jun 15, 2024

Zvuci moje Majke 2. Deo

1
lizanje mamine pičketine

Ponovo je pogledala u mene i pomislio sam da će opet početi da plače kada je rekla: „To su prelepe reči sine.”

„Lepe reči lepoj ženi.”

Očigledno je bila zadovoljna mojim rečima i umesto da zaplače, ona mi se nasmejala, a zatim me zaigrano ošamario i rekla: „Nisam lepa i ne bi trebalo da mi govoriš takve stvari.“

„Ja sam taj koji odlučuje da li si mi lepa ili ne.”

Osetio sam kako joj drhtaj prolazi kroz telo i počela je da se udaljava od mene. Nisam je pustio, ponovo sam je privukao k sebi. Opustila se u mojim rukama i osećao sam se kao da štitim dete koje se probudilo posle košmara. „Meni možeš sve reći, nemoj to da zaboraviš.“

„Ali dragi, stvarno ti ne smeta da pričam o… znaš… intimnim stvarima?”

„Mama, kada sam bio mlađi uvek sam znao da mogu da dođem kod tebe sa svojim dilemama i brigama. Ali sada sam odrastao i zar ne misliš da je vreme da ja saslušam tebe?“

Oklevala je nekoliko trenutaka pre nego je rekla: „Ponekad… ponekad mislim da ću poludeti. Želim… treba mi… teško je pričati sa tobom o tome ali… To je tako… tako lično… tako intimno… ali želim da razgovaram sa nekim.”

„Onda mi reci. Pričaj mi.“

Morao sam da se napnem kako bih čuo njene sledeće reči koje su izgovorene tiho. „Ja sam veoma strastvena žena. Treba mi… treba mi i emocionalno i fizičko zadovoljstvo.” Onda se njeno celo držanje promenilo i rekla je glasno, gotovo agresivno: „Imam svoje jebene potrebe! Da, seksualne potrebe. Šetam i vlažim i okrećem se za svakim.. ja ludim!” Utihnula je na trenutak i stidljivo nastavila: „Ovo što si video… to je način da makar malo olakšam svoje te nagone.”

Nisam imao potrebu da pričam o njenom odnosu sa mojim ocem, očigledno je bilo da moja mama Katarina ne dobija ono što je nekada dobijala od njega.

„Masturbiranje ti prija?“, upitao sam.

„Ma pomaže mi ali… vidiš, ja sam vrsta žene kojoj treba muškarac. Pravi muškarac! Razumeš na šta mislim?”

Sledeći korak sam preduzeo veoma oprezno. „Da li si ikada razmišljala da potražiš tog pravog muškarca negde drugde? Mislim, ti si veoma privlačna žena i ne bi imala problema da nađeš nekoga da…”

„Da me jebe. To je ono što si hteo da kažeš, zar ne?” prekinula me je.

„Pa nisam hteo da se izrazim tako.“ odgovorio sam krotko. „Da nađeš ljubavnika, to sam hteo reći.”

„Da, mogla bih da nađem ljubavnika. Bog zna da sam imala dovoljno ponuda tokom godina, ali nisam nikada učinila taj korak. Uostalom, kako se to radi bez emocija? Bez ljubavi?“

Nisam očekivao pominjanje ljubavi, mislio sam da misli na čisto neobavezan seks. Očigledno je da majka nije bila zadovoljna sa pohlepnim jebanjem, želela je i ljubav. Tako da nisam baš znao šta da kažem sledeće, pa sam pokušavajući da zvučim duhovito rekao: „Pa ja te iskreno volim mama.”

Nastupila je duga pauza. Duga i veoma neprijatna. Ona se privila bliže. Zatim je ponovo pogledavši u mene prošaputala: „Ma ti se zezaš … zezaš se… zar ne?”

Nikada mi takve misli nisu bile ni na kraj pameti… ali videvši majku kako masturbira, a zatim kako sedi napaljena tako blizu sebe… postao svestan njene seksualnosti. Maltene sve vreme našeg razgovora imao sam svemoćnu erekciju. Znao sam da prelazimo na opasno tlo pa sam pokušao da skrenem razgovor pitanjem: „Šta ako se ne zezam?”

„Ma zezaš se… Ne bismo smeli… mislim, to je užasno i pomisliti… zar ne? To nije moralno…?”

„Šta tačno nije moralno mama?“ – pitao sam iako sam vrlo dobro znao na šta misli, ali osetio sam ogromnu želju da je čujem kako to izgovara.

Majka se sada udaljila od mene u ogorčenju. „Za ime Boga… seks sa tvojom majkom nije moralan; o tome govorimo, zar ne? Ma… gluposti, ne bi mi to mogli…”

Usledio je pogled. Pogled koji govori hiljadu reči iako ni jedna reč nije izgovorena. Pogled strastvene požude. Morao sam da reagujem, ponovo glupavo kako samo ja to umem: „Ako me pitaš da li bih imao seks sa tobom, da, imao bih.”

Sada je ispustila skoro pa nečujan uzdah i stegnula je noge čvrsto zajedno. „Možda ako bi… samo jednom… samo da saznamo kako je. A ako nam se ne svidi, ne moramo ponovo… samo jednom… šta misliš?” sisa mamine sise

Privukla je moju ruku na svoje grudi i sklopila moje prste preko čvrstog zaobljenog brežuljka, čije je meso bilo toplo i popustljivo dok sam ga pritiskao. Usne su nam se susrele dok sam je milovao i otvorenih usta su nam se jezici borili za ulazak. Ubrzo smo razmenjivali pljuvačku. Počeo sam nežno da stiskam dugu bradavicu a majka je prekinula naš poljubac i rekla: „Volim kada mi sisaju bradavice sine.”

Nisam imao problema sa tim i pažljivo sam je gurnuo na jastuke i nagnuo se preko njenih grudi. Uzeo sam bradavicu u svoja usta a dok sam je sisao, ispuštala je tiho pevušenje; “Mmm…mmm…mmm.” Onda je posle nekog vremena rekla: „Ne želimo da druga bradavica bude ljubomorna.”

Počeo sam da sisam drugu bradavicu. Imala je veoma sladak ukus, mogao bih da je sisam ceo dan. Počeo sam da je ljubim niže niz njeno telo i kada sam stigao do njene pičke ona je tiho zacvilila: „Hoćeš li to učiniti dragi?”

Nisam morao da pitam šta je mislila jer sam BAŠ to nameravao da uradim. Lagano sam je pomerio, a zatim klečeći ispred nje skinuo sam sve što je imala na sebi. Međunožje je bilo zasićeno njenim prirodnim lubrikantom i kada sam joj razdvojio noge, mogao sam da vidim zašto. Ne mogu da se setim da sam ikada video ženu tako spremnu za seks. Njena vagina je bila otečena i blistala od tečnosti. lizanje mamine pičketine

Kada sam razdvojio njene spoljašnje usne mogao sam da vidim upaljenu unutrašnjost, a kako sam se približio osetio sam toplotu koja je izbijala iz nje. Majka je uzdisala: „Poliži me sine…“ Počeo sam da je ližem, gurajući jezik u njenu vrelu mokru vaginu. Njen miris je podsećao na miris ruže neposredno nakon što procvetaju. Cela se tresla dok sam je oralno istraživao po najintimnijem delu tela.

Bila je žena na očajničkoj ivici seksualne gladi. Donji deo mog lica je bio mokar a iznad mene je majka jecala: „Moj klitoris dragi… moj klitoris.” Prstima je otkrila svoj natečeni klit i navijala da ga oližem. Uzeo sam ga u usta a majka je počela da viče: „svršiću… svršiću… nemoj stati…” Ispustila je zvuk negde između jauka i vriska dok je hvatala moju glavu uz sebe. Njeno celo telo je drhtalo i poskakivalo dok je doživljavala ekstazu svog orgazma.

„U mene… daj mi ga… daj mi kurac sine!“

Iako sam bio na ivici samokontrole, ja sam ipak uspeo da se saberem i pitam: „Mama, nemam kondom, jesi li sigu…”

„Želim ga… duboko.. u sebi… jasno!?”

Ležala je raširenih i podignutih nogu čekajući da je kurac njenog sina ispuni. Čim je osetila kurac na svom ulazu ona ga je uhvatila grubo i praktično ga unela u sebe. Bio sam uvučen u lepljiv tunel njene vagine. Mogao sam da osetim kako mi grčevito hvata i otpušta penis. Uvlačila me je u sebe sve dublje i dublje.

„Želim tvoju spermu…” šaputala je i ponavljala.

Njene su noge bile omotane oko mene, a ruke su mi bile ispod njene zadnjice dok sam je tucao najbolje što sam znao. „Da…da…..duboko… jebeno duboko…” Svakim novim poniranjem u nju osećao sam novo iskustvo, rajsko iskustvo. Dok su se njene noge stezale oko mene, ona je mrmljala: „Napuni me napuni me…” jebanje mame u pičku

Onda je moja zaliha sperme iz jaja prošikljala u njenu matericu. Svršavao sam uz glasan urlik ne obazirući se ni na komšije ni na nikoga! Bio je to trenutak koji je bio premoćan i prejak. Nešto što je nemoguće opisati rečima. Nešto što morate doživeti da biste shvatili.

Počela je da me ljubi i liže po licu. „Mislim da imam prilično dobar ukus a i miris”, rekla je zaigrano, „šta misliš dragi?”

„Mislim da si najukusnija žena na svetu.“

„Nosi me sine… ponesi me u moju sobu” rekla je sa osmehom.

Podigao sam je, ali je nisam odneo pravo u spavaću sobu. Mislio sam da treba da počnemo ispočetka, pa sam je umesto toga odveo pod tuš. U svakom slučaju, to je bilo pre šest meseci i moram da dodam da sada imam veoma trudnu majku. Ne želim da ulazim u dramu koja je usledila ali recimo samo da je kraj ove priče veoma srećan.

KRAJ!

Za Prvi deo kliknite OVDE!

Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 54 Prosecna ocena: 4.6]
(Visited 11.126 times, 2 visits today)
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

1 thought on “Zvuci moje Majke 2. Deo

  1. Dokaz da prava žena traži i emotivno zadovoljstvo a ne puki sex. Zapamtite to momci 😛

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

devojka za upoznavanje

Don`t copy text!