jul 20, 2024

Dan kada je tata otišao

0
jahanje sinove kite

Bilo je hladno. Jebeno hladno. Napolju je bilo -15, ali radijatori, sva tri, bili su užareni. Bili su toliko vrući da niste mogli ni na metar od njih, ali ta hotelska soba je ipak bila jebeno hladna i nisam mogao da zaspim, čak ni sa tri ćebadi i debelim jorganom. Mama je bila u drugom krevetu i čuo sam je kako se bacaka i okreće.

Odradili smo ćaletovu sahranu nakon nesreće koju je doživeo na poslu i odlučili da ga sahranimo u njegovom rodnom kraju, tako da njegov grob neće biti blizu mesta gde smo živeli. Taman da ne moramo više da razmišljamo o njemu. Zvuči grubo? Pa, kad biste znali koliko nas je lemao ne biste tako mislili.

Dugo smo razmišljali da li uopšte i da idemo na sahranu, ali smo na kraju odlučili da zbog cele familije ne bi bilo dobro da se nismo pojavili. Jer, iako je bio grešnik, u očima drugih bio je divan ćale i brižan muž – svetac. Njegova nesreća donela nam je mnogo love kroz osiguranje, oni su platili sahranu i sve naše troškove.

Na ručku posle sahrane bilo je 50ak ljudi uglavnom familija i bliski prijatelji. Oko 18 časova vratili smo se pravo u hotel i u krevet jer smo morali da stignemo na avion veoma rano. Ali da se vratim na to veče, dakle – bilo je prokleto hladno.

„Jel ti hladno mama?”

„Da hladno mi je! Spavaj.”

„Ne mogu da spavam, previše mi je hladno.” Ustao sam da još jednom pišam i vratio se u krevet, svaka toplina koja je bila ispod pokrivača je nestala. „Mama, ja ću da se popnem u krevet sa tobom. Lakše ćemo se ugrejati tako.”

„To zapravo ima smisla.” – rekla je i malo se pomerila da bi mi ostavila mesta u krevetu.

Povukao sam svu svoju posteljinu na drugi krevet, a zatim legao pored mame. Odmah sam otkrio sam da su joj stopala poput blokova leda dok sam se privijao uz nju. „Uhhh, to je lepo, laku noć sine.“

„Laku noć mama.” Poljubio sam njenu kovrdžavu kosu.

Ironično, to je bilo nešto što se tati dopalo kada su se upoznali, ta bujna tamna blago kovrdžava kosa. Mama se privila bliže i njeno disanje se promenilo dok je tonula u san. Probudili smo se u jednom trenutku i morao sam još jednom da pogledam digitalni sat koji je pokazivao skoro ponoć. Bilo je mnogo buke iz susedne sobe.

„Šta je sad ovo koji moj?”

„Komšije mama… mislim da se…”

„Ne pravi se pametan, ne pričam o tome nego o OVOME?” Mama se pomerila i uhvatila za moju erekciju koja se nalazila između njenih nogu, čvrsto uz njene usmine prekrivene pidžamom.

„Jebote!“ – nisam ni bio svestan svoje erekcije. „Izvini mama, ja nisam ni…”

„Ma u redu je, smiri se… mislio sam da je tvoja ruka.” Sklonila je ruku sa moje kite i njeno disanje se ponovo promenilo dok se opuštala u san.

Kako sad da zaspim? Sve o čemu sam mogao da mislim bila je moja tvrda kita koja je pokušavala da se probije kroz platnenu barijeru jer je postajala sve čvršća i osećao sam se kao da je duplo veća nego ikada ranije. Podsvesno sam čak nežno pomerao kukove, veoma nežno. mama mu guta kurčinu

Sat je pokazivao ponoć a nisam ni malo spavao do 1 ujutru. „Za ime Boga, treba nam sna.” Mama se podigla, okrenula se na sve četiri i svukla moju pidžamu. Toliko sam bio u šoku da nisam znao ni šta da kažem. Nema potrebe ni da govorim da niko nikada nije ni video moj kurac a kamoli ga drkao kao mama u tom trenutku.

„M-mama… šta to…?“

Pljunula je na moj glavić, grubo povukla kožicu i ceo moj kurac je tada nestao iz mog vida jer se našao u maminim ustima! Ovo je bilo moje prvo pušenje i pošto sam bio tako napaljen dva sata, eksplodirao sam vrlo brzo. Nisam se ni setio da je upozorim tako da sam ejakulirao u mamina usta. Ona je sve tako stručno progutala, kao da je to neka obična stvar poput pranja zuba ili vezivanja pertli.

„Sada idemo da spavamo.”

Mama je navukla moje bokserice i ponovo zauzela svoj položaj na desnoj strani, priljubljena uz mene.

„Jel je ona luda??? Ja tek sada neću zaspati!“ pomislio sam. Narednih nekoliko minuta svakakve misli lutale su kroz moju umornu glavu. Ipak, ni sam ne znam kako, u jednom trenutku sam uspeo da uđem u san.

„Zaboga! Hoćeš li ti ikada zaspati i prestati da me bodeš?” probudila me.

„Hmm, šta?”

„Ja razumem i tvoje godine i hormone i sve, ali ako ne možeš da kontrolišeš tu stvar, moraćeš da se vratiš u drugi krevet.”

Postao sam miran i nisam se pomerao nadajući se da će zaspati. U vreme kada se alarm oglasio u 04:30 ujutru, moja erekcija je bila u rukama mame. Kada se probudila, nehotice ga je uhvatila i drkala ga malo dok se nije skroz razbudila.

„Ohh izvini sine. Kakva jebena noć. Sanjala sam tvog tatu, zamisli.”

„Dakle košmar.“ – prokomentarisao sam i malo se pomerio da bi udaljio svoju erekciju od nje.

Mama je otišla u kupatilo dok sam ja pripremao unapred poručeni rani doručak. Moja erekcija me je ubijala ali čim sam seo na krevet da ga izdrkam na brzinu, mama se ponovo pojavila. Bila je u gaćicama i grudnjaku.

„Sine, šta je sa tobom? Jel je on svako veče tako nemiran?“

„Koliko ja znam nije… ali sinoć je bilo baš čudno. A onda si ga ti… ne mogu da prestanem da razmišljam o tome…”

„Pa nije valjda da je dignut zbog mene, pobogu sine?”

„Ja, ja….”

„Bolje da uđeš u wc i brzo to rešiš, moramo da krenemo za sat vremena.“ -gledao sam u pod i nisam se pomerao neko vreme. Tada mi je mama prišla i zagrlila me. „Da li si ikada imao iskustvo sa nekom devojkom?”

„Ne. Bio sam sa Mihaelom ali… nismo se…”

Pogledala je na sat. „Hvala što si iskren sa mnom. Rekla bih da sam te lepo odgojila. Ali vreme curi a ta stvar se ne spušta. Hajde, lezi ovde sine.” lizanje zrele kevine pičke

Pre nego što sam razumeo o čemu se radi, postavila me je na leđa na krevetu. Uhvatila me je za kitu i nežno mi ga drkala dok me je gledala u oči. Bio je to najerotičniji i najintenzivniji trenutak u mom životu. „Tako sine. Opusti se. Mama će sve da reši.“ Pustila mi je kurac samo za toliko da skine svoj brus i gaćice. „Ovo će biti naša tajna. Mama će te učiniti muškarcem.“

Mama se podigla nada mnom i nekoliko trenutaka mazila svoju pičku dok sam ja gledao bez treptaja i sa otvorenim ustima. „Sviđa ti se? Ovako izgleda lepa zrela pička. Spusti se na leđa, bravo.“ – spustila je svoju pičku na moje lice i počela da je trlja preko mog nosa usana i obraza. Moja prva pička! Lizao sam ljubio i sisao… jebote kako je bila mokra. Prva pička zaborava nema, pa čak iako je mamin.

Kada se skinula sa mog lica i počela da me liže jezikom umalo nisam svršio! Tada me je opkolila i postepeno sam osetio kako mi glavić nestaje i njen vreli vlažni kanal me polako guta. „Ufff… Jebi mamu. Znaš sine… nikad mi ranije nije bilo dozvoljeno da koristim ovu pozu. Nikada nisam smela da budem gore i da imam kontrolu.” jahanje sinove kite

Mama je stavila ruke na moje grudi i žestoko sela na mene i nabila se na moju kitu. Počela je da poskakuje i da prosto guta moj kurac. Stezala me je svojim mišićima veoma stručno. Ispružio sam ruke i prvi put posle toliko godina dotakao njene gole grudi. Uzdisala je kao životinja i jebala me u toj jebenoj hotelskoj sobi.

Mama je prestala da stenje kada sam iznenada svršio i grčila se na meni. Osetio sam kombinovane sokove kako mi teku po jajima – mama je svršavala na meni.

„Sranje, taksi samo što nije došao!“

Brzo smo pojeli ohlađeni doručak i mlaku kafu, očistili se i obukli. Izašli smo iz hotela kada je stigao taksi. Bilo je hladno u našoj sobi, ali hladnoća je zaista udarila kada smo izašli iz hotela na minus dvadeset rano ujutro. U taksiju je bilo toplo, toplije nego u sobi u kojoj smo spavali i u kojoj smo se jebali. Tišina je bila zaglušujuća dok smo putovali a ja sam razmišljao šta se upravo dogodilo.

„Kako se osećaš mama?”

„Vlažno.” Oboje smo se nasmejali što je nateralo vozača da nas pogleda i nasmeje se iako nije mogao da zna zašto je to rekla. Na aerodromu sam se zahvalio vozaču i dao mu pristojnu napojnicu za bezbednu vožnju po snegu i ledu, a onda smo bili u redu za čekiranje. Imao sam dva razloga da budem srećan, moj otac koji nas je zlostavljao je otišao zauvek i ostavio nas u dobrom finansijskom stanju. Drugi razlog – nisam više bio devica. Samo sam se nadao da se i mama oseća srećno.

KRAJ!

Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 64 Prosecna ocena: 4.6]
(Visited 15.047 times, 4 visits today)
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

devojka za upoznavanje

Don`t copy text!