24 marta, 2023

Brodska Avantura (Gay) 5. Deo

gay razvaljivanje na brodu anal

Zraci sunca ispunili su kabinu. Siniša je ležao, go i izvaljen na drugoj strani kreveta. Tako veličanstven primerak. Odoleo sam jakom iskušenju da ga probudim pušenjem. Bio sam na zadnjoj palubi, go kao i obično. Pošto smo bili sami, mogao sam da budem udoban. Siniša je izašao sa kafom i doručkom.

“Pustio si me da spavam.”

Nasmejao sam se: “Hteo sam da te probudim, ali sam bio ljubazan.”

Siniša je otpio gutljaj kafe, “Da, pa volim da spavam do kasno, ali volim i tvoja usta na mom kurcu. Pretpostavljam da mi duguješ.”

Pomerio sam se između njegovih dugih nogu, “Jel je sada dobar trenutak?”

Siniša je spustio šolju i provukao mi prste kroz kosu, “Da, sad je savršen trenutak.”

Voleo sam osećaj kako penis ovog momka raste u mojim ustima. Ugodio sam mu. Dugi prsti milovali su me po kosi dok sam jezikom prelazio preko glave njegovog kurca. “Branko, volim kada mi sisaš kurac.”

Odgovorio sam svojim usnama dodirujući njegov kurac, “i ja volim da ti sisam kurac. Želim tvoju spermu.”

Siniša je zastenjao dok sam ga primao, “Uhhhh, volim da pričaš tokom seksa. Staviću tvoj kurac u svoja usta kada završiš. Želim da probam tvoju spermu.”

Dok sam uživao u ovom ukusu. Pitao sam se kako sam dospeo ovde? Voleo sam to što radim, ali bilo je tako pogrešno. Ovaj momak je bio tek odrasla osoba, još nije bio ni razvijena ličnost. Da smo ovo uradili pre mesec dana, to bi bukvalno bio zločin. Da me je neko pitao pre mesec dana da li bih sisao kurac, bio bih zgrožen.

Primetio sam da me razmišljanje odvlači od uživanja u mojim vrelim, vlažnim ustima. Razmišljaću kasnije… možda.

“Svršiću Branko. Gutaj ga.”

Tinejdžeri isporučuju puno sperme i gutao sam neprestano njegovu divnu mladu semenu tečnost.

“Moj red.”

Pogledao sam na sat. “Želim da to uradiš, ali moramo da krenemo.”

Siniša je krenuo prema mostu, “U redu, ali upozoravam te, sve ću progutati. Zaista uživam u ovome.”

More je biloo mirno i pičili smo skoro punom brzinom. Nadoknađivali smo izgubljeno.

“Kako je guza nakon sinoć?”

Siniša je sišao sa druge kapetanske stolice, okrenuo se i sagnuo. Njegova rupa je izgledala usko i pomalo crveno i voleo sam da vidim njegov penis i jaja kako se ljuljaju.

“Kako izgleda?”

Ošamario sam njegovu čvrstu zadnjicu: “Izgleda da joj treba kurac.”

Vratio se u stolicu: “Ne danas. Juče me baš nisi štedeo… treba joj odmor makar jedan dan.”

Nismo mogli da držimo ruke dalje jedno od drugog. Ja bih upravljao sa Sinišom iza sebe, grleći me, ljubeći mi vrat, njegova tvrdoća se ugnezdila u mojoj pukotini. Poljubio bih ga, puštajući auto-pilota da nas vodi na otvorenom moru. U jednom trenutku smo naišli na drugu jahtu.

“Hoćeš da se odmaknemo?” Pitao sam pošto smo oboje bili goli i tvrdi.

„Imam bolju ideju“, odgovorio je Siniša klečeći ispred mene.

“Hej, videće nas.”

Siniša je kliznuo tim bujnim mladim usnama preko glave mog krutog penis, “Znam, seksi je. Jesi li ok sa tim?”

Njegova usta su uklonila moju sposobnost da mislim, “Zašto ne? Ne poznajemo ih, zar ne?”

Bili smo poprilično izloženi. Kada smo došli tik pored drugog čamca, smanjio sam brzinu i skrenuo na jednu stranu. Siniša je bio na kolenima, a moj penis mu je ulazio i izlazio iz njegovih usta. Neki momak je vozio drugi čamac. Pogledao je, zagledao se. Smanjio je na našu brzinu.sisanje kurca na brodiću gay

Tip je gurnuo kupaći kostim u stranu. Bio je jebeno tvrd. Gledao je u mene dok sam imao gej oralni seks. Podigao sam Sinišu i zauzeo njegovo mesto, gledajući u drugi čamac dok sam sisao kurac.

Nepoznati lik je žestoko drkao kurac dok nas je posmatrao. Bio je otprilike mojih godina, u dobroj formi, preplanulog tela sa zlatnim odsjajem na levoj ruci. Pokret u salonu ispod njega mi je zapeo za oko. Njegova žena, pretpostavljam, vijugava, crne kose. Bila je zalepljena za prozor, sa rukom u donjem delu bikinija.

Uhvatio sam njen pogled i nasmešio se. Skinula je bikini, sada raširenih nogu, dva prsta su joj trljala pičku, ja sam se začepio Sinišina usta. Otišla je od prozora, sad je bila gore na palubi pored muža, uzimajući ga ustima dok sam sisao kurac.

“Branko, ovo je tako jebeno dobro. Ne mogu da verujem da se ovo dešava. Uzimam mazivo.” Siniša je skočio niz merdevine i vratio se za pet sekundi. “Moje dupe je spremno Branko. Jebi me za njih.”

Siniša je seo na postavljenu klupu, njegovo tvrdo, mlado dupe je virilo, sjajno, čekajući. Zaustavio sam čamac. Zaustavili su i oni svoj. Dok sam se kretao da uzjašim svog dečka, ona se sagnula i on je uzjahao nju. Tucali smo se, deset metara jedni od drugog, gledajući jedni druge kako se jebau. gay razvaljivanje na brodu anal

Podigao mi je palac dok je jebao svoju ženu s leđa. Siniša je zastenjao: “Jače Branko. Jebi me jako. Ovo je tako uzbudljivo.”

Video sam da je blizu. Odjednom je progovorio i njegova žena se okrenula. Svršio je preko njenog lica i grudi. Zgrabio je svoju ženu, okrećući je prema nama dok joj je čupao bradavice. Ruka joj je bila zaglavljena između nogu i ubrzo je povikala i mlaz ženskog ejakulata je izleteo između njenih prstiju.

“Svršiću Siniša.”

“Na moje lice Branko, za njih.”

Momak se okrenuo na vreme. Nisam mogao da se suzdržim i svršio sam po njegovom mladom licu. Stajao je, prekriven mojom spermom, a ja sam proždirao njegov mladi kurac. Pustio sam ga da izlije svoj obilan orgazam po mom licu. Čuo sam i naše prijatelje kako navijaju. Sad mi je već bilo neprijatno.

Mahnuo sam im i ubrzao dalje.

***
Imali smo još jednu noć pre isporuke. U zalivu. Večera, vino, razgovor i seks. Puno seksa. Jebao sam Sinišu na palubi. Usisao me je u kuhinji dok sam spremao večeru. Sedeli smo u salonu i razgovarali o seksu sa muškarcima. Seo mi je u krilo i ljubili smo se dok je trljao svoj mladi tvrdi penis o moj.

Otišli smo u krevet. Šezdeset devet dok nismo svršili jedno drugom u usta. Ljubilii smo se, deleći spermu, i spavali kao mrtvi.

***
Sledećeg popodneva, potpuno obučeni, čak i u donjem vešu, predali smo čamac vlasnicima tačno po rasporedu. Siniša i ja smo sada bili redovni ljubavnici. Razgovarali smo čak i o tome da li bismo ovo uradili sa nekim drugim. Otprilike nedelju dana kasnije dobio sam e-poštu od vlasnika.

„Dobio sam poruku od drugih nautičara. Izgleda da ćete neko vreme raditi uz njih. Želeli bi da ih kontaktirate. Izgleda da ćete vi i vaš pomoćnik imati još posla .”

KRAJ

Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 2 Prosecna ocena: 5]
(Visited 1.690 times, 3 visits today)
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

devojka za upoznavanje

Don`t copy text!