april 15, 2024

Gospodja koja Poštuje Zakon

0
jebanje milfaru policajac

„Verovatno samo deca prave probleme, gospođo.” Policajac Stefan je stajao ispred kuće gospođe Sofije Filipović. Dobio je poziv zbog galame i remećenja javnog reda i mira. Ali da li je to zapravo bio razlog. Gospođa Sofija je poznata u policiji kao žena koja ih zivka za svaku moguću sitnicu. Imala je reputaciju po tome ali Stefan nije znao za to. On je bio nov policajac u tom gradu u koji se preselio nakon razvoda. Ali nije bio novajlija, naprotiv, imao je više od deset godina iskustva i ozbiljno je shvatao ovakve pozive.

Voleo je svoj posao i radio ga je časno. Pogledao je po imanju i ispred prozora spavaće sobe bili su otisci stopala koje je odmah uočio. Moglo je biti i gore, otisci su bili tako mali da su bili ili radoznalo dete ili počinitelj sa najmanjim stopalima ikada. Gospođa Filipović je imala razloga da brine o radoznalim posmatračima, nije mogla da drži svoj kućni ogrtač zatvoren.

Dakle Sofija je bila klasična dama iz komšiluka. Jarko ofarbana plava kosa, svakako je imala nekoliko kilograma viška ali fantastično raspoređeni u grudi butine i guzu. Stefan je bio suvi profesionalac ali čak i on nije mogao da ne primeti njene obline ispod slabo vezanog ogrtača, njenu toplinu i energiju. Rekla mu je da ima biber sprej ali uveravao ju je da je ovoga puta u pitanju samo neko dete iz kraja. matorka u ogrtaču

„Hvala vam puno gospodine…”

„Stefan, drago mi je.“

„Stefan. Kako lepo ime.“ Sofija se nasmešila zgodnom policajcu.

A zašto i ne bi? Bio je visok i širokih ramena, imao je onaj sirovi muževan izgled koji muškarci imaju kada moraju da se briju dva puta dnevno. Ruke su mu bile široke i snažnog oblika. „Hoćeš li da uđeš na piće? Mogu li nešto da učinim za tebe? Bio si od velike pomoći.” Sofija je želela da pokaže svoju zahvalnost.

Nalet vetra zahvatio je Sofijinu kućnu haljinu i na trenutak se Stefan ukočio. Vau. Nije očekivao pirsing na bradavicama, niti onaj na pupku. A tetovaža plišanog medveda bila je dobro urađena na njenom stomaku.

„Oh, izvini!” Sofija se izvinila i pokrila se ogrtačem.

„Ovde 38, imam šifru četiri-devet-dva i ponavljam četiri-devet-dva.“ – rekao je Stefan u svoju radio vezu. Prišao je Sofiji i rekao: „Možda bi trebalo da razgovaramo unutra.”

Naravno, šifre su značile da ne treba pojačanje. Ali Sofiji je to zvučalo zlokobno, zastrašujuće. „Šta? Hm, zašto unutra?” Dok je šetala pred njim Stefan je proveravao njeno skriveno dupe. Ali kada je vetar opet udario ugledao je savršeno mesnato sočno dupe. Stigli su do vrata i on ju je pratio unutra. Stepenice levo, dnevna soba pravo, kuhinja desno. Uvela ga je u kuhinju.

„Mogu li vam doneti šoljicu kafe?“ upitala je Sofija.

Opustila se jer je sada bila u svom domu. Odsutno je prošla prstima kroz kosu; nažalost, ovo je podiglo njen ogrtač, sada je maltene pokazivala policajcu svoju obrijanu picu! Stefan joj je uputio svoj ozbiljan pogled, prišao joj, sa palčevima u omčama za kaiš koji jezveckao. Podigao je Sofiju na pult, ona je gledala u njega sa mešavinom straha i uzbuđenja.

Ubrzano je disala, oči su joj bile ogromne i zacakljene. „Šapnuo joj je: „Sumnjivi ste gospođo Sofija, moraću detaljno da vas proverim,“ – a zatim je strastveno poljubio. Stopila se u njega, pritiskajući te ljupke sise u njegove grudi, uzvraćajući mu svojom vatrom. Uhvatio ju je za ramena, pomogao joj da skine ogrtač i bila je gola u samo par sekundi. jebanje milfaru policajac

Stefan se na trenutak divio tim sisama pre nego što se nagnuo i usisao jednu bradavicu u usta. Osetio je kako joj prsten na bradavici škljoca o njegove zube dok je sisao. Sofija je stenjala, šireći noge dok je napadao njeno telo koje je reagovalo. Sofija je postala tako mokra od ovog neočekivanog, ali uzbudljivog susreta.

Zgodni policajac je hteo da je jebe! Bio je visok snažan velik u top formi, a kad smo već kod veličine… Sofija je ispružila ruku i pomilovala policajčevo izbočenje, čuvao je ozbiljnu kurčinu unutra. Sofijin muž je više voleo svoj posao i pivo nego svoju seksi ženu i ona se u poslednje vreme osećala prilično zapostavljeno.

Što se Stefana tiče, trenutno ga nije bilo briga da li je udata.. sve što je želeo u tom trenutku bila je njena pulsirajuća pizda. prestao je sisati Sofijine sise i pomogla mu je da otkopča rajsferšlus i spusti bokserice da otkrije 18 debelih tvrdih centimetara. Sofija je stenjala od zadovoljstva i obavila ruku oko kite dok su se ljubili, koristeći jezike, pljuvajući, jecajući jedno drugom u usta.

Stefan je bez reči i upozorenja raširio Sofijine noge i zabio kurac u njenu željnu nedojebanu pičku. Vrištala je dok je njegov kurac tonuo u njenu toplu vlažnu vaginu. Sofija je policajcu omotala noge oko dupeta. Stefan ju je podigao sa pulta i zgrabio za dupe, nabijao je na kitu u vazduhu. Sofija je počela da svršava čim ju je policajac naboo na svoj kurac.

Nikada ranije nije imala toliki kurac u sebi, njena pička je ludela od zadovoljstva. Poskakivala mu je gore-dole po svom muškom mesu dok je stajao snažan i sa namerom da je jebe i ništa drugo. Pička joj je bila uska, kao da nikad nije dobila kurac od muža, možda je zato bila toliko željna jebanja. Ali nije mogao ovo da radi zauvek, posao je zvao, zakon je morao da se čuva. pandur je kara

Ubrzao je tempo, doveo Sofiju do kuhinjskog zida i okrenuo je da je jebe s guza, a zatim je udarao brzo i snažno. Sofija je vrištala od oduševljenja i svršavala mu po kurcu, a posle još nekoliko udaraca… svršio je u vruću pičku gospođe Filipović, izbacivši svoju spermu u njenu drhtavu matericu. Vrištala je neprestano sve dok je trajao njihov zajednički vrhunac.

„Moraću česće da vas zovem gospodine policajcu. Znate, moj muž stalno radi i ja se plašim ovde sama i usamljena.“ Sofija je dovela svog novog ljubavnika do vrata i strastveno ga poljubila, bila je potpuno gola.

Policajac Stefan ju je poljubio a zatim se nasmešio i ošamario je po zadnjici pre nego što je krenuo da izlazi. „Vama na usluzi godspođo. Biće mi zadovoljstvo.“

KRAJ!

Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 3 Prosecna ocena: 4.7]
(Visited 994 times, 2 visits today)
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

devojka za upoznavanje

Don`t copy text!