jun 15, 2024

Desilo se pred Venčanje

0
stojeća jebačina

Kako se datum venčanja bližio, tempo je postajao sve užurbaniji. Toliko aranžmana i zadataka koje treba završiti, obaveza koje treba ispuniti, da li će ikada tome doći kraj? Posle tri godine zabavljanja, Uroš i ja smo trebali da se venčamo. Spisak gostiju je bio poslat, pozivnice prosleđene, haljina spremna. Crkva i sala rezervisane i naše putovanje na medeni mesec na Kubu takođe rezervisan. Šta bi moglo poći po zlu?

Slađana, moja najbolja drugarica, organizovala je devojačko veče nedelju dana pre venčanja. Planirala je da odemo do muškog striptiz kluba. Nas osam devojaka smo otišle i odmah je počeo da teče alkohol i da se zabavljamo. Bila je divlja noć, previše pića i mnogo polu golih muškaraca. sisanje kurca u toaletu

Premašila sam neke granice, toliko je bilo ludo! Jedan od stripera me je jebao u usta u toaletu i pustila sam ga da mi svrši u usta. Čak ne dozvoljavam ni Urošu da mi svrši u usta! Srećom, uspela sam da zadržim gaćice na sebi.

**

Bio je utorak veče i bila sam kod krojačice da uzmem svoju haljinu. Krojačka radnja je bila prilično udaljena, na severnom kraju grada. Samohrana majka je bila divna u svom poslu, a deo svoje kuće preradila je u krojačku radnju. Imala je mladu ćerku i osamnaestogodišnjeg dečka koji je bio njen pomoćnik. Goran je bio visok tinejdžer, sigurno 190cm. Učio je zanat jer fakultet nije bio za njega.

Ono što ga je najviše zanimalo bile su devojke. Iskreno, bila sam nekako uzbuđena što sam Gorana imala u blizini kada sam se spremala za probanje haljine. Stajala sam samo u grudnjaku i gaćicama kada je on prošao kroz sobu. Primetila sam da bulji u mene i znala sam da bi voleo da vidi još.

„Gazdarica nije još stigla, uskoro će se vratiti.” Goran me je obavestio.

Dođavola! Znala je da imam gust raspored a oept je kasnila. Morala sam da probam haljinu pa sam odlučila da čekam.

„Želite li da isprobate svoju haljinu dok čekate?“ upitao je Goran.

„Možda bih mogla da uštedim malo vremena.”

Pratila sam Gorana do glavne sobe za šivenje. Uzeo je moju haljinu koja je bila divno smeštena u posebnom ormaru. Ali umesto da izađe iz sobe, dodao mi je haljinu i zavalio se u stolicu da gleda. Imala sam dakle samo gaćice grudnjak i čarape sa podvezicama na sebi. Goran je pažljivo posmatrao kako polu gola proveravam svoju haljinu. Moj grudnjak je bio polu proziran koji je jedva sakrivao moje bradavice.

Goran je bio opčinjen dok je gledao moje telo. Znala sam da su mi gaćice dovoljno prozirne da bi mogao da prepozna moje uredno depilirane stidne usne ispod. Pažljivo sam navukla haljinu preko glave. Dok mi je haljina padala oko tela, Goran je ustao i prišao mi da pomogne da ispravi haljinu na meni. Goranova pažnja izgledala je savršeno prirodno u datim okolnostima.

Pogledala sam se u ogledalo dok se on mučio oko moje haljine. Kao i većina žena, imala sam fantazije o mladim momcima. Čula sam sve te priče o njihovim velikim penisima i natprosečnim seksualnim sposobnostima i izdržljivošću.

„Bolje da je skinem pre nego što se zaprlja na meni.“ Rekla sam.

Mislim da sam samo želela izgovor da ponovo budem polu gola pred mladim momkom. Goran mi je pomogao da skinem haljinu preko glave i ponovo sam stajala samo u donjem vešu.

„Nisi probala veo.” Rekao je dok je vraćao haljinu na vešalicu.

Pažljivo mi je stavio veo na glavu i rasporedio ga tako da mi pokrije deo lica. Stajao je tako blizu mene.. osetila sam njegove poglede… njegov jebeno topao dah. Njegova ruka se tada lagano spustila i zatvorila na međunožju mojih gaćica.

„G-Gorane… Šta to radiš??“ uzviknula sam.

„Izgledaš tako lepo.” Rekao je dok je njegova ruka stiskala moju pičkicu preko prozirne tkanine.

Nisam se odmaknula, nisam ga ni odbila od sebe. Njegova druga ruka je podigla veo i on me je tada sočno poljubio. Bila sam nemoćna u njegovom naručju, ali nisam se ni trudila da ga odbijem od sebe. Osetila sam kako njegova ruka sa pola snage kida slabašni komadić materijala koji je prekrivao moju picu. Kroz mene je prošao drhtaj kad su njegovi prsti ušli u mene.

„Jebote…” moja pička se vlažila na njegovim prstima.

Nisam ni primetila da je oslobodio kurac u međuvremenu. Pogledala sam dole i videla predivan mlad primerak sa snažnim venama i mokrim debelim glavićem. Osetila sam glatku glavu njegovog penisa na svojoj koži dok su njegovi prsti širili moje usmine. Sisala sam njegov jezik i stenjala mu u usta dok se nameštao da prodre u mene. Podigla sam se na prste kada je sa lakoćom ušao u mene. stojeća jebačina

Jednom kada je njegov penis bio zatvoren u mojoj vlažnosti, opustila sam se i njegov penis se ceo uvukao u mene. Bila sam četiri dana daleko od venčanja a veliki mladi kurac je bio zakopan u moju pičku. Drhtala sam sve vreme a on me je sve jače tucao u toj stojećoj jebozovnoj pozi u kojoj me moj budući muž nikada nije jebao. Tada me je podigao, moje noge ispružene sa strane i počeo je da me nabada na svoju kurčinu!

Bila sam nemoćna da zaustavim ono što sam znala da će se dogoditi. Ovaj mladi stranac se spremao da svrši u mene… a ja sam to želela! Njegov penis se osećao tako dobro dok me je ispunjavao kao da nikada ranije nisam bila tucana. Moja cela težina počivala je na sigurno 18cm vrhunskog mladog mesa zabijenog u moju picu. Držao me je šakama za guzove, podizao me i spuštao na svoj penis kao da gudalom prelazi preko svoje violine. Zadovoljstvo je bilo nepodnošljivo!

„Jebi me!” rekla sam u zanosu dok mi se pička okretala na njegovom kurcu.

Osetila sam da je Goran počeo da šiklja u mene, moja neverna utroba postala je bogata plodnom belom tečnošću. Njegova sperma je curila iz moje pičke prljajući moj svadbeni donji veš. Njegove gladne tople usne su se zakačile za moje uspravne sise. Taj dan sam svršila na kurac mladog tinejdžera…

Otišla sam kući sa venčanicom u rukama. Ali postojao je problem… sada kada sam osetila mladi tvrdi kurac u sebi, znala sam da nikada neću biti zadovoljena muževim mršavim kurcem.

KRAJ!

Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 43 Prosecna ocena: 4.3]
(Visited 14.617 times, 1 visits today)
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

devojka za upoznavanje

Don`t copy text!