april 15, 2024

Moja matora mama

7

Jedne davne godine, u prošlom veku, krenuli smo na more, čale, mama i ja  u neko odmaralište na crnogorskom primoriju, nekakvi bungalovi-male kućice od drveta. Ja 12 godina klinac, poceo da ga stidljivo drkam, kad god je moglo u taolet pa udri. Na moru , smena 15 dana, pa kući, sa nama u drugom bungalovu je bio jedan par čika Žika i teta Rosa naši dobri prijatelji. Na plazu smo išli zajedno, ja sa svojim društvom u vodu ,,,a oni karte i sunčanje.Dogovor je da moja mama pravi ručak a Rosa večeru. Ručamo zajedno, večeramo zajedno,,,,sve u svemu meni dosadno.

Pri kraju smene,  u doba ručka, krenem do bungalova nešto ranije, znam keva je unutra-smislio sam  da je uplašim…iznenada..ono dečije..bau! Ušunjavam se u bungalov…keva nije u kuhinji. Čujem zvukove iz sobe, lagano lopovski malo otvorim vrata.Čika Žika namestio moju kevu zguza, svukao kupaće do kolena, nadrkane kurčine, hvata kevu za bokove. Gledam kao hipnotisan u šoku-pa on moju mamu oće da jebe! Svitlao joj kurac do jaja ,,,keva je dahtala i nešto mumlala od zadovoljstva. Vrtela guzom, nabijala se na kurac, očigledno da joj je jako prijalo.

 

Onda ga je Žika izvadio i namestio na guzu..i počeo da prodire u nju…NE NE tu idiote, joj,,,boli Ćuti kurvo –neko će da nas čuje..Svi njeni pokušaji da se skloni sa Žikinog kurca neuspešni.Žika ga je već nabio do kraja i zestoko ju je jebao,,,Mama je cvilela, jaukala , plakala od bola..molila ga…ali Žika je nemilosrdno jebao….onda sam pobegao na plazu ne dočekavši kraj jebačine. Onako sav smeten od prizora –sta da radim? Jako mi je bilo tesko, pa zar čika Žika da je jebe. Te cele noći nisam spavao. Mama sledeća tri dana nije išla na plažu,bila je sva utučena, nevoljna, ćale nije ništa primećivao. Druženje sa Žikom i Rosom je nekako zahladilo. Posle godišnjeg odmora moji su se prestali  držiti sa njima.

Ubrzo su se moji razveli, i tata je ubrzo otišao u Austriju da radi.Mama i ja smo ziveli u stanu,,,jedan tipičan provinciski zivot, ona na posao…ja u školu. Tu i tamo je mama imala po nekog ,mada jako diskretno.Odlazimu Beograd na faks, završavam, zapošljavam se u jednoj firmi, devojke. Vidjam  se sa mamom  dosta retko, tri četiri puta godišnje. Često se čujemo preko telefona. O njenom intimnom životu nikad nismo pričali. A i stalno me guši..kad ću da se ženim..pa sine imaš 34 godine, a majko ja tebe ne pitam kad ćes ti da se ponovo udaš.

 Redovno zujim po netu,,,i  udjem na jedan erotski sajt, gledam devojke, žene, i u jednom trenutku zapazim starija dama-55 god, iz mog mesta…počnem da se kuckam sa njom onako fino da li je u braku,,,,ima li dece,,postajemo virtuelni prijatelji. Posle par dana počinjemo da kuckamo i o sexy,šta ja volim , šta ona voli. Priča kako užasno voli da se  jebe,  da obožava kurac, da joj treba jebač,mladji- U vezi je sa nekim komšijom, njena generacija, ali je nezadovoljna jer je slabo jebe,  ,,,,zivi sama, sin joj je u Beogradu,,,Jebote pa to je moja mama! A taman sam nekako potisnuo slike iz detinjstva kako ju joj Žika pocepao guzu. Ta kuckanja sa mamom su mi dizala kurac, pa jebote bog –bar pičke ima gde hoćeš—nisi  normalan  da se pališ na mamu-matoru jebačicu kurvetinu.

Idem za uskrs kući kod mame, dolazim ljubimo se, pričamo,,,kritikuje  me sto me dugo nema. Idemo popodne kod rodjaka na ručak,,,sve u svemu  bez veze. Zajebavam kevu kako je savremena ima 60g a piči po internetu, a sinko dosadno je , loš tv program,,, Veče, kasno, odlazim u svoju sobicu,,,palilm lap top,,,i trazim je na netu,,,,nema je jedno pola sata….evo je on line. Počinjem priču o sexy,,prihvata je pričam je kako bih voleo da se jebem sa njom i da bi mogao doći u njen  grad. Moli me da odlozim dolazak, jer joj je sin u kući-došao  za uskrs. Dakle ona je ta-i poslednja provera. Kurac mi je hteo da pukne od napaljenosti.

Izlazim iz sobice,  idem do taoleta, da se umijem , smirim sebe ,a i kurac. Idem do dnevne sobe, keva na netu,,,kao gleda neke vesti!!

Obučena u kućnu haljinu, raspuštene kose, zajapurena u licu, ajde mama da nesto popijemo , ne spava mi se nešto.Pijemo neku rakiju, sedimo na trosedu, pita me šta me to muči,,,,ma ništa.Gledam je sasvim drugačijim očima, posmatram u njoj ženu !  Matora,sise velike,dupe veliko, stomak,usne pune sexy senzualne. Gledam je u te usne i razmisljam koliko je tu kurčeva bilo…svršavalo na tom licu  već punom bora. Jel je moguće  da tako jako voli kurac, pa i u tim godinama. Pričamo obične stvari.

Ide da skuva kafu, već je ponoć, priča kako dugo ovako nismo pričali, hoda graciozno lagano ljulja guzom, jebuzovna je još uvek,,,Pijuckamo rakiju , kafu i pričamo dalje. Mama zašto si se razvela od oca?  Pa imao je drugu ženu-mama pa što to nisi prevazišla. Gotovo je sad sine. Znas onu Rosu,,,e sa njoom je bio u vezi. Mama pa šta—i ondah izvalih kao iz topa- i tebe je je Žika jebao pa nikom ništa.

Skočila je kao oparena…sta to pričaš….mama sedi smiri se.Popi jednu rakiju-jel ti otac srao da sam se jebala sa njim. Ne mama gledao sam te onaj dan kad te jebao u guzu..kad si cvilela plakala od njegove kurčine. Plač …i opet plač…sta sam doživela ! Ajde kevo smiri se, znamo ti i ja da jako volis kurac i to je normalno,,,a i ja volim kevo pičku i to je bre prirodno…ajde smiri se opusti se voli tebe tvoj sin.Zagrlio sam je snazno, njene  sise pribio uz sebe. I dalje plače…

Par minuta u mom zagrljaju ju je na neki način smirilo, mazim je lagano po vratu, nežno,ljubim je u obraz. Mama znam da si nezadovoljna zivotom, jesam sine, gledam te velike sise kroz dekolte haljine-Mama pa ti si još uvek dobra pička, momci drkaju na tebe na tvoje noge guzu, sise—kako se to pričaš sine. Pričam ono sto znam mama…a ja volim da si zadovoljna da budeš dobro izjebana..a jebiga nisi ti kriva što voliš da se jebeš! TI si lud,,,pijan,,Nisam mama-vidis kako imas dobre sike,,i zavučem ruku u haljinu i uhvatim joj sisu…sta radis to nesrećo…svako bi svršio na te sise…jel volis tu da ti se svrši?

Odgurnula me od sebe….i oštro me pogledala u oči.. dugo čutala…Mama sve znam šta volis, šta te pali, koliko volis da se jebeš,  ja se već par meseci kuckam sa tobom preko neta, pre par minuta smo se kuckali.Ostala je skamenjena u šoku…sva crvena u licu,,,znoj na čelu…I šta sad sine? Zašto nisi prekinuo to kuckanje kad si video da sam ja….Mama .jednostavno nisam mogao…sve me je to palilo do ludila….posle svakog kuckanja sam drkako kurac. Znam da nije ok,,,ali jebiga tako je ! Tresla sa kao da ima groznicu.

Privukao sam je sebi i poljubio u njene pune usne,,,jednostavno se opustila bez snage da opire,,,ljubili smo se u usta vrteli jezike stezao je uz sebe Oću da te jebem mama,,,,čutala je hvatam je za sise ,,,ljubim joj bradavice ,,,raskopčavam joj haljinu….sise se obesile njen vreo dah me još više pali,,,,uhhhh kako mi treba kurac sine.

Skida kućnu haljinu ,,,,u gačicama belim,,, baca haljinu na pod,,,i u strastvenim poljubcima smo na podu…dizem joj  debele noge, pomeram gaćice, hvata me za kurac i uvodi ga  u pičku…nabijam ga žestoko jebem je kao životinju,,,,i posle par minuta punim joj pičku spermom…osećaj sperme sina u sebi svršvaa i ona steže me nogama dahće kao kučka….ufffff kako dobro jebes sine,,,jebi me,,,jebi me još.

Lezim preko nje…mekanog kurca u njenoj pički…mama odliččno se jebeš…ljubi me jako,,,moj novi jebač-moj sin. Ležim na podu ,,,ustala je otišla do taoleta ,vratila se sa mokrim peškirom,,,,i počela da me briše po grudima, stomaku,,,kurac,,,jaja. Sine imaš dobar kurac-paše mi taman. Ljubi ga majka-uzima ga lagano u usta i počinje da sisa…posle par trenutaka je kurac spreman za novu rundu….seda na kurac odozgo se navlači ….meša lagano guzom,,,sise me dodiruju po grudima..dahće….mmmmmm kako je lepo….! Nabijam ga odozdo,,,,odlično se jebe..prava je jebačica matora kurvetina. Svršavamo tako zajedno….

Idemo u kupatilo kupamo,,,,se ja joj perem sise pičku,,,ona meni kurac  guzu,,,brišemo..idemo sad u moju sobu u krevet. Lezimo goli jedno uz drugo,,priča mi i  o svojim jebačima, a ja njoj o mojim jebačicama. Mazim joj pičku, drzi me za kurac,,,i priča kako je prvi put popusila kurac,,,kako je prvi put jebala se sa dvojicom jebača,,,kako joj je bilo super. Počinjem da joj ljubim vrat ,,sise,,idem vrelim jezikom ka dole, vraćam se naviše…pitam je jel ima vibrić…da imam  donesi ga….Sad nas troje u krevetu ona ja i vibrator… lizem joj pičku sva je slinava..okrećem se da mi moze pusiti kurac…iznad nje sam zadignutih nogu ,lizem joj guzu pičku,,,jebem je jezikom u obe rupice..namešta se da joj moj jezik udje dublje…sisa mi kurac i mazi mi mi anus.

Okrećem je zguza, stavljam joj ga izmedju guzova…trljam kurac  po tom zarezu…uzimam vibrator i nabijam ga skroz u pičku….zuji Namestam kurac na guzu,,i lagano  ga gurkam…Nemoj sine ..bole će me –mama samo se lagano opusti,,,guram ga  lagano….i pričam joj da se opusti,,,,da uziva….počinje da meša….stavi ga skroz,,,uuuuuuu jebi me ,,,,tako….Karam je lagano u guzu ,,,vibrić u pici zuji……ječi od meraka…..ufff uffff …steze mi kurac grči joj se pička i guza….svršava…punim je u guzu…vrela strast…ječanje…..počinje da piša…sva se upišala po nogama krevetu,,,pala je na stomak kao mrtva.

Uff kako je bilo ovo dobro,,,ovo je prvi puta da se upišam od jebanja..

Već je podne, budim se , keva mu puši kurac, oću da se pomerim….budi miran-ležim bez pokreta,,,a ona ga sisa,,,punim joj usta…sve je oblizala i progutala,,sine ovo je mesto doručka!!! Ajde  na kafu.

Posle tog uskrsa sam često dolazio kući ….da vidim mamu.

Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 50 Prosecna ocena: 4.2]
(Visited 56.191 times, 3 visits today)
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

7 thoughts on “Moja matora mama

  1. a sta bi da ti je mama jebozovna drolja i da cjeli zivot slusas druge kako bi ti guzili mamicu i da se jebe ko kurvetina

  2. Ko god ima priliku neka potuca svoju mamu! Ni jedno svršavanje posle toga, NE vredi ništa!!!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

devojka za upoznavanje

Don`t copy text!