april 15, 2024

Stidljiva ćerka njegovog prijatelja

0
Stidljiva ćerka jebana pored bazena

Nevena je oduvek bila prilično stidljiva devojka. Tip devojke koja odiše senzualnošću, ali to ne razume. Devetnaest godina, duga kestenjasta kosa, smaragdno zelene oči, razvijeni bokovi i bujne grudi. Mogla je da ima svakog muškarca koga je poželela. Nažalost, Nevena to nije shvatala i imala je tendenciju da skriva svoje telo ispod odeće.

Milan je bio prijatelj i kolega Neveninog oca i postajao je sve više fasciniran ovom mladom ženom. Kao prilično uspešan i lep poslovni čovek, navikao je na lepe žene. Međutim, u poslednje vreme ga je frustriralo to što se osećao kao lovina umesto kao lovac. Želele su ga jer je bio uspešan i moćan, a on je uživao u tome da sam osvaja žene. To je vrlo verovatno bio razlog njegovog iznenadnog interesovanja za Nevenu. Ona je uvek imala oči usmerene nadole i delikatno ružičasto rumenilo na obrazima kad god bi joj uputio kompliment.

**

Jednog sunčanog subotnjeg popodneva Milan je čekao svoju kafu u lokalnom kafiću kada je slučajno primetio Nevenu. Sedela je u skrovitom uglu, naizgled zadubljena u prilično veliku knjigu čvrsto stegnutu u svojim malim rukama. Milan se osmehnuo kada ju je ugledao. U međuvremenu, Nevena je, dok je izgledala kao da čita, u stvari kradom gledala Milana. Ona ga je poznavala samo kao gospodina Mikija, poslovnog prijatelja svog oca.

Nije se nikada osećala prijatno u njegovoj blizini, iako je duboko u sebi želela da sazna više o njemu. Njena osećanja prema ovom uglednom čoveku su je zbunila i uzbuđivala u isto vreme. Uspaničeno je shvatila da je krenuo direktno ka njenom zamračenom uglu. Milan joj se lenjo osmehnuo i rekao: „Nadam se da te ne uznemiravam, gospođice Nevena. Jel mogu da ti pravim društvo dok pijem kafu?“ Stidljiva ćerka čita knjigu

„Oh, to ste vi gospodine Milane, khm, naravno, zašto ne?”

„Znaš, razmišljao sam, tako je lep i topao dan, baš bi bilo lepo da smo sada na jezeru, zar ne?“

Nevena je bila šokirana jer nije navikla na ovakvu pažnju a posebno što je ozbiljno razmišljala o ponudi. Sledeći svoje instinkte, rekao je prilično strogo: „Postavio sam pitanje, mlada damo, nepristojno je da čekam.

Čuvši ovo, Nevena je osetila kako je električno uzbuđenje proleće pravo kroz nju. „Da.. naravno, žao mi je gospodine Milane. Možda mi stvarno treba odmor od ovog čitanja. Nažalost, nemam šta da obučem za jezero.”

Milan se nasmejao. „U redu je, svratićemo do mene. Imam ja nešto što možeš da pozajmiš.”

Nevena je klimnula glavom i uzviknula “ok”. Vožnja do njegove kuće je bila kratka, Milan je vozio crni kabriolet i kradom gledao Nevenu. Ona je bezuspešno pokušavala da kontroliše svoju dugu kosu dok je letela na vetru. Pogledala ga je i nasmešila se. Videvši prelepe stubove i savršeno negovan travnjak, Nevena je počela da se pita zašto je pristala na ovo. U stvarnosti, koliko god ovaj čovek bio uzbudljiv, ona je o njemu znala vrlo malo. Čudno, međutim, nije se osećala uplašeno, osećala se… ushićeno.

Dok su prilazili ulaznim vratima, Milan je ležerno stavio ruku na njena leđa, odvodeći je u predsoblje. Uzeo ju je za ruku i odveo do dvorišta i do bazena. Prelistavajući ormarić nadomak bazena izvukao je bikini i pružio ga Nevena. „Ovo je tvoj broj, presvuci se ovde princezo. Možda bismo mogli da plivamo ovde umesto da idemo na jezero.“ Znao je da se kocka, koristeći izraz princeza, ali na njegovo oduševljenje Nevena je uzela bikini, očiju uprtih u zemlju. „Da, gospodine“, prošaputala je.

Udaljio se da joj dozvoli da se presvuče. Dok se Nevena svlačila, glava joj se vrtela, a pica joj se grčila. Shvatila je da će, čak i ako to nema smisla, učiniti sve što joj ovaj harizmatični muškarac kaže. Navukavši premali bikini, primetila je da gornji deo jedva zadržava njene grudi. Bila je sigurna da će joj bradavice svakog trenutka iskočiti.

Ne znajući šta drugo da radi, zgrabila je peškir i omotala ga oko sebe. Gledajući je kako neodlučno šeta uz bazen, Milan se namrštio videvši peškir stisnut oko nje. „Mislim da ti taj peškir ne treba princezo? Skini ga.”

Nevenin peškir je odmah pao na zemlju i Milan je odvojio trenutak da ceni njene obline. „Zapanjujuća si, znaš li to?“ Nevenino srce se ubrzalo kada ga je čula. Stisnula je noge zajedno, tražeći olakšanje za njen klitoris koji je pulsirao. Počevši da sumnja kuda ovo vodi, Nevena je iskoristila šansu i prošaputala “hvala.“ Reči su joj jedva sišle sa usana kada se iznenada našla prikovana za zid kuće pored bazena.

Progutavši knedlu u grlu, Nevena je osetila kako joj se njegova velika ruka obavija oko struka. Priljubio je usne uz njeno uho i zarežao: „Reci da želiš ovo!”

„Ja, ja… želim ovo.” zamuckivala je.

Milan se trijumfalno osmehnuo. „Svi te vide kao stidljivu malu štreberku. Ali mene nisi prevarila… Znao sam da se unutra krije prljava mala drolja. Jesam li u pravu kurvice?”

„Da, u pravu si… sve si u pravu…“

„Pokaži mi princezo, pokaži mi kakva nevaljala devojčica možeš biti.” Stidljiva ćerka sisa kurac

Nevena je nestrpljivo pala na kolena, dok su joj sokovi od pice natapali maleni bikini. Očajnički je želela da ugodi ovom čoveku, i očajnički je želela da je on iskoristi. Stigavši do svog odredišta, zastala je, instinktivno čekajući dozvolu. „Bravo kurvice… sada izvadi kurac napolje.” Nevena nije gubila vreme izvlačeći Milanovu kitu i nestrpljivo obavijajući usta oko glavića.

„Jebotee…“ Milan je prosiktao kroz stisnute zube dok je počeo da se gura dublje u njena željna usta. Ona se gušila ali je sve vreme pokušavala da mu pruži sjajno zadovoljstvo. Očarano je posmatrao kako se povlači da udahne, cela se migoljila i dahtala kao kučka.

„Da sam znao koliko si gladan kurca, odavno bih te uzeo. Trljaj tu slatku pičkicu dok te jebem u usta.”

Prsti su joj skliznuli u njenu natopljenu picu i Milan joj je gurnuo kurac nazad u usta. Nevena nije bila sigurna koliko dugo je ovo trajalo, bila je izgubljena u svetu senzacija i želje da ugodi. Znajući da je blizu sopstvenog orgazma, Nevena je duboko zagrlila kurac ustima, želeći svoju toplu nagradu. Milan nije mogao da veruje! Bio je siguran da je devojka pokorna, ali nije ni sanjao da će ona toliko očajnički želeti da ugodi.

„Stani!“ – viknuo je i podigao je za kosu.

Svoj jezik joj je nabio u usta i počeli su da se žvalave. Za to vreme on je strgao bikini sa nje i doveo je do ležaljke pored bazena. Bacio ju je na nju i naredio da raširi noge i trlja se pred njim. Bilo joj je teško da masturbira dok je on gleda i drka kurac jer je bila veoma blizu. Ali nije htela da svrši dok on ne bude u njoj.

„Tako kurvice mala… uffff kako ti je uska pičkica. Raširi je prstima za mene… tako….“ – prišao joj je, pomazio glavićem njen ulaz a potom strpljivo ulazio u nju.

Zaista je bila uska i grizla je donju usnu dok je on prodirao u njene dubine. Kada je bio ceo u njoj više nije bilo nežnosti. Počeo je žestoko da je tuca pored bazena usled čega je neiskusna Nevena odmah doživela prvi orgazam. Stidljiva ćerka jebana pored bazena

Njeni pokreti nisu bili usklađeni, videlo se da ima ogromnu želju ali manjak iskustva. Milan je uživao jer je imao kontrolu i mogućnost da od stidljive devojke stvori kučku željnu kurca. Bilo je to ispunjenje njegovih fantazija dok se njena uska pička stezala oko njegove kurčine. Bila je tako glatka po telu, mazio je njene sise i ljubio je sve dok nije došao do same ivice ambisa.

„Svršiću… a ti ćeš progutati svaku kap, kao dobra poslušna kučka.” Rekao je i izvukao kitu iz nje.

Nevena je bila više nego spremna da okusi njegovo seme dok je jednom rukom besno trljala klit. Uhvatila je slobodnom rukom njegova jaja i primila kitu duboko u grlo. Čula je kako Milan glasno stenje i osetila kako joj je prvi debeli slani mlaz sleće na jezik. Dok joj je punio usta nije je puštao iz stiska. Nevena je gutala i eksplodirala u orgazam.

Toliko je snažno svršila da je isprskala sokovima pločice pod nogama. Posle nekoliko trenutaka, hvatajući dah, Milan se nagnuo i podigao Nevenu u naručje. „Kakva si ti prljava devojka. Jel ti se svidela moja sperma?”

Nevena je naslonila glavu na njegovo rame, zatvorila oči i srećno se osmehnula.

KRAJ!

Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 27 Prosecna ocena: 4.6]
(Visited 13.556 times, 2 visits today)
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

devojka za upoznavanje

Don`t copy text!