vozačica mu sisa kurac

Perverzna Vožnja Taksijem

Grupnjak, Orgije Lezbejke Seks na Javnom Mestu

Goran je kasnio na posao. Njegov auto nije hteo da upali tog jutra. „Verovatno zbog ovih niskih temperatura“, promrmljao je sebi u bradu dok je jurio po kući skupljajući stvari koje će mu trebati za posao. Pitao se šta ga je navelo da se uopšte preseli u tu vukojebinu od svih mesta na koja je mogao da ode. Možda je to bila činjenica da je kada je doneo odluku bilo 30 stepeni i sunčano. Ili je možda do toga da je imao trenutni propust u rasuđivanju nakon što ga je napustila šestogodišnja devojka.

Bilo kako bilo, njegov auto je bio sjeban i morao je da pozove taksi da ga odveze na posao. Aplikacija je rekla da će vozilo stići za deset minuta, tako da je trčao okolo da sve pripremi sve dok nije petnaest minuta kasnije i dalje čekao da se taksi pojavi. Koračao je ispred velikog prozora ispred svoje kuće, čekajući… i čekajući… i čekajući da ga ovaj prokleti vozač pokupi.

Svakih trideset sekundi proveravao je ažuriranje u aplikaciji i čak je bezuspešno pokušavao da šalje poruke i zove vozača. Njegovi pozivi su išli pravo na govornu poštu, a njegove poruke su ostajale neodgovorene. Posle skoro sat vremena čekanja, konačno je ugledao beli Opel kako ulazi u njegov prilaz. Zgrabio je svoje stvari i krenuo napolje da dočeka vozača.

Goran je otišao do auta i otvorio zadnja vrata. Bacio je svoje stvari preko sedišta, a zatim sam skliznuo u sedište. „Kasniš… opasno kasniš“, bilo je sve što je rekao dok je ulazio u vozilo. Jovana (vozačica) nije rekla ni reč i jednostavno je slegnula ramenima na njegovu optužbu. Ubacila je auto u brzinu i krenula na tridesetominutnu vožnju do njegovog radnog mesta.

Proučavao ju je dok je vozila i shvatio je da je mnogo privlačnija nego što je u prvi mah primetio. Imala je dugu kosu koja joj je padala preko ramena i iako je bila okrenuta prema njemu, on je i dalje mogao da vidi oblik njenih sisa iz profila koji mu je bio na vidiku. Bile su masivne i izgledale su kao da bi bilo zabavno igrati se sa njima. Njegov kurac se trznuo na tu ideju, pa je brzo izbacio tu misao iz uma. Poslednje što mu je trebalo je da mu kurac postane čvrst u zadnjem delu taksia.

Okrenuo je glavu i zurio pravo napred, pokušavajući da misli o najmanje seksi stvari koje je mogao. Dok je zurio u zadnji deo njenog naslona za glavu primetio je mali znak – Pitajte za dodatne usluge. Reči su bile jednostavne, ali on je bio ludo radoznao o tome koje dodatne usluge bi vozač taksia mogao da ponudi. Možda je negde imala zalihe orbita ili flaše vode.

“Hej…” Nije znao njeno ime ali bacivši pogled na njenu karticu pored taksimetra, rekao je: „Hej Jovana, koje dodatne usluge nudiš?“

Čak ni ne okrenuvši glavu, posegnula je preko ramena i pružila mu vizit kartu – Pošaljite reč ‘Lista’ na 532424. Nije mu rekla nijednu reč, niti je jednom pogledala u njegovom pravcu. Ali radoznalost ga je ubijala, pa je izvukao mobilni i počeo da unosi podatke. Čim je pritisnuo pošalji, dobio je tekstualnu poruku sa automatskim odgovorom. Neka vrsta liste, logično. Dok je čitao, njegove su oči postajale sve šire i šire od neverice. “Da li je ovo neka fora Jovana?”

Ona je samo klimnula kao odgovor, ali Goran to nije ni primetio jer su mu oči ponovo pregledavale listu:

1 Milovanje sisa – 25 evra
2 Drkanje – 25 evra
3 Ples u krilu – 30 evra
4 Pušenje (bez gutanja) – 50 evra
5 Pušenje (sa gutanjem) – 75 evra
6 Seks (vozač na vrhu – izvlačenje) – 100 evra
7 Seks (Od pozadi – izvlačenje) – 100 evra
8 Seks (misionarski – izvlačenje) – 100 evra
9 Seks (vozač na vrhu – svršavanje u pičku) – 150 evra
10 Seks (Od pozadi – svršavanje u pičku) – 150 evra
11 Seks (misionarski – svršavanje u pičku) – 150 evra
12 Analni seks (izvlačenje) – 175 evra
13 Analni seks (svršavanje u guzu) – 200 evra
14 Seks (više od jednog učesnika) – 100 evra po osobi
15 Ostali zahtevi – cene po dogovoru;
Pošaljite poruku na 532424 sa brojem odgovarajuće usluge. Sva plaćanja će biti dodata kao napojnica za vašu vožnju.

Goran je nastavio da proučava listu još nekoliko trenutaka pre nego što je poslao tekstualnu poruku. Brzo je ukucao broj devet i pritisnuo pošalji. 150 evra je bilo dosta novca, ali on je bio uzbuđen zbog mogućnosti da vidi ovu ženu kako mu jaše kurac. Osetio je da se automobil polako zaustavlja i pogledao je kroz prozor da vidi da je Jovana stala na mali parking.

Pitao se za koliko ovakvih mesta Jovana zna širom grada. Ali pre nego što je mogao dalje da razmišlja o toj misli, vrata su se otvarala i vozačica je sela pored njega. Nije gubila vreme opkoljavajući njegovo krilo dok je podigla suknju oko struka. Nije nosila gaćice. Njene ruke su se već spustile do njegovog šlica i brzo je oslobodila njegov kurac iz pantalona.

Već je bio tvrd i na njegovom vrhu se formirala velika kap pre-sperme. Pre nego što je uspeo da shvati šta se dešava, ona je postavila glavu njegovog kurca na otvor svoje pičke i klizila je niz njega. Njegov penis nije bio ogroman, pa je lagano primila cijeo njegov penis u svoju pičku. Zastenjao je kad ga je potpuno obuhvatila, a ona je to sigurno shvatila kao dobar znak jer je počela da ga jaše. vozačica taksija mu sela na kurac

Njeni kukovi su se ljuljali napred-nazad i gore-dole. Dok je to činila, spustila je ruke i povukla majicu kako bi otkrila svoje veličanstvene sise. Bile su sve ono čemu se nadao da će biti – velike i živahne sa malim ružičastim bradavicama koje su bile krute. Podigao je ruke i obuhvatio ih dlanovima, pitajući se da li će ga zaustaviti, ali činilo se da ju je to samo još više uzbudilo kada je zaista počela da udara svojom picom na njegov kurac.

Bilo mu je drago što je odabrao opciju da svrši u nju, jer sudeći po tome kako se ovo odvijalo, ionako ne bi mogao da se izvuče. Njegovo disanje postalo je duboko i otežano dok ga je obrađivala. Njena pica je bila tesna, mokra i glatka kao svila dok ga je jahala sve jače i jače. Taman kada je mislio da neće moći više da izdrži, ona se nagnula prema njemu i šapnula mu na uho, prve reči koje mu je izgovorila — “Napuni mi pičku.”

Ove reči su bile dovoljne da ga gurnu preko ivice i njegov penis je eksplodirao u nju. Mogao je da oseti pojedinačne nalete sperme dok je ispunjavao njenu picu do prelivanja, a njegova sopstvena sperma je počela da curi iz nje i nazad na njega. Zabacio je glavu unazad i glasno zastenjao dok je njegov orgazam došao do kraja.

“Jebotee.” bilo je sve što je uspeo da kaže.

Goran je naslonio glavu na sedište i iako je upravo svršio jače nego ikada, njegov penis je i dalje bio tvrd i trzao se. Želeo je ovu taksi droljetinu bez obzira na cenu. Dok je Jovana silazila sa njegovog krila na sedište pored njega, uhvatio ju je i rekao: „Ne idi nigde, nisam još završio.“

Široko se osmehnula i odgovorila: “Svi uvek žele više.”

Goran je podigao telefon i brzo ukucao broj pet, morao je da oseti njena lepa, mala usta na svom kurcu. Njene usne su bile prekrivene vatrenim crvenim karminom, a on je jedva čekao da vidi tu boju razmazanu po njegovom tvrdom kurcu. Jovana je primila poruku i odmah stala na ruke i kolena pored njega i pritisnula usne na njegov vrh.

Košulja joj je i dalje bila navučena preko sisa, koje su visile, a suknja joj je bila navučena do struka, otkrivajući njeno dupe i pičku kroz prozor sa zadnje strane vozača. Kada je počela da ga vešto sisa, on je bacio pogled kroz prozor i primetio da je jedan mladi par hodao kroz parking. Zastali su kada su shvatili šta se dešava i pažljivo su posmatrali kako se Jovanano dupe pomera gore-dole sa svakim pokretom njenih usta. vozačica mu sisa kurac

„Eh, neka gledaju.“ Goran je pomislio dok je zatvarao oči i uživao u osećaju usta na svom kurcu. Posle nekoliko trenutaka, Goran je čuo da se jedna od vrata automobila otvaraju i uspeo je da proviri ispod očnih kapaka da vidi mladu ženu kako gura glavu u auto. „Treba li vam pomoć?“ upitala je sa radoznalošću puna nade.

Oči su joj bile prikovane za vozačev zadnji deo. Jovana je na trenutak podigla glavu i srela Goranove oči. “Na tebi je. Vi ste odgovorni za dodatna plaćanja.” Oklevao je na trenutak, znajući da je dodatna osoba još 100 evra, ali ga jednostavno nije bilo briga. Nedavno je dobio veliki bonus na poslu, a ovo je bilo vredno troškova.

Podigao je ruku i pokazao mladoj ženi da uđe. Oklevajući se sagnula preko ivice sedišta i postavila svoje lice tačno na Jovanin zadnji deo. Njen dečko je izvadio kitu i kako je njegova devojka počela da liže picu, on je počeo da drka. Goran je gledao kako se sve ovo odvija i njegov penis se bolno uspravljao dok je Jovana nastavila svoje slavno pušenje. Njene usne su se osećale kao apsolutni raj na njegovom pulsirajućem kurcu dok je omotala svoj jezik oko njega i sisala ga bolje od bilo kog drugog pušenja koji je ikada dobio.

Mogao je da primeti da je ljuljala bokovima uz jezik devojke sa parkinga i mogao je da čuje mokre zvukove usta koja se sastaju seks na parkingusa picom. Zatvorio je oči i jednostavno pustio senzacije da ga okruže. Dok je Goran sedeo na svom sedištu, čuo je glasno dahtanje, a oči su mu se otvorile da sazna šta se dogodilo. Kako se ispostavilo, dečko je odlučio da mu je dosta gledanja i počeo je da jebe svoju devojku nakon što joj je spustio pantalone i gaćice do kolena.

Očigledno, ovo ju je na trenutak iznenadilo, ali kako se dečko uklopio u ritam, ona je počela da stenje u pičku i ubrzala tempo do tačke ludila. Ovo je stvorilo neku vrstu lančane reakcije koja se dogodila dok se Goranov penis trzao nekoliko puta pre nego što je ispustio ogromnu količinu sperme u Jovanina usta a tada je i ona svršila.

I konačno, dečko, koji je upravo svedočio svemu ovome, izvukao je kurac iz svoje devojke i ispalio ogromnu količinu sperme pravo na njeno dupe i donji deo leđa. Kada je i poslednja kap sperme kapnula sa njegovog kurca, njih četvoro su se srušili u znojavu gomilu dok je dečko takođe našao put do zadnjeg sedišta, zatvarajući vrata za sobom.

Bilo je teško reći gde je jedna osoba završavala a druga počinjala. Goran nije mogao da zamisli bolji završetak vožnje taksiem i znao je da će tražiti da rezerviše Jovaninu vožnju još mnogo puta u bliskoj budućnosti.

KRAJ!

(Visited 1.632 times, 4 visits today)
Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 2 Prosecna ocena: 5]
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

1 thought on “Perverzna Vožnja Taksijem

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.