februar 23, 2024
razvaljena vezana supruga

Vanja je ležala na podu u spavaćoj sobi pitajući se šta će joj se dogoditi. Jedini predmeti koji su krasili njeno telo bili su gep loptica čvrsto postavljena u njena usta, kožna ogrlica zakopčana oko njenog vrata i konopac kojim su joj vezane ruke i noge. Čovek koji joj je to uradio – njen muž Karlo – rekao joj je da mora da sačeka dok se on i njegovi drugari ne vrate.

Bila je to poslednja noć njegovog prijatelja Marka pre nego se oženi i želeo je da mu pruži posebnu poslasticu koju nikada neće zaboraviti. „Našao sam tvoj dnevnik Vanja“, rekao je Karlo dok je vezivao njene noge. „Video sam šta si napisala o našem dosadnom seksualnom životu.” Geg ju je sprečavao da odgovori. „Pročitao sam sva čudna sranja o kojima maštaš i desilo se nešto čudno. Saznao sam da moji ortaci maštaju o tebi već dugo.“

Vanja nije znala da svi prijatelji njenog muža žude za njom jer su uvek bili fini prijatni i nikada nisu flertovali sa njom. Nije znala ni da se njen muž dočepao njenog dnevnika i bilo joj je pomalo neprijatno što su njeni tajni fetiši sada poznati još nekome osim njoj. Bilo ju je sramota što on zna, ali je u isto vreme bila uzbuđena. Napisala je na desetine fantastičnih priča u svom dnevniku.

Nakon nekoliko sati na podu, konačno je čula nekoga ispred kuće. Mogla je čuti grupu muškaraca kako se smeju dok su otvarali vrata. „Jesi li video sise na onoj devojci?” čula je jednog čoveka kako kaže.

„Da, mala je opasno jebozovna“, čula je svog muža kako govori.

„Pa gde je ta striptizeta Karlo?” upita drugi glas. „Mislio sam da imaš seksi iznenađenje za nas.”

„Oh, imam.. imam itekako”, čula je muža kako govori. „Pogledajte ovo.” Odjednom su se vrata otvorila i Vanja je ugledala četiri mišićava muškarca kako stoje iznad nje i drže pivo.

„Buraz, zar ovo nije tvoja žena?“ rekao je jedan od njegovih kolega kojeg je prepoznala sa povremenih okupljanja. „Ćao Vanja.“

„Da, to je moja žena. Čuo sam šta si pričao onaj dan. Kako bi voleo da je pojebeš. Zar ne?”

„Da, jesmo, istina je”, rekao je Marko. „Ali nisam mislio bukv…”

„Ma ne brini, nisam ljut”, rekao je Karlo. „Ona to želi. Trebalo je da vidite kakve sam stvari sam pročitao u njenom dnevniku.”

„Stvarno?” pitao je Marko.

„Danilo zna sve o nastranim ženama, zar ne buraz?”

„Ja ih ni ne jebem ako nisu prljave i perverzne”, rekao je drugi prijatelj.

Karlo je tada uzeo jedan rokovnik a Vanja je prepoznala crvenu koricu – to je bio njen dnevnik. Zastenjala je ispod gega, ali joj se muž samo nasmešio. „U redu je dušo”, rekao je. „Ovo je dobro sranje.” Otvorio je dnevnik i njegovi prijatelji su se okupili oko njega. „Hajde da vidimo.” Ostalim muškarcima je trebalo nekoliko minuta da skeniraju jednu od njenih priča.

Četiri muškarca su joj prišla i njeno je srce zaigralo u grudima kad su je njen muž i jedan od muškaraca podigli na noge. Zatim su je doneli do kreveta i bacili je na njega. Marko je stajao ispred njenog lica otkopčavajući pantalone. Ona nije mogla da vidi iza sebe, ali je osetila kako joj se jedna ruka penje uz zadnji deo butine, dok joj je druga stiskala dupe. Stiskanje je prestalo, a zatim je usledio jak šamar po guzi. Osetila je još jedan par prstiju kako joj klizi između bedara i počeli su male pokrete naprijed-nazad po njenoj klizavoj pički. JEBANJE U jebanje u usta dok je vezana

„Dal je moguće da si već jebeno mokra?“ čula je muža kako govori.

Marko je skinuo pantalone i oslobodio joj geg lopticu iz usta. Pre nego što je Vanja uspela da izgovori reč, Marko je gurnuo svoj ukočeni tvrdi kurac pravo u njena usta. Uhvatio je njenu glavu, držeći je čvrsto i počeo da je jebe u grlo. „Gutaj taj kurac kučko… voliš da te zovu kučkom zar ne?”

Osetila je da joj neko odvezuje noge. „Treba ti još jedan kurac u tim ustima”, čula je muškarca kako govori. Osetila je da joj je neko zgrabio kragnu oko vrata, izvukao iz kreveta i naterao da klekne na pod. Ostala trojica muškaraca takođe su bila gola i stajali su svuda oko nje, zabijajući svoje penise pravo u njeno lice. Dok joj je jedan trpao svoju kobasicu u grlo, ona je mahala glavom gore-dole, primajući svaki centimetar njegovog kurca.

Dok mu je sisala kurac, ostali muškarci su nastavili da trljaju svoje kite po njenom licu. Marko ju je šamarao po obrazu svojim kurcem, a ona bi povremeno okretala glavu da ga posisa na par sekundi. Zatim bi okrenula glavu ka sledećem. Njen muž je gledao kako se trudila da popuši tri muškarca odjednom i odlučio je da je spreman za malu zabavu.

Prišao joj je i rekao: „Uradićeš šta god ti kažemo i dozvolićeš nam da ti radimo šta god želimo. To je jasno zar ne?”

„Da, jasno”, rekla je Vanja ali je potom odmah dobila jak udarac u dupe!

„Nećemo tako kučko. Boleće svaki put kada zaboraviš da nas nazivaš gospodarom.”

„Izvinite gospodaru“, preklinjala je. „Neće se ponoviti.“

„Bolje bi ti bilo”, rekao je Karlo pa ju je jednom rukom uhvatio za okovratnik, a drugom rukom čvrsto stisnuo jednu od njenih sisa. „Pisala si o tome kako želiš da te jebu grubo, kao drolju. Ja samo ispunjavam tvoju fantaziju. To je ono što želiš, zar ne kučko jedna?”

„Da gospodaru”, reče Vanja.

Karlo joj je čvršće povukao okovratnik, prišao joj je pravo do uha i prošaputao: „Reci mi da želiš da budeš jebana kao prljava kurva.“

Glas joj je bio pomalo promukao zbog stiska, ali je uspela da promrmlja: „Želim da budem jebana kao prljava kurva… gospodaru.“

Nastavljajući da je čvrsto drži za okovratnik, Karlo je počeo da ljubi i liže njeno lice i vrat. Nastavio je da steže jednu sisu, dok je Marko sisao i lizao drugu. Jedan od prijatelja je kleknuo ispred nje dok je milovao i prstima jebao njenu užarenu mokru picu. Dok su drugi muškarci pipali i milovali svaki centimetar njenog tela, Danilo je samo stajao ispred nje i divio se prizoru. Jednostavno je stajao i gledao kako se cela stvar odvija, dok je polako mazio kurac.

Vanja se pitala šta je sa njim, ali bila je u previše napaljenom stanju da bi brinula o tome šta on smera. Karlo ju je ponovo bacio na krevet. Kad je sletela na leđa, kolega joj je opkolio glavu i gurnuo joj kurac u usta. Ona je gubila dah i lagano se zakašljala, a zatim je još jednom primetila da Danilo stoji sam, i dalje samo drkajući kurac. Pogledao ju je u oči dok je pokušavala da udahne i lagano se osmehnuo.

Dok je primala kitu u grlo osetila je kako veliki, tvrdi kurac klizi u nju i ubrzo je njena pica bila jebana toliko jako da je kolega na njoj imao poteškoća da zadrži svoj kurac u njenim ustima. Osetila je kako je druga ruka zgrabila jednu od njenih sisa i počela je šamarati dok je nastavila da poskakuje napred-nazad.

„Kakva dobra mala kurva.” rekao je taj kolega kojeg nije baš dobro poznavala, samo iz viđenja.

„Hvala gospodaru“, rekla je Vanja kada je njegova kita napustila njena usta. „Volim da udovoljim svojim gospodarima.”

Lagano je protrljao kurac preko njenih usana, ona je otvorila usta i on je klizio svojim kurcem preko njenog jezika. „Ne znam za vas, ali ja sam spreman da jebem ovu kučku”, rekao je i prišao njenom drugom kraju. Legao je na leđa a Vanja je legla na njega. U tom trenutku je bila potpuno oslobođenja od konopca, samo je imala okovratnik.

Kad je počela da ga jaše Karlo je stao iza nje i uhvatio joj guzove otkrivajući njen razjapljeni šupak. Karlo joj je polako ulazio u dupe, nešto što nikada ranije nije radio sa njom, dok je i dalje jahala kolegin kurac. Ubrzo su oba muškarca istovremeno ispunjavala kitama njene otvorene rupe, a Vanja je vrištala i stenjala zvukovima bolnog zadovoljstva. gangbang supruge sa ortacima

Marko je prišao ispred nje i gurnuo joj kurac u usta. Svaka rupa koju je Vanja imala bila je ispunjena i obožavala je svaki minut. Dok su je životinjski tucali, Vanja je osećala kako joj celo telo trne i osećala je kako sokovi klize dole i natapaju joj bedra. Danilo je još uvek bio po strani, drkajući svoj penis gledajući kako se čudni događaji odvijaju. Trojica muškaraca polako su počela da izvlače kite da bi oslobodili svoju gustu, lepljivu spermu po celom njenom telu.

Marko je svršio po njenom licu, kolega se izvukao i pucao preko njenog dupeta, a Karlo je pucao preko njenih leđa. Trojica muškaraca su se srušila pored nje na krevet i svo četvero su se borili da dođu do daha. „To je bilo sjajno”, rekla je Vanja. „Tako sam jebeno umorna.”

„Ali još nisi gotova kučko”, rekao je Danilo. „Tek sam ja došao na red.“ Vanja je podigla glavu i videla Danila kako joj prilazi.

Njen muž se osmehnuo. „O da, najbolje smo sačuvali za kraj. Danilo je nastrano kopile i mislim da će ti se stvarno dopasti.” Jauknula je kada ju je Danilo ošamario po sisi. „Prevrni se kučko.”

„Da gospodaru“, Vanja se brzo prevrnula na stomak, a Danilo joj je povukao ruke iza leđa i vezao ih, a zatim joj je stavio i povez na oči. Vanja nije mogla ništa da vidi i odjednom je osetila oštar šamar po dupetu. „Raširi te noge kurvo”, čula je Danila kako govori. Raširila je noge i razotkrila svoju pulsirajuću picu iz koje su kapale tečnosti. Danilo joj je milovao dupe, masirao ga, a zatim ga jako snažno ošamario. „Uživaću u ovome”, rekao je.

Vanja je mogla da oseti kako se njegova težina nagomilava na njenim leđima, a zatim je osetila kako njegova velika, debela kurčina širi zidove njene pičke. Imao je vrlo debeo kurac i Vanja je vrisnula kada je ušao u nju. Stavio je ruku na njena usta. „Umukni kučko”, viknuo je na nju. Kolega je prišao i ponovo joj pričvrstio geg preko usta. Stenjala je i vikala ispod gega, ali nije bilo koristi.

Mogla je da oseti kako se njena pica rasteže kako bi se prilagodila ogromnom obimu. Ruke su joj bile vezane. Usta su joj bila začepljena. Sve što je mogla da uradi je da leži i prima to čudovište. Imao je potpunu kontrolu nad njom i nije mogla ništa da uradi povodom toga. Danilo joj je uhvatio okovratnik i zategao ga. Više nije mogla ni da stenje, nije mogla da izgovori nijednu reč.

Taman kada je počela da oseća malu vrtoglavicu, Danilo je pustio okovratnik i zgrabio je za kosu, primoravajući njenu glavu na mekani krevet. Osetila je bol čupanja kose dok joj je neopisivom žestinom jebao pičku. Ono što je iskusila sa drugim muškarcima bilo je zaista prijatno, ali njen trenutak sa Danilom bilo je skoro vantelesno iskustvo, nešto o čemu je uvek želela ali se plašila i da mašta. razvaljena vezana supruga

I njegovo stenjanje je postajalo sve glasnije i glasnije dok nije pucao vrućom, lepljivom spermom svuda po njoj. Udario ju je nekoliko puta po guzici, a zatim se srušio pored nje. Dok su tako ležali Karlo je sačekao ortake da se obuku i izašao da ih isprati napolje, ostavljajući Danila i Vanju same.

„Volela bih da me muž ponekad tako jebe“, priznala je.

„Oduvek sam preferirao grub sado-mazo seks. Ipak, teško je naći ženu koja to iskreno želi i voli.”

Vanja je počela da vrti kosu prstima i da se osmehuje: „Karlo mnogo putuje zbog posla.“

„Da, znam“, rekao je Danilo. „Zašto mi to govoriš?”

„Samo želim da se uverim da to nije poslednji put da me neko tako žestoko jebe“, rekla je Vanja dok je stavljala malo parče papira u Danilov džep od jakne. „Pozovi me nekada… gospodaru.“

Danilo se nasmešio i lagano je ošamario. „Možda se nećeš osećati isto nakon što završim sa tobom kučko. Ja sam se suzdržavao jer su drugi gledali… ovo nije ni mrvica onoga što volim i umem.” Krenuo je prema vratima i okrenuo se na trenutak: „Lako ću nabaviti rezervni ključ. Da li stvarno misliš da ću doći ovde kada me očekuješ?”

Kad se okrenuo i izašao kroz vrata, Vanja je osetila kako joj srce ubrzano kuca u grudima. Njena pica još jednom se grčila … ugrizla je donju usnu od iščekivanja. „Madam se da znaš šta radiš kučko…“ šapnula je sebi i osmehnula se.

KRAJ!

Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 4 Prosecna ocena: 4]
(Visited 1.458 times, 4 visits today)
Please complete the required fields.




loading
Upoznavanje Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

devojka za upoznavanje

Don`t copy text!