maj 24, 2024
tucanje napolju prvi seks

Sve je počelo pre pet godina kada je Ivona imala trinaest. Budući da je bila jedino dete, bila joj je potrebna dadilja i kada su njeni roditelji bili van grada ili na zajedničkom događaju na kojem Ivona nije mogla da prisustvuje. Obično bi njeni baka i deda dolazili da je čuvaju, ili bi ona odlazila u njihovu kuću. Međutim, tokom zime, njeni deda i baka bi otišli u svoju kuću u drugom gradu.

Ivona nije mogla da se seti gde su njeni roditelji otišli te noći pre pet godina, ali se sećala svega ostalog. Njeni roditelji su zamolili jednog momka iz kraja koji je bio prijatelj sa porodicom, da pripazi na Ivonu tokom večeri. Goran i Ivona su se poznavali, tako da on nije bio stranac.

Međutim, prošlo je dosta vremena otkako se nisu videli. Ivona nikada ranije nije bila zaljubljena, ali kada je Goran ušao na vrata te noći, njeno srce je htelo izleteti iz grudi. Goran je bio u košarkaškom timu u srednjoj školi, tako da je bio relativno dobro poznat učenicima širom školskog sistema.

Imalo je smisla da se Ivona zaljubi u njega jer je bio popularan, dobro izgledao i fino se ponašao. Ivona je većinu večeri provela gledajući TV sa Goranom, ali povremeno bi imali kratke razgovore. Jedan od njih će ostati sa njom tokom narednih pet godina.

“Gorane, šta tražiš od devojke?” upitala je.

Goran se nasmejao, što je nju na trenutak nateralo da se duri. Njegov odgovor ju je iznenadio. „Želim samo devojku koja ne izlazi sa mnom zbog onoga što radim, već zbog onoga što jesam. Nervira me kada devojke samo žele da izađu sa mnom jer igram košarku.“

Ivona je zastala na trenutak, pre nego što je odgovorila: “Pa, mislim da si stvarno zabavan! Nije me briga što igraš košarku…”

Goran se još jednom nasmejao. „Hvala, Ivona“, odgovorio je, „ali ti si premlada za mene. Za nekoliko godina bio bih počastvovan da mogu da izlazim sa devojkom poput tebe.“ Taj odgovor se zaglavio u Ivonanoj glavi narednih pet godina! Od tog trenutka, Ivona je odlučila da se ne viđa sa drugim momkom dok ne bude mogla da izlazi sa Goranom.

***

Iako su se retko viđali, Ivona bi ga uvek držala za ruku i cenila svaki trenutak sa njim. Na njenu nesreću, izgledalo je da Goran nije bio svestan Ivoninih osećanja i dve godine kasnije je otišao na fakultet. Ivona je imala petnaest godina i većinu noći nakon škole je provela nadajući se odgovoru poruke preko društvenih mreža.

Sa šesnaest godina, Ivona je počela da izgleda zrelije i privlačnije. Do osamnaeste godine, poslednje godine srednje škole i Goranove poslednje godine fakulteta, imala je punačke grudi i zakrivljeno telo za svoju veličinu. U srednjoj školi, Ivona je postala poznata kao ledena zavodnica jer je imala prirodni šarm koji je koristila, ali je odbijala svaku ponudu. Tvrdila je da se već obavezala na nekog drugog, nikad ne objašnjavajući kome tačno. teen zamišlja kurac

Jednog dana, sada punoletna Ivona, pronašla je mamin dildo i otkrila kako da masturbira. Naravno da se i ranije samozadovoljavala ali prstima, nikada sa igračkom. Potom je kupila svoj dildo i skoro svako veče se igrala njime i pretvarala se da je to Goranov kurac. Radeći ovo, Ivona se osećala manje usamljenom, skoro kao da je zaista Goranova devojka.

Većinu ovog vremena Goran je bio zauzet ludim iskustvima na fakultetu sa devojkama njegovih godina. Iako je bio sa mnogim devojkama, nikada nije bio u posvećenoj vezi. Tokom leta, Goran bi dolazio kući i video Ivonu na velikom travnatom igralištu, popularno mesto za porodične piknike.

Tokom godina ona bi uvek bila uz njega, najčešće su bacali frizbi samo njih dvoje. Svake godine, Ivona bi nosila sve provokativniju odeću, pokušavajući da natera Gorana da je vidi u drugačijem svetlu. Bio je to dan u godini za koji je Ivona mislila da je bolji od Božića.

Došlo je vreme za to doba godine, a bio je oblačan dan. Bilo je šanse za kišu, ali je izlet ipak nastavljen. U nadi da će padati kiša, Ivona je nosila usku belu majicu da bi Goranu privukla pogled kada se pojavio. Njih dvoje su proveli prvih sat vremena u igranju i šali. Ivona je primetila da Goran nekoliko puta zuri u njeno telo, posebno kada se saginjala.

Posle nekog vremena počeo je pljusak. Dok su Goran i Ivona stigli do najbližeg skloništa, oboje su bili potpuno mokri. Ivona je spustila pogled i pocrvenela kada je primetila da joj potpuno uspravne bradavice bodu majicu. Podigla je pogled i videla da je i Goran to primetio. Brzo je skrenuo pogled.

„Dakle“, počela je zavodljivim tonom, „misliš li da sam sada već dovoljno odrasla za vezu?“ Goran je mogao samo da klimne glavom dok je Ivona prilazila bliže. Za ovaj trenutak se pripremala skoro pet godina, ali je i dalje bila neverovatno nervozna. Njene grudi su sada bile pritisnute na Goranove dok je osećala toplinu kako izlazi iz njegovog tela. Zatim je pomerila prst sa njegovih strana na njegove pantalone. Goran je poskočio nazad.

“Šta radiš??”

Ivona je samo odgovorila tako što ga je zgrabila i približila se. „Želela sam da budem tvoja i pre pet godina… Od kada si me čuvao tog dana, znala sam da si poseban. Sve o čemu sam sanjala je da možeš da me zoveš svojom. Nisam bila sa drugim… Nadala sam se da i ti mene čekaš.“

Goran nije imao pojma šta da kaže. Istina je da nije bio u ozbiljnoj vezi poslednjih pet godina, ali da li je čekao devojku poput nje? Pogledao je dole i video devojku zakopanu u njegovim grudima, čekajući odgovor. Nije znao šta da kaže.

“Još nisi izabrala koji ćeš fakultet, zar ne?” Goran je konačno upitao. Ivona je podigla pogled i odmahnula glavom ne, a suze su joj ispunile oči. “Možeš dsa upišeš moj faks…. Tako možemo biti zajedno.” Nagnuo se i poljubio je, nešto što ipak nije očekivala iako se nadala.

Kiša je nastavila da sipa dok su se ljubili, a Ivona je na kraju povukla majicu, otkrivajući prvom muškarcu svoje sada razvijene grudi. Goran je ljubio niz vrat i počeo da ih liže dok je Ivona počela da otkopčava Goranove pantalone. Ivona je posegnula rukom unutra da oseti toplinu koja izbija iz njegovog penisa. Bio je deblji od njenog dilda.

Nežno ga je drkala, osetivši kako krv juri do vrha. Ivona je zatim legla na leđa uz sto za piknik i zastenjala u ekstazi dok se njen san ostvarivao. Goran je nastavio da liže i sisa Ivonine grudi i bradavice, a istovremeno pomera njenu suknju prema gore, otkrivajući gaćice ispod. Koristeći stopala, Ivona je povukla Goranove bokserice, a njegov penis počeo da melje o njenu nevinu picu.

Nakon nekoliko trenutaka trljanja o pičku preko gaćica, Goran ih je svukao, podigao Ivonina stopala u vazduh i pripremio njegov penis za ulazak. „Nežno molim te, čuvala sam se za tebe.“ Ivona je cvilila.

Goran je polako ulazio dok se njena pica prilagođavala veličini. Grmljavina je odjeknula kada je Goran iznenada snažno zabio svoj kurac u Ivonu. Krećući se sve brže, Goran je takođe uživao u tome koliko je uska, ali i shvatio da nikada ranije nije naišao na ovakvu povezanost sa nekim sa kim je imao seks. tucanje napolju prvi seks

Ostali su u istom položaju oko minut, postajući sve brži i brži dok se njeno telo nije ispravilo i počelo da se grči od zadovoljstva. Goran je osetio njeno svršavanje i zastao, nagnuo se i počeo strasno da ljubi Ivonu u usne. Ivona ga je na kraju gurnula nazad, a zatim se sagnula preko stola, raširivši svoje dupe kako bi otkrila svoje rupe da bi Goran mogao videti.

Zatim je ponovo ušao u njenu pičku, što joj je izazvalo još veće zadovoljstvo jer je pogodio čitava nova područja zbog kojih je glasno stenjala, ugušena grmljavinom i kišom. Mogla je da oseti kako dolazi još jedan orgazam i između udisaja je rekla: “Gorane… svrši u mene. U redu je… na piluli sam…”

Čim je završila rečenicu osetila je kako je toplina ispunjava iznutra. Okrenula je glavu da vidi Goranovo lice kako uživa od zadovoljstva, ne dozvoljavajući ni kap sperme da isklizne iz nje. Ponovo su se poljubili kada su počeli da se oblače. Ivona je brzo izvukla nove gaćice iz svoje tašne i stavila ih u pokušaj da spreči da više sperme da pobegne.

Goran se zaigrano nasmejao dok je gledao kako se Ivona bori da zadrži tečnost u sebi. Oboje su počeli da oblače svu svoju odeću dok je kiša utihnula. Ovo je bio samo početak njihove duge zajedničke avanture.

KRAJ!

Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 25 Prosecna ocena: 4.5]
(Visited 6.934 times, 2 visits today)
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

devojka za upoznavanje

Don`t copy text!