jul 20, 2024

Tatina nestašna kurvica

0
tata je jebe doggy stil

Sunce je blještalo kroz prostor učionice tokom mog časa hemije kada je moj telefon počeo da zuji. Hemija mi nikada nije bila jača strana i kada je profesor nastavio svoje objašnjenje na tabli, otvorila sam maminuporuku. Pisalo je: „Hej, dušo, nadam se da si provela dobar dan. Tata će te danas pokupiti iz škole, došao je rano jutros iz Australije, a mene su pozvali na noćni službeni put u poslednjem trenutku. Voli te mama.”

Počela sam da se radujem što ću videti svog tatu, on i moja mama su se razveli pre tri godine. Nakon razvoda se ponovo oženio i bio je otac dvoje blizanaca. Živeli su u Australiji i trebalo je da dođe u posetu te nedelje, bila sam srećna kad sam čula da dolazi ranije. Kada je zazvonilo zvono, izjurila sam iz škole da vidim svog tatu. Sedeo je u svom novom automobilu. Tata je oduvek bio bogat i živeo je u potpunom luksuzu.

Uskočila sam i on mi je podario veliki poljubac u usne i grlio me. „Dušo moja, toliko si mi nedostajala, daj tati poljubac.”

Naša porodica je uvek bila otvorena po pitanju slobode i golotinje. Bez problema smo mogli da ulazimo u kupatilo dok se neko tuširao, ljubili smo se i u usta, bilo je to okruženje sa puno ljubavi. Kada su moji mama i tata još bili zajedno, redovno su vodili ljubav sa otvorenim vratima i puštali da njihovi jauci putuju do spavaćih soba na spratu gde smo moja polusestra i ja spavale. Nikada se to nije smatralo nenormalnim, zapravo često su me ti slatki zvuci uspavljivali.

Što se mene tiče ja sam bila već tada sa 19god veoma razvijena devojka sa širokim bokovima, velikom guzom i crvenom kosom. Moja mama bi me zadirkivala: „Dušo, slatkiš si za oči, brinem se za sve ove muškarce oko tebe.” Ja i tata smo ćaskali u mirnom tonu poput „Kakav ti je bio dan…?“ i tome slično. gola dlakava ćerka

Kada smo stigli kući, rekao mi je da uradim domaći ako imam, a onda bismo mogli da naručimo picu i gledamo filmove jer smo imali kuću za sebe. Te noći, tata i ja smo sedeli do jedanaest uveče i smejali se, pričali i gledali film. Film je bio klasičan rom-com i imao je blago erotske scene. Tokom dela filma, gde su dvoje glavnih ljubavnika tako grubo žudeli i izgovarali prilično eksplicitne reči, osetila sam da mi gaćice vlaže, bila sam samo u veoma kratkoj pidžami a tata je primetio moju nelagodu.

Kada sam mu poželela laku noć, otišla sam u svoju spavaću sobu i ostavila ga dole da gleda TV. U krevetu sam razmišljala o scenama erotike koju sam gledala sa tatom. Nesvesno, zatekla sam sebe kako milujem svoj mali klitoris mazeći ga i trljajući ga dok sam osećala da mi sokovi cure. Moja pica je bila dlakava i mogla sam da osetim kako mi klitoris otiče. Primetivši da je ponoć i da nisam mogla da zaspim, pomislila sam da bi piće moglo pomoći.

Sišla sam dole, ušla u kuhinju i sipala sam čašu vode. Moj tata me nije čuo, ali sam ja čula njega. Prišla sam do vrata dnevne sobe i pogledala ka kauču. Tata je žestoko drkao kurac dok je gledao erotske scene na TV-u.

„Tata?“ – pitala sam i prišla mu a on je brzo pokrio svoju erekciju. „Sve je u redu?“

„D-da dušo..ja sam… znaš, odvojen sam od žene i …. mi roditelji, odrasli imamo svoje potrebe.“

„Odrasli? Tata, nisu samo roditelji ti koji imaju svoje potrebe.“ – pogledao me je začuđeno dok mu se kap znoja slivala niz čelo.

„Šta to govoriš dušo?”

Prišla sam, sela pored njega na kauč i zadala sam mu poljubac u usne. Pomalo iznenađen mojim postupcima, nasmešio se i uzvratio mi je poljubac. Bez daljih reči, ustala sam i polako krenula ka mojoj sobi. Znala sam da bulji u moje veliko dupe koje je poskakivalo dok sam hodala u polu mraku. Znala sam koliko je to pogrešno, ali činjenica da mi je tata jebeno napaljen me je toliko palilo.

Gutala sam pljuvačku u nervozi kada sam shvatila da me je pratio do moje sobe, čula sam kako teško diše. Okrenula sam se i ugledala ga golog sa velikim masivnim kurcem koji se trzao pred njim. „Dušo, skini te gaćice za tatu.”

Bez minuta oklevanja spustila sam ruke ispod kratke spavaćice i povukla moje gaćice nadole. Nevino sam ga pogledala u oči dok su padale na pod. Seo je na moj krevet i rekao: „Nagni se preko mog krila.. bila si veoma nestašna devojčica.” Osetila sam kako mi pica pulsira i uradila sam kako je rekao. „Ti si…” udario me je po golom dupetu, a ja sam tiho zastenjala, „prljava..” ovaj put me je udario malo jače, a ja sam glasnije zastenjala „..mala moja kurvica.” ćerka sisa tatinu kurčinu

Nakon nekoliko minuta šamaranja moje guze, rekao je: „Skini pidžamicu i raširi noge, daj da vidim kako maziš tu usku malu pičku.”

Raširila sam se pred njim i počela da trljam ribicu i gledala ga kako oslobađa svoju tvrdu kitu i skida svu svoju odeću. Mmmmm, volim tvoj tvrdi kurac tata, tako je veliki.” Nisam mogla da se kontrolišem, moje akcije su prevazilazile svaku emociju, ja sam žudela za svojim ocem i bilo je tako seksi!

„Klekni ispred mene i posisaj tatin kurac droljice mala…“

Kleknula sam ispred njega i pljunula na njegov pulsirajući kurac, „Ovako tata? Da li ti se sviđa kada ti pljujem na kurac?” Zatvorio je oči i stenjao dok je zabijao kurac niz moje grlo držeći me grubo svojim rukama. Tucao mi je usta kao da je pička a ja sam se gušila u tatinoj kiti i pritom žustro trljala klitoris. Zvuci stenjanja odzvanjali su kućom i bio je to vrlo intenzivan trenutak.

„Moram da osetim tu malu pičku!” zastenjao je i gurnuo me na pod.

Prstima je trljao moju napaljenu pičku a zubima je grickao moje tvrde ružičaste bradavice. Mahnito sam lizala njegove prste kad ih je iz pičke premestio u moja gladna usta. Spustio se i lagano lizao moj klitoris a ja sam stenjala od zadovoljstva. Provukla sam ruke kroz njegovu kosu i stenjala “da, da tata, liži mi pičku!” Ugurao je dva prsta pravo u moju picu i počeo da je razrađuje za svoju kitu. Ja sam drhtala! „Jebi me tata, razvali moju rupu… tata želim tvoj kurac!”

Moj tata se samo nasmešio i ošamario me. Uhvatio me je za struk i zavrteo na sve četiri. „Sagni se kao dobra mala kučka i pokaži tati svoju pičku i guzu.” Učinila sam kako je tražio i pokazala mu zadnjicu. On mi je pljunuo na šupak puštajući da se pljuvačka spusti do pice. Onda me je tata uhvatio za struk i nabio svoj masivni kurac u moju vaginalnu rupu.

„Da, da… izjebi me tata…. jebi me!” tata je jebe doggy stil

Brzo je pojačao tempo i počeo da stenje dok sam vrištala da me jebe jače. Stezao je moje sise i trljao moj mali tinejdžerski klitoris. Šamarao me je po guzi i žestoko me tucao. Svršila sam glasno na tatin kurac i navijala za to da me napuni spermom. Kada je njegov palac završio u mojoj guzi osetila sam kako me još jedan orgazam pogađa tako da me je nespremnu pogodio trenutak kada je tata počeo da svršava u mene.

Mlaz za mlazom tatine sperme, iste one koja je mene napravila, šikljala je u moju nezaštićenu matericu. To je bio savršen kraj naše prljave večeri seksa. Osećala sam se kao droljetina… bila sam tatina nestašna devojčica.

KRAJ!

Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 33 Prosecna ocena: 4.8]
(Visited 15.709 times, 1 visits today)
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

devojka za upoznavanje

Don`t copy text!