jul 20, 2024

Maćeha je bila Neoprezna 2/2

0
maćeha prska na kurac

Sledeće dve nedelje bile su ispunjene tenzijom. Postajala je sve više koketna sa njim, ne noseći gotovo ništa po kući osim donjeg veša ili prozirnih spavaćica. Počela je da mu traži i večernje masaže. Ona bi sedela na podu, a on bi sedeo iznad nje na kauču, dajući mu nesmetan pogled na svoje pune, natečene grudi.

Znala je da to kod njega izaziva ogromno uzbuđenje i neretko bi ranije završio masažu i otrčao u sobu. Jedne takve večeri nakon masiranja, prišunjala se gore i zatekla ga kako masturbira u svojoj sobi. Njegovo stenjanje dovelo je do toga da su joj prsti zaronili u gaćice i morala je da prošeta hodnikom do svoje sobe kako bi izbegla da njen sin čuje njene jauke.

**

Sledeće noći ga je nakon svega par minuta masiranja zaustavila. „Bane kako si mi?“

„Odlično. Što pitaš mama?“

„Pa zbližili smo se u poslednje vreme, zar ne?” Klimnuo je glavom, ali nije rekao mnogo. Valerija je pratila njegove oči do njenih bradavica koje su bile ukočene i jasno vidljive ispod njene nedopustivo tanke i uske majice.

„Smeta ti da je skinem? Mnogo je neudobna.“ upitala je, sa stidljivim osmehom. Bane je počeo nerazumljivo da muca. Navukla je majicu preko glave, a sise su joj se podigle za trenutak a onda pale uz blagu vibraciju. Primetila je njegove oči uperene u njene grudi. Protrljala ih je na trenutak a on je zakrenuo glavom u drugom pravcu i dugo, nervozno uzdahnuo.

„Uffff.. ovako je mnogo bolje.“ Sela je između njegovih nogu. „Kreni na posao mali.” Bane je počeo da je masira ali veoma nesigurno i drhtavo. Kao i obično, Valerija je pomerala glavu i uzdisala, ali ovoga puta je naslonila potiljak na njegov kurac. Bio je nesumljivo tvrd. „Uh, mama, moram da idem u kupatilo, stomak izgleda“, zamuckivao je i počeo da ustaje.

Valerija ga je zaustavila. „Sedi dušo. Nema razloga da ideš gore po nešto što možeš da uradiš ovde…” Podigla se, stavljajući svoje sise samo nekoliko centimetara od njegovog lica. Obuhvatila mu je lice rukama i gurnula mu jezik u usta.

„Buljiš u njih nedeljama sine. A onda iznenada ustaneš i pobegneš… da drkaš svoj kurac, zar ne? Ja sam ti majka, ja te volim… i sve što trebaš jeste da pitaš. Mama će ti sve dati.” Sagnula se do njegovog uha i šapnula. „Znaš da ih želiš…” polizala mu je uho i stisnula mu kurac preko šorca. jebanje u usta maćehina

Izvukla mu je kurac napolje i morala da priguši dahtanje. Bio je debeo kao tri njena prsta. Liznula je svoje usne i savila se, nežno prelazeći jezikom od njegovih jaja do vrha glavića. Uzela je jednu njegovu ruku, koja je mlitavo visila pored njega, i stavila je iza svoje glave. Zatim je razdvojila usne i dala sve od sebe da mu proguta ceo kurac. Dahtao je i izvijao se.

„Mama…ja…”

„Reci mamino…? Meni sve možeš reći.” Stisnula ga je za jaja.

„Aaaaahh!” zajecao je.

„Razumeš me?”

„Da da mama…“

Ponovo je usnama obavila njegov kurac, nežno sišući i poskakivajući. Bane je dahtao, rukom joj je vodio glavu dok mu je pušila kurac. Pažljivim pritiskom, ona je grabuljala zubima preko glave njegovog penisa. Valerija se nasmešila i jezikom polako polizala to mesto, i ponovo se spustila na njega, duboko uzimajući njegov penis pre nego što se vratila na njegov vrh, stiskajući mu jaja dok je to činila. Ovo je bilo previše za njega.

„MAMA JEBOTE!!” svršio je hvatajući je za kosu i povlačeći je na sebe.

Gotovo odmah kada je osetila vrelu spermu u svom grlu, njene gaćice su se natopile. Njegov stisak se opustio, polako mu se osmeh proširio preko lica. Vratila se do njegovog kurca, užurbano sišući dok je on ponovo stezao stisak, zaplitajući joj kosu prstima. Nije mu dozvolila da se spusti! Valerija je zakopala vrhove prstiju u pičku, snažno pritiskajući nokte uz klitoris. Cvilila je, noge su joj se trzale od zadovoljstva, sokovi su joj tekli niz dlanove i butine.

Bane je takođe stenjao. Tepih je bio vlažan pod njenim nogama. Od njenog orgazma. „Prati me!“ Odvela ga je na sprat držeći ga za njegov kurac. Na vrhu stepenica, ponovo ga je poljubila, dugo i strastveno, dok su skidali ono malo odeće što im je ostalo. Zgrabio je njenu kosu i sisao joj vrat, dok je ona stavila njegov tvrdi kurac na svoj vlažni, natečeni klitoris.

Stajali su na čelu stepenica ljubeći se. Bilo je neverovatno, pomislila je u sebi, a njeni sokovi su ponovo počeli da teku. Odvela ga je u njegovu sobu i smestila u krevet. Sela mu je u krilo, pomerajući svoju macu gore-dole uz njegov penis. Uhvatio ju je za dupe i stezao, uživajući u toplom vlažnom osećaju. Tada je proradila njena pokorna priroda.

Dok je pokušavao da uđe u nju, ona je zgrabila njegovu osetljivu kitu, snažno je štipajući. On joj je ošamario ruku. „Ne počinji ta sranja.” Rekao je.

„Ili ćeš uraditi šta?” Nasmejala se, zaigrano ga šamarajući po licu.

„Prestani! Jasno?” Išlo je tačno tamo gde je ona želela, i ona ga je ponovo ošamarila, jače.

„Ili ćeš uraditi šta?!”

Bane je ustao sa kreveta. „Vidi mama, bolje bi ti bilo…” Nije završio, jer ga je Valerija zgrabila za jaja i još jednom ih stisnula, zbog čega su mu reči zastale u grlu. Podigla je pogled u njegove oči, sada stegnute od besa i bola. „Šta…?” Prošaputala je, stežući stisak.

To je bilo previše za Baneta, i on ju je instinktivno udario po licu. To je bilo upravo ono što je želela da uradi. Nasmejala se, osetivši metalni ukus krvi na usni. „Oh. Uradićeš to…” prošaputala je, smešeći se. Bane je konačno shvatio i oslobodio se svojih inhibicija. Uhvatio ju je za vrat i nabio u krevet. Seo je ispred njenog lica, jednom rukom uhvatio njenu kosu, gurajući joj kurac u usta svom silinom. jebanje seksi maćehe

„Hajde sad pričaj kučko…” rekao je i počeo da joj štipa bradavice. Zatim je ubrzao korak, udarajući kurac o njeno grlo. Bila je u ekstazi dok joj je on jebao usta. Posle nekog vremena, Bane je osetio da se ponovo približava. Valerija je stenjala od bola i zadovoljstva, gotovo vrisnuvši od oduševljenja kada je konačno nabio svoju kurčinu u njenu zrelu pizdu.

Mogla je da oseti kako je ispunjava i rasteže do krajnjih granica dok je divljački udarao po njenoj pički. Sada je imao potpunu kontrolu, mislila je da će pocepat dok je nabijao svoj kurac sve dublje i dublje. Nije pokazivao znake usporavanja. Prebacio je jednu nogu preko ramena i snažno pritisnuo slobodni palac uz njen klitoris dok ju je jebao.

Bilo je to previše; svršila je kao nikada ranije. Bane je znao da počinje da svršava, i izvukao se da gleda kako mu ona snažno šprica po kurcu. Nikada ranije nije ejakulirala tako, vrištala je i stenjala dok su njeni sokovi obasipali njegov kurac, prskajući svuda. Bane je gledao, zadivljen. Kada je konačno stala, pala je nazad u krevet, zapanjena i iscrpljena. Dahtala je, a oči su joj kolutale.

Pogledala ga je i zatekla kako se smeje. Bacio je pogled na svoj kurac, mokri i umrljani čaršavi. Nagnuo se i nežno je poljubio, a zatim joj pomazio dojku. „To je bilo neverovatno“, dahtala mu je na uho dok joj je grickao vrat.

„Ti si jedna perverzna pokorna kučka..,. zar ne mama?”

Skičala je kad je on ponovo zabio svoj kurac u njenu pičku, zabijajući jače nego ranije. Zgrabila je čaršave, ali njegov kurac je bio prevelika mešavina zadovoljstva i bola, pa je morala da prinese ruke ustima da prestane da vrišti na sav glas. Mogla je da oseti kako njegova sperma ispire njenu vaginu! Ubrzo su se srušili, dahćući pre nego što su zaspali.

**

Probudila se samo nekoliko minuta kasnije i sišla dole, ponavljajući događaje u svom umu. Tražila je daljinski za TV. Pritisnula je određeno dugme i na ekranu posmatrala Baneta kako spava, snimala ga je kamera koju je postavila nekoliko dana ranije.

Njen plan je bio jednostavan; zavesti Markovog sina, a zatim mu poslati kopiju snimka. Da li je mislio da je jedini koji može da jebe nekog mlađeg? Da vidimo kako će mu se dopasti kada ovo vidi – pomislila je dok je nosila hard disk na koji se sve snimalo. Hodala je kroz kuću trijumfalno zbog svoje pobede… ali počela je da oseća i nešto drugo. maćeha prska na kurac

Bane ju je pojebao bolje od bilo koga … shvatila je da je to bio najbolji seks koji je imala u životu. Bane se transformisao iz stidljivog sina kojeg je na neki način usvojila u seksi muškarca koji je vodio ljubav kao umetnik. Ona je čak i prskala; to je bilo neočekivano iznenađenje i on ju je kaznio zbog toga. Shvatila je da postaje mokra od same pomisli na to.

„Mama?” čuo se glas odozgo.

Valerija je na ekranu mogla da vidi da Bane više ne leži u krevetu. Po zvuku je procenila da je bio na čelu stepenica. Glas mu je bio nesiguran… skoro nervozan. Nasmešila se.

„Bio si jebeno neverovatan.” povikala je.

Bane se osmehnuo. „Drago mi je da ti se dopalo“, uzvratio je.

„Sada vrati svoje fino dupe u sobu, odmah dolazim.” Valerija se zagledala u hard disk. Ispružila je ruku, nameravajući da ga uništi, a onda je stala. „Dolazim dušo…”, povikala je. „Imam nešto vatreno da ti pokažem…”

KRAJ!

Za Prvi Deo kliknite OVDE!

Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 15 Prosecna ocena: 4.5]
(Visited 6.802 times, 1 visits today)
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

devojka za upoznavanje

Don`t copy text!