23 marta, 2023
Cucold rogonja fetiš

Dečko moje supruge je došao da je vidi. Čekao sam neiskorišćen i beskoristan prema uputstvima, da se osećam poniženo i da oboje vide da je moj goli penis tvrd jer sam uzbuđen. Otvorio sam vrata go i pustio ga unutra. Čim je ušao, odmah ju je gurnuo uza zid i snažno je poljubio. Njegove ruke po celom njenom telu.

Izvukao joj je jednu sisu i nestrpljivo je sisao bradavicu. U stomaku mi se vrtelo dok sam gledao kako ovaj čovek uzima moju ženu. Očigledno je, kao i obično, bio u veoma uzbuđenom stanju i svoju požudu je iskalio na mojoj ženi.

Samo sam stajao po strani sa uspravljenim penisom, uzbuđen onim što sam video i gledao kako je uzima. Okrenuo se prema meni i naredio mi da skinem ženi gaćice. Kleknuo sam pred njih oboje i on joj je podigao suknju kako bi mi pomogao da joj svučem gaćice.

„Ne diraj njenu pičku… to nije za tebe“, naredio je.

Pažljivo sam zavukao prste i svukao ženine gaćice niz noge koje su bile u najlonkama. Čak i pre nego što sam ih potpuno uklonio, njegovi prsti su trljali njenu vlažnost, a moj penis je jače pulsirao dok sam gledao.

Ljubomora i konfuzija jure kroz moje telo. Grozničavo su se ljubili, jezici i usne su se sukobljavali dok je njihovo uzbuđenje raslo. Mogao sam da čujem kako disanje moje žene postaje sve brže, mali jauci su joj izlazili iz usta dok joj je prolazio rukama kroz kosu, privlačeći je jače uz svoje usne.

Moja žena se povukla i uhvatila ga za ruku, odvodeći ga gore. Gledao sam je kako se penje u visokim potpeticama, ostavljajući me samog. Nisu obraćali pažnju na mene pa sam čuo kako se vrata spavaće sobe otvaraju… pa se zatvaraju.

Stajao sam na dnu stepenica sa ženinim gaćicama u ruci. Držao sam ih uz nos i udisao njen miris. Miris njenog seksa i feromoni iz nje vrte mi se u glavi od požude i seksualnog uzbuđenja. Penis mi je pulsirao sve jače i jače nego što mi je krv jurila kroz telo. Popeo sam se uz stepenice i seo ispred vrata naše spavaće sobe, slušajući ovog čoveka sa mojom ženom u našem bračnom krevetu.

Čuo sam ih kako se ljube i stenju. Mogao sam da prepoznam koji deo njenog tela dodiruje po zvukovima koje je ispuštala. Intenzivniji jauci govore mi da je tražio njena najintimnija mesta. Sedeo sam go na podu, srce mi je lupalo u grudima, disanje ubrzano i plitko, sopstveno uzbuđenje očigledno iz načina na koji se moj penis trzao i pulsirao tako jako i uspravno.

Kao rogonja, to je ono što sam želeo. Bol i bes koji sam osećao. Uvreda i ljubomora koji prolaze mojim telom. Sve moje emocije su se iskrivile dok je ovaj čovek vodio ljubav sa mojom ženom s druge strane vrata.

Vrata su se otvorila, a on je stajao tamo go sa ogromnom erekcijom… mnogo većom od moje. „Idi i pripremi je za mene“, rekao je. Ono što je mislio je da kleknem pred ženom i da se uverim da je dovoljno mokra za njega pre nego što uđe u nju. Ovo je zadatak koji su mnoge rogonje morale da obavljaju kao čin ropstva. Nestrpljivo sam kleknuo na krevet i približio svoje lice vagini svoje žene.

Video sam da je bila veoma uzbuđena. Bila je gola, sva odeća razbacana po podu. Njene grudi su se podizale i spuštale dok je brzo disala, njene grudi bile su crvene i označavale gde ju je grubo držao, bradavice tvrde i uspravne. Moje lice je bilo nekoliko centimetara od njenog natečenog i upaljenog otvora. Mogao sam da namirišem njen miris, vidim kako vlaga curi iz nje… Mislio sam da više ne mogu da ponudim podmazivanje, zaista ću ustima ukloniti većinu njene vlage. Taman kad sam hteo da zakopam lice među njene noge, on me je odvukao, smejući se.

“Ne.. neće moći… sedi tamo.”

Dao mi je malu nadu, a onda mi je uskratio uživanje. Moj bes i frustracija su ključali u meni dok sam sedeo na stolici u uglu, onemogućen da okusim uzbuđenje svoje žene. Gledao sam kako se pomera na krevet i opkoljava moju ženu. Bacila je ruke oko njegovog vrata dok se njegov penis pomerao ka njenom otvoru a ona je glasno zastenjala, privlačeći ga bliže.

Pažljivo sam posmatrao kako je manevrisao. Zadržao sam dah. Ovo je bio trenutak. To je bilo kada je konačno uspeo da mi uzme moju ženu. Podigao sam pogled i video kako mi se smeška i taman kad su nam se pogledi sreli; gurnuo je napred i zakopao celu svoju kurčinu duboko u telo moje žene. cuckold gleda suprugu kako je jebe drugi

Moja žena je glasno zacvilila, a jecaj mi se oteo iz grla jer sam skoro zaplakao od frustracije i bola. Ostao je zakopan duboko u njoj… telo mu je bilo napeto dok je vrhom penisa dodirivao njenu matericu. I dalje me je gledao dok se zabijao u nju svaki put kada bi se sa usana moje žene oteo mali cik.

Krevet je škripao od energije njegovih udaraca i moje srce je kucalo tako da je krv jurila kroz mene, svaki otkucaj je signalizirao još jednu sekundu apsolutne emocionalne muke za mene. Penis mi je jako besneo i dok sam gledao nadole, obilno je curio od seksualnog uzbuđenja. Vodio je ljubav sa mojom ljupkom ženom nasilno nekoliko minuta, i mogao sam da osetim da će doživeti orgazam i ubrizgati svoje seme u telo moje žene.

Ali onda je stao i sam se povukao. Prišao mi je i stao preda mnom. Penis mu je bio napet i blistao od sokova moje žene. Teško je disao, a kurac mu se trzao svakim otkucajem srca. Pogledao sam svoju ženu i ona nas je posmatrala sa lukavim osmehom na licu. Zatim se prevrnula na ruke i kolena u položaj doggy.

“Idi ispod nje…”, naredio je.

Znao sam šta će da uradi. Moja supruga i ja smo ranije razgovarali o tome. Mora da su o tome razgovarali dok sam bio napolju. Kliznuo sam na krevet i pozicionirao se ispod svoje žene u položaju 69. Nisam se usudio dirati svoju ženu, ne bez dozvole. Podigao sam pogled i njen sirovi i izubijani otvor bio je samo nekoliko centimetara iznad mog lica. Mogao sam da vidim i osetim njeno uzbuđenje.

Njeno lice je takođe bilo iznad mog natečenog penisa, ali znao sam da nema šanse da me dodirne… Trajno sam uskraćen i seksualni kontakt nije dozvoljen. Njen ljubavnik se pomerio iza nas na krevetu, mogao sam da vidim njegov ogroman penis iznad sebe kako se ponovo pomerio u poziciju i stavio vrh svoje tvrdoće na otvor moje žene. Ovog puta, bolno se polako gurnuo u moju ženu.

Gledao sam kako svaki cm polako ulazi u njeno telo. Njene usmine su se protezale oko njegovog obima dok on nije bio potpuno ugrađen duboko u nju. Mogao sam da vidim njegove pune testise iznad svog lica. Znajući da će za samo nekoliko minuta isprazniti njihov sadržaj u moju ženu. Njegove ruke su uhvatile njene bokove, a ja sam gledao kako njegov razjaren penis uranja i izlazi iz tela moje žene.

Krevet se ljuljao napred-nazad uz njegovu i njenu pomoć. Glasno je stenjala i njegovi udarci su postajali sve brži dok je vodio ljubav sa mojom ženom. Ponekad bi se njegovi testisi okrznuli o moje lice, a sokovi moje žene su kapali i prskali mi po licu. Mogao sam da osetim njen dah na svojoj erekciji.

„Poliži je“ je bila komanda odozgo i momentalno sam primaknuo usta i liznuo njen klitoris. Ovo nije bilo tako lako jer se njegov penis uvlačio i izlazio iz nje. Bilo je neizbežno pa sam uspostavio kontakt sa njegovim organom, ali u ovom trenutku me jednostavno nije bilo briga. Bio sam izgubljen u raju rogonje.

Njegovo stenjanje i gunđanje signalizirali su da se sprema da prska u moju ženu i ja sam legao nazad na krevet, jer je bilo previše opasno da bih mu smetao u mahnitom zabadanju. Ubrzao je u punoj brzini, udarajući u zamagljenju dok nije glasno zastenjao, a moja žena vrisnula. Podigao sam pogled i video kako mu se testisi stežu i zapravo sam mogao da vidim kako mu penis pulsira sa svakim trzajem dok je pumpao svoje seme u moju ženu.

Suze su mi se kotrljale niz lice dok su me emocije obuzele kada sam ga video kako plodi moju prelepu ženu. Seme je curilo napolje dok je iznova i iznova jurio u nju. Kapnuolo mi je na lice i usta. Bilo je toplo i samo sam otvorio usta da uzmem njegovo seme, koje je on ugledao i istog trenutka se povukao i gurnuo svoj penis u moja usta.

Bio sam šokiran i skoro zapušenih usta, ali tolika je bila snažna emocija i seksualna energija tog trenutka da sam samo ležao dok je poslednje njegovo seme štrcalo pravo u moja usta. Penis muškarca, natečen i u stanju orgazma, bio je u mojim ustima i ejakulirao je. Moja usta su bila puna njegovog semena i jednostavno sam progutao i ležao dok je završio svoj orgazam i njegov kurac se spuštao. sisa kurac ljubavniku svoje žene

„Očisti me“, i bez pitanja sam sisao penis i očistio ga od bilo kakvog ostatka njegovih postupaka. Ja nisam gej. Ja nisam bi. Imam samo porive i privlačnost za žene. Ali kao rogonja uradiću kako mi se kaže u toj situaciji, a ja sam još uvek bio u apsolutnom raju rogonja.

Posle minut, kada je bio zadovoljan da sam ga dobro oprao, ustao je i istog trena, pre nego što sam shvatio šta se dešava, moja žena se spustila pravo na moje lice. Njen širom otvoren ulaz spustio se pravo u moja usta. Njegovo seme je kapalo iz nje. Ozbiljne količine njegove sperme su jednostavno tekle iz nje u moja usta. Nije me bilo briga. Lizao sam i sisao pičku svoje žene.

Mislim da sam čuo i njen orgazam. Nikada od tada nisam bio u tako snažnoj seksualno nabijenoj situaciji kao što je ova. To je jednostavno bilo savršenstvo rogonje. Svako ko želi da prokomentariše našu situaciju, slobodno neka to učini, naravno.

Dotični čovek je naš prijatelj i znali smo da je čist, zdrav, diskretan i bezbedan. Mi smo cuckold par i živimo normalne, svakodnevne živote. U braku 30 godina. Imali smo još mnoge avanture, ali ova je za mene bila najbolja.

KRAJ!

Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 13 Prosecna ocena: 4.9]
(Visited 4.483 times, 2 visits today)
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

2 thoughts on “Cuckold Fantazija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

devojka za upoznavanje

Don`t copy text!