jun 15, 2024
maćeha mu jaše kurčinu

Peđa se probudio na kauču u očevoj kući i prvo što je shvatio je da je očajnički napaljen. Ponovo je sanjao o seksu, njegov kurac bio je bolno uspravan. Osluškivao je da li se čuju zvukovi u kući a ruku je pružio ispod ćebeta koji ga je pokrivao da pomazi svoju erekciju. Kuća je bila tiha, iako je Peđa znao da je već kasno jutro. Da je bio kod svoje kuće, majka bi ga već odavno izvukla iz kreveta, bila nedelja ili ne. Ali ne i tata. On i njegova nova supruga, Helena, bili su u izlasku do kasno sinoć.

To je trebao da bude njegov vikend kod oca, ali jedina osoba koja je zaista imala koristi od toga bila je Peđina majka. Sa obzirom da nije bio kod kuće, njegova mama je mogla da izađe u provod i da joj dođe ljubavnik. Činilo se da je tinejdžer bio pomalo i teret za oba roditelja. Imao je osamnaest godina, trebalo bi da bude napolju sa prijateljima, da živi svoj život, da uživa u poslednjem letu slobode pre nego što na jesen krene na fakultet. Umesto toga, još uvek se vozio između svoja dva roditelja.

Ali tog jutra nije razmišljao o tome, bio je prenapaljen i želeo je da drka. Uprkos hrkanju koje je dolazilo iz spavaće sobe niz hodnik, Peđa nije želeo da rizikuje da bude uhvaćen kako masturbira u dnevnoj sobi. Ustao je i nečujno koračao niz hodnik u kupatilo. Bio je u iskušenju da baci pogled u njihovu sobu. Možda je Helena spavala gola i mogao bi da vidi njeno raskošno telo. Ali ne, rizik da bude uhvaćen nadmašio bi svaku korist, bez obzira koliko je Helena seksi.

Tata ju je oženio jedva nekoliko meseci nakon što je razvod bio konačan. Insistirao je na tome da je Peđa zove “mama”, ali on to jednostavno nije mogao. Previše je poštovao rođenu majku. Helena je bila starija od njegovog oca dve godine, ali je sa 42 i dalje izgledala neverovatno zgodno. Kada god bi se doterala za izlazak mamila je poglede ne samo Peđine nego i drugih muškaraca. Bila je vrela. Njena kosa je bila vrlo kratka što zvuči čudno ali se pokazalo neverovatno seksi na njoj. zgodna seksi maćeha

Peđa je gurnuo šorts dole, seo na šolju i omotao ruku oko kite, misleći upravo na svoju maćehu. Mislio je i na druge žene i devojke stvarajući razna scenarija u glavi. Zgodna profesorica matematike, njegova jedna dalja rođaka… ali nekako su se njegove misli stalno vraćale na Helenu. Zastenjao je, razmišljajući o njoj. U toku žestokog drkanja čuo je zvuk usled kojeg se ukočio. Oči su mu se naglo otvorile i bio je užasnut kada je video Helenu kako stoji ispred njega.

Ušla je u maleno kupatilo, očigledno misleći da je prazno. Peđa je naravno zaboravio da zaključa vrata! Gledala je u njega mutnim uspavanim očima, verovatno još uvek mamurna.

„Helena!” siktao je. „Zar ne vidiš da je zauzeto?!”

Napravila je korak unapred. „Je l’ ti to drkaš Peđa?”

„Helena koji kurac?!”

Deo njegovog mozga znao je da je njegov penis trebao da se smanji od stida, ali nije. Sam pogled na nju kako stoji tamo i nosi ništa osim potkošulje i gaćica izazivao je požudu. Pratio je njeno telo od sočnih usana, bujnih grudi sve do divnog stopala i noktiju na nogama koji su bili obojeni tamno plavom bojom.

Uspravljene bradavice odavale su svoje prisustvo kroz tanki materijal. Njegov penis je pulsirao u ruci. „Izađi napolje!” rekao je jer je to ono što je trebalo da kaže.

„Pssssst”, stavila je orst na usne. „Probudićeš svog tatu.”

Peđa je bio prestravljen koliko i postiđen. Helena je prišla bliže i nagnula se. Buljila je u njegov kurac koji je delom pokrio rukama. „Da ga vidim“, rekla je.

„Šta? Ne! Jesi normalna?” protestovao je.

Ona je ipak uspela da mu odvoji ruke od krila ostavljajući njegov penis otkriven. Sedeo je tamo na šolji, čekajući njenu reakciju. Dugo je zurila u njegov penis, kao opčinjena. Bilo je neverovatno uzbuđujuće. „Imaš veliki kurac Peđa…” rekla je šapatom. „Veći je od tvog tate.”

„Khm…” zamucao je, a onda je zajecao kad je omotala ruku oko njegove kurčine. Njena ruka je bila hladna uz njegov vrući kurac, a njeni dugi, vitki prsti jedva su uspevali da ga okruže. Počela je da ga nadrkava, a on je mogao samo da posmatra njenu ruku kako se kreće gore-dole, dok su njeni plavo ofarbani nokti blistali u polu mraku. To je bila najneverovatnija stvar koju je ikada osetio.

„Jebote… baš je… tvrd. Jel ti se ovo sviđa?“

Kada je podigao pogled, ona ga je poljubila. To ga je zateklo nespremnog, nešto što zaista nikada ne bi očekivao. Ona se traljavo ljubila, verovatno zato što je još uvek bila malo pijana od prethodne noći. Ipak, dok mu je gurala jezik u usta, on je strastveno uzvratio poljubac, nije mu smetao ni ukus cigareta i alkohola iz njenih usta.

Prekinula je poljubac: „Uffff… Dobro se ljubiš mali!”

„Khm, hvala”, rekao je. „I… i ti.”

Ona se zakikotala.

„Peđa, nisi valjda nevin?” upitala je.

Nije znao kako da odgovori niti je ona to očekivala. Sagnuvši se, pomerila je glavu u njegovo krilo. Pre nego što je znao šta da očekuje, imala je njegov kurac u ustima. Uhvatio je šipku za peškire i zavesu za tuš sa obe strane da bi pružio podršku dok se svet okretao oko njega. „Jebote!” rekao je promuklim šapatom. maćeha mu puši kurac

Helena je stenjala oko zalogaja njegovog mesa, pomerajući se gore-dole, vešto koristeći i jezik i ruku. Orgazam je pojurio iz osnove njegove kičme tako brzo da je svršavao pre nego što je shvatio šta se dešava. Zabacio je glavu i ispumpao svoje seme, dok mu se telo povijalo. Nikada nije odustajala dok joj je njegova vruća sperma šikljala u grlo. Ispustila je glasne zvukove gutanja i, kada je završio, ustala je da obriše usta nadlanicom. Dahtala je, oči su joj se zacaklele. „Izvini“, uspeo je da prošaputa.

„Jebote, baš si ukusan”, rekla je.

Pomazila ga je ponovo, a njegov kurac je sada bio zalizan od pljuvačke i sperme. „A ti si još uvek tvrd“, primetila je, a zlobni osmeh joj se širio licem.

Okrenula mu je leđa. Mislio je da je gotovo, ali ona ga je zgrabila i golog ka povela u hodnik. Buljio je u njenu guzu dok je spuštala gaćice niz noge u hodu, otkrivajući mu svoje okruglo dupe. Peđa se osećao kao da je duh koji lebdi kroz kuću, jedva da je mogao da veruje da se ovo zaista dešava. Bila je tu njena pica, obrijana i glatka, usmine su bile proširene i curile od vlažnog uzbuđenja.

Bacila ga je na kauč na kom je spavao i opkolila ga nogama. Osetio je kako mu kurac trlja njene spoljne usmine. A onda… Helena je sela na njega! On je stenjao, ona je uzdahnula! Podigla se i naglo ponovo se nabola na njegov sluzav kurac. Počela je da ga jaše gore-dole, primajući njegov debeli penis duboko u sebe. Bio je zaboden u njoj. Više nije bio nevin.

Tiho uzdišući, Helena je počela da se diže i spušta, jebala je njegov kurac. Mladalačka snaga ga je držala u erekciji nakon orgazma, a to što se jednom potrošio značilo je da može izdržati duže drugi put. Bio je izgubljen u moru blaženstva dok je gledao kako njegov kurac, sjajan od mešavine sokova, polako i ulazi i izlazi iz njene pičke.

Dok ga je jahala zabijala mu je sise u usta. Njen orgazam se najavljivao u fazama sve dok se nije ukočila, drhtala, a njena pica je pulsirala oko njegovog kurca. Ona je bila istrošena, ali on je i dalje trebao da svrši. Okrenuo ju je na leđa, snažno je poljubio i počeo životinjski da se zabija u nju. Ona ga je čvrsto zagrlila i prepustila se zabranjenoj strasti. maćeha mu jaše kurčinu

Peđa joj je držao bokove i jebao je u misionarskoj pozi žestoko se zabijajući u nju. Otvorila je oči i pogledala ga otvorenih usta, vlažnih očiju. Peđa ju je poljubio u vrat, rame, a njegov orgazam se brzo približavao. „Da, da“, prošaputala je. „Jebi me Peđa. Jebi me!”

„O bože Helena“, zastenjao je. „Svršiću!”

„Svrši u mene, dušo… ne izvlači se. Svrši mi u pičku dušo!”

Jaukao je, zabio se u nju duboko i eksplodirao. Kao da je osetio da je njegova sperma okidač jer ponovo je svršila. Ona se tresla koliko i on, a tela su im bila čvrsto stisnuta jedno uz drugo. Konačno istrošen, privukao ju je još bliže, naslonivši bradu na njeno rame. Polako, njene oči su se otvorile i srela je njegov pogled.

„Volim te….. mama“, šapnuo je. Prvi put ju je tako nazvao iako je oduvek odbijao da to uradi.

Ranije, nazvati je mamom bi se osećalo kao izdaja. Sada je bilo savršeno. „Oh, bebo moja“, rekla je, pomazivši ga. „I mama tebe voli.” Poljubili su se dok je sperma kapala niz njena bedra. Čvrsto su se držali, dugo se ljubeći.

„Šta ako zatrudniš?” upitao je.

Nasmejala se. „Ne mogu da zatrudnim lepi moj, koristim zaštitu“, rekla mu je. „Možeš da svršavaš u mene koliko god želiš.”

Poljubili su se ponovo. „A tata?” upitao je.

„Ono što ne zna – ne može ga povrediti“, rekla je, a zatim se zakikotala.

Prva je ustala i otišla u kupatilu da se očisti a Peđa se ušuškao i odlučio da još malo odspava.

KRAJ!

Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 52 Prosecna ocena: 4.6]
(Visited 19.880 times, 1 visits today)
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

devojka za upoznavanje

Don`t copy text!