30 marta, 2023

Moj Savršeni Gospodar

vezana prima kurac u čmar

Gospodar i ja živimo dovoljno daleko da niko ne bi mogao da nam dođe u iznenadnu posetu. Zamislite moje iznenađenje kada se baš to dogodilo jedne noći. Upravo sam se vratila kući s posla, pustila pse napolje i spremala se da skinem grudnjak i presvučem se u udobnu odeću kada sam začula kucanje na vratima. To je bilo čudno, jer nisam očekivala nikoga tog toplog prolećnog popodneva.

Otvorila sam vrata i na moje veliko iznenađenje ispred mene stajao je Gospodar. Bila sam toliko šokirana da sam samo stajala otvorenih usta. Nisam znala šta da kažem jer sam bila toliko iznenađena. Odmah sam pomislila da kleknem, ali tek što mi je ta misao prošla kroz glavu, On me privukao k sebi, zavukao mi ruku u kosu, uhvatio je me i zadao mi poljubac.

Nije to bio normalan poljubac dobrodošlice koji obično imamo, ne, ovaj je bio izuzetno moćan i dao mi je do znanja da je Gospodar bio uzbuđen i to je morao da oslobodi. Privukao me je tako čvrsto da sam mislila da me nikada neće pustiti. Počela sam da se topim u njemu kada je stao i zarežao mi na uho da uđem unutra i ne progovorim ni reč. Brzo sam uradila kako mi je rečeno jer sam znala da Gospodar ne voli da se ponavlja.

Kada je ušao, okrenuo se da zatvori i zaključa ulazna vrata. Sa sobom je imao svoju torbu sa igračkama, pružio mi je, rekao mi je da je odnesem u spavaću sobu, zatvorim vrata, skinem se i kleknem da ga sačekam dok ne dođe kod mene. Dok sam radila šta mi je rečeno i spremala sam se za njega, čula sam ga kako odlazi na zadnja vrata i pušta pse unutra. Kada ih je smestio, čuo sam kako se vrata spavaće sobe otvaraju i zatvaraju, ostavljajući pse da lutaju po kući.

Klečala sam pored kreveta pa je Gospodar došao i seo na ivicu kreveta i dao mi znak da dođem do njega. Pomerila sam se da kleknem između njegovih nogu i pogledala u njega. Mogla sam da vidim tamne oblake iza njegovih očiju i više od svega sam želela da ga oslobodim te unutrašnje seksualne energije.

Još jednom me privukao k sebi, uhvativši me za kosu i počeo agresivno da me ljubi u vrat. Zastao je samo nakratko da mi progovori na uho, govoreći mi šta želi da mi uradi, pitao me da li razumem i kada sam klimnula potvrdno, pitao me je da li pristajem, na šta sam ponovo klimnula. Ovog puta mi je rekao da treba da me čuje kako usmeno dajem saglasnost. Malo sam se povukla da bih mogla da ga pogledam u oči i rekla sam mu, “Večeras sam vaša, Gospodare. Molim vas, koristite me kako želite.”

Gospodar je odgovorio sa: “Divna si… a sada više da ne čujem ni reč.” Gospodar me ponovo privukao k sebi i snažno i strastveno poljubio. Spuštajući desnu ruku na moju dojku, pronašao je moju bradavicu i stiskao je da čuje kako dahćem. Zatim je stisnuo samo malo jače dok je pomerao usta na moj vrat, a zatim na rame. Ugrizao me u rame, njegova druga ruka pronalazi moju drugu bradavicu da ponovi isti gest, oštro sam osetila bol.

Gospodar me tada povlači na krevet povlačeći mi bradavice, terajući me da ga sledim. Kad smo bili na krevetu, Gospodar mi kaže da stanem. Gospodar prilazi svojoj torbi za igračke koja je iza mene i rovari po njoj. Polaže nekoliko stvari na krevet iza mene, a zatim odlazi do mog noćnog ormarića. Vidim kako izvlači konopac, mazivo, stezaljke za bradavice i povez za oči. Vraća se na stranu kreveta gde sam ja, leđima okrenuta njemu.

Počinje da me ljubi u rame, a onda ponovo zariva zube u mene. Dok mi cviljenje izmiče s usana, stavlja mi povez preko očiju. Onda me malo gurne napred tako da sam ponovo stabilna. Gospodar mi kaže da podignem ruke i držim ih tamo. Radim kako mi se kaže i tada mogu da osetim kako mi konopac prelazi preko kože dok mi je njegov vreli dah grejao vrat. Vezao mi je ruke i noge kako bih do kraja noći bila u njegovoj milosti. Znala sam da će ovo biti poslednji od „nežnih“ trenutaka, ali sam već počela da lebdim u mislima i znala sam da ću biti spremna za ono što će doći.

Gospodar me je okrenuo tako da mi je glava visila sa ivice kreveta. Rekao mi je da otvorim i kada sam to učinila, zario je svoj ogromni tvrdi kurac u moja usta, ne dozvoljavajući mi da ga mazim jezikom što inače mnogo volim. Ne, ovaj put je Gospodar samo hteo da me jebe u grlo bez predigre. vezanu je jebe u usta

Kad mi se zabio duboko u grlo, Gospodar me je udario po desnoj dojci. Nastavio je da se zabija u grlo, drži, a zatim šamara mojw oswtljive grudi. Ovo me je dovodilo blizu orgazma, ali sam znala da ova noć nije o meni pa sam se fokusirala na Gospodarov kurac u ustima. Gospodar je tada zgrabio svaku bradavicu i snažno uštinuo dok mi je zabijao kitu duboko u grlo i ostao tamo, pojačavajući stisak na svakoj bradavici.

Gospodar me toliko dobro poznaje da je ostao da mi sedi u grlu sve dok nije shvatio da mi treba oslobađanje. Izvukao se i onda me okrenuo do mesta gde je moje dupe bilo na ivici kreveta. Očekivala sam da će zariti svoj tvrd kurac u mene, ali nije, barem ne još. Gospodar me je držao tamo, u tišini, ne dodirujući me, puštajući da se iščekivanje gradi.

Oštar ulazak vazduha i glasno stenjanje koji su mi se otrgli sa usana kada je Gospodar položio svoj bič preko moje kože po prvi put naterali su ga da se zakikota, prvi srećan zvuk koji sam čula od njega tog dana. Gospodar je nastavio sa svojim bičevanjem preko zadnje strane mojih bedara. S vremena na vreme je udarao po osetljivijim područjima, što bi kroz mene slalo struju.

Gospodar je posle par minuta prestao da me bičuje, na moje razočarenje. Čekao je nešto što je izgledalo kao večnost pre nego što me ponovo dodirnuo. Ovaj put je zario prste u mene pa sam zastenjala od oduševljenja. Polako me je trljao, a onda mu se promenio tempo i počeo da me razvaljuje prstima, naprezajući me o konopce.

“Bolje bi ti bilo da ne svršiš. Jel jasno?”

Jedini odgovor koji sam mogla da dam bilo je klimanje glavom jer sam se trudila da ne dozvolim da me telo izda. Gospodar je iznenada stao, zgrabio nešto metalno i grubo stavio hladne stezaljke na moje osetljive bradavice. Na ovoj akciji skoro sam se izgubila. Gospodar je znao šta mi radi jer me nije ni dotaknuo ni prstom minut ili dva. Mogu samo pretpostaviti da se divio svom ručnom radu.

Onda sam niotkuda osetila njegovu golu ruku na svom dupetu, žestoko. Pljas! “Jednom si me zamolila da se ne suzdržavam, sećaš se? Pa, večeras ćeš dobiti puni efekat,” režao je dok se naginjao blizu mog uha. Ustaje i UDARA, još jedan udarac u moju zadnjicu, snažno povlačeći konopce koji su me obuzdali. udaranje po guzi BDSM

Gospodar uzima lanac i stavlja mi ga u usta, upućujući me da ne puštam. Još jednom me udara o dupe, ovog puta moje sise snažno poskakuju. Želim da vrisnem, ali sam odlučna da budem dobra devojka koja je potrebna Gospodaru večeras. Gospodar me šamara po grudima, a onda opet po dupetu. Do ovog trenutka, moje oči počinju da se okreću nazad u moju glavu jer sam duboko u podprostoru.

Gospodar to prepoznaje i koristi priliku da zabije svoj veliki tvrdi kurac u moju mokru pičku, podsećajući me ponovo da ne svršavam. Znam da će moje telo uskoro da se oslobodi, jer on se oseća tako dobro i ispunjava me potpuno. Gospodar nije nežan, On nabija svoj penis, iznova i iznova, čvrsto me hvatajući za kukove.

Čeznem da vidim njegovo lice u tom trenutku, ali mogu samo da osetim njega i posledice onoga što radi. Posegnuo je i počeo grubo da trlja moj klitoris dok se iznova zakopavao u mene. Više ne mogu to da podnesem i moje telo se grči dok me talasi ekstaze teraju da otpustim svoje sokove po Gospodarovom kurcu.

Gospodar se ponovo smeje i kaže: “To sam čekao.”

Gospodar hvata jastuk i stavlja ga pod moju zadnjicu. Čujem ga kako nešto podiže i prvi kontakt sa mojim dupetom natera me da malo vrisnem. Ovo je osećaj koji ranije nisam osetila, takav ubod je bio prebrutalan. Gospodar mi zatim trlja kožu oštricom vesla, dajući mi do znanja koja je to alatka. Povlači ga nazad i zadaje još jedan bolan udarac na moj drugi guz.

Ispustila sam još jedan mali vrisak. Gospodar proverava da nije previše, što nije, ali je blizu. Zadaje još nekoliko udaraca i onda ustaje da mi miluje moju jarko crvenu kožu. Tada osetim neku veoma hladnu tečnost na svojoj bolnoj nežnoj koži i osećam se kao da ću se iščupati iz užeta. Gospodar se ponovo smeje dok mi zavlači kurac u šupak. Glava mi je zabačena jer je ovo tako intenzivno!

Gospodar polako zakopava dužinu svog penisa u moje dupe, a zatim ostaje tamo na trenutak, puštajući me da se opustim. Kada Gospodar pomisli da sam spremna, počinje da se nabija. Kaže mi da će me jako jebati u dupe, ali da ga obavestim ako u bilo kom trenutku bude previše. Klimam glavom. Pita me koja je sigurnosna reč i izgovaram je najbolje što mogu dok mu se tempo ubrzava. vezana prima kurac u čmar

Osećam ga u svom osetljivom dupetu, svaki njegov pokret me zapali. Hvata me za kukove i tempo mu se još više ubrzava, sve dok me konačno ne počne da svršava u meni. Pokušavam da ne svršim, ali ne mogu da izdržim i moje telo eksplodira. Gospodar grca dok mi njegova kremsta tečnost ne počne cureti van izjebane rupe.

Kada je završio ostaje unutra, ali otpušta stezaljke sa mojih bradavica, zbog čega sam zacvilila. Ne mogu ništa da učinim, osim da ležim tako dok me on nežno odvezuje i vodi pod tuš, gde me obavija topla voda i Gospodarove ruke.

Kada ponovo uspem da se usredsredim, podižem pogled ka Gospodaru i sa zadovoljstvom otkrivam da iza njegovih očiju više nema olujnih oblaka, umesto toga na njegovom licu se vidi samo zadovoljstvo…

KRAJ!

Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 5 Prosecna ocena: 4.2]
(Visited 1.795 times, 3 visits today)
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

devojka za upoznavanje

Don`t copy text!