6 juna, 2023

Istinita perverzna priča

0
trojka sa suprugom i kurvom

Neverovatno je koliko prljavih priča počinje u kafanu. Dakle, naravno, i ova počinje na takvom jednom mestu. Moja supruga Silvana i ja smo imali jednu od onih svađa koje obično zahtevaju advokata ili dva da ih rešimo. Izjurio sam iz stana što sam brže mogao i uputio se u kafanu. Sedeo sam i pio svoj viski bez leda, kada sam je ugledao.

Duga smeđa kosa, obučena u najprovidniju crvenu haljinu koju sam ikada video i stojala je visokim „jebi me“ štiklama. Cirkao sam još neko vreme pre nego sam uzeo svoje piće i otišao do nje. „Šta tako lepa privlačna dama poput vas radi na ovoj deponiji?“ pitao sam kad sam stigao do nje.

Spustila je pogled nadole, a zatim za njim i dugačak savršeno manikirani kažiprst kojim je tapkala po mojoj zlatnoj burmi. “Isto radim što i ti. Ovde sam da se jebem.” Otpila je martini i okrenula se prema meni. Bio sam u pravu, to je bila najprovidnija crvena haljina ikada! Njene bradavice su jasno bile izložene za sve pijane poglede u zadimljenoj kafani.

Odmeravala me je celom dužinom. Oblizala je svoje jarko crvene usne i rekla: „Pre nego što pođem sa tobom, moram da vidim robu.“ Slegnuvši ramenima, osvrnuo sam se. Niko nije gledao. Malo smo se pomerili u stranu za svaki slučaj i otkopčao sam šlic a potom izvadio svoj polu uspravljen penis. Bez razmišljanja pružila je ruku i stisnula mi kurac. U njenoj ruci je pulsirao i trzao se.

Nasmešila se. “Domar komad”, rekla je. “Vaš stan ili motel?”

Držeći je za ruku krenuli smo ka mom autu. Silvana je još uvek plakala u dnevnoj sobi kad smo Lana (njeno ime ali ne verujem da je pravo) i ja krenuli ka spavaćoj sobi. Zastala je i zurila u nas dok smo prolazili. Kada smo ušli u spavaću sobu, Lana je otišla da zatvori vrata. Zaustavio sam vrata nogom. cumshot na lice kurvetine

Shvatila je koliko je sati i slegnula je ramenima. Haljina je udarila o pod dok je hodala do druge strane kreveta, strana na kojoj je uvek spavala moja supruga. Sedeći na krevetu, njene sise su bile sjajne. Privukla me je, raskopčala pantalone i povukla ih. Pogledala me plavim očima dok je govorila: “Želim da izdržiš duže dok me jebeš, pa ćeš mi prvo svršiti u usta.”

Bez daljeg odlaganja, dala mi je najbolje pušenje ikada. Imala je vrhunski rad usnama i jezikom. Nije bila spora niti nežna, želela je da što pre svršim u njena usta kako bi prešli na ono što je zapravo želela – kurac duboko u pički! Dok sam svršavao, otvorio sam oči i video Silvanu kako stoji na vratima.

Njena majica je bila podignuta i pipala se prstima po grudima. Druga ruka joj je bila zakopana u šorc. Lana je nastavila da mi sisa spermiv kurac dok nisam ponovo postao tvrd. Gurnuo sam je na krevet i lizao niz njena bedra. Skinuo sam njene crvene tange i bacio ih preko ramena. Imala je odličan ukus, a parfem joj je mirisao na jasmin koji je savršeno odgovarao ukusu njenih vaginalnih sokova.

Bila je na ivici i tada je lizanje klitorisa učinilo da svrši snažno i glasno. Kada je prestala da se trese od orgazma, ja sam ustao i ona je predala svoju pizdu mojoj kurčini. Njeni kukovi su se izvili i vrisnula je od zadovoljstva. Gledajući preko, Silvana je stajala pored kreveta. Bila je gola i imala je praktično čitavu šaku u svojoj očigledno prenapaljenoj pički. trojka sa suprugom i kurvom

Pažnja mi je skrenuta kada me je Lana uhvatila za glavu i zarežala: „Moram da budem na vrhu.“ Prevrnuli smo se i ona se prizemljila na mene. Osetio sam kako se krevet tresao i pogledao dole da vidim Lanu i Silvanu kako međusobno nešto govore. Nakon nekoliko sekundi, Silvana je zamahnula nogom preko moje glave i zgnječila svoju mokru picu na moje lice.

Njeni sokovi su bili gusti i mošusni, a ja sam jeo kao najgladniji čovek na svetu. Silvanine butine su signalizirale njen predstojeći vrhunac kao i Lanino mahnito mlevenje o moju kitu. Odjednom je Silvana povikala i osetio sam kako se Lanini mišići pičke stežu, podesivši me za sopstveni orgazam koji je prestao kada se oglasio budilnik.

Psujući, ustao sam. Moj kurac u erekciji je slinilo pre-spermu dok sam gasio alarm na telefonu. „Samo mokar san… jebeni vlažan san“, pomislio sam u sebi.

Kada sam ugasio alarm, dotakao sam nešto toplo. Sagnuvši se, podigao sam crvene tange i miris jasmina je tada preplavio moja čula.

KRAJ!

(Visited 2.864 times, 4 visits today)
Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 4 Prosecna ocena: 4.5]
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

devojka za upoznavanje

Don`t copy text!