napunio mu guzu spermom

“Neuspešan” Cuckold Plan 5. Deo

Erotske price

Uradivši kako je tražio, oslonio sam se rukama na krevet, osećajući kako mi hladna tečnost kaplje na zadnjici, praćena prstima koji su je širili. Ubrzo mi je prst prodirao u anus, podmazujući ga i iznutra. Ubrzo se prstu pridružio još jedan, istežući mi anus više nego što je to Ejminv vibrator ikad radio.

Prsti su mi polako izbijali iz dupeta. Ubrzo sam mogao da se opustim i počnem uživati u senzaciji. Ubrzo nakon toga prst je uklonjen, ali je brzo zamenjen uskim krajem dilda. Kako je Džejms to radio sve dublje i dublje, došlo je do toga da je bio preširok za jednostavno umetanje. Moj sfinkter se dovoljno opustio da prođe najširi prečnik čepa i potpuno je kliznuo na svoje mesto.

Moj anus se spustio na uski deo odmah ispod drške. Nije trajalo toliko dugo koliko sam očekivao. Ubrzo je zamenjen osećajem prijatnog uzbuđenja i osećajem postignuća.

“Lepo… prepusti se osećaju dilda u sebi. U međuvremenu bi moj penis mogao iskoristiti deo pažnje koju si pokazao Tomasu.”

Položivši se na leđima, naslonivši glavu na jastuk, stavio je ruku na svoj penis i mahnuo mi njime. Uvukavši se na krevet između njegovih nogu, ali analni čep i dalje mi je duboko bio zaključan u dupetu, uhvatio sam ga za penis. Pustivši da usne okružuju glavu, započeo sam pušenje. Za razliku od Tomasa, koncentrisao sam se na gutanje što više njegovog kurca, duboko zadržavanje, zadirkivanje glave jezikom, masirajući kurac usnama.

“Zašto si se ustručavao sa mnom? Zapravo ga sjajno sisaš, ili ti je Tomas održao najbolju lekciju ikad, ili je tvoja Ejmi imala odličnu tehniku i dobro si naučio njene metode. Jedva čekam da joj uđem među noge i nahranim je svojim crnim mesom. ”

Dok sam se koncentrisao na Džejmsov penis, kombinacija mog klečećeg položaja na krevetu, guze ispunjene crnim lažnim kurcem, isisavajući još jedan crni penis, bio je to prizor kojem Tomas jednostavno nije mogao da odoli. Fokus mi je prekinut kada sam osetio da pomera dildo u meni.

Tomas je pokušavao da ga ukloni. Pokušaj sisanja Džejmsovog kurca i opuštanje anusa dovoljno da dozvolim da se čep povuče bio je zastrašujući zadatak. Puštajući Džejmsov penis na trenutak, koncentrirajući se na aktivnost koja se dešava u mom dupetu, konačno sam Tomasu omogućio da ga ukloni.

Mislio sam da sam nakon uklanjanja bio slobodan, ali to nije bio slučaj. Gotovo odmah, ponovo je bio nabijen u mene kao konusni dildo. Kako sam se navikao na osećaj i počeo da se opuštam, čep je iznova i iznova zaranjao do svoje maksimalne širine. Ja sam se hvatao u koštac sa onim što bi moglo izgledati kao da me jebu.

Moje dupe je počelo uživati u dildu, pa sam vratio pažnju na sisanje Džejmsovog kurca, sada primajući ugodne ulaze na oba kraja tela. Gotovo prerano, osetio sam da se analni čep potpuno povukao iz mog sada razjapljenog dupeta. Kao i ranije, moje prazno dupe nije dugo ostalo takvo.

Sad sam osetio spužvastiji predmet koji je pokušavao da popuni prazninu. Kad sam osetio kako se krevet pomiče iza mene i ruku na boku, shvatio sam da je to Tomasov ogromni kurac koji će me jebati.

Tomas je rekao: “Ostanite opušteni, vaše dupe se lepo opustilo i spremno je za pravu stvar. Sad ću vas pojebati, garantujem da će vam se svideti, ako mi date priliku.”

Stavivši glavić na moje dupe, počeo je pritiskati napred. Iako opušten prethodnim čepom, i dalje je čvrsto prijanjao. Toliko čvrsto da mu se kožica automatski povlačila. Glava njegovog kurca sada se otkrila, osećao sam kako hromirani metalni prsten prolazi pored mog sfinktera, praćen ostatkom njegove velike glave, istežući me više nego što je to radila igračka.

Jednom kad mi je glavić potpuno prodirao u dupe, ostatak mu je penisa kliznuo. Ponovo zaustavivši svoju akciju sisanja, koncentrirao sam se na to da u sebe ubacim ostatak Tomasovog kurca, čak i da se odgurnem kako bih osigurao uspeh. Znao sam da sam ga celog primio kad sam osetio da mu se kukovi odmaraju uz moje dupe, a jaja odmaraju do mojih.

Tomas je rekao: “Bravo. Primio si ceo moj kurac u svoju mušku pičku. Kakav je osećaj?”

„Pomalo mi je neprijatno u ovom trenutku.“, Rekao sam trzajući se. “Daj mi trenutak da se prilagodim pre nego što počneš da me jebeš.”

jebu ga dva crncaSada, smejući se, Tomas je rekao: “Uzmi sve što ti treba, ali budi uveren da ću tvoje dobro dupe počastiti žestokim jebanjem. Tako jebeno dobro da znam da ćeš se vratiti moleći za još“.

Iako me je Tomasova reč pomalo zapekla, znao sam da je u pravu. Već sam počinjao da osećam zadovoljstvo prevladavajući nelagodu zbog istezanja dupeta. Osetivši to, Tomas je počeo izvlačiti penis. U početku polako, ali je postepeno ubrzavao, njegov penis mu je sada slobodno klizio i izlazio iz dupeta dok sam se počeo opuštati.

Opet sam se vratio sisanju Džejmsovog kurca. Svaki udarac gurnuo mi je usta duboko u njegov penis.

“Uhhhhh da, Majk, sada ga tek sisaš kao pravi šampion. Vidi se da voliš svaki trenutak ovoga, zar ne? Možda bih te trebao jebati dok Džejms tuca tvoju Ejmi. To bi bila prava jebena zabava.”

Tomasova ruka me povremeno udarala po guzovima dok me nastavio jebati. Bilo mi je savršeno dobro, osećao sam se potpuno prirodno. Bio sam njegova kučka i on je to znao. Džejms je bio prvi koji je odustao rekavši: “Jesi li spreman za moju spermu? Sranje, prekasno… stiže. O jebiga, aaahhhhh!”

Klimajući glavom u znak odobravanja, sperma mi je preplavila usta, isporučena u nizu eksplozija iz njegovog divlje pulsirajućeg kurca. Bolje pripremljen za njegov orgazam, čvrsto sam stegnuo usne oko njegove osovine, nadajući se da ću izbeći da se zagrcnem kao prošli put. Moji napori su mi omogućili da idem u korak sa bujicom sperme, ponosno gutajući sve što je dao. Nisam izgubio ni kap.

U međuvremenu, sa tako glasnim Džejmsovim orgazmom, to je pokrenulo Tomasa da ponovo počne da istovara svoja jaja. Samo ovaj put njegova meta nisu bila moja usta. Držeći njegov penis potpuno zasađen u mom dupetu, osetio sam vrućinu sperme dok mi je ubrizgavao ogroman teret u crevo.

Stimulacija dva kurca, punih usta i dupeta, u kombinaciji sa vizijom onoga što se upravo dogodilo, gurnula me je i preko ivice. Uprkos ograničenju koje je nametnuo remen kurca, ipak sam počeo svršavati, prvi put zaista, jer zapravo ništa nije došlo u kontakt s mojim penisom, a ja sam prskao i prskao. napunio mu guzu spermom

Na kraju su Džejms i Tomas povukli svoje kurčeve od mene, čestitajući jedno grugom na sjajnoj jebačini. Što se mene tiče, srušio sam se na krevet i sleteo u sopstvenu spermu, ali zadovoljan svojim performansama, iako me telo bolelo. Shvatio sam da će to verovatno biti tako nekoliko dana, ali nije bilo važno.

Na kraju sam ustao iz kreveta, na brzinu otišao do kupatila kako bih ispraznio Tomasovu spermu iz dupeta, osvežio se i presvukao. Kad sam se ponovo pojavio u spavaćoj sobi, Tomas i Džejms su rekli u glas: “Uživali smo u tvojoj poseti. Nadamo se da sve to možemo uskoro ponoviti. Sledeći put pokušaj da ubediš Ejmi da nam se pridruži.”

Dok sam se pomalo posramljeno oprostio od Džejmsa i Tomasa, Tomas mi je pružio svoju vizitkartu. Zatim sam krenuo prema kući. Dok sam vozio, osećao sam kako mi tečnost curi iz bolne guzice, ali morao sam se nasmešiti misleći u sebi da je to sve bilo vredno. Usput sam shvatio da o mojoj glavnoj svrsi današnjeg pojavljivanja, nameštanje svoje supruge Ejmi za seksualnu vezu sa Džejmsom, još uvek nije bilo reči.

 

KRAJ

(Visited 1.903 times, 1 visits today)
Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 0 Prosecna ocena: 0]
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.