februar 23, 2024

Jebeni Budilnik!

0
analni sex u kupatilu

“Bzzzz! Bzzzz! Bzzzz!”

‘Jebote, mrzim taj budilnik!’ bila je prva misao koja mi je prošla kroz glavu. Odmah je usledilo pitanje: ‘Da li je to zaista još uvek mokar san ako ne stignete da ga završite?’ Vraćajući se u krevet, divio sam se sposobnosti moje žene da prespava skoro sve. Gledanje u pomeranje njenih grudi dok je disala podsetilo me je na jedan nedovršeni posao. Činilo se kao da sam tek počeo da se vraćam u taj divan san kada se oglasio drugi alarm.

‘Jebote, koji kurac’, pomislio sam i gurao njeno uspavano telo. “Tvoj red”, najavio sam kada je počela da se buni. Da bih ubrzao proces lagano sam povukao bradavicu koja je pobegla iz njene spavaćice.

„Budna sam, budna sam“, zarežala je, ali nije krenula da ustane niti da mi pomeri ruku.

“Tvoj je red”, rekao sam ponovo.

Ovog puta se otkotrljala do ivice kreveta i ugasila alarm dok je tiho mrmljala. Na trenutak sam video njeno savršeno dupe dok je ustajala. Nažalost, sve je bilo prekratko jer je pomogla svojoj spavaćici da sklizne dole i blokira mi pogled. Dok je išla u kupatilo, ustao sam i ja iz kreveta.

Osećajući erekciju, povukao sam bokserice i bacio ih sa strane. Osećajući se bolje, pratio sam svoju ženu u kupatilo, a moj penis je skakutao se kao dirigentska palica. Zgrabivši četkicu za zube, počeo sam da perem zube kada sam je ugledao.

Skinula je spavaćicu i stajala tamo u svom golom sjaju, od čega mi je kurac pulsirao. Otišla je do lavaboa i počela da pere zube. Isprao sam usta i prišao joj iza leđa. Pritisnuvši prepone uz njeno dupe, zgrabio sam joj sise. Njene bradavice su se naborale na moj dodir. Bila je zainteresovana.

Sagnuvši se da ispere usta, moj penis je skliznuo niz njeno dupe i završio između njenih butina. Podigavši glavu, pogledala me je u ogledalo i rekla: “U redu. Ali moramo da požurimo. Ne smem ponovo zakasniti na posao.”

Pomerila se da zauzme poziciju ispred srednjeg dela pulta u kupatilu. Napominjem da se prostor za umivaonik u kupatilu sastoji od tri dela, svaki sa svojim ogledalom. Središnji deo je samo ravan pult bez lavaboa. Okružen je dvema sekcijama pod uglom od 45 stepeni, sa umivaonicima. Ona zna da volim da je jebem ispred srednjeg dela jer mogu da je gledam u ogledalu ispred nas i sa strane sa oba druga ogledala.

Dok je stavljala ruke na centralni pult, malo je raširila butine i ja sam to shvatio kao znak. Izvila je leđa i rekla: “Oćeš li dana? Oboje moramo da krenemo.” Ubacivši dva prsta u nju, shvatio sam da mi nije potreban lubrikant jer je bila jako mokra. Kliznuvši moj kurac između usmina, pružila je ruku unazad i zgrabila moj penis, počela je da me koristi kao vibrator, trljajući me napred-nazad po svom klitorisu. Definitivno se nisam protivio. tucanje s guza u kupatilu

Tada je gurnula moj penis i poravnala ga sa svojim ljubavnim kanalom. Počeo sam da kružim po njoj glavom svog penisa dok se ona nije odgurnula, potpuno me zahvativši. U tom procesu, pošto sam još uvek držao kurac u ruci, moj palac je skliznuo pravo u njen uski mali šupak. Obično bi to izazvalo frazu, “Ne, ne moje dupe kretenu…” ili nešto slično, ali jutros se čulo samo stenjanje dok je moj penis prodirao u njenu pičku a moj palac se zakopao u njenu zabranjenu zonu.

Počeo sam da okrećem palac dok sam polako gurao penis unutra i van njene pice. Još uvek čekajući pritužbu na moj palac, nastavio sam u jačem ritmu. Tucali smo se ispred ogledala samo minut kada je okrenula glavu, krajičkom oka pogledala unazad i rekla: „Znam da želiš moju guzu. Uzmi je. Imamo samo nekoliko minuta pa počni odmah da me jebeš u dupe!”

Prva misao koja mi je pala na pamet bila je: ‘Ko si ti i šta si uradila sa mojom ženom?’ Ali pošto sam analni čovek, nisam rekao ništa. Samo sam izvukao penis i usmerio ga u uski otvor. Počeo sam polako da pritiskam svoj penis u njen mali šupak. Ako nikada niste imali zadovoljstvo da jebete lepu ženu u dupe, u potpunosti vam preporučujem.

Sporo uz stabilan pritisak dok se glava vašeg penisa gura unutra, a njeni analni mišići se bore i guraju vas napolje… a onda se konačno predaju i dozvoljavaju vam da uđete unutra. Nikada ne dosadi. Ne postoji takav osećaj, jednostavno je jebeno neverovatan. To jutro nije bilo drugačije. Polako sam prolazio njen sfinkter i bilo je kao da sam mogao da osetim kako mi je svaki nerv u kurcu zadovoljan.

Njeni zategnuti mali mišići stežu se i rastežu malo po malo. Bio sam na nebu i onda je konačno glava mog penis probila barijeru i ona je zastenjala, a zatim je samo brzo stisnula guzu nakon čega je usledilo opuštanje dok su se njeni analni mišići predavali mojoj muškosti. Na trenutak nakon što je moj penis postigao svoj prvi cilj, zastao sam i zadržao kurac u njenoj rupi da joj dam malo vremena da se prilagodi.

Na moje iznenađenje, primakla se i primila moj penis dublje u sebe, sve vreme je malo stenjala i režala. Kada je postigla svoj cilj i potpuno me primila u sebe, počela je da ga izvlači. Prvo polako, a zatim brže dok me nije izvukla skoro napolje, a onda celog u sebe. Migoljila se na mom kurcu. Mogao sam da osetim kako se njeni mišići stežu oko mene kad je objavila: “Svršavam. O moj Bože, svršavam sa tvojim kurcem u guzi!”

U tom trenutku sam pogledao u ogledalo i posmatrao je kako svršava.Tada je kliznula rukom prema dole i mogao sam da osetim kako trlja svoj klit dok joj se celo telo treslo. Osećam kako mi njeni prsti udaraju u testise dok se trlja i jebe. Sve vreme misao u glavi – “Ko je ova žena?” analni sex u kupatilu

Ona usporava i mogao sam da osetim kako njen vrhunac počinje ponovo da se približava. Počeo sam da osećam nešto novo kada sam osetio kako prst ili dva klize u njenu jadnu zapuštenu picu. Ona je vrisnula u tom trenutku, “O moj Bože, ja svršavam opet”, kada je počela da se trese.

Držao sam je čvršće dok je svršavala na moj kurac. Kada sam mislio da je gotova, zgrabio sam njene sise, po jednu u svakoj ruci i povukao je gore. Poljubio sam je u uho, a zatim u vrat. Uhvativši je oko struka, podigao sam je i držeći svoj penis u njoj, odveo je do kreveta i položio je na njega. Položio sam je na ivicu kreveta sa nogama na podu. Ruke su joj se podigle i uhvatila za čaršav.

Počeo sam polako da pomeram svoj penis u-i-iz nje. Nakon nekoliko poteza, posegnula je ispod jastuka i izvadila svoj vibrator. Oduzeo sam joj ga. Izvlačeći kurac iz njenog dupeta, pritisnuo sam prekidač na vibratoru i uključio jedan od njenih omiljenih šablona vibracije. Čim sam ga gurnuo duboko u njenu macu, vrisnula je i počela da se trese. Pre nego što je njena guza imala priliku da se potpuno zatvori, još jednom sam postavio svoj penis ispred njenog zjapećeg malog otvora i gurnuo duboko.

Vrisnula je, a zatim je počela da se kreće dok su je vibracije udarale. Spustila je ruku između butina kako bi se uhvatila za plavu igračku dok sam je počeo analno zlostavljati. Znao sam da neću još dugo izdržati. Bio sam iznenađen što sam izdržao i toliko. Mogao sam da osetim kako se elektricitet gradi u mojim jajima dok sam zabijao kurac duboko u nju. Konačno me je taj osećaj jednostavno preplavio i počeo sam da svršavam i bljujem spermu duboko u njena creva.

U tom trenutku sam se prevrnuo na krevet pored nje, poljubio je i rekao: “To je bilo jebeno neverovatno!” Samo je klimnula glavom, a onda iznenada ustala i otrčala u kupatilo. Ubrzo se vratila i legla pored mene. “Mislim da se jutros ne osećamo dobro. Mislim da treba da se javimo da smo bolesni i da se igramo danas u krevetu.” To je bilo sve ohrabrenje koje mi je trebalo. Prevrnuo sam se, zgrabio telefon i poslao mejl svom šefu.

Moja žena je upravo završavala isto to. “Zašto?” šapnuo sam. “Nikada mi nisi dozvolila da te jebem u dupe.”

„To je zbog onog filma koji si pustio sinoć kada si mislio da spavam. Napalilo me je slušanje svih tih analnih kurvi koje su se jebale dok sam tonula u san. Kad sam čula tu ženu kako moli svog momka da je jebe u dupe, prevrnula sam se i gledao. Bilo je tako seksi. Jebao ju je u dupe u misionarskoj pa psećoj pozi. Igrao si se sam sam sa sobom dok sam gledala i zaspala sam maštajući da mene tako jebeš. Tvoj palac me je naterao da se setim tih devojaka koje su jebane u dupe i odlučila sam da želim da probam tvoj kurac tamo.”

U tom trenutku, prestala je da priča jer je ležala na meni i počela je punim napadom na moje usne svojima. Karali smo se ponovo, i ponovo i ponovo, u svim mogućim pozama. Bilo je to jutro u raju.

***

Probudili smo se uz zujanje alarma sledećeg jutra. “Ugasi tu stvar”, rekla je moja žena. „Moram da vidim da li je tvoja jutarnja erekcija prisutna.“

Dok sam ustajao iz kreveta sa osmehom i erekcijom, nisam mogao a da ne pomislim: „Hvala Bogu, juče je bio petak. Nema šanse da bih bio u formi za posao kada ona završi sa mnom.“

KRAJ!

Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 4 Prosecna ocena: 4.8]
(Visited 1.728 times, 1 visits today)
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

devojka za upoznavanje

Don`t copy text!