maj 24, 2024

Sestra se najbolje jebe

1
jebanje u senu

Odrastao sam u jednom zabačenom vojvođanskom selu. Naš najbliži komšija bio je 2km daleko. U toj komšijskoj porodici je bilo troje dece, Rada je bila devojka mojih godina, Marija je bila 2 godine starija, a Goran 4 godine stariji. Leti bismo se okupljali da igramo društvene igre, jašemo konje i prosto se družimo na velikom imanju.

Jednog takvog vrelog letnjeg dana mi je baš bilo dosadno pa sam otišao polako peške ka komšijama. Dok sam se približavao njihovoj kući, primetio sam Radu. „Zdravo. Otkud ti?“

„Bilo mi je dosadno pa sam odlučio da dođem da vidim šta vi radite.“

„Odlično, taman da ti nešto pokažem, prati me.“

Šteao sam za njom i ubrzo shvatio da me vodi do jedne od velikih štala. Ušli smo u štalu i popeli se merdevinama u potkrovlje. Pokazala je na ćebe koje je bilo na gomili slame i sena. Iako punoletan ja tada nisam imao iskustva u seksu, ali sam vrlo dobro znao da Goran jebe Mariju.

„Jesi radio nekada ovo? Kako ti se čini?”

„Izgleda mi zabavno. Nisam radio ali sam video kad se matorci tako jebu.“ odgovorio sam iskreno.

„Goran i Marija to stalno rade”, rekla je.

„Da li i ti to radiš?” Pitao sam.

„Nekoliko puta sam to radila, ali Goran kaže da je Marija bolja u tome jer je starija. Ja uglavnom pazim da ih mama i tata ne uhvate. Prebili bi ih da znaju.”

Pogledao sam ponovo Gorana i Mariju i činilo se da se oboje odlično zabavljaju. Ona je ležala na mekanom senu a Goran je sa prilično velikim kurcem duboko ulazio u svoju sestru. Naravno da sam znao da to nije moralno i da to ne bi smeli da rade ali lagao bih da kažem da se nisam napalio. jebanje sestre u senu

„Kada oni završe, da li želiš da mi probamo?”

Bio sam uplašen ali znao sam da takvu priliku moram da iskoristim. „Da, voleo bih da probamo“, rekao sam.

U tom trenutku sam čuo Mariju kako kaže, „Prskaj u mene Gorane.” i činilo se da je Goran bio više nego srećan da to učini. Njegova jaja su se stegnula i obilno šikljanje sperme je započelo duboko u Marijinoj pičkici. Bio sam očaran prizorom što je i moj kurac osetio i bilo mu je tesno u gaćama.

„Hajde, idi sada pomozi tati pre nego što krene da te traži i postane sumnjičav.“ rekla je Marija. Podigao je pantalone i nestao niz merdevine. Rada je legla pored svoje sestre i podigla letnju haljinu. Bio sam malo iznenađen kada sam video da ne nosi gaćice. Rada je uvek bila pomalo divlja i nevaljala još kao klinka. Pozvala me je i prišao sam bliže dok sam spuštao pantalone. Nisam bio siguran šta tačno radim, pa sam legao između njenih raširenih nogu i pokušao da imitiram ono što je Goran radio.

Marija se otkotrljala na bok i rekla: „E jesi smotan komšija. Podigni se.” Dok sam to radio, primakla je ruku i zgrabila moj kurac. Trljala ga je gore-dole po Radinoj mokroj pički i onda mi je rekla da gurnem jače. Kad je moj kurac skliznuo unutra, Marija je sklonila ruku sa puta. „Kakav je osećaj?” upitala je sestru. Rada se nasmešila i rekla da se oseća odlično. „Nije velik kao Goran ali je baš dobar i tvrd.”

„Komšija ima lep komad“, zakikota se Marija.

Voleo bih mogu da vam kažem da sam je jebao sat vremena, ali zapravo sam svršio za oko pet-šest minuta. To je verovatno bio najbolji osećaj u mom životu do tog trenutka, ali prebrzo je prošlo. Marija se nasmejala i rekla: „Ne brini komšija. Goran je prvi put mogao samo dva minuta da me jebe. Osim toga, bićeš ponovo tvrd za nekoliko minuta.”

Tada su sestre počele da dodiruju i da se igraju sa mojom kitom. I zaista nije prošlo mnogo vremena a ja sam ponovo bio tvrd. Marija je rekla: „Izgleda da si spreman da je ponovo jebeš.” Otkotrljao sam se između Radinih nogu i prilično lako skliznuo u njenu picu. Ovaj put sam izdržao mnogo duže i Rada je izgledala zadovoljna mojim pokretima. Počeo sam bolje da osećam nju i sebe i mnogo sam imao veću kontrolu. jebanje u senu

Nakon što smo završili malo smo se odmorili. „Kako ti se svidelo?“ pitala me Marija.

„Ovo je bila najbolja stvar koja mi se ikada dogodila.“

Stisnula je moj kurac i rekla mi da će mi ona ili Rada biti na raspolaganju kad god poželim pičku. Rada i ja smo baš uživalo i jebali smo se skoro svaki dan do kraja leta. Jesam jebao Mariju nekoliko puta i Goran bi jebao Radu, ali uglavnom smo bili Rada i ja dok je Goran tucao Mariju. Kažu da je praksa najvažnija pa smo postali prilično dobri u tome do kraja leta. Mrzeo sam što dolazi zima jer je obično bilo previše hladno da bi često do tamo pešačio ili jebao u ledenom potkrovlju štale.

**

Jednog hladnog novembarskog dana, nakon jakog ranog snega, naši roditelji su ostavili moju sestru i mene kod kuće jer su oni morali u grad. Moja sestra je bila dve godine starija, istih godina kao i Marija. Gledao sam TV kada je Bojana ušla u dnevnu sobu i sela na suprotni kraj kauča. Neko smo vreme sedeli u tišini, a onda je rekla: „Ne mogu da verujem kakva je ona Rada kurva. Sigurna sam da ti nedostaje sada kada je hladno?“

Bacio sam pogled na nju. Mislio sam da je naša tajna dobro skrivena i osetio sam nervozu kada je to rekla. Nasmejala se: „Smrzli biste se u toj štali u ovo doba godine a ne možete to da radite u kući zbog njene dosadne mame koja je uvek tu.” Pocrveneo sam i pokušao da se pravim glup. „Šta to pričaš?”

„Daj ne budi glup. Znam tačno šta radite tamo u štali“, rekla je. „One dve kurve su mi sve ispričale. Nisi valjda mislio da će te dve seljanke da čuvaju tajnu?”

Nisam znao šta da kažem. Pitao sam se koliko ona zaista zna. „Ali…“

„Od kada si video pičku totalno si se pogubio. Pa i ja idem tamo često. Jesi li ikada razmišljao o tome?”

„Pa, pa, ja…”

„Pa pa pa… glup si ko kurac. Čim sam saznala da ideš tamo da ih jebeš i ja sam otišla. One dele sa tobom, zar ne misliš da bi podelile i sa mnom?”

„Podelile? Kako to misliš?”

„O bože, uvek si bio jebeno glup.” Odgovorila je. „Goran me jebe kad god Marija ima obaveza sa mamom.”

Bio sam u šoku! „Stvarno? Ti i Goran? Čekaj, znači ti SVE znaš?”

„Naravno, znam još od prvog dana. One jesu seljačke kurve ali baš su te nahvalili braco. Rada kaže da je odlično jebeš i da imaš divan kurac.”

Smirio sam se jer sam shvatio da nikome neće reći jer se i ona tucala sa Goranom. „Dakle ne moram da brinem da ćeš reći roditeljima pošto i ti radiš istu stvar.“

Zakolutala je očima. „Kakav si ti kreten! Ne govorim ti ovo da bih te uplašila i otkrila sve roditeljima. Sneg je predubok da bi mogao da ideš Radi. Ali i za mene je predubok. Da li me pratiš?“

Samo sam je zurio u prazno. Jebiga, nikada nisam bio previše bistar.

„Kako si ti uopšte završio školu? Slušaj budalo. Znam da si napaljen. I ja sam napaljena. Rada i Marija kažu da imaš lep kurac i da znaš kako da ga koristiš. Da li ti je sada jasno?”

„Govoriš ono što mislim da govoriš?”

„Ako misliš da hoću da se jebemo, onda si u pravu. Hoćeš da me jebeš mali brate ili da odem u sobu i igram se sa maminim igračkama?“

Nije ni dočekala odgovor već je skinula svoju haljinu i legla na kauč. Ispod je bila potpuno gola. Ustao sam i strgao sve sa sebe u rekordnom roku. „Dođi ovamo da vidim tu stvar o kojoj sam sve najbolje čula“, zakikotala se moja sestra. Obmotala je ruku oko mog kurca i nekoliko puta ga nadrkala. „Al je lep… zajebi zagrevanje i popni se ma mene. Želim odmah da me jebeš.” jebanje sestre u pičku

Bila je u pravu. Ni meni nije bila potrebna nikakva predigra. Negde tokom našeg razgovora postao sam tvrd kao kamen. Malo sam joj džarao dlakavu pičku pre nego sam nabio kurac u nju. Bila je uska ali opuštenija od Rade. Nagnuo sam se, uhvatio je za čvrste grudi i počeo žestoko da se zabijam.

„Ooohhhh jebote… braco… jebi me jako.”

Bojana je počela da izgovara vulgarne reči, nešto što Marija i Rada nisu radile, a usput me je grabila za dupe da me uvuče dublje. „Svršavam, jebi me, svršavam.“ Dok je drhtala i migoljila se, ja sam se životinjski nabijao u nju. Ali ona me je iznenada prekinula i udaljila se tako da je kurac izašao iz nje. Zgrabila je moj kurac, pljunula na njega i stavila ga u usta!

Bio sam izgubljen u osećaju njenih usana i jezika koji su mi sisali i lizali kitu. Marija i Rada to nikada nisu radile. Otvorenih usta ja sam gledao sestru koja mi je davala prvo pušenje u životu. Instinktivno sam je uhvatio za kosu i počeo da pomeram kukove. Osećaj je bio premoćan i odmah sam izgubio kontrolu. Počeo sam da joj punim usta spermom a ona se zagrcnula i počela da pljuje tečnost napolje.

„Budalo jedna! Moraš da me upozoriš pre nego svršiš!“

„Izvini ja.. nisam nikada… izvini seko…“ izvinjavao sam se dok je ona brisala spermu sa svog lica.

„Ma u redu je. Ali ubuduće me upozori.“

„Ubuduće??“

„Pa valjda ćeš me jebati opet. Ali kada malo otopli… nadam se da ti neće smetati da me Goran jebe?”

„Nadam se da neće ni tebi kada budem jebao Radu?“

„Ma ne brinem za nju… znam da se bolje jebem od nje, zar ne?“

KRAJ!

Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 81 Prosecna ocena: 4.5]
(Visited 23.186 times, 5 visits today)
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

1 thought on “Sestra se najbolje jebe

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

devojka za upoznavanje

Don`t copy text!