29 januara, 2023

Jebao mi je Devojku

cimer ga gleda kako jebe devojku

Ovo je istinita priča i sve se desilo na fakultetu. Jedne noći smo se moja devojka (zvaćemo je Tijana) i ja zabavljali u mojoj spavaćoj sobi. Držao sam jednu ruku u njenoj majici, a drugu u suknji, i bilo je baš dobro i počeli smo se zagrevati kada je moj cimer Milan ušao naglo i bez najave.

„Ouuu, izvini“, rekao je videći nas. „Ne brinite, ja ću spavati na kauču.“

Osećao sam se loše jer sam znao koliko je neudobno i grozno spavati na tom sjebanom kauču, pa sam navukao ćebe preko sebe i Tijana i rekao mu da ostane sa nama neko vreme. Mislio sam da je najmanje što možemo da uradimo je da popijemo pivo sa njim pre nego što ga „izbacimo.“

Bilo mi je jasno da je Tijani bilo bilo neprijatno, i osetio sam kako zakopčava bluzu i spušta suknju ispod ćebeta. Jedno pivo je dovelo do drugog, a Tijana i ja smo već popili malo pre nego što je Milan stigao, tako da smo bili fino urađeni. Onda je Milan načeo i malo domaće rakije, tako da smo ubrzo bili na pivu i radži.

Sve to me je napalilo i počeo sam da ljubim i milujem Tijanu. Ćebe je negde nestalo i moje ruke su bile u Tijaninoj suknjici. Postalo je tako vruće da smo oboje zaboravili na Milana. Kada sam se povratio u realnost, pogledao sam ga i očekivao da ću ga videti kako spava (ili kako se pristojno pretvara da spava), ali nije.

Umesto toga, pažljivo je posmatrao kako ljubim i milujem svoju devojku. Iznenađujuće, to što me je Milan posmatrao me je napalilo, pa nisam stao niti mu rekao da skrene pogled. Umesto toga, skidao sam Tijaninu majicu tako da je imao jasan pogled na njen čipkasti grudnjak.

Negde tada, Tijana se setila da je Milan u sobi, i osetio sam blagi drhtaj njenog tela. Možda su pivo i rakijica pričali iz mene, ali ja sam šapnuo: „Hajde da Milanu napravimo šou“. Tijanine oči su se raširile. “Da li si ozbiljan?” klimnuo sam glavom. Milan nas je čuo kako šapućemo i mora da je pomislio da pokušavamo da smislimo kako da ga se otarasimo, jer je rekao: „Pičim ja ljudi, uivajte.“

„Hej buraz, ne moraš ići. Taj kauč je jebeno očajan.“ rekao sam i ponovo počeo da ljubim Tijanu, a ona me nije zaustavila kada sam joj skinuo majicu. Posegnuo sam iza nje i otkopčao joj grudnjak, a zatim ga skinuo sa nje i bacio na pod, ostavljajući Tijanu u toplesu pred cimerovim očima.

Tijana je pritisnula dlanovima suknju kada sam pokušao da je podignem, zaustavivši me na trenutak, ali sam joj pomerio ruke i nastavio ej skidato. Brzo sam joj skinuo gaćice (pridružile su se grudnjaku na podu), a zatim sam joj ušao između nogu. Tijani je bilo neprijatno što je u toplesu sa suknjom oko struka, a ja između njenih raširenih nogu, pa je pokrila oči rukom.

Ali to je nije sprečilo da stenje kada sam se sagnuo i prešao jezikom preko klitorisa. Milan je izgledao potpuno uzbuđeno. Pokazao je na stolicu pored mog kreveta i upitno podigao obrvu. Klimnuo sam u znaku odobrenja, a on je prešao na stolicu. Tijanina ruka je i dalje pokrivala oči, ali mislim da je osetila da Milan sedi pored kreveta. Sada je bio na dohvat ruke od Tijaninih golih grudi, ravnog stomaka, dugih zgodnih nogu.

Znao sam da misli da je super zgodna. U njegovu čast, kontrolisao se da ne posegne za njom i ne opipa je. Ali to ga nije sprečilo da otkopča šlic i izvuče kurac. Bio je to jedan masivan debeo kurac što mi je zasmetalo, posebno kada mi je uputio pogled „znam da si impresioniran.”

Počeo je da drka, i što je bilo najgore – postao je još veći. Odjednom sam osetio ljubomoru, a on je postao jebeno napaljen gledajući moju devojku. Obično bih Tijanu doveo do orgazma jezikom i onda je jebao, ali nisam želeo da čekam. Hteo sam da pokažem gospodinu Velikom kurcu šta on nikada neće moći da uradi, pa sam navukao kondom i stavio kitu između njenih usmina i gurnuo.

Poruka jasna: možeš pogledati, ali ona je moja! cimer ga gleda kako jebe devojku

Uhvatio sam grudi i trljao bradavice dok sam je jebao, a zatim je ljubio. Konačno je odmaknula ruku od lica, ali je držala oči zatvorene. Naslonio sam se i stavio njene dugačke noge preko ramena, a onda sam počeo da je stvarno tucam. Moje žestoko jebanje je dovelo do toga da otvori oči, i prvo je mene pogledala, a onda lagano okrenula glavu i pogledala Milana.

Ali ne u lice, već u njegov tvrdi kurac, koji je bio samo nekoliko centimetara od njenog lica pošto je on sedeo tik do nas. Nisam je krivio za ono što je sledeće uradila. Do tada smo svi bili izgubljeni u požudi, i to je izgledalo kao prirodna stvar. Ali kada su Tijanaine usne formirale O, moja kurčina je praktično eksplodirala.

Bez ikakvog oklevanja, Milan se nagnuo napred sa stolice i onda je, kao da je to sasvim normalna stvar, njegov kurac bio u ustima moje devojke. Gurnuo je unutra a Tijana je refleksno omotala ruku oko njegovog kurca kako bi ga sprečila da gura dalje u njena usta jer ona ne bi to mogla da primi.

Jedna njegova ruka otišla iza njene glave, prstima joj uhvativši meku plavu kosu, a druga ruka se spustila do sisa. Video je kako sam joj milovao grudi i trljao bradavice, onako kako sam znao da joj se sviđa, a kopile je to uradio na isti način, zbog čega je Tijana stenjala čak i sa ogromnom kitom u ustima.

Uprkos mojim osećanjima, pogled na Tijanu kako puši cimerov kurac bio je previše za mene i odmah sam svršio još jednom. Međutim, sada, sa svojom požudom, prizor Milana u ustima moje devojke izazvao je bol u mom srcu. Zavalio sam se obeshrabren, a moj mekani penis skliznuo je iz Tijanine pice.

Kondom mi je pao sa kite na pod. Ustao sam sa kreveta sa namerom da nateram Milana da stane, ali on je pogrešno protumačio moje postupke. Pre nego što sam uspeo da reagujem, on se pomerio i legao na krevet, između Tijaninih nogu. Onda je ugurao kurac bez oklevanja je jebao moju devojku.

Opet nisam krivio Tijanu. Još nije svršila, pa je i dalje bila izgubljena u požudi. Obmotala je noge oko njega nogu i dočekala sa uzdahom svaki njegov udarac. Da bude još gore, kopile se nagnuo i počeo da je ljubi dok ju je jebao. Srce mi je potonulo kada je Tijana obavila ruke oko njegovog vrata i uzvratila mu poljubac. devojak se jebe pred svojim dečkom

Nekoliko trenutaka kasnije, Tijanini nožni prsti su se uvili u dušek i telo se treslo od orgazma, stenjajući u cimerova usta dok ju je Francuski ljubio kroz orgazam. Milan je imao neverovatnu izdržljivost. Stavio je njene zgodne noge preko svojih ramena kao što sam ja to uradio malo pre, a zatim ju je tako snažno jebao da je krevet jedva izdržao.

Bilo je kao da gledam porno film, i nisam mogao a da ne budem ponovo uzbuđen. Uprkos činjenici da je moja devojka bila tucana – ili možda zato što je to bila moja devojka – ponovo sam dobio jaku erkciju i seo sam u stolicu pored kreveta i mazio se dok je cimer izjebao pičku mojoj devojci.

U jednom trenutku Tijana me je pogledala a ja sam videvši požudu u njenim očima počeo prskati po celoj ruci. Mislim da je i ona svršila bar još jednom. Konačno, Milan se izvukao, a ja sam užasnuto tek tada shvatio da nije nosio kondom! Dokazi o tome šta je uradio bili su očigledni jer je njegova mlečna sperma iscurila iz Tijanine pičke čim ga je izvukao. Hvala Bogu da je uzimala pilule, siguran sam da bi je oplodio.

Milan je imao milosti da brzo siđe sa moje devojke i ode u svoj krevet. Ušao sam u krevet pored Tijane i oboje smo se onesvestili i zaspali.

***

Sledećeg jutra, probudili smo se privijeni jedno uz drugo. Milan mora da je ranije ustao jer ga nije bilo u sobi. Rekao sam mu da nameravam da se oženim Tijanu, tako da je znao da ćemo ona i ja imati o čemu da razgovaramo. U početku je bilo nezgodno, ali ubrzo smo se smejali kako su stvari postale divlje.

Iako to nismo planirali, bili smo mladi i otvoreni za nove stvari sve dok niko nije povređen. Kada sam pitao kako je bilo imati Milana u sebi, njene oči su postale nekako sanjive, pa je rekla: “Pa, nikad nisam mislila o njemu na taj način, ali, ono… wow!”

Onda je videla nesiguran izraz na mom licu i brzo dodala, “ali on, naravno, nije ni blizu kao ti ljubavi.”

Pretpostavljam da je mislila da mi treba više uveravanja, jer se ubrzo našla na meni i dugo smo se i polako jebali to jutro.

KRAJ!

Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 10 Prosecna ocena: 4.8]
(Visited 5.082 times, 1 visits today)
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Licni oglasi upoznavnaje

Don`t copy text!