5 decembra, 2023

Marijina Mračna Fantazija

0
kurčina nabijena u šupak

Marija je iznela svoju zapanjujuću mračnu fantaziju jedne noći dok smo pili u pabu. Marija je bila privlačna dvadesettrogodišnja saradnica moje žene i naša drugarica koja je uvek bila raspoložena za cirkanje. Tamnokosa devojka bila je izuzetno obdarena zgodnim telom koje je volela da pokazuje ispod uske provokativne odeće. Zadirkivala bi momke u pabovima svojim izazovnim pokretima i prljavim plesom.

Marija je bila verena za nekog bogataša, brak koji su njeni roditelji sredili. Svega tri meseca pre svog venčanja, izrekla nam je svoju tajnu fantaziju. Za stolom ispred moje žene rekla je da je maštala o tome da je neki silovatelj otme, siluje i tretira kao kurvu. Bili smo zapanjeni ovom tajnom fantazijom koju je Marija imala. seksi koleginica

U početku sam mislio da se zajebava i da sere jer je previše popila, ali Marija je nastavila da objašnjava da bi volela da njen silovatelj bude neko koga poznaje kako bi mogla da uživa u iskušenju.

Žena me je tada pogledala u oči znajući šta mislim. Ovo je BUKVALNO bio poziv da jebem lepu, mladu lepoticu 15 godina mlađu od mene. Razgovor je prešao na druge fantazije koje su ona i moja supruga imale, ali su točkovi u mom umu već počeli da se okreću. Prvo, gde bih je silovao? Marija je i dalje živela kod kuće sa roditeljima, što nije bilo pogodno mesto. Možda bih je mogao namamiti kod nas pod nekim izgovorom?

**

Nekoliko dana kasnije sam je nazvao. Moja žena je bila van grada u poseti roditeljima za vikend, a ja sam imao kuću za sebe. Pozvao sam Mariju i pitao je da li bi došla da mi pomogne oko nekih „ženskih“ stvari jer želim da iznenadim Viki poklonom a Marija je najbolje poznaje. Bio je to jadan izgovor, ali Marija je rekla da će biti kod mene za sat vremena. Bio sam spreman.

Marijina Mazda se pojavila manje od pola sata nakon što sam je pozvao. Gledao sam njene duge, zgodne noge kako se pojavljuju dok je izlazila iz auta. Imala je na sebi vrlo kratku mini suknju i dekoltiranu top majicu. Jebote bila je obučena za silovanje! – pomislio sam u sebi dok sam je gledao u toj droljastoj odeći.

Dočekao sam je na ulaznim vratima i žurno je uvukao unutra pre nego što su komšije išta mogle videti. “Znači ipak ti ne treba moja pomoć?” samozadovoljno se osmehnula.

„Zapravo, imam ogromnu jebenu erekciju oko koje mi je trebala tvoja pomoć.“

Ne znam da li je Marija očekivala taj odgovor, ali je odlično uradila posao i izgledala je iskreno šokirano. Ušla je u ulogu. “Kako to… Na šta…. misliš?” upitala je.

“Moram da te jebem..,. grubo…” Objasnio sam.

“Ali ali… šta je sa Viki?” — upitala je gotovo drhteći.

“Ona neće saznati ako joj ne kažeš.”

Uhvativši je za zglob odveo sam je u spavaću sobu i bacio je na krevet. Njena suknja je bila podignuta do bokova i videle su se njene bele gaćice. Brzo sam ih povukao otkrivajući sveđe obrijanu pičkicu. Miris njene pičke ispunio mi je nozdrve oslobađajući endorfine u mom telu šaljući me u nepovratnu požudu za ispunjenjem njene fantazije. Podigavši njen gornji deo, skinuo sam njen grudnjak sa njenih prelepih sisa. Bile su zapanjujuće, svaka krunisana velikom čokoladnom bradavicom. sisanje kurca svom prijatelju

“Nemoj me povrediti.”

“Začepi! Sisaj moj kurac kurvetino!” zarežao sam.

Izgledala je iskreno iznenađeno, ne znam da li je sisanje kurca bilo na njenoj listi želja ili ne? Otkopčao sam pantalone i povukao ih sa boksericama do poda. Moj potpuno uspravan penis mahnuo je nekoliko centimetara od njenog lica. “Hajde, progutaj ga celog!” zahtevao sam. Pogledala me je svojim velikim lepim smeđim očima i njene pune crvene usne su se otvorile da ga prime.

Njena usta su se osećala kao raj, topla i mokra oko mog mesa. Njene usne su se zatvorile oko moje kurčine dok je udisala formirajući savršenu komoru u koju mogu ejakulirati. “Sisaj jače kurvo!” – rekao sam hvatajući je za potiljak i prisiljavajući je da primi još nekoliko centimetara u grlo. Marija je mrmljala nešto nerazumljivo dok sam je hvatao za kosu i počeo da je jebem u usta.

Ponašala se kao da je htela da mi se odupre dok joj je glava mog kurca udarala o krajnike, ali je činila čuda sa svojim jezikom. Njen jezik je mahnito kružio mojim penisom, gore i iznad glave da me natera da svršim. Njena desna ruka je muzla moju kitu, dok je leva nežno držala moja jaja. Počeo sam da svršavam. Jedan ,laz, dva, pet… ona je gutala i sisala. Nije pustila moj kurac sve dok mi jaja nisu potpuno iscurila u njena usta.

Oblizala je svoje blistave usne zatvarajući usta uz slast. “Svidelo ti se to, zar ne kurvo?” podsmehivao sam joj se. Samo se skromno nasmešila. “Sad ću da te jebem.” pretio sam.

Izraz lica joj se promenio. “Nemoj, molim te, ne želim da zatrudnim!” zacvilila je.

Da li je zaista bila u opasnosti od trudnoće ili je to bio samo deo njene fantazije? Kako god udario sam joj dva šamara koja nije očekivala i naredio joj da se zavali na krevet dočeka me raširenih nogu. Kroz suze poslušala je. Njena slatka pička me je pozdravila i kao da me je molila da uđem.

“Ne, molim te, nemoj!” preklinjala je dok sam pokrivao njeno telo svojim. Mogla je da plače koliko je htela, moj kurac je skliznuo u nju kao vreli nož u puter, toliko je bila mokra i napaljena. Njena pička se osećala jednako dobro kao što sam zamišljao poslednjih nekoliko dana. Čvrsto je pristajala oko mog penisa kao gumena rukavica, stežući moj natečeni kurac dok su me zidovi njene vagine stiskali. Prošlo je mnogo vremena otkako je moj penis bio u tako udobnoj pičkici.

“Kretenu jedan… mrzim te! Jebi me!” — vrisnula je Marija, očigledno gubeći kontrolu.

Zabio sam kurac u njenu šupljinu. Mogao sam da vidim u njenim očima da je uživala u osećaju da je ispunjena tvrdom kurčinom. Kukovi su počeli da se pokreću povlačeći moj kurac u ekscentričnim krugovima dok ja počinjem svoj ritam ulaska i izlaska. Devojka je bila opasno dobra jebačica! Nije bilo greške, Marija je htela da je jebem! Pomislio sam da je sve vreme ona verovatno masturbirala razmišljajući o tome što smo sada radili.

“Jebeš se kao prava iskusna kurvetina!” Provocirao sam je.

Svaki put kada moj penis klizi u njenu gladnu rupu, zidovi njene pičke bi se skupili. Ali onda sam je iznenadio! Imao sam i ja moju mračnu tajnu. Pljunuo sam na svoje porste i lagano ih nabio u njen šupak! To sigurno nije očekivala jer sam osetio i po njenom govoru tela i po izrazu lica. Izvukao sam kurac iz pičke, zamnio ga sa prstima, a kitu sa počeo da nabijam u njen anus. kurčina nabijena u šupak

„Ja.. ja… nisam…“ – zbunjeno je mucala.

„Tišina! Kurve kao ti moraju da prime kurac u svaku jebenu rupu!“

„Aaaaaahhhhhhh…“ – vrisnula je i svršila na moje prste kad sam joj nabio kurac u čmar.

Nisam joj pokazao nikakvu milost, jebao sam je grubo i snažno kao malu kurvu koja je bila. Moj penis je stvorio zjapeću rupu od njenog prethodno uskog malog šupka. “Svrši u mene!” jecala je van kontrole. „Želim da te gledam u lice dok svršavaš u mene. U moju pičku!“ Marija se osmehnula.

Iz guze sam ušao u njenu vaginu bez ikakvog otpora. Njena pička je počela da se grči, a pogled u njenim očima mi je govorio da će doživeti novi orgazam. Ubrzo smo oboje počeli da vrištimo u orgazmu. Moćna sperma je opekla njene jajovode dok je pohlepno usisavala moje spermatozoide. Njen orgazam je zaposedao njeno telo. Počela je da drhti i da se trese.

**

Polako joj se vraćala svest. „Jebote!! Nikada nisam ovako svršila!“ zastenjala je.

Poljubio sam je i naši jezici su se prepleli.

**

“Kakva je bila?” pitala je Viki dok je ulazila u kuću narednog dana. “Jel se dobro pokazala mala Marija?“

Pogledao sam je zbunjeno i u šoku.

„Opusti se dragi. Znam da si je jebao.” Moja žena se zlokobno osmehnula.

Očigledno su devojke sve isplanirale i znale su da ću čim moja žena izađe iz kuće pozvati Mariju da dođe.

“Okej, ti sedi tu u čuđenju koliko hoćeš, ja odo da se okupam. A što se tiče tebe, Marija je prezadovoljna.”

KRAJ!

Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 4 Prosecna ocena: 4.8]
(Visited 1.796 times, 1 visits today)
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

devojka za upoznavanje

Don`t copy text!