5 decembra, 2023

Devojka sa Plaže

0
jebe pokornu kučku u javnosti

Prethodni dan je bio užasan. Vruće i vlažno kao u paklu. Dan je prerastao u vruću, lepljivu noć, lišavajući me dobrog sna. Srećom, došlo je jutro, a sa njim i hladan povetarac koji je lagano ulazio klizio sa mora. Još je bilo rano, prerano, ali sunce je virilo preko horizonta i nisam više hteo da spavam.

Obukao sam kratke pantalone i odjurio do plaže, šetajući uz ivicu vode, uživajući u povetarcu. Uskoro ću morati da se vratim kući na doručak i tuširanje pre odlaska na posao, ali trenutno sam se opuštao na napuštenoj plaži.

Nije baš bila potpuno napuštena. Još jedna osoba je šetala duž ivice vode i krenula u mom pravcu. Koliko sam mogao da vidim, bila je otprilike mojih godina i prilično lepa. I veoma lepa figura. Nosila je neku vrstu ogrtača za plažu, ali materijal je bio prilično tanak. Sa suncem iza nje, davalo mi je lep obris njenog oblika. Možda sam previše buljio jer me je iznervirano pogledala.

„Šta dođavola gledaš?“ zagrmela je.

Prilično glupo pitanje, pomislio sam. Ali mora da je bilo prilično očigledno da je gledam. Šta biste drugo gledali kada je izbor bio pesak, more, nebo i ona? Bio sam u iskušenju da je samo spustim, govoreći nešto poput, „Ništa posebno“, ali ona je zaista bila prilično lepa i smatrao sam je veoma privlačnom.

“Nisam siguran”, rekao sam joj. „Moram izbliza da pogledam.“ Uz to sam povukao njen ogrtač za plažu, pustivši ga da se otvori. U svoju odbranu moram da istaknem da sam pretpostavio da ona nosi kupaći kostim, pa makar to bio samo neki maleni bikini. Nažalost, nije nosila bikini. Niti bilo šta drugo što se toga tiče.

U jednom trenutku jadna devojka je bila udobno prekrivena ogrtačem za plažu, u sledećem je blagi povetarac oduvao ogrtač uz moju pomoć, otkrivajući sve. Iskreno, bilo je zadovoljstvo gledati njeno lice. Kao i njeno telo, kad bolje razmislim. gola na plaži

„Ja, ja… vruće je danas i ja sam…“ mucala je. „Nisam htela ništa osim ogrtača i…“

Bio sam zaprepašćen kada sam otkrio da je osećala potrebu da mi objasni i da se pravda, umesto da me odalami po labrnji jer sam je otkrio na taj način. Nije mi smetalo. Takođe je delovala previše zapanjeno da bi navukla ogrtač nazad na sebe. Uhvatio sam je za ruku na način dragog prijatelja, okrenuo nas i krenuo sa njom da šetam. Našla se kako hoda pored mene, konačno pokušavajući da vrati svoj ogrtač na sebe.

“Hej, čekaj malo”, rekla je. “Gde misliš da me vodiš?”

„Nedaleko odavde“, rekao sam joj. „Vidiš li onu stazu koja prolazi pored drveća?“ Pogledala je i klimnula glavom. Da, mogla je da vidi stazu. Bilo bi prilično teško to ne videti. „Ma to je sve u redu, ali zašto idemo tamo?“

„Jednostavan razlog je što se ovde na ovom delu staze među žbunjem“, sada smo stigli do tamo, „ni mi ne možemo videti. To ga čini savršenim mestom za mene da obratim pažljiviju pažnju na ono što je ispod tog ogrtača.“ Uz to sam ponovo povukao njen ogrtač. Ovaj put sam takođe skinuo ogrtač sa njenih ramena, podstičući ga da joj sklizne niz ruke, ostavljajući je ponovo golu.

„Prestani to da radiš“, odbrusila je. “Ne možeš ići okolo i raditi takve stvari. Šta ti misliš ko si?”

Mogla je da se folira koliko god je htela, tako da je nisam slušao i spustio sam svoj šorc dole, ostavljajući me golog kao i ona.

„Spremam se da obratim veću pažnju na tvoje veličanstveno telo“, rekao sam joj mirno, smešeći se dok je crvenela.

„Pa šta god da imaš na umu, zaboravi“, rekla mi je, odstupajući korak unazad.

Tada umesto da vrisne, pozove pomoć, ili prosto pobegne, ona je sela na travu pored koja je bila okružena žbunjem i drvećem. Pridružio sam joj se na travi, rukama pritiskajući njene grudi kako bih je ohrabrio da legne.

“Prestani sa ovim. Pusti me.”

„Hajde, nemoj da se foliraš“, rekao sam joj, dok su mi ruke bile zauzete istraživanjem.

Provukao sam ruku između njenih butina i manipulisao njenim brežuljkom. Trljanje i stiskanje. Prilično je neefikasno gurala moje ruke. “Ne možeš ovo da radiš.”

„Oh, mislim da mogu i sarađićeš čim svršiš.“

„Sarađivaću? Jesi li lud? Zašto bih sarađivala sa napasnikom poput tebe?“

„Zato što si takva“, rekao sam joj. “Kada smo se sreli, bila si spremna da budeš ratoborna. Onda sam ti raskrinkao ogrtač i bila si gola ispod njega. Umesto da pobegneš, obučeš se ili nešto slično, postala si pokorna izvinjavajući se. Čim sam ti ponovo raspetljao ogrtač, utišala si se. Seksualno si pokorna i trenutno sam ja tvoj gospodar. Hoćeš li da te udarim pre nego što te pojebem?”

“Šta? Ne! Zašto bih želela da me udariš? Da se ​​nisi usudio da me udariš.”

Zanimljiv komentar. Nemoj da me udaraš, ali ništa o tome da je ne jebem. Nastavio sam da se igram sa njom, ubeđujući njeno telo da procveta pod mojim dodirom. Grudi su joj se dizale, bradavice uspravne, noge lepo razdvojene i osećao sam promene na njenoj pički, usmine natečene i u iščekivanju.

“Okreni se. Na ruke i kolena”, rekao sam odlučno.

Nisam vikao već sam joj dao do znanja da je to naređenje koje treba poslušati. Prevrnula se zadovoljavajućom brzinom, s glavom na prekrštenim rukama i visoko podignutom guzom. Ne baš onako kako je naređeno, ali dovoljno blizu da bih mogao da se namestim. Prešao sam na poziciju iza nje. Pogladio sam svoju erekciju uz njenu picu, dok joj se donji deo podigao malo više.

U tom položaju išao sam polako, samo pritiskajući kurac uz njene usmine, lagano ih razdvojivši. U tom trenutku sam se čvrsto zabio u nju. Lagano je zaplakala kada sam počeo da ulazim u nju, nakon čega je usledio nešto glasniji jecaj dok sam nabadao duboko.

Rukom sam joj čvrsto uhvatio sisu. Onda sam počeo da je žešće tucam, jašeći je jako od samog početka. Prelepo je reagovala, ispuštajući male uzdahe dok je podizala donji deo i snažno se gurala o mene dok sam se zabijao. Uzela je sve što sam joj dao, reagujući kao dobra mala pokorna kurva, radeći sve što bi trebalo da uradi da poveća moje zadovoljstvo. Naravno, njeno takvo ponašanje i moja vožnja žestoka i brza su takođe pojačali njeno zadovoljstvo. Mogao sam da čujem to jer je pevala svoju ljubavnu notu, dahtajući i stenjući, bokovi su radili prekovremeno da bi išli ukorak sa mnom. jebe pokornu kučku u javnosti

Nisam samo vodio ljubav sa njom, već sam vladao njome i ona je znala ko ima kontrolu. Imao sam jedan od najboljih seksa koje sam ikada doživeo. Bilo je divlje i divno, ali bio je to težak posao. Kada krenete jako i brzo, morate da održite tempo, a ja nikada nisam bio trkač na duge staze. Dahtao sam i imao sam malo u rezervoaru (veoma malo) i mogao sam da dam to malo dok sam dostigao vrhunac, shvativši da je dovoljno bilo da i ona doživi vrhunac.

Nakon toga sam se samo srušio na zemlju. Ta nepoznata žena se samo prevrnula na leđa, sa osmehom i blistavim licem. Mogla je bar imati dovoljno pristojnosti da izgleda makar malo umorno. Pevušila je, praktično pevala, dok je posegnula za svojim ogrtačem. Ustala je, navukla ogrtač oko sebe i zavezala ga. Samo tako je od gole prešla u obučenu, od pokorne i srećne do borbene i ljute.

“Kopile jedno”, odbrusila je i šutnula me pre nego što sam mogao da reagujem. Odjurila je, a ja sam je gledao kako odlazi, zapanjen.

KRAJ!

Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 5 Prosecna ocena: 4.4]
(Visited 1.866 times, 1 visits today)
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

devojka za upoznavanje

Don`t copy text!