jun 15, 2024

Mama i Sin na Selu

3
mama drka sinovu kurčinu

Moje ime je Nebojša i ja sam plavooki mladić svetlije kose i prosečne visine, imam 19 godina. Moja mama je diraktna žena i često mi govori da sam zgodan što mi je uvek mamilo osmeh na lice. Moja mama je skromna žena sa plavim očima i plavom kosom. Ona je veoma lepa za 40-godišnjakinju koja još uvek izaziva poglede ne samo muškaraca već i drugih žena.

Prošle godine smo se preselili iz velikog grada na selo da bismo pobegli od gužve i stresa u mir i tišinu. Nasledstvo koje nam je njen pokojni tata ostavio omogućilo nam je da ostanemo do kraja života bez ikakvih briga o novcu.

Moja priča počinje nekoliko meseci nakon našeg preseljenja na selo. Bio je vreo letnji dan i ja sam sedeo na sofi u pidžami i gledao televiziju. Odjednom sam krajičkom oka video pokret. Kada sam okrenuo glavu, tamo je stajala mama samo u svom grudnjaku i gaćicama. Klima nam je iznenada riknula i kuća je bila kao sauna, otuda i nedostatak odeće.

Takođe sam imao malu groznicu od tek preležane prehlade, i mama mi je stavljala hladnu mokru krpu preko čela da pokuša da me dodatno ohladi. Sve što sam mogao da vidim je nju u čipkanom crnom grudnjaku i odgovarajućim tangama.

„Hoćeš li da mi kažeš gde i u šta gledaš?“ Pitala je mama strogim tonom dok je opipavala moju glavu da vidi da li mi se temperatura spušta.

„Izvini mama, nisam ništa gledao.“ što je bila laž jer sam krišom virio u njene veoma lepe sise.

U narednih nekoliko dana, sve na šta sam mislio je bila želja da vidim mamu u grudnjaku i gaćicama. Počeo sam da drkam na mamu zamišljajući je u oskudnom grudnjaku i tangama. Mama je sigurno znala da sam drkao u krevetu zbog mrlja koje su bile na čaršavima i pokrivačima. Ali ako je i videla, nikada nije ništa rekla. Jednostavno nisam mogao da se suzdržim da ne drkam na slike njenog vrelog, skoro nagog tela.

***

Došao je vikend a mi nismo razgovarali o tome šta se dogodilo ranije te nedelje. Iako je u međuvremenu majstor sredio klimu, mama je i dalje često hodala u svojoj oskudnoj „odeći.“ Sada je međutim nosila šorc ali kratak, do pola guze. Takođe je nosila jednu od onih majica sa odsečenim rukavima.

Kada bi se sagnula sise bi joj se jasno videle. To je bilo sve o čemu sam mogao razmišljati svaki put kada sam bio u blizini svoje mame. Nastavio sam da buljim u njene gole noge i guzove. Nemojte me pogrešno shvatiti, moja mama nije bila super model niti je bila ružna, bila je između, samo obična svakodnevna mama koja je slučajno imala ubojite noge, dupe i sise. Imati MILF za mamu nije bilo nešto što sam primećivao do tih dana.

***

Mama je većinu popodneva provodila na farmi, a ja sam samo lenčario po kući sa njenom slikom u glavi. Seo sam pred televizor da skrenem misli, ali pre nego što sam to shvatio, spustio sam desnu rukuu šorc. Što sam više dodirivao svoj kurac, više sam uživao. Ne znam koliko sam dugo drkao, ali odjednom sam imao onaj osećaj kao kad shvatiš da nisi jedini u prostoriji. Osećao sam se kao da me sada neko posmatra s leđa. plavuša mama na selu

Zaustavio sam drkanje, ali sam i dalje držao penis koji je pulsirao. Jasno vam je šta se desilo – Mama je došla u kuću i uhvatila me kako drkam. Mora da me je posmatrala neko vreme jer kada se nagnula preko sofe disanje joj je bilo plitko. Ruka joj je bila mokra kada je skinula moju ruku sa mog penis i omotala svoje prste oko njega. Oči su joj bile zacakljene a imala je i smešan izraz na svom lepom licu.

Pogledala me je u oči i počela da drka moj kurac. Mama je sada čvrsto držala moj kurac dok me je drkala narednih 5 minuta. Vodila me je pravo na ivicu bez povratka pre nego što je stala. Mama me je tada šokirala obilazeći sofu i uzela je moj kurac čvrsto u ruku podižući me. Polizala je donju usnu dok su njene oči gledale moj penis i jaja veća od proseka.

Mama me je zatim povela gore u svoju spavaću sobu i naterala me da legnem na njen krevet. Nije rekla ni reč, nije bilo potrebe. Kada smo ušli u njenu spavaću sobu, krenula je da skida odeću koju je nosila na farmi. Zatim je povukla gaćice dopuštajući da joj se spoje oko zglobova nogu pre nego što je izašla iz njih.

Onda pre nego što sam imao priliku da kažem nešto, ona je otkačila grudnjak. Začuđeno sam gledao kako se spušta na pod pored njene odeće i gaćica. Sada je stajala tamo potpuno gola kao onog dana kada je rođena. Samo sam stajao i buljio u nju otvorenih usta. Nikada ranije nisam video golu ženu, a kamoli da vidim svoju mamu golu. Vilica mi je bila širom otvorena. mama drka sinovu kurčinu

Mama je prišla do mene i stala ispred. Uhvatila me je za kurac i polako ponovo počela da ga drka. Krenuo sam i osetio njene gole sise u svojim rukama. Masirao sam joj sise i štipao bradavice. Mama je prestala da mi drka, ali se držala za moj kurac. Otpratila me je do svog kreveta i položila jastuk pre nego što je sela na njega, a zatim legla na krevet sa njim ispod dupeta.

“Dođi ovamo” rekla je moja mama dok je širila bedra i pokazivala mi svoju mokru macu. Mamina pica je izgledala veoma glatka i mokra. Mislim da sam zurio u maminu golu pičku čitavu večnost. Kada je mama progovorila, izvela me je iz transa. Potapšala je krevet, a zatim dohvatila moj kurac.

“Hajde sine… hajde da se zabavimo.” Mama je rekla kada je počela ne samo da me drka već i da liže moj tvrdi kurac. Nakon nekoliko minuta njenog trzanja i sisanja, mama je širila noge da bi mi kurac poravnala sa svojim toplim ulazom. Mama me je tada povukla na sebe i protrljala vrh mog kurca gore-dole po njenoj veoma mokroj pički pre nego što se zaustavila na ulazu.

Čvrsto obavivši svoje zgodne noge oko mene pokušala je da me gurne u sebe. Nikada nisam osetio nešto tako vlažno, toplo i mekano oko svog penisa. Kada me je imala duboko u sebi nisam se pomerio jer sam uživao u osećaju njene pičke. Počeo sam da guram svoj penis sve brže i brže. Dok sam je jebao gledao sam njene sise kako skakuću dok sam se kretao napred-nazad u njoj.

Sada je bila toliko mokra i klizava da mi je bilo mnogo lakše da uđem i izađem iz nje dok sam zabijao i izlazio. Njena maca je pokušavala da izmuze svu spermu koju sam imao u jajima. Nije prošlo dugo pre nego što sam mogao da osetim kako sperma počinje da se diže iz mojih jaja i penje se po mom penisu. Počeo sam da prskam duboko u njenu picu dok se stezala oko mog kurca. napunjena mamina pičketina vrela

Nisam izgubio ništa od svoje tvrdoće i samo sam nastavio da guram kurac i nabijam se. Mama se uznemirila kad ju je orgazam snažno pogodio. Kasnie sam saznao da joj je ovo bio prvi put u više od 2 godine da je dozvolila bilo kom drugom muškarcu da joj uvuče kurac u pičku i izazove joj orgazam, a mnogo duže od kada je neko svršio u nju.

Mamin orgazam natopio je ne samo moj kurac, već i moja jaja i njen sopstveni šupak na čaršavima ispod nje. Napunio sam njenu macu svom spermom koja je ključala u mojim jajima. Još uvek sam bio tvrd i još uvek se zabijao duboko u mamu dok je stenjala i grebala me po leđima. Ugrizla me je za rame kada ju je pogodio drugi orgazam pre nego sam ponovo svršio duboko u njenu matericu.

Ležali smo jedno drugom u zagrljaju i spavali nekoliko sati. Sumrak je padao kad smo se probudili i krenuli pod tuš. Dok smo se tuširali mama je kleknula uzela me u usta i usisala kurac pravo u zadnji deo njenog grla. Dok je mama sisala moj kurac, igrala se i masirala moja jaja i ubrzo me je naterala da je uhvatim za kosu i počnem da je jebem u usta.

Ubrzo sam mogao da osetim trnce u jajima što mi je govorilo da sam spreman da ponovo svršim. Mislim da je mama to osetila. Imala je samo glavu mog penis u ustima čekajući spermu iz mojih jaja. Ubrzo sam prskao u mamina usta što je ona žedno gutala.

Nakon što smo izašli iz tuša, mama je obukla prsluk i šorts i krenula dole da spremi večeru za oboje. Krenuo sam u svoju spavaću sobu i kada sam ušao, popeo sam se na svoj krevet i uživao dok mama nije ušla da mi kaže da je večera spremna.

Sa ove distance shvatam da joj je bio potreban kurac posle toliko godina suše, i da na usamljenoj farmi nije imala drugo rešenje. Ona me je praktično iskoristila za svoje potrebe ali se nisam bunio. Čak štaviše sada sam želeo više od mamine pičke. Ispostavilo se da je i mama bila željna da me vodi u krevet često tokom tog leta. Od tog dana delimo njen krevet.

***

Pre neki dan je moja mama otišla kod doktora. Kada je stigla kući bio sam šokiran kada sam saznao da je trudna i da je beba u njoj moja. Šta ja znam o očinstvu? Klinac koji je izgubio nevinost sa svojom mamom… ali znao sam da kao glava kuće moram da se uozbiljim! Beba stiže, trebaće joj pomoć i briga… a ja sam spreman!

KRAJ!

Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 194 Prosecna ocena: 4.3]
(Visited 100.430 times, 4 visits today)
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

3 thoughts on “Mama i Sin na Selu

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

devojka za upoznavanje

Don`t copy text!