februar 26, 2024

Na Odmoru sa Bratom

0
jaše kurac svome bratu

Bilo je hladno i vetrovito zimsko veče. Bili smo spremni da krenemo da odletimo u toplije krajeve na lep opuštajući zimski odmor. Međutim, vreme je bilo veoma loše i sve planove nam pomerilo. Stajali smo na aerodromu, moj brat Uroš i ja, moleći se da letovi večeras ne budu otkazani zbog nevremena. Nažalost, upravo se to desilo. „Žao mi je, let je otkazan zbog loših vremenskih uslova“, rekao je predstavnik avio-kompanije na šalteru. „Odloženo je do jutra.“

„U koje vreme?” upita Uroš.

„Možda bude u 8 ujutro, iako ne možemo biti sigurni. Naravno, za sve putnike smo spremili da platimo pola hotelskog smeštaja. Ako vi i vaša supruga nemate gde da prenoćite, možete da iskoristite tu ponudu za večeras.“

Njegova supruga? Nasmejala sam se na tu rečenicu.

Kada smo predali naše pasoše, on je sigurno video da se oboje isto prezivamo i pretpostavio je da smo muž i žena za razliku od onoga što smo zaista bili, brat i sestra. Leteli smo da se nađemo sa roditeljima na tropskom ostrvu Mauricijus. Naši roditelji su već nedelju dana bili tamo.

„U redu, odgovara nam tako”, rekao je Uroš, ne ispravljajući očiglednu grešku.

Predstavnik avio-kompanije nas je uputio na autobus koji je trebao da nas preveze do hotela. Napolju je još uvek padao sneg i duvao je jak vetar. Kada smo stigli u hotel, Uroš je otišao do recepcije da nam sredi sobu, a ja sam sela na stolice u delu hodnika. Vrata su bila zatvorena i grejanje je bilo uključeno, ali mi je i dalje bilo hladno. Kada je Uroš završio i došao do mene, izgledao je radosnije.

„Imamo sobu”, rekao je sa osmehom.

U našu sobu nas je uputio jedan mladi zgodan tip. Verovatno mojih godina ili nešto mlađi, bio je pričljiv a mi smo uglavnom ćutali i klimali glavom. Ali izgleda da mu to nije smetalo. U našoj sobi je uključeno grejanje i Uroš je počeo da mi pravi toplu kupku. Skidala sam odeću sa sebe sve dok nisam ostala samo u donjem vešu. Nosila sam odgovarajući svetlo plavi grudnjak i gaćice. Pošto mi je bilo hladno, bradavice su mi bile uspravne i vidljive kroz moj tanki grudnjak.

Uroš je izašao iz kupatila. „Hajde, idi u kadu”, rekao je.

Krenula sam prema kupatilu, ali i pre nego što sam bila u kupatilu skinula sam grudnjak, uradila sam to bez razmišljanja. Spustila sam grudnjak pored vrata i počela da spuštam svoje svilene gaćice, ne shvatajući da su vrata još uvek otvorena i da Uroš stoji tamo. Već me je doduše video golu više puta, a i ja sam njega. Dešava se to svim ukućanima, posebno ako je mnogo ljudi, jedno kupatilo i zaboravljanje da se zaključaju vrata. sa bratom u kupatilu

Okrenula sam se i pogledala ga, a on je spustio glavu, pomalo posramljen. „Sestra sam tiUroše.. možeš da me gledaš. Ne smeta mi“ I sa tim sam se okrenula i ušla u kupatilo. „Možeš doći i pridružiti mi se ako želiš”, pozvala sam.

„Mislim da ne bi trebali.”

„Bilo bi mi lakše da imam nekoga da mi opere leđa.”

Ostavila sam blago otvorena vrata, namerno. Zakoračila sam sa jednom nogom u kadu kada sam osetila da su se vrata širom otvorila. Sa mesta gde je stajao mogao je da me vidi u raskoraku i sigurno su i moje usmine delimično bile vidljive.

Prišao je do kada kada sam ja ušla u nju. Bio je samo u boksericama u kojima su se divno ocrtavala njegov kurac i jaja. Uzeo je malo sapuna i prešao njime preko mojih leđa. „Mmmm divan je osećaj… hvala braco…” promrmljala sam.

Nije rekao ništa, pomerajući ruke u sve većim i većim krugovima da mi sve više pokrije leđa. Nagnula sam se da umijem lice vodom, a on je bez upozorenja spustio ruke ispod vode i oko mojih guzova. Trljao ih je polako. Pomerila sam se na kolena i na sve četiri, držeći guzu van vode. Smestio je iza mene i počeo da trlja i masira moju guzu, a onda kada sam otvorila noge, pomerio je jednu ruku nadole, perići i moju picu.

Bilo je električno, njegov dodir je bio poseban, topao i delikatan. Zastao je da skine bokserice otkrivajući njegov polu tvrdi kurac. Dodirnula sam ga i on se štrecnuo, svakim dodirom postajao je sve tvrđi. Konačno sam ga uzela u ruku i počela polako da ga pomeram napred-nazad. Nije mu trebalo dugo da dosegne potpunu erkciju. sestra mu ga sisa u kupatilu

Čim je postao tvrd, pomerila sam glavu napred i poljubila vrh njegovog penisa, a zatim polizala celo telo. Prvo jednu stranu, pa drugu, a onda sam zaronila njegov kurac u svoja usta, pomerajući glavu napred-nazad dok sam ga masirala rukom. Tiho je stenjao dok sam mu davala ono što je verovatno najbolje pušenje koje je ikad doživeo.

Ulazio je i izlazio, napred i nazad, usporim pa idem brže, sporije, pa brže. Stavio mi je ruku na glavu i pomilovao me po kosi. Njegov penis je bio jebeno tvrd i osetno je pulsirao. Okrenula sam se od njega i vratila se na sve četiri. Osetila sam kako ulazi u kadu iza mene i stavlja ruke na moje dupe, nežno ga gnječeći. Konačno sam osetila njegov penis kako se pritiska o moju picu i miluje je glavićem. Zatim ga je polako uveo unutra.

Uzdahnula sam jer bio je dugačak i imao je pristojan obim. Polako se kretao napred-nazad, unutra i napolje, držeći me, mazeći me po celom telu. Povremeno bi se naginjao napred i prelazio rukama oko mog tela, milujući moje grudi. Osećala sam ga duboko u sebi kako me pumpa. Osećala sam se tako srećno, tako opušteno da jednostavno ne mogu dovoljno da opišem. Izvukao se, a zatim legao u kadu. Onda me je lagano podigao i rekao mi da mu sednem u krilo.

Uhvatila sam ivice kade i polako sela na bratovu kurčinu. Skliznuo je unutra i još jednom sam uzdahnula dok je prodirao u mene. Počela sam da se krećem napred-nazad, a zatim gore-dole, krećući se brže nego što me je on tucao. Voda iz kupke je prskala dok je naše kretanje postajalo sve brže i brže. jaše kurac svome bratu

“Ooooohhhh aaaah” zastenjao je i osetila sam kako se grči u meni i počinje da me puni. Nije se izvukao, samo je usporio. Bila sam na njemu i počela da trljam klit kako bih i ja ubrzo svršila. Bila sam glasna i žestoko sam stenjala kada me je orgazam preplavio. Ustala sam da uključim tuš i njegova sperma je počela da teče niz moju nogu.

„To je bilo prelepo“, rekla sam, osmehujući mu se.

Nagnula sam se i podelili smo strastveni poljubac.

„Bilo je samo pitanje vremena seko“, rekao je.

„Samo smo odlagali nešto što je nemoguće odložiti zauvek“, rekla sam. „Znakovi su sve vreme bili tu.“

Zajedno smo se tuširali. Zajedno smo se osušili i otišli u spavaću sobu.

„Prilično sam gladna”, rekla sam.

„I ja“, odgovorio je dok je navlačio farmerke i svežu košulju. „Idem dole da vidim šta može da se naruči. Lezi ti, opusti se i uživaj.”

Dao mi je poljubac i otišao, ostavljajući me da ležim na krevetu sa samo peškirom omotanim oko sebe. Ležala sam tako, trnci po celom telu. Osećaj euforije bio je najbolji osećaj koji je devojka mogla da ima, i jedva sam čekala da sve to ponovimo.

KRAJ!

Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 52 Prosecna ocena: 4.7]
(Visited 17.142 times, 20 visits today)
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

devojka za upoznavanje

Don`t copy text!