februar 23, 2024

Maćeha je bila Neoprezna 1/2

1
maćeha uhvaćena u drkanju

Sedela je na ivici kreveta i zagledala se u njegov kurac. Još uvek mokar od njenih sokova, blistao je na svetlosti koja je dopirala sa ulične lampe. Bio je to prelep penis, još uvek prilično nabreknut uprkos aktivnostima od poslednjeg sata. Nežno je noktom ocrtala debelu kitu zaustavivši se na glatkom glaviću. Osmehnula se dok je ustajala; bila je zadovoljnija nego ikada. Osećala se seksi, samouvereno.

Valerija je ustala i navukla svoj ogrtač. Okrenula se da još jednom pogleda njegovo telo, njegov debeli kurac, pre nego što se polako prišunjala vratima. Zaustavila se na vratima, iznenada svesna lepljivog curenja sokova niz bedro. Prstom je prešla po nozi, brišući spermu. Oblizala je prst i ušla u hodnik sa osmehom. Pogledala se u ogledalo, bila je rumena i malo natečena, ali to će se smiriti do jutra. Sumnjala je da će iko primetiti.

Naravno, za to veče se dugo pripremala, pa ju je bilo baš briga ako neko i primeti. Valerija je zadržala osmeh dok je razmišljala o poslednjih nekoliko godina. Polako je sišla niz tamno stepenište. Kad bi barem njeno kopile od muža sada moglo da je vidi. maćeha gleda kurac

**

Upoznala je Marka na poslu. Bila je recepcionarka u privatnoj klinici i savršeno se uklapala u tipičan stereotip. Njena duga kosa bila je prirodno kovrdžava, njene bujne grudi bile su čvrste i živahne; to je bilo njeno najveće bogatstvo. Većina njenih košulja bile su sa dubljim dekolteima, znala je da je to bila prva stvar koju drugi primete na njoj, uz njene svetlo zelene oči.

Struk joj je bio savršen a zategnuta guza kao trešnja na torti. Doktor je znao kako da ih izabere. Marko je bio predstavnik jedne velike farmaceutske kuće i često je posećivao kliniku pre nego što je ona počela tamo da radi. Nakon što je angažovana, njegove posete su postale svakodnevne, jer je on davao sve od sebe da je zavede. Znao je sve prave stvari da kaže.

Ona se prilično lako i brzo zaljubila u njega. A ono što bi rekao nije bilo ništa u poređenju sa onim što je mogao da uradi u krevetu. Njegov kurac nije bio ništa posebno, štaviše, bila je nekako razočarana kada ga je prvi put videla. Ali druge stvari koje je mogao da uradi zamaskirale su njegov manjak muškosti. Jednostavno, znao je kako ona voli da ima seks. Nikad mu nije rekla, ali je uvek bilo onako kako ona želi.

Bilo je kao da je proučio priručnik o njoj pre nego što je uopšte počeo da je tuca. Ona je uživala u osećanju da je tretiraju kao predmet. Počeo bi tako što bi joj pričao prljavo, ponižavao je i prozivao je. Lagani šamar ili dva, ili možda štipanje bradavica kroz spavaćicu. Marko joj je mogao navlažiti pičku i tako je dobro napaliti da je sve ostalo mogla sama da uradi.

Taj misteriozni način na koji ju je tretirao je bio dovoljan da je ubedi da se uda za njega, iako nije bio sam. U pitanju je bio njegov sin Bane. Žena je napustila Marka i njegovog sina kada je on imao oko četrnaest godina, a Marko je ubrzo nakon toga počeo da izlazi sa Valerijom. Njegova bivša se takođe odrekla i roditeljskih prava, a nekoliko godina nakon novog braka, Valerija je uradila nešto neobično za ženu i izvršila pritisak na Marka da joj dozvoli da postane zakonita majka njegovog sina Baneta.

Ovaj događaj nije imao rezultat koji je planirala – umesto da ih zbliži, to je bio katalizator za Marka da uđe u novo detinjstvo. Pet godina nakon venčanja, napustio ju je zbog mlađe žene, ostavljajući sina sa ženom koju je poznavao tek pet godina. Bane se snašao onako kako je morao, ostao je jak i hrabar i sada je bio zdravo dete od devetnaest godina.

Bio je umetnički nastrojen kao i većina introverta. Nije bio baš mršav, ali daleko od toga da je imao masu. Bio je izrazito stidljiv i povučen, posebno kada su u pitanju devojke. Nije mnogo pričao, nije mnogo izlazio, a iako je voleo Valeriju i prihvatio je kao majku, bio je udaljen i od nje. Njihov odnos je sada bio skoro kao cimeri koji dele kuću, iako su (zakonski) bili majka i sin.

Valerija je, sa druge strane, veoma teško podnela razvod. Dugo se nije osećala seksi, iako je održavala zdravlje i kondiciju uglavnom iz navike. Izlazila je, ali niko nije mogao da je čita kao Marko. Nekoliko muškaraca sa kojima se tucala bili su nula u poređenju sa njenim bivšim. Sa seksualnom frustracijom, krivila je svog bivšeg muža za sve loše i želela je da mu se na neki način osveti.

**

Sezonski grip je bio u punom jeku, a ordinacija je bila ludnica. Bila je psovana i ponižavana na poslu od strane nervoznih pacijenata svakodnevno. Sve što je želela je da se vrati kući, skine usku suknju, skine grudnjak i pusti svoje grudi na slobodu da malo prodiše. maćeha uhvaćena u drkanju

Kod kuće je retko nosila grudnjak. Bane je bio napolju sa prijateljima, ili je barem tako pisalo u poruci koju joj je poslao, a ona je bila pred vratima od kuhinje kada se skinula do gaćica. Počela je da prelazi rukama preko ramena i ispod grudi, podižući ih, a zatim ih pritiskajući pre nego što ih ponovo puštala. Bilo je tako dobro biti go i sam, opuštajući se nakon napornog dana.

Uzdahnula je sa zadovoljstvom dok su joj se mišići opuštali, ona je stisnula bradavicu i lagano zastenjala. Pička je počela da joj otiče i vlaži… Prešla je prstima preko nje i povukla vlažnost koju je zatim unela u usta. Jebeno je volela ukus svoje pičke, svojih sokova.

„Mama! Šta to…?” uzviknuo je Bane, posrćući sa kuhinjskih vrata.

Valerija se pokrila rukama i okrenula. „Bane! Primila sam tvoju poruku da si napolju sa drugarima!” dahtala je, pokušavajući da se smiri.

„Napolju?” Ne, hteo sam da idem, ali… predomislio sam se i ostao kući.”

Valerija se okrenula i tada primetila dve stvari. Prva – on je BULJIO u nju! Gledao ju je kako je nikada pre toga nije pogledao. A drugo – iz razloga koje nije mogla da objasni, njene oči su pale njegovo međunožje. Bane je imao erekciju. Imao je na sebi široki šorc i labav materijal nije uspeo da prikrije njegov penis.

Valerija je postiđeno protrčala pored sina i krenula u svoju sobu. Zatvorila je vrata i pokušala da uspori disanje, ali nije uspevala. Koliko dugo je Bane zurio u nju, gledajući je kako se dodiruje? Što je više razmišljala o tome, zaključila je da to nije ništa toliko zabranjeno i pogrešno. Na kraju krajeva on ipak nije bio njeno pravo dete, i možda je bio stidljiv, ali nije bio mrtav. Ipak… koliko god bezazleno bilo, našla se silno napaljena od znanja da je bila posmatrana.

Prešla je prstima preko svoje pice, nežno pritiskajući vrhove prstiju uz klitoris. Morala je da razgovara sa Banetom, ali je trenutno želela nešto drugo. Bane će biti dobro za tih par minuta – pomislila je dok je gurala jedan, dva.. na kraju i tri prsta duboko u vaginu. Drugom rukom je ubrzano trljala svoj klitoris; bila je napaljena jer je bila uhvaćena. maćeha masturbira

Kolena su joj klecala dok je masturbirala i povremeno štipala bradavicu. Ohhhh…… Dok se trljala u svojoj sobi razne ideje su joj padale na pamet. Znala je da ga više nikada neće gledati istim očima… u mislima se vraćala na njegovu divnu skrivenu erekciju i čak i kad je svršila prvi put nije se zaustavila.

Pala je na krevet i pronašla svoj omiljeni vibrator. Nije ga postaviola na klit kao što je inače radila, već ga je sa vibrirajućom glavom nabila duboko u pičku! Stenjala je, vrištala… izgubila je svaku kontrolu i prskala sokovima po svojoj igrački. Mislila je da će posle drugog orgazma zaboraviti na sve…. Ali nije tako bilo. I kada se smirila i došla sebi… ona je mislila samo na jednu osobu – svog Baneta.

Kraj 1. Dela

Za Drugi Deo kliknite OVDE!

Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 13 Prosecna ocena: 4.5]
(Visited 7.633 times, 50 visits today)
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

1 thought on “Maćeha je bila Neoprezna 1/2

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

devojka za upoznavanje

Don`t copy text!