jul 20, 2024

Moja buduća pastorka je Savršena 2

0
pastorka pušenje

„Pa, Uroše, kako si upoznao moju mamu? Čula sam delove od mame, ali nikada nisam dobila punu sliku.“ Kaže ona ne podižući pogled, guleći narandžu svojim negovanim crvenim noktima. U ovom trenutku je sedela sa blago isturenim grudima prema meni. Izgledale su kao da bi mogle da iskoče iz njene majice. Očigledno se igrala sa mnom, bilo je jasno po njenom ponašanju.

„Upoznali smo se kada sam bio na službenom putu“, odgovorio sam. „Bilo je to na nekoj velikoj koktel zabavi na kojoj ni ona ni ja zapravo nismo želeli da budemo.”

„Da, mama je uvek mrzela takve stvari“, rekla je Sofija i zagrizla parče pomorandže. Kako me nešto tako bezazleno i nebitno može napaliti? Mogao sam je gledati kako jede pomorandžu zauvek.

„Stvarno smo se brzo povezali i skontali“, objasnio sam. „Na kraju sam joj dao svoj broj i ostali smo u kontaktu. Onda je dobila posao ovde pa smo mogli da budemo bliže i… evo nas.“

To je naravno bila lagana verzija priče, jer u stvarnosti jebali smo se kao divlje životinje te noći. Kao i svake naredne kada bi se videli. Činjenica je da smo se pre svega spojili u seksualnom smislu jer nismo planirali vezu. Trebala nam je fizička avantura… ali je to kasnije preraslo u ozbiljnu ljubavnu priču.

„Ono što sigurno znam jeste da joj se jako sviđaš“, odgovorila je. „Drago mi je što je našla nekoga ko se prema njoj ponaša mnogo bolje od tate. Volim ga, ali ponekad je pravi seronja.“ Sofija je tada povukla obe ruke iza sebe i izvela veliko, dramatično istezanje, naprezajući grudi i naglašavajući bradavice kroz tkaninu. Mogao sam da vidim kako donja strana njenih sisa počinje da viri sa donje strane njene majičice. Ona ili nije primetila ili nije marila… ili je sve namerno radila. zgodna pastorka

„Trebala bi da se raspakujem. Bilo je lepo ćaskati sa tobom Uroše… Razgovaraćemo još kasnije”, rekla je, stavljajući ruku na moje rame i krećući prema stepenicama.

Nakratko je spustila pogled i pogledala prema meni sa stidljivim osmehom, sugestivno grizući usnu. Da li je iz tog ugla videla moju izbočinu pod stolom? Nakon što sam čekao nekoliko sekundi, poslao sam još jedan brzi pogled u njeno drhtavo dupe na putu ka gore. Kada sam čuo da se vrata sobe zatvaraju, otišao sam u našu spavaću sobu i zatvorio vrata. Mogao sam napokon malo da odahnem.

Pod “odahnem“ mislio sam na konačno oslobađanje moje kite i ulazak u žestoko masturbiranje u krevetu. Nije dugo trebalo da isprskam spremljene maramice, kao što se i očekivalo. Očistio sam se i kad sam počeo da navlačim pantalone, čuo sam kako se pali tuš. Zaista nisam imao nameru da to istražujem niti da je špjuniram, ali kada sam čuo: „Urošeee? Urošeee?” nisam imao izbora nego da priđem vratima kupatila i odgovorim.

„Zvala si me?”

„Zaboravila sam šampon u koferu a već sam ušla pod tuš. Jel bi bio srce i doneo mi ga?”

Oči su mi se raširile i zastao sam na sekund. Ovo mora da je neka vrsta psihološke igre koju ona igra. Testira me – sto posto! Jesam li ja lud? „Urošeee? Tu si? Jesi me čuo?”

„Khm… da, izvini. Idem da ga uzmem. U tvom koferu kažeš?”

„Da! Prednji veliki džep. Hvala!”

Ugledao sam njen kofer na podu pored kreveta, a glavni odeljak je ostao otvoren. Moja radoznalost me je nadvladala i odlučio sam da na brzinu zavirim unutra. Imala je malu crvenu haljinu sa dubokim dekolteom i čipkom, bez sumnje za venčanje. Neke tanke helanke u crnoj i sivoj boji. Par grudnjaka i potom uredna gomila presavijenih gaćica. Čipka, roze, crvene, crne, bele. Video sam i crne tange sa najsitnijim trouglićem za pokrivanje pičke. To je bila slika sa kojom se nisam mogao nositi.

Pored njih nalazila su se tri vibratora i jedan komično masivan dildo, kondomi i bočica lubrikanta. Promućkao sam glavom i shvatio da treba da požurim, tako da sam uzeo neseser sa šamponima i vratio se do vrata kupatila.

„Ostaviću ti ih ispred vrata.“

Krenuo sam da se udaljavam kad sam čuo: „Zar ne možeš da mi ga predaš? Skroz sam mokra.”

„Koji kurac…“ promrmljao sam u sebi tiho. „Važi. Ulazim!”

Polako sam otvorio vrata ii slepo krenuo prema tuš kabini. Nakratko sam provirio, da vidim kuda idem i samo sam mogao da razaberem zamračenu siluetu njenog vijugavog tela kroz prozirnu zavesu. Zaista je imala jebozovnu figuru o kojoj mnoge žene sanjaju: zakrivljena i vitka na svim pravim mestima. Ponovo sam brzo skrenuo pogled.

„Evo ti ovde.”

Čuo sam kako zavesa za tuš lagano klizi i njena ruka se pojavljuje da uzme mali neseser. „Hej tatice”, rekla je iznenada, „hvala na pomoći. Divan si!”

Ne znam zašto ali u tom momentu sam se okrenuo ka njoj i ugledao njene nebeske grudi kako vire iza zavese. Blistave i mokre, savršeno okrugle i živahne kakve sam znao da će biti, bradavica ružičasta i uspravna, okružena savršenom areolom. Mogao sam da vidim i jednu njenu nogu; duga, glatka, vitka i blistavo vlažna. pastorka se tušira

„Opet taj pogled. Sviđa ti se ono što vidiš, zar ne tata?”

Lagano sam poskočio na nežni zvuk njenog glasa, shvativši da sam pustio da me želja nadvlada. Podigao sam pogled, blago razjapljenih usta. Dočekala me je zavodljivim osmehom koji bi i mrtvaca podigao na noge. Njena mokra kosa bila je povučena unazad, tako da ste mogli u potpunosti da shvatite koliko je njeno lice bilo zapanjujuće. Te briljantne oči boje lešnika urezale su se pravo u mene. Osetio sam kako mi krv ponovo naglo juri u kurac.

„Da… veoma.” Odgovorio sam, potpuno prestravljen.

„Ouu… iskren a? Pa kada već govorimo istinu, reci mi tatice – jel bi želeo da vidiš još?” upitala me je Sofija.

Klimnuo sam potvrdno. Sklonila je zavesu za tuš, otkrivajući svoje telo kao premijeru vajarskog remek dela. Mokra od glave do pete, sada sam mogao u potpunosti da upoznam obim njenog savršenstva. Nije gubila vreme ignorišući moje strahopoštovanje i posegnula je za šamponom, istisnula je malo u svoju ruku, trljajući među dlanovima. Zatim se polako sagnula, mučno sporo, i počela da pere noge.

Polako se okrenula i pokazala obline svog dupeta sa nepokolebljivim samopouzdanjem. Onda je počela da peni svoje sise. Masirajući ih u krug, bile su velike, mekane i savitljive, potpuno prirodne ali su sedele savršenije nego što je bilo koji plastični hirurg mogao da sanja. Kurac mi je bio tako tvrd da je mogla bez problema da primeti ispod moje odeće.

„Zar misliš da je fer da ja budem gola a ti tako nepotrebno obučen?”

Skinuo sam majicu i donji deo i samo u boksericama krenuo ka njoj. Obuhvatio sam joj levu sisu rukom i nežno je stegao. Zaokružio sam palcem oko njene bradavice i ona je tiho zastenjala od suptilnog zadovoljstva. Zatim sam lagano kliznuo rukom oko njenih leđa, počevši od ramena. Prešao sam rukom niz zakrivljenost njenih leđa, osećajući da se naginje ka meni, dajući mi pristup njenoj guzi. Bila je tako mekana da sam mogao da spavam na njoj.

„Skini te bokserice tata“, tiho je zapovedila. „Zapravo, dozvoli mi da ti pomognem u tome“, rekla je, očiju uperenih u moje međunožje. Blago se nagnula napred, ispružila ruku i krenula da me svlači. Ovo je bilo previše dobro da bi bilo istinito, ali znao sam da ne sanjam. Gaće su mi pale na pod, i ja sam izašao iz njih.

„Tatice, želiš li da deliš tuš kabinu sa mnom?”

Dočekao me je nalet tople vode, preko glave i niz leđa. Zabacio sam mokru kosu unazad i zagrlio je. Odmah smo počeli da se ljubimo, strastveno, kao davno izgubljeni ljubavnici, milujući se međusobno. Bila je to neka vrsta životinjskog magnetizma koja nas je spojila, uprkos tome što smo se jedva poznavali, i uprkos tome što je ona ćerka moje buduće supruge.

Dok smo se ljubili, uhvatio sam jedan od njenih guzova desnom rukom i stisnuo ga, a ona je dočekala moj gest sa naletom jezika u mojim ustima, što me je podivljalo iznutra. Prošaputala mi je na uho: „Želim da te zadovoljim Uroše.”

Zadrhtao sam, uprkos vrućoj vodi koja je padala niz moje telo. Prešla je rukom niz moje grudi, gledajući me u oči sa nepogrešivom požudom. Sagnula se dole i počela polako da miluje moj tvrdi penis. Trljala mi je i mazila jaja, a zatim je počela da se saginje, zanosno četkajući moj penis svojim grudima. Pre nego što sam uspeo da to obradim, obavila je usne oko mog kurca i počela da sisa, sve vreme masirajući moja nabrekla jaja. pastorka pušenje

Bilo je tako toplo. Lizala je donju stranu glavića, što je zaista testiralo moju sposobnost da zadržim prerani orgazam. Ponovo je uzela moj kurac među usne, ovog puta duboko. Počela je da povećava brzinu, sisala je sve brže. Pritisak se brzo povećavao. Neću dugo izdržati, to mi je odmah postalo jasno. Mogao sam da osetim da se spremam da svršim i upozorio sam je: „Ja… ću… svršiti… Sofija…”

Neposredno pre nego što sam eksplodirao, ona je uklonila kitu iz njenih usta, nastavila je da ga čvrsto drka i pustila me da svršim po njenim veličanstvenim sisama i prelepom licu. Nasmejala se sa izopačenim uzbuđenjem dok je moja sperma prskala po njoj. Prošao sam rukama kroz njenu kosu a srce mi je lupalo od adrenalina. Godinama nisam bio tako oralno zadovoljen, možda i nikada. Ovo je bila mlada žena koja je tačno znala kako da zadovolji muškarca na sve prave načine.

Sofija je ustala i počeo sam da je ljubim, ali me je zaustavila, šapnuvši mi na uho: „Idi sada, moram da završim tuširanje.”

Do tog trenutka sam bio potpuno njen i uradio bih praktično sve što bi ona želela. Izašao sam, utrčao u sobu, zatvorio vrata i pao na krevet. Ali onda me je pogodilo. O Bože, šta učinih? Kako sam mogao tako lako da joj se predam, da prevarim njenu majku?? Znao sam da nema povratka. Želeo sam više, trebao sam više. Želeo sam njeno telo u potpunosti… ali znao sam da ne smem.

KRAJ 2. Dela

Prvi deo priče klik OVDE.

Treći deo priče je OVDE!

Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 5 Prosecna ocena: 5]
(Visited 1.002 times, 23 visits today)
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

devojka za upoznavanje

Don`t copy text!