april 15, 2024

Opušteno Veče sa Mamom

1
sisa mamine sisetine

To jutro sam imao prijemni na fakultetu a rezultat je trebalo da bude objavljen sledećeg jutra. Nisam mogao da spavam od anksioznosti. Prevrtao sam se i znojio… morao sam da ustanem i da dođem do vazduha. Izašao sam na balkon na svež vazduh. Iznenadio sam se kada sam video svoju mamu na balkonu. Bila je u samo polu providnoj spavaćici dugih rukava sa dva gornja dugmeta otvorena. Ispod nije nosila grudnjak. Mogao sam da vidim njenu levu dojku skoro celu golu.

Nosila je gaćice sa cvetnim dezenima. Mogao sam da vidim njene prelepe gole noge na snažnoj mesečini. Pušila je cigaretu. Mama me nije odmah primetila. Izdahnula je oblak dima i provukla levu ruku kroz kosu. Pokret njene ruke podigao je njenu levu dojku i moje srce je počelo ubrzano da kuca. Tada je tek postala svesna mog prisustva.

‘Pobogu sine! Miki, šta radiš u ovo doba? Zar ne spavaš?’

Moje ime je Miroslav ali svi moji prijatelji me zovu Miki, a takođe i moja mama.

‘Mama, jednostavno nisam mogao da spavam.’

‘Dragi, da li si zabrinut za rezultate? Hajde, pomoći ću ti da zaspiš. Uđi u dnevnu sobu.’ Okrenula se da uđe.

‘Da li tata spava?’

‘Kao top, ne brini za njega.’

Ušao sam u dnevnu sobu sa blagom erekcijom. Iznenadio sam se kada sam video da mama drži čaršav. Čemu posteljina? Da li je nameravala da njime pokrije svoje mlečne noge? Ako je tako – šteta.

‘Mama, kako to da si još budna?’

Nasmešila se. ‘Dešava se ponekada. Želiš da spavaš, ali ne možeš, ne ide.’ Sela je na sofu i rekla: ‘Dođi sine moj, zaspaćeš u mom krilu.’

Zario sam lice u njeno toplo mekano krilo. Duboko sam udahnuo. Miris njenog tela ispunio mi je nozdrve i bio sam presrećan. Osećao sam njena gola bedra. Električna struja je prošla kroz moje celo telo. Stepen moje erekcije se povećao. Njeni prsti su počeli da se kreću po mom telu. Masirala mi je slepoočnice i odmah sam osetio pospanost.

Pogledao sam je. Nisam mogao da joj vidim lice jer su se dve divne sise kretale gore-dole. Rekao sam, ‘Mama, znaš koja je jedna od mojih omiljenih želja?’

‘Ne, koja je?’

‘Da se vratim u prošlost i ponovo postanem mala beba.’

‘Beba? A šta bi radio kada bi ponovo postao moja beba?’

‘Obećaj mi da se nećeš smejati!’

‘Ha… dobro, neću se smejati.’ rekla je mama.

‘Voleo bih da me ponovo dojiš… da sisam tvoje divne grudi mama.’

Mama se nasmejala i blago zacrvenela u licu. Rekla je: ‘Zanimljivo sine… ali pomalo smešna ideja. Miki moj, za to uopšte ne moraš da se vraćaš u prošlost!’

‘Kako to misliš mama?’

‘Možeš mi sisati grudi kada god poželiš.’

‘Stvarno?’ Poskočio sam i zamalo pao iz njenog krila.

‘Blesavi dečak moj.’

Mama je otkopčala preostale dugmiće. Njene prelepe grudi bile su potpuno otkrivene. Svojim rukama je počela da ih dodiruje i miluje. Oči su mi bile prikovane za njenu lepotu. Nasmejala mi se. Stavila mi je ruku oko vrata i privila me k sebi. Njeno lice se približilo meni i stavila je svoje usne na moje. Osećaj mi je prošao kroz telo. Vodila je moju ruku na svoje grudi i podstakla da se igram sa njom.

Kakav osećaj! Mislio sam da će moj penis izaći iz bokserica svakog trenutka bez obaveštenja! Stisnuo sam joj bradavice na šta me je veoma blago ošamarila. ‘Nevaljali dečko!’ rekla je kroz osmeh i privukla moju glavu na svoje grudi. Gurnula je jednu svoju dojku u moja usta. sisa mamine sisetine

‘Sisaj dušo, slobodno… možeš me sisati kada god poželiš.’ rekla je.

Imao sam samo osamnaest godina tada, a moja mama trideset devet. Bila je profesorka fizičkog u srednjoj školi. Imala je fantastično lepo telo radeći redovne vežbe i jogu. Sanjao sam da se igram sa seksi maminim grudima mnogo puta. Moj san se tada ostvario. Bio sam na vrhu sveta.

Odjednom je pao mrak. Shvatio sam da mi je mama pokrila glavu i svoje gole grudi tim spremljenim čaršavom. Odmah sam shvatio razlog ovog hitnog poteza kada sam čuo tatin glas.

‘Šta radite u ovo doba noći vas dvoje?’

‘Psssst.’ rekla je mama opušteno. ‘Opuštam Mikija. Naš sin nije mogao da zaspi. Čeka rezultate prijemnog ispita i previše je uzbuđen.’

‘A da, fakultet i to.’ Rekao je tata i mora da je nestao veoma brzo jer mi je mama skidala čaršav sa glave. Ustao sam iz njenog krila i rekao: ‘Pametno si to odigrala mama!’ Poljubio sam joj usne.

Sada sam ja nju povukao u svoje krilo. Počeo sam da joj milujem grudi. Stavljao sam poljupce na njena leđa, vrat i iza ušiju. Otkopčala mi je majicu i opipala mi grudi. Prvo mi je stisnula bradavice, a zatim ih počela sisati. Imao sam veoma jaku erekciju. Bio sam zabrinut zbog toga, bilo je pitanje trenutka kada će primetiti.

‘Nešto nije u redu?’ pitala je mama i primetila izbočinu. ‘Šta je ovo?’ dodirnula me je preko tanke tkanine.

Pre nego što sam uspeo da shvatim šta se dešava, ona mi je otkopčala rajsferšlus. Moj tvrdo podignuti penis izašao je kao životinja iz kaveza da udahne svež vazduh. ‘Uhhhh! Divan se sine… ne laskam ti kada kažem da je veći od tvog tate!’

Prvo ga je gledala, mirisala, a potom ga je držala u rukama. Rekla je: „Miki, ušli smo u zabranjenu zonu. Molim te da ovo ostane naša tajna!’

‘Naravno mama, ne brini.’ Rekao sam. mama mu sisa kurac žestoko

Mama je povukla kožicu mog kurca i stavila ga u usta. Počela ga je sisati uz tihe ali jebeno seksi zvukove koji su mi se urezali u sećanje. Bio sam na sedmom nebu. Reći da je mama bila iskusna pušačica bilo bi potcenjivanje. Radila je usnama, jezikom, zubima… sve vreme ga je pljuvačkom održavala mokrim i sisala ga je po potrebi jače pa slabije. I sad kad se setim te noći meni je kurac dignut i tvrd kao kamen. Neiskusan, nisam dugo izdržao. Nakon svega par minuta moj kurac je ispucao gustu tečnost i njena usta.

‘To je bilo baš super… preukusno dušo.’ Mama je obrisala kapljice sa usana i upitala: ‘Sine, da li se sada osećaš opuštenije?’

‘Da mama, hvala ti!’ Privukao sam je u naručje i ljubio iznova i iznova. ‘Sad je tvoj red da opustiš moje živce.’ rekla je mama.

‘Mama, uradiću sve što kažeš.’

Mama je samo pomerila svoje gaćice u stranu i raširila noge. Izložila je svoju čisto obrijanu ružičastu picu. Stavila je moju ruku na pičku i rekla: ‘Sine, masiraj mi ribicu.’ Počeo sam da je mazim, da je trljam. Počela je obilno da vlaži i da miriše. Bio sam opčinjen! Nakon nekog vremena vodila je moj srednji prst duboko u sebe i zamolila me da je tucam njime. Počeo sam jebati mamu prstima.

Tada ponovo se desilo ono od malo pre. Mama je veoma brzo ponovo povukla taj čaršav i pokrila svoju golotinju i mene. Sledećeg trenutka tata je ušao u dnevnu sobu i pitao: ‘Šta vas dvoje radite?’

‘Sad Miki opušta mene.’ Mama je opet rekla opuštenim tonom.

‘Kako to radi?’

‘Masira leđa i… mazi moj pupak.’ rekla je mama. ‘Znaš da se tada osećam opušteno.’

‘Da, znam.’ Rekao je i poljubio je pre nego je otišao u spavaću sobu.

Bio sam iznenađen. Pitao sam: ‘Mama, kako si znala da tata dolazi?’

‘Dvadeset godina u braku sa tvojim tatom. Mogu da čitam njegove pokrete čak i u snu.’ Mama je skinula čaršav i ponovo ogolila svoje nago telo. Rekla je: ‘Sine, dosta je bilo zezanja… liži maminu pičku!” rekla je i uvukla moju glavu u svoju picu.

Nisam imao ni vremena a ni želju da se premišljam i nabio sam jezik u njenu mokru pičku. Počeo sam da joj ližem usmine, klit, rupicu. Mama mi je snažno držala glavu, čupala me i povlačila moje lice gore-dole po pički. Očigledno je bila opasno jebeno napaljena!

Posle nekog vremena mama me je odgurnula i rekla: ‘Uhhh… daj mi ga sine… nabij taj divni kurac u mene…!’

Skinula je spavaćicu. Stala je na kolena i zamolila me da uđem u njenu ljubavnu rupu s leđa. Vodila je moj čvrsti uspravan penis u svoju pičku i stavila moje ruke na njene obešene grudi. Počeo sam da pumpam svoj penis u maminu macu. Ispuštala je tihe ali divlje zvukove. Ja sam instinktivno pomerao telo, kukove… svaki moj ulaz bio je odmeren i ulazio sam čitavom dužinom. tucanje majke od pozadi

‘Napuni me sine…’ – tiho je molila dok je svršavala i stezala mi kurac svojim mišićima. Bila je toliko jebeno mokra da su tečnosti klizile niz njene butine i kupale su moj tvrdi mladi penis. Ta njena želja je zvučala kao naredba tako da sam izgubio svaku kontrolu koju sam imao.

Nakon nekoliko minuta jebačine, moj penis je ubacio ljubavnu tečnost u maminu picu i mama je bila srećna kao nikada ranije. Ona se smeškala, uzdisala, vrpoljila se svojom zadnjicom kao da mi govori – hvala ti sine. Oboje smo bili iscrpljeni. Bez brige o svojoj golotinji legli smo na tepih i smestili se jedno drugom u zagrljaj.

‘Sine, volim te!’ Mama mi je šaputala.

‘I ja tebe volim mama.’ rekao sam joj iskreno. ‘Mama, mogu li da te pitam lično pitanje? Tata te više ne voli?’

‘Voli on mene. Ali izgubio je apetit za seksom. Počinje da hrče čim legne u krevet. Moram da koristim svoju ruku da zadovoljim svoju glad. Ali sada sam u tebi našla novog ljubavnika. Jebaćeš me kad god poželim, zar ne sine?’

Stavila je svoju levu nogu na moju desnu. Prošla je desnom rukom ispod mog vrata i privila me uz svoje telo. Nekoliko trenutaka je trljala bradavicu svoje leve dojke o moju desnu bradavicu. Proverila je moj kurac i stavila ga blizu svoje mace. Stavila mi je desnu ruku na njenu zadnjicu. Počela je da pomera desnu ruku po mojim golim leđima. Opipao sam njenu veliku okruglu zadnjicu i uvukao srednji prst u njenu guzu.

‘Uvek ću biti tu za tebe mama.“

Malo je podigla levu nogu i rekla, ‘unesi svoj kurac u moju pičku sine!’ Gurnuo sam kurac između njenih raširenih nogu. Hteo sam da počnem da guram kurac u pukotinu, ali odjednom me mama uštinula po leđima. Rekla je: ‘Šššššš! Zatvori oči! On dolazi!’ ona nas je pokrila, i pre nego što sam uspeo da razumem šta je moja mama rekla, čuo sam tatin glas.

‘Šta je sad ovo?’

Mama me je čvrsto držala. I mama je bila napeta kada sam osetio da joj telo drhti. Oboje smo bili potpuno goli ispod pokrivača i skoro smo bili uhvaćeni usred čina. Pitao sam se kakav odgovor moja mama sada može dati. ‘Tišina! Miki spava!’

‘U redu!’ rekao je tata tihim glasom i otišao.

Moj penis je izgubio tvrdoću ali ga je mama uhvatila i poljubila me – ‘Biće vremena da nastavimo gde smo stali. A sada me zagrli pa da spavamo.’

KRAJ!

Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 111 Prosecna ocena: 4.4]
(Visited 42.114 times, 1 visits today)
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

1 thought on “Opušteno Veče sa Mamom

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

devojka za upoznavanje

Don`t copy text!