sisa crnčugi kurčinu

“Neuspešan” Cuckold Plan 4. Deo

Erotske price

Došavši u spavaću sobu, Džejms je otišao da koristi kupatilo. Zauzevši mesto na ivici kreveta, nervozno sam čekao da vidim šta će biti dalje. Nisam morao dugo da čekam. Tomas je prošetao, stao ispred mene i rekao: “Gde smo stali. Ahh, tako je, upoznali ste se s mojim penisom. Mislim da biste trebali nastaviti sa indoktrinacijom.”

Pruživši ruku, podigao sam njegov teški penis po drugi put, primetivši da su glava i hromirani prsten piercinga ponovo nestali ispod njegove kožice.

“Nisi baš upoznat sa neobrezanim kurčevima, zar ne? Naročito sa piercingom.”

Odmahujući glavom, “Ne, nikako.”

“Ne brinite, pre nego što se ovaj dan završi, postaćete stručnjak. Prvo, nemojte žuriti da rukom povučete kožicu. Ostavite je kakva je, čvrsto omotajte usne oko pokrivene glave, pokušajte da pomičete kožicu napred i nazad samo usnama. Uđite samo dovoljno duboko da osetite kako usne prelaze preko grebena u osnovi glave, pustite ih da pomno prate konturu. Zatim ponovite polako. Znam da me možete uzeti duboko, ali sačuvaćemo tu lekciju za kasnije “.

Dajući sve od sebe da sledim njegova uputstva, nagradio me je sa: “O, da, to je lepo, bićete sjajni pušač kurca sa samo malo više uputstava i vežbanja. Možda ću ovo morati da učinim redovnom lekcijom.”

Nisam ništa rekao, ali dodao sam masiranje njegovih jaja u moju rutinu, a da mi to nije ni rekao.

“Da, to je savršeno, masiraj te loptice, uskoro će vam doneti lepu nagradu. Slobodno ih i sisajte, znam da to želite, pa vam pružam ukupno iskustvo sa crnim kurcem.”

Sledeći njegovo vođstvo, uradio sam upravo to. Srećom, Tomas je bio uredan, tako da je njegova vreća sa lopticama bila potpuno glatka bez i jedne dlake. Uzimajući jednu po jednu kuglicu veličine kokošjeg jajeta, obasipao sam ih jezikom, motajući ih uokolo. sisa crnčugi kurčinu

Tomasov jauk nagrađivao je moj trud. Nisu potrebna dodatna uputstva. Osetivši da sam mu posvetio dovoljnu pažnju, vratio sam se sisanju njegovog kurca. Tomas ponovo nudi smernice “Drugom rukom drkaj kurac, kao da je produžetak za vaša usta. Koristite lagano uvijanje. Sada komad otpora, zadržite kožicu unazad, potpuno izlažući glavu, zaključajte usne odmah preko grebena. Koristite jezik da se igrate sa piercingom, ponašajte se kao da je to igračka za usta, preokrenite ga, istražite, pređite jezikom preko – ispod i oko njega. ”

Dok su mi usne zarobile njegov penis prema, glava mu je bila tako velika, posebno s obzirom na piercing, zauzeo mi je velik deo usta. Ipak, našao sam dovoljno prostora da se jezikom omotam oko glave i hromiranog prstena. Sam prsten je zaista bio igračka i na moje iznenađenje pronašao sam mnogo načina da se igram s njim.

Tomas više ne upućuje: “Uhhhhhh, to je to. Sisaj taj crni kurac.”

Zatim nekoliko trenutaka kasnije, “O sranje! Čekaj, čekaj!” Zatim, “Prekasno, evo ga… svršavam.”

Njegove ruke su išle uz bokove moje glave, držeći me na svom penisu, sprečavajući svako moguće povlačenje, iako to ne bih ni uradio .. Zaslužio sam spermu, moje je bilo uživati. Moja nagrada za dobro urađen posao. Ono na što nisam bio spreman bio je snažni udar eksplozije koji je izbio iz njegovog kurca.

Pucao mi je preko jezika, direktno u grlo, od čega sam se zagrcnuo. Moja prirodna reakcija da povučem penis da dođem do daha, Tomas srećom nije zaustavio moje povlačenje, ali nije mogao da kontroliše brojne nalete koji su ubrzo usledili. Još uvek u neposrednoj blizini, moje je lice preuzelo najveći teret sperme. Do trenutka četvrtog ili petog rafala, iako prekriven, dovoljno sam se oporavio i namestio usne oko njegovog penisa.

Sada spreman, uhvatio sam i progutao njegov preostali tovar. Ukupno je, pretpostavljam, njegov penis izbio spermu najmanje devet puta. Čovek je bio mašina za proizvodnju. Osetivši njegov orgazam potpunim, dok mi njegov ispuhani penis i dalje zauzima usta, podigao sam pogled i video Tomasovu reakciju.

“Izvinite na neredu, obično bih upozorio da sam blizu, ali vi ste radili tako dobar posao. Nema veze, to je bilo fantastično. Verovatno bih trebalo da vas upozorim da jebeno mnogo ejakuliram.” Nastavio je, “I ne brinite, ja se brzo oporavljam. Ovaj dan još uvek nije gotov. Biće ih još mnogo odakle je ovo došlo.”

Dok sam se osvrtao oko sebe, konačno sam primetio Džejmsa kako stoji tamo. Očigledno je video Tomasovo veliko finale. Džejms se smejao, “Vau, jesam li upravo propustio bukaki ‘žurku? Tomas, koliko dugo već štediš taj tovar?”

Tomas je samo slegnuo ramenima. Nestajući natrag u kupatilu, Džejms se ponovo pojavio sa peškirom u jednoj ruci, a Iphone u drugoj. Pre nego što mi je dobacio peškir, snimio je izbliza kremastu zbrku koja je bila moje lice, pazeći da Tomasov penis još uvek kaplje spermu, a hrom piercing se jasno vidi i na slici. cumshot bbc gej

Sve se to dogodilo u prvih 10 minuta po dolasku u Džejmsovu spavaću sobu. Biće to dugo zanimljivo popodne. Sve što sam znao je da je moj penis tvrd kao kamen. Džejms je rekao smejući se, “Pa pretpostavljam da to nisi očekivao?” Zatim je dodao smejući se, “Kad malo bolje razmislim, zapravo si video kako je to iz prve ruke, lično. Ova slika je živi dokaz.”

Ušavši u ormar, Džejms je izašao sa nekoliko predmeta. Rekao mi je: “Obuci ovo.” Zatim mi je pružio kožni kaiš sa kopčom, remen ukrašen hromiranim dugmadima. Primetivši neobičan pogled na mom licu, rekao mi je: “To je remen za kurac. Zamisli ga kao podesivi prsten za kurac. Ima nekoliko svrha. Sprečava da prerano svršiš i drži ti jaja gore. Pruža nam nesmetan pristup tvom uskom dupetu. Olakšava nam jebanje. ”

Znao sam da je to mogućnost, ali zapravo kad sam ga čuo obuhvatila me jeza. Da li bih zapravo mogao to da uradim? Jesu li im kurčevi bili preveliki? Do ovog trenutka moje dupe je držalo samo Ejmin vibrator. Da li bih se otkačio i naterao ih da stanu. Sve ove stvari mi besmisleno prolaze kroz moj um.

Džejms mi je omotao kaiš oko mog penisa i jaja, čvrsto ga stežući. Kao što se i očekivalo, postignut je željeni efekat, moja jaja su se sada čvrsto privila uz podnožje mog kurca, čmar mog dupeta bio je potpuno izložen. Džejms je tada otkrio drugu stvar, veliki crni gumirani analni čep.

„Moram da te pripremim, protegnem pre nego što kreneš dalje, da ti bude ugodno sa objektom koji ti leži u dupetu. Mislim da ćeš neizmerno uživati ako mu pružiš priliku. Jesi li za to?“

“Pa što da ne. Takav je neki dan… za nova iskustva”, Rekao sam.

Gledajući izbliza analni čep, zašiljeni kraj prečnika ne prelazi par centimetara, ali na najširem mestu debeo gotovo kao Džejmsov ili Tomasov penis. Dizajn podstiče postepeno istezanje anusa pri umetanju, dok završni konus omogućava zadržavanje čepa dok se ne poželi ukloniti.

Poslednja stvar, epruveta sa mazivom, Astroglide gel. Obilno je rasporedio gel preko analnog čepa. Okrenuvši se prema meni, rekao je: “Sad si na redu, samo se sagni nad krevet i pusti me da te pripremim.”

 

KRAJ 4. Dela

(Visited 2.648 times, 1 visits today)
Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 1 Prosecna ocena: 5]
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

3 thoughts on ““Neuspešan” Cuckold Plan 4. Deo

  1. priznajem da sam ocekivao drugaciji zaplet ali veoooma zanimljivo kuda je prica skrenula. . .

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.