jun 15, 2024

Komšinica – Zla Tračara

0
napunio komšinici usta spermom

Nisam mogao da verujem kada sam pogledao kroz prozor svog kupatila i video gospođu Dragicu kako viri u prozor mog komšije. Šorts i gaćice su joj bile oko stopala i izgledalo je kao da masturbira. Gospođa Dragica je bila glavna tračara u komšiluku. Svima je govorila šta god je znala, čula ili izmislila. Većina ljudi o njoj je mislila kao o zlokobnoj osobi.

Nosio sam samo uski donji veš, ali sam zgrabio telefon i izašao kroz zadnja vrata. Spustio sam se na travu, dopuzao do ugla svoje kuće i uperio kameru u nju. Dok sam je snimao, razmišljao sam o tome šta je mogla gledati, jer koliko sam znao, komšinica je bila sama kod kuće jer njen muž dolazi sa posla oko ponoći, a bilo je tek devet sati uveče.

Napolju je bio mrak, ali ulično svetlo je prilično dobro osvetljavalo gospođu Dragicu. Moj prilaz je bio između dve kuće i vodio je do moje garaže a tu je komšinica posadila neku vrstu žbunja na svojoj strani koja je sprečavala gospođu Dragicu da bude viđena sa ulice, ali ništa nije moglo da je sakrije od mene. matorka masturbira na ulici

Šorts i gaćice su joj bile spuštene kao što rekoh, jedna joj je ruka bila ispod majice i igrala se grudima, a druga joj je očigledno bila između nogu. Posle nekoliko minuta, gospođa Dragica je zadrhtala i klekla na kolena. Pritom se nagnula napred i stavila obe ruke na tlo, ostajući u psećem položaju.

Bila je to savršena prilika da napravim korak. Ustao sam dok sam snimao i brzo krenuo ka njoj. Stavio sam jednu nogu na odeću između njenih članaka. To ju je zaprepastilo i okrenula se da pogleda u mene. Bio sam samo u svom uskom donjem vešu sa travom na grudima i erekcijom koja mi je virila iz pojasa.

Gospođa Dragica je rekla: „Samo sam… ja, bila sam samo… u kurac… ti savršeno dobro znaš šta sam radila.”

Nasmejao sam joj se i rekao: „Skini majicu i grudnjak i daj mi ih.“ Nevoljno je uradila kako sam tražio. Kada sam ih držao u ruci, rekao sam: „Ma skidaj sve.“ Gledao sam kako izlazi iz šortsa i gaćica, ali nije ustala. Sagnuo sam se i pokupio sve stvari. Onda sam rekao: “Pođi sa mnom.” Odveo sam je u svoju kuhinju i rekao: „U redu, stani tu i reci kameri šta to radiš pod okriljem noći.“

Gospođa Dragica je rekla: „Špjunirala sam Jelenu. Tucala je onog mladića koji nam donosi novine.”

Pitao sam: “A šta si ti tada radila?”

Gospođa Dragica je izgledala ljuto, ali je odgovorila: „Mastrubirala sam ispred njenog prozora.“

„Opiši mi kako si masturbirala?“

“Kopile jedno.” Usledila je mala pauza pre nego što je nastavila. „Spustila sam šorts i gaćice do članaka, jednu ruku sam smestila ispod grudnjaka igrajući se bradavicama, a drugu ruku između nogu sam trljala klitoris dok nisam svršila. Tada si me uhvatio, naterao me da se skinem gola i da stojim ovde ovako.”

„Odlično. Hvala što si tako iskrena. A sada želim da mi popušiš kurac i progutaš moju spermu.“

Gospođa Dragica se nasmešila i rekla: „Ha.. Nadaj se.“

Prišao sam joj bliže, kleknuo ispred nje, a onda sam uperio kameru telefona pravo u njenu mokru pičku. Pogledao sam između njenih grudi u njeno nasmejano lice i onda sam rekao: „Onda ću jebati tvoju pičku svaki dan dok se ne umorim od toga.“

Izraz njenog lica se promenio. Shvatila je šta nameravam da uradim i shvatila je da nema drugog izbora. Onda sam upitao: „Šta bi htela da mi ponudiš da držim jezik za zubima?“

Gospođa Dragica je konačno shvatila kuda je otišao naš razgovor. Pogledala je pravo u kameru i rekla: „Želela bih da ti ponudim svoju pičku da je jebeš.“

Pitao sam: “Šta je sa pušenjem?”

Gospođa Dragica je dodala: „Da… sa zadovoljstvom bih popušila tvoj kurac.“

Ucena je uspela! Nasmejao sam se i upitao: „Šta je sa tvojim sisama?“

Gospođa Dragica je sarkastično dodala: „Veoma bih volela da i u njima uživaš.“

Onda sam pitao: „Šta je sa tvojom guzom?“

Gospođa Dragica se zgrčila i dodala: „Možete i nju da….“

Naterao sam je da sedne u kuhinjsku stolicu i raskreči se maksimalno koliko je mogla. „Dakle, u koje vreme bi svakog dana bilo dobro da dođeš i sediš ovako za mene dok ne odlučim da je vreme da počnem da te jebem?“ komšinica gola u stolici

Gospođa Dragica je razmislila o tome na trenutak i odgovorila: „Šta kažete na osam sati ujutru nakon što moj muž ode na posao, a ja završim uobičajenu jutarnju šetnju po komšiluku?“

Pitao sam: “Šta je sa vikendom?”

Gospođa Dragica je odgovorila: „Šta kažete na isto vreme vikendom, osam sati ujutru. Trebalo bi da imate nekoliko minuta da mi radite šta god želite.”

Nasmejao sam se i rekao: „Nekoliko minuta…više kao par sati.“

„Ali moj muž bi mogao postati sumnjičav što me nije bilo toliko dugo vikendom.“

„Ko zna, možda će uživati u svom slobodnom vremenu. Na kraju krajeva, ti si jebena tračara. Verovatno će misliti da razgovaraš sa svima.”

Nasmejala se i upitala: „Mogu li da se sada obučem i idem?“

„Ali još nisi sisala moj kurac i progutala spermu, a ni ja nisam pojebao tvoju pičku.”

Pokušala je da se izvuče iz toga rekavši: „Mislila sam da se šališ u vezi toga.“

Spustio sam donji veš i gurnuo joj kurac u lice. Gospođa Dragica je shvatila poentu i počela da sisa. Bilo je očigledno da ne voli sisanje kurca i da to nije mnogo radila u prošlosti. Međutim, uskoro će joj biti bolje. Ubrzo je ušla u to, njene ruke su držale moju kitu, a njena glava se sve više pomerala. Nisam se ni trudio da joj kažem kada sam svršavao, ona je to sama otkrila. Kada sam počeo da pucam u nju, počela je da guta. napunio komšinici usta spermom

Nakon divnog orala sedela je i ispričala mi sve seksi tračeve o ženama u komšiluku. Iznenadio sam se kada sam čuo za nekoliko žena u komšiluku koje su imale ljubavnike sa strane. Zapravo, suseda i dečko koji nam je donosio novine su bili nekako uzbudljivi. Očigledno je bilo i za gospođu Dragicu, inače je ne bih uhvatio sa gaćicama na podu. Dok je pričala o drugim ženama, moj penis se učvrstio pa sam prvo gurnuo dva prsta u njenu macu da je testiram da li je vlažna, a onda sam zamenio svoje prste svojom kitom i jebao je.

Uvek izdržim duže drugi put, ali proizvodim manje sperme. Razvaljivao sam je kao kurvetinu kakva je i bila. Ubrzo je dahtala i svršavala. Nije bilo smisla da ga vadim tako da sam je napunio svojom spermom bez zaštite. Pitao sam je da li sam dobar i rekla je da sam mnogo bolji, da sam bolji od njenog muža i da sam bolji od svih njenih prethodnih ljubavnika.

Gospođa Dragica nije žurila da se obuče i pođe kući. Ostali smo goli i pili malo čaja dok smo pričali o mojoj bivšoj ženi i njenom mužu. Gospođa Dragica nije bila kučka zlog srca kako sam i mislio. Imala je pedeset pet godina i prolazila je kroz menopauzu. Bila je zabrinuta zbog toga što više neće moći da zatrudni i što starila. Njen muž više jedva da je vodio ljubav sa njom.

Meni je sa druge strane bio potreban seks, a gospođa Dragica je bila sredstvo za postizanje cilja. Gospođa Dragica je dolazila na vreme svakog jutra po kiši ili suncu. Dan za danom… nedelju za nedeljom… i nikome nije rekla ni reč o tome. Kako su nedelje prolazile, shvatio sam da mi se gospođa Dragica zaista počela sviđati. Umesto da je primoravam na seks, ona je to dobrovoljno davala meni.

Njen muž je nikada nije gnjavio što je odsutna toliko i ponekad bismo većinu dana u nedelji provodili zajedno i goli po ceo dan. Povremeno bi suseda dolazila da provede neko vreme sa nama. Ona nikada nije imala seks sa nama, ali bi pričala sa nama.Voleo bih da jednom imamo trojku, ali otom potom, ko zna.

KRAJ!

Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 19 Prosecna ocena: 4.4]
(Visited 7.087 times, 1 visits today)
Please complete the required fields.




loading
Upoznavanje Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

devojka za upoznavanje

Don`t copy text!