april 15, 2024

Ostvarenje sna – I dio

0
erotske price trojka

Veliki broj ispovesti koje su zapisane, u osnovi predstavljaju plod nečije maste. U mom slučaju je sledeća priča realizacija mastnja iz devojačkih dana, ostvarena sasvim slučajno i duboko urezana u sećanju kao predivno iskustvo.

Udata sam i živimo u skladnom i mirnom braku. Seksualni život nam je zadovoljavajući, kakav to može da bude posle pet godina zajedničkog života. Strast jos nije nestala ali se ponekad primećuju znaci monotonije koje muž uspešno prikriva inovacijama. Zaposlena sam i radim u velikom kolektivu na rukovodećoj poziciji koja, pored beneficija, nosi i prilično veliki pritisak koji u velikoj meri teži da sve životne aspekte, sem poslovnih, postavi u drugi plan. Okružena sam muškarcima ali sam jasno postavila granicu i svi znaju da ne smeju da je pređu bez očekivanih posledica. I pored toga znam kako me gledaju i šta o meni pričaju. U srednjim tridesetim sam, smeđa, visoka, sa superiornim stavom koji nalaže posao ali koji zna i da probudi maštu kod mojih saradnika.

erotske price trojkaJednom prilikom, morala sam poslovno da otputujem na neki seminar koji se održavao u nasem poznatom zimskom centru. Posto volim putovanja, a sve je trebalo da traje samo par dana, bez velikog poslovnog angažovanja, prihvatila sam. Ja i dvoje kolega smo dobili vozača i auto. Vozač je bio mlad, klinac za mene sa svojih, rekla bih 25 godina. Ulivao mi je poverenje i nisam više razmišljala o njemu. Seminar je protekao radno i uveče smo se, posle večere organizovali u grupice i, uz piće razgovarali i provodili. Igrom slučaja pridružilo nam se par momaka među kojima je bio i naš vozač. Obzirom na raspored mesta za sedenje seo je pored mene a sa moje druge strane njegov prijatelj. Nisam na to obraćala pažnju pošto ništa nije bilo vezano za posao već je u pitanju bila samo zabava i neobavezna priča. Usput sam saznala da je njegov prijatelj takođe vozač ali konkurentske kompanije, što me nije posebno zanimalo. Posle kratkog vremena Dragan, kako se njegov prijatelj zvao, počeo je da mi se nabacuje u nadi da će nešto da “uradi” to veče ali sam ga kulturno odbila. Ali, par pića su uradila svoje, postala sam malo veselija i opuštenija što je on video kao mogućnost. U jednom trenutku stavio mi je ruku na koleno i tiho, na uvo rekao kako mu se mnogo dopadam i još nekoliko klasičnih fraza. Učtivo sam mu pomerila ruku i odbila ga ponovo. Kao poslednji pokušaj da nešto postigne, a bez straha od neuspeha, rekao mi je “Da li bi htela sa dvojicom? Ja i Zoran, tvoj vozač, imamo takva iskustva.”. Odbila sam ga ali sam se strašno napalila, njegova ponuda je direktno vezana za moje neostvarene želje koje su težile ka tome da ostanu samo maštarija i ništa više. Tu noć sam jedva zaspala. Lomila sam se oko toga šta treba da uradim. Ulog je veliki, stavljam na kocku reputaciju ako neko od njih dvojice progovori. Sa druge strane sada imam mogućnost da ostvarim davnašnju želju i možda nikada više. Odlučila sam da to uradim ali i da se osiguram, koliko je to moguće, i ne dozvolim da informacije “procure”, ali taj deo nije tema ove priče.

Sutrašnji dan je protekao radno. Iskoristila sam priliku i otišla do nekog butika gde sam kupila crne samodržeće čarape i crni čipkasti bodi. Osećala sam se čudno dok sam ih birala. Mislim da je počela da me pali sama pomisao na to šta radim. Popodne sam videla Dragana i rekla mu, diskretno, da dodje sa Zoranom kod mene u sobu, posle večere da bi raspravili nešto oko događaja od sinoć. Bilo mu je jasno o čemu se radi ali se kulturno izvinio zato što je bio navalentan.

Odmah posle večere sam otrčala u sobu da se presvučem. Stavila sam puder na lice jer sam imala osećaj da mi obrazi gore. Neko je pokucao na vrata. Čim su ušli osetila sam uzbuđenje ali sam zadržala masku superiorne osobe. Razgovor koji je usledio nije bitan već to da su ubrzo, obojica istovremeno počeli da skidaju odeću sa sebe. Stala sam i pomislila kako nikada nisam ni pomislila da prevarim muža a sada se nalazim sa dvojicom klinaca, u hotelskoj sobi i obučena kao kurvica. Nisam se dvoumila, prišla sam im i klekla uhvativši ih obojicu za kurac. I oni su bili iznenađeni ali su se brzo snašli uz komentare “Kako jebozovno izgledaš.”. Počela sam naizmenično da im pušim. Tada sam videla da imam sreće, obojica su bili veoma obdareni. Moj muž bi mogao samo da se postidi kada bi ih video. Pušila sam jednom i istovremeno drkala drugom tako da su ubrzo počeli da se stenju. Lagano su me podigli i rekli da legnem na leđa. Obojica su počeli da me maze i ljube što mi je neverovatno prijalo i dovelo do toga da i poslednje kočnice popuste.

Lagano sam se okrenila prema Draganu dok se on podigao i stavio mi kurac u usta. Zoran mi je podigao jednu nogu i namestio ga na ulaz u moju pičkicu. Bila sam toliko vlažna da mi je curilo iz nje. Kurac mu je ogroman za mene koja sam uska. Ušao je a ja sam zastenjala kako godinama unazad nisam. Držao mi je nogu dok se sve jače zabijao u mene. Dragan me je uhvatio za kosu i počeo da tuca u usta. Nisam se bunila a posle par sekundi sam počela da se trzam, stenjem i svršavam kao nikada do tada. Nasmejali su se i prokomentarisali “Nismo je ni jebali a ona već svršila”. E, tu su se u meni probudile sujeta i iskonska glad za seksom. Klekla sam na krevet uhvativši Zorana za kurac, pogledavši Dragana u oči uz reči “Jebi me kao kurvu”. Efekat nije izostao, prišao mi je odpozadi i uhvatio za bokove. Počeo je da me tuca i razvaljuje kao lud. Drkala sam Zoranov kurac stenjući od zadovoljstva dok se on igrao mojim bradavicama. Odjednom, Dragan me gurnuo sa strane tako da sam pala na leđa, raširio mi noge i snažno uleteo u mene. Ogroman kurac mi je ulazio do kraja a takav osećaj nisam imala godinama. Vrištala sam i obgrlila ga nogama a na ramenima, nesvesno, ostavila tragove noktiju.

Naglo ga je izvadio, preskočio me i nabio ga u usta. Počeo je snažno da svršava. Niko me nije pitao da li to volim ili ne ali su mi usta bila puna njegove sperme. U tom trenutku Zoran me je povukao prema sebi i podigao tako da sam ga zajahala. Nabio se do kraja u mene, uhvatio me za bokove i počeo snažno da me tuca. Stenjala sam glasno od zadovoljstva kada sam osetila da Dragan pokušava da ga stavi u guzu. Bila sam dovoljno svesna i uspela da ga odbijem ali se on snašao i zabio mi prst što je dovelo do mog ponovnog grčenja i svršavanja sa punom pičkicom kurca i prstom u guzi. U tom trenutnu Zoran me zgrabio jako i osetila sam dobro poznato pulsiranje duboko u sebi. Punio me je spermom i sreca je sto sam uskoro trebala da dobijem. Nastavlila sam da se nekontrolisano trzam na njemu još neko vreme.

Pala sam na krevet bez snage ali sa divljim osećajem zadovoljstva. Smeškali si se i obukli. Pitali su me da li sam raspoložena da se vidimo kada se vratimo kući ali sam učtivo odbila znajući da će uvek biti tu ako ih poželim. Ostala sam sama u sobi, srećna i zadovoljna, sa spoznajom da je ovo samo početak nečega što ću, možda, opisati nekom drugom prilikom.

Povratak na posao nije mi dao mnogo vremena da razmišljam o događaju od pre nekoliko dana. I pored toga raspitala sam se o Zoranu i saznala da ima 24 godine, da je napustio studije i zivi sa cimerom u iznajmljenom stanu. Videli smo se nekoliko puta ali se poneo veoma pametno i nije ostavljao mesta čak i nagađanju da se nesto desilo među nama. Ovo mi je samo podgrejalo mastu znajući da će se neke stvari možda ponoviti.

Prolazile su nedelje. Ne mogu da kazem da nisam uopšte razmisljala o njemu ali sam bila daleko od bilo kakve odluke ili plana da nešto uradim. Na kraju jednog teškog radnog dana spremala sam se da idem kući, umorna, nervozna i besna zbog celodnevnih problema na poslu. Na izlazu iz poslovne zgrade sačekala me prava provala oblaka. Nisam bila obučena za šetanje po kiši tako da sam se zavukla ispod nadstrešnice. U tom trenutku, ispred mene se zaustavio se naš službeni auto sa kolegom koji je išao do glavne autobuske stanice ali se ponudio da me vozač posle odbaci do stana. Kada sam ušla u auto videla sam Zorana za volanom. Usput sam rekla gde stanujem i na to dobila odgovor na nema nikakvih problema da budem odvežena na to mesto uz dodatak da se on nigde ne žuri i da ne mora da vrati auto. Ostavivši kolegu krenuli smo ka delu grada gde živim ali sam mu odmah nagovestila da mi je kod kuce muž. U šali je nabacio da možda ni to nije tako loše na šta sam se nasmejala i rekla mu da ni ne pomišlja na to. U jednom trenutku je nabacio da živi u blizini i da možemo da svratimo kod njega na kafu. Znala sam na šta misli i to mu stavila do znanja ali sam se složila sa idejom uz dodatak da stvarno moram uskoro da budem kući. Ušli smo u garsonjeru, zadivljujuće čistu i urednu s obzirom na to da u njemu žive dva studenta. Srce mi je lupalo jer sam znala šta me čeka. Čim sam ušla stao je ispred mene i nežno me dodirnuo po bedrima. To je u meni dovelo do pomračenja svesti i iskonske želje za seksom. Brzo smo se skinuli, kao stari uhodani ljubavnici. Prvi put sam ga videla golog na dnevnom svetlu. „Klinac“ za mene, sa svoje 24 godine je imao lepo oblikovano telo i veliki, podignut kurac u koji sam gledala kao hipnotisana. Spretno je stavio prezervativ i rekao mi da legnem na leđa. Poslušala sam ga i uz dubok uzdah blago raširila noge. Lagano se spustio na mene i stavio ga na ulaz u pičkicu. Ušao je polako dok sam se tresla od zadovoljstva. Počeo je sve jače da me tuca i kada mi je rekao kako „cesto drka mastajuci o meni“ svršila sam grčeći se i glasno stenjući. Izašao je iz mene i rekao da kleknem. Uhvatio me za kosu i počeo da me razvaljuje ogromnim kurcem. Stenjala sam i, u trenutku kada sam osetila da pulsira u meni, svršila uz urlike zadovoljstva. Pala sam postrance na krevet trzajući se i smeškajući od zadovoljstva i sreće.

Brzo smo se obukli i otišli do kola. Odvezao me je do zgrade i krajnje učtivo pozdravio. Sada sam već definitivno znala da počinje nova stranica u mom seksualnom životu. Ovaj put sam bila nespremna i sve se desilo spontano ali me neće iznenaditi na sledećem „susretu“.

Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 5 Prosecna ocena: 5]
(Visited 1.358 times, 1 visits today)
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

devojka za upoznavanje

Don`t copy text!