april 15, 2024

Profesorka Japanskog

0
jebanje jahanje kurca

Goran je prigušio zevanje dok je sedeo na predavanju. Bio je to dug dan na fakultetu i zamor na njegovom licu je bio uočljiv. Zapravo, jedini razlog zašto se čak trudio da drži otvorene oči tokom predavanja bila je sama profesorka japanskog – gospođa Wong. Bila je niska žena ali je imala gipko telo i bilo je jasno da je veoma pazila na svoje telo kako bi se održala u formi.

Kosa tamna do ramena uokvirila je njeno lice sa delikatnom bradom i visokim jagodicama, a naočare sa crnim okvirima sedele su joj na nosiću. Uglavnom je nosila duže suknje ali ovaj put je na sebi imala crne pantalone koje su pokazivale njene tanke privlačne noge. Dok je hodala ispred studenata pričajući o sutrašnjem domaćem zadatku, on se usredsredio na nju, zamišljajući kako bi izgledala da satima prima njegov kurac. zgodna profesorka japanskog

Bio je toliko rastrojen da nije ni primetio da je cela učionica utihnula i da je gospođica Wong prestala da govori. „Opet sanjarite kolega Gorane? Šta sam vam rekla o ponašanju na času?“

„Izvinite profesorice, samo sam malo umoran, to je sve.”

„Jeste li čuli šta sam upravo rekla o temi sutrašnjeg predavanja?“

Postiđen, spustio je pogled na svoj sto dok je mrmljao svoj odgovor: „Nisam.”

„Može li neko reći koja je tema za sutra?“

„Efikasnost seksa kao književnog mehanizma“, reagovale su njegove kolege.

„Tako je. A pošto niste slušali, dragi kolega, očigledno morate dodatno istražiti. Vidimo se nakon predavanja, znate gde mi je kancelarija.” Svi u učionici su mu se smejali dok je on nečujno klimao glavom.

Nakon predavanja je odmah krenuo do njene kancelarije želeći da što pre završi i ode kući. Pokucao je i ušao unutra. Iznenadio se kada je shvatio da ona nije za svojim stolom, ali se još više iznenadio kada je video rukom pisanu poruku upućenu njemu: „Kolega Gorane, sporedni ulaz na parkingu za osoblje. Nemojte kasniti“

Prišao joj je oprezno, nesiguran šta će se dogoditi. „Profesorka?”

Okrenula se i uputila mu strogi pogled. „Gorane, kasnite.”

„Ne gospođo, bio sam u vašoj kanc…“

„Ššš“, prosiktala je dok je krišom bacala pogled oko sebe. Bilo je rano uveče, a parking iznenađujuće prazan. Malo je poskočio kada je osetio kako ga gospođica Wong hvata za ruku i povlači u brzu šetnju ka svetlo plavoj Tojoti Jaris koja je bila parkirana na drugom kraju parkinga ispod drveta.

Čim su ušli ona je upalila motor automobila, aktivirajući klima uređaj da ohladi toplu unutrašnjost. Goran je osetio nervozu u celom telu dok ga je gledala, udaljena samo par centimetara od njegovog lica. Polovina njega je vrištala da iskoči iz auta i pobegne, ali te misli su brzo nestale kada je stavila ruku na njegovo međunožje.

„Dakle, Gorane, da li ti treba pomoć da se pripremiš za sutrašnju lekciju?“ šapnula mu je na uho dok je polako počela da ga miluje i stiska preko odeće. Pre nego je odgovorio, ona je prišla i snažno ga poljubila. Njegovo telo je prirodno uzvratilo, njegove ruke su je instinktivno povukle u sebe, osećajući kako se njene male grudi stiskaju o njega.

Tada je dobila poruku an telefon i zaustavila se da je pročita, a onda mu je opalila šamar uz reči – „Nevaljali kolega, nikada ne sluša na času.“ – ubacila u brzinu i dala gas. „Hajde Gorane, šta se plašiš? Izvadi ga, drkaj ga! Sada budi muško.“

Goran je bio napaljeni tinejdžer, ali je bio nevin. Ako ne brojim par opipavanja koje je doživeo sa nekim koleginicama, on je bio totalni amater. Nesiguran, on je veoma polako otkopčavao pantalone i vadio svoj tvrdi kurac napolje. Njegova Profesorka mu je udarila šamar ali ovaj put preko kite i rekla: „Jesi li nevin kolega?“ profesorka mu ga puši

Goran od stida nije odgovorio ali to joj je bilo dovoljno. Čim su stigli ispred njene kuće, otvorila je vrata garaže i uparkirala automobil. Uhvatila je Gorana za kosu i povukla ga kroz garažu i vrata koja su vodila u kuću. Bacila ga je na kauč i svoja mala usta prilepila na njegov tvrdi kurac, sisajući ga kao da je lizalica.

Ne znajući šta da radi sa svojim rukama, stavio ih je na njena ramena dok je ona polako uzimala sve više i više njegovog kurca u svoja usta, prelazeći iz zadirkivanja u klasično pušenje. Čisto oduševljenje koje je Goran osećao zamalo ga je nateralo da zaplače, ali je ugušio svoju reakciju dok je uživao u osećaju nedozvoljenog zadovoljstva koje mu je pružala njegova profesorka japanskog jezika.

Bio je skoro previše zadubljen da primeti da je skinula gornji deo i otkrila jarko crveni čipkasti grudnjak. Taman kada je Goran osetio da se sprema da svrši, ona je skinula usne sa njegovog kurca i pogledala ga pogledom koji je bio 100% požuda. Nije imao pojma da je takva nimfomanka?! Povukla ga je i skinula mu pantalone a potom i svoje, otkrivajući crvene čipkane tange kao jedinu barijeru između njega i njene pičke.

Goran je primetio da se na njenom donjem vešu već formirala mokra tačka, otkrivajući obrise njenih usana. Uz malo manevrisanja, uhvatila je gaćice i povukla ih sa svojih nogu, dajući Goranu pun pogled na uredno obrijanu pičku sa sjajnom linijom dlačica. Svojim jezikom ga je napala, istraživajući dubinu njegovih usta.

„Obožavam da jebem mlade neiskusne nevaljale studente“, rekla je, nestašno se osmehujući. „Koliko puta si drkao na mene Gorane?“ Jednim brzim pokretom uzela je kondom, stavila mu ga na kurac i selamu u krilo. „Kako ću te izjebati, nisi svestan!!“ Gospođa Wong ga je postavila ispod sebe i naglo skliznula na njegov kurac! jebanje jahanje kurca

Odmah je počela da poskakuje i da ga jaše, dajući mu lekciju života. Lagani jauci oduševljenja pobegli su joj sa usana dok je ispuštala sopstvenu seksualnu napetost, sve jače i jače udarajući svojim butinama o njega kao očajna, nedojebana drolja. Uhvatio je njene sise, stiskajući ih, uzrokujući da joj bradavice oteknu i potamne dok erotsko blaženstvo prolazi kroz njeno telo, izazivajući jecaj „Daaaa …!”

Njegova mladalačka energija bila je usklađena sa njenom seksualnom zrelošću i bezobzirnom željom, povećavajući brzinu tucanja svakim potezom. „Reci mi da me želiš Gorane!”

„Ja… ja… želim vas profesorice.”

Onda je pokrila njegova usta svojima i više nije bilo govora dok ga je snažno jahala. Goran je mogao da oseti da je dostigao granicu svoje tolerancije, a njegovo neiskustvo mu je ograničavalo izdržljivost dok mu je profesorka skakala po kiti. Uz glasno stenjanje, Goran je pustio da mu sperma izleti iz kurca i napuni kondom.

„Ja još nisam gotova“, tiho mu je govorila na uho pre nego što ga je još jednom poljubila jezikom, istovremeno ubacujući dva prsta u svoju mokru pičku, trljajući klitoris. Goran je osetio ubod srama i sramote jer je tako brzo svršio.

Skinula je kondom i pred njim ispila spermu iz gumice. Mošusni miris seksa osetio se u vazduhu dok je gutala. „Ukusnije je kad je iz samog izvora.“ – spustila se i počela da sisa njegov kurac čineći ga ponovo tvrdim i napaljenim. „Sada ćeš ti da me jebeš, dok ne svršim na ovaj predivan kurac… i nećeš svršiti u mene, jasno Gorane!?“

Okenula se, sagnula i podigla guzu visoko. Goran je bio spreman, podigao se i smestio kurac na njen ulaz. Pratio je svoj instinkt, uhvatio je za čvrste guzove i počeo da je jebe. Njen piskav visok glas bio je sve bučniji a on se sve više navikavao na osećaj i na tempo, ovaj put bez kondoma koji bi mu stajao na putu.svršavanje na guzu

Oko sebe je video mnogo slika na zidovima, slika njene porodice, muža i dece. To kao da mu je uticalo na ego, osetio se moćno, muževno… i počeo je još jače da je tuca. Sve ga je jače stezala svojim mišićima što mu je reklo da je blizu. Spustio je ruku i obuhvatio njen klitoris što ju je bacilo poreko ivice! Vrištala je tokom orgazma i on nije imao izbora, izvukao se iz nje i nakon kratkog drkanja svršio preko njene guze!

Kada su došli sebi, ustala je i stavila mu svoje gaćice u ruku uz jednostavno objašnjenje. „Nešto po čemu ćeš zapamtiti ovu lekciju“, rekla je namignuvši. Stavljajući vlažne gaćice u džep nakon što se obukao, shvatio je važnost tog trofeja koji mu je prvi u životu. Pozvala mu je taksi, poljubila ga još jednom i zapretila mu: „Ako nekome kažeš za ovo, nikada nećeš završiti fakultet. Jasno?“

KRAJ!

Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 4 Prosecna ocena: 5]
(Visited 1.803 times, 5 visits today)
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

devojka za upoznavanje

Don`t copy text!