka, a zatim počeo da joj ljubi picu. Nevena je očigledno bila jako uzbuđena, jer je počela da svršava skoro trenutno.

Kada je prestala da se migolji, Mladen se postavio iznad nje. Pokušala je da priča kroz kuglu. Mogla sam da razaznam da je govorila: „Ne! Ne! Prevelik je!” Nije dobila milost. Gledala sam kako prvo glava, a zatim malo po malo ceo kurac nestaju u sićušnoj pički moje kćeri. Vodio je ljubav sa njom dugim, sporim potezima, a oči su joj se raširile svaki put kada bi ga gurnuo do kraja u nju. Počela je ponovo da svršava, a Mladen je zastenjao i ispraznio svoja jaja u nju. To je bio kraj.

Mladen mi se približio na kauču. „Da li ti se dopalo?“ upitao je.

„Da“, rekla sam bez daha. „Svidelo mi se.”

„Da li si sebe ikada zamišljala u takvom scenariju?“

„Pa… ne baš… mislim, imala sam fantazije o tome da me primoravaju na seks. Sve žene to maštaju.”

„Volela bi to da probaš?“ upitao je.

„Prvi film koji si mi pokazao. Volela bih da znam kakav je osećaj imati ruke vezane preko glave kao ona devojka.“

Ustao je i uzeo me za ruku. Sišli smo niz stepenice u podrum. Bilo je prilično mračno i zastrašujuće. Mladen je uzeo komad konopca. U jednu od greda iznad moje glave bila je uvrnuta kuka. Nisam se sećala da je bilo tamo. Da li ju je stavio tamo tokom jednog od svojih majstorskih zadataka? Prvo mi je spojio zglobove, a zatim ih vezao za udicu. Senzacija je bila neopisiva.

„Želiš da stvari učinim malo realnijim?“

„Mhm“, odgovorila sam nesigurno.

Počeo je polako da mi skida duksericu. Ono što je učinilo scenu tako neverovatno uzbudljivom je to što nisam mogla da sprečim da se to dogodi. Bila sam nemoćna. Nisam mogla ništa učiniti da sprečim da se moje sise otkriju. Kada mi je duksericu iskidao blago sam zastenjala. Osetila sam njegove ruke na svom struku. Raskopčao mi je šorts, povukao ga i pustio da mi padne do članaka.

Čula sam neku vrstu klika. Bio je to džepni nož. Presekao mi je gaćice na bokovima, sa obe strane, i povukao ih. Sečenje je bilo mnogo uzbudljivo. Bila sam gola. Obuhvatio je moje grudi. Onda se jedna ruka polako spustila preko mog stomaka do moje pice. Dok je jedna ruka štipala bradavice, druga mi je dražila usmine i klitoris.

„Šta bi još volela?“ upitao. Trebalo mi je nekoliko sekundi da odgovorim, pošto sam dahtala i nisam mogla da pričam.

„Želim… da me… razvališ… kao što si… Nevenu.” mamu jebe zet

Pljunuo mi je u usta i bila sam jednako razrogačenih očiju kao Nevena kada je ušao u mene sa svojim ogromnim kurcem. Sve je bilo programiranje i otvaranje moga uma, Mladen me je upoznao sa novim erotskim iskustvima. Posebno sam tražila stvari koje sam videla u prvom filmu koji mi je pokazao, stiskanje grudi, stezaljke za bradavice, bič i druge stvari koje smo videli.

Počeo je žestoko da me jebe i da mi uvrće bradavice. Bio je grub, strog, dominantan. Njegova debela kita dodirivala je tačke u mojoj pički koju nikada ranije niko nije dotakao. Gurao mi je prste u usta, grebao me, šamarao… rekla bih da sam svršila barem pet puta te večeri. Bez moje dozvole on me je odvezao i nabio mi usta na svoj kurac kako bi ih napunio spermom. Bila sam ponižena, izjebana, razvaljena… i bila sam presrećna!

**

Mladen i ja još uvek imamo sastanke kada Nevena nije u gradu. Kroz ponašanje i komentare moje ćerke bilo mi je jasno da ona zna šta se dešava između mene i njenog muža. Podržavala je sve to i bila je veoma radosna što sam posle par godina iskreno srećna i seksualno zadovoljena.

KRAJ!

Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 58 Prosecna ocena: 4.6]
(Visited 15.793 times, 1 visits today)
Please complete the required fields.




loading
Upoznavanje Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

devojka za upoznavanje

Don`t copy text!