30 marta, 2023

Brodska Avantura (Gay) 4. Deo

jebe u guzu svog kolegu gay

Vetar je bio sve jači, tako da smo za taj dan prebačeni u drugo veće plovilo. Što je još gore, zbog saobraćaja i razvoja situacije, nismo mogli da budemo goli. Bez razmišljanja, izbegavali smo razgovore o seksu ceo dan, ili makar većim delom. Saznao sam da je Siniša krenuo na isti faks koji je pohađala i Tara i da su njihovi roditelji razmišljali o kupovini stana kao investiciji.

Razgovarali smo o njegovim željama u budućnosti. Razgovarali smo o kućama i čamcima koje smo gledali. Pitao sam i za nudističku stvar. Siniša je bio nonšalantan. To je bio način na koji je odgajan, ništa strašno. Kada je došao u godine kada je “saznao” za seks, roditelji su ih samo poseli i objašnjavali šta se dešava i kako se muškarci vidno uzbude, a u kući to nije bila velika stvar.

Objasnio je da su on i Tara redovno slušali kako njihovi roditelji imaju seks. Morao sam da se smejem u sebi. Sigurno nije bilo tako kako sam ja odrastao.

Već je pao mrak kada sam našao mali zaliv i bacili smo sidro. Bili smo umorni. Vožnja velikog i veoma skupog broda uz obalu ceo dan je mnogo više posla. Otišao sam u svoju kabinu, brzo se istuširao i jednostavno pao na krevet.

Čuo sam rezu na vratima i osetio kako se Siniša penje na krevet. Njegovo mlado telo se ušuškalo mog.

„Nadam se da nemaš ništa protiv.”

Posegnuo sam preko njega, stavio mu ruku na grudi i čvrsto ga privukao. “Nikako. Laku noć.”
***
Ne znam zašto sam se probudio. Nisam morao da piškim, čamac se nije kretao. Ležao sam na leđima, Siniša je ležao uz moju levu stranu, njegova erekcija je bila pritisnuta uz moju butinu. Njegovo lice je bilo nekoliko centimetara od mog, a njegov topli dah milovao je moju kožu.

Desnom rukom sam dodirnuo kurac, ukočen. Hteo sam da ga probudim, da ga uzmem u usta, da ga čujem kako stenje. Okrenuo sam glavu, nosom očešavši njegov, topli dah na mojim usnama. Momak se pomerio i naše usne su se dodirnule. Siniša je pritisnuo svoje lice uz moje. Razdvojio sam usne i njegov jezik je ušao. Snažniji od žene ili njegove sestre.

Dok su se naši jezici rvali, trljao je svoj tvrdi, mladi kurac o moju nogu. Kretao se, preko mene, na vrhu, njegova ruka se vijugala ispod mog vrata, usta i dalje pričvršćena. Potpuna tama dala mu je natprirodan osećaj. Pre-sperma je kupala moj i njegov kurac dok smo zajedno prizemljili naše erekcije.

Nežno sam mu pritisnuo vrh glave, ta gusta raščupana kosa ispunjavala mi je ruku. Želeo sam da bude niže, njegova usta me uzimaju, sisaju. Prestao je da me ljubi. Njegove usne okrznule su moje dok je šaputao . “Branko, želim da me jebeš. Želim tvoj kurac u svojoj guzi.”

Njegova sestra je rekla nešto slično. Ali ovo je bilo drugačije. Siniša je trljao svoj kurac o moj. ” Samo želim da znam kako je to, kakav je osećaj.”

“Nemam maziva a trebaće ti mnogo.”

“Imam ja sve.” Siniša se pomerio, otišao je i vratio se, dajući mi lubrikant u ruku. “Seks lubrikant. Kupio sam ga u erotskoj prodavnici. Tri starija momka su mi ponudila mnogo novca da im dozvolim da me jebu. Rekao sam ne, ali sam bio pristojan.”

Bio sam zbunjen i nakratko sam se osećao kao da sam zarobljen. “Znači, znao si da ćemo ovako završiti?”

Siniša se nasmejao: „Apsolutno ne. Ono što sam rekao je istina. Nikada nisam ni pomislio da budem tu gde sam trenutno, jednostavno se desilo. Sada, želim da eksperimentišem. Zanima te?“

Jebao sam guze ranije, sa različitim rezultatima. Dvema se to dopalo, jedna je bila Tara, treća me je udarila i opsovala.

“Kako me želiš?”

“Doggy.”

Moje ruke su namestile njegovo tvrdo telo na sve četiri. Krenuo sam iza njega, klečeći. Prešao sam levom rukom preko njegove glatke kože bez dlaka, tople. Moja desna ruka je našla njegovu anusnu rupicu. Masirao sam.

“Oh, to je tako dobar osećaj.”

Moj kurac je bio ukočen, željan, sećajući se kako se guza usko oseća. Uzeo sam bočicu maziva, ubrizgao mlaz na njegovu rupu. Trznuo se iščekujući. Masirao sam oko njegovog otvora, bockajući, pritiskajući. Siniša je pritisnuo nazad, želeći moj prst, pritisnuo sam jače, razdvojio mišićni prsten, zastao.

“Ohhhh. Još.”

Vrh mog srednjeg prsta unutra. Gurnuo sam, lubrikant je to olakšao, ali i dalje tako usko. Jedan zglob, stani, čekaj. Momak, drhteći, dahćući, “Još, Branko, zabij to u mene.”

Moja suva, leva ruka masirala je njegovo mlado dupe dok je moj desni prst klizio unutra, stabilno, polako. Mogao sam da osetim njegovu prostatu, čudno, nikad je nisam osetio. Siniša je dahtao.

“O, jebote, to je dobro. Diraš me gde treba.”

“Da… da li te radi?”

“Oh čoveče, itekako. Još jedan prst, molim te.”

Sada, moj srednji i kažiprst, trljanje, pritiskanje. Prsten mu popušta i oba prsta se pomeraju.

“Sranje, sranje, sranje. Oh, to je jebeno dobro.”

Zastajem, dva prsta samo u momku. Krećem se, samo malo, uvijajući se, polako.

“Lepo, to je lepo. Još Branko.”

Kabina je topla. Znojav sam i leva mi ruka prelazi preko njegove kože, sada sa sjajem znoja. Prostor je mirisao na uzbuđene muškarca. Držao sam ga za kuk dok sam ga polako punio sa dva podmazana prsta. Siniša je uzdahnuo i zastenjao, ‘još’.

Sada sam ga već žestoko jebao u čmar sa dva prsta.

“Branko, zabij ga u mene. Jebi me Branko. Želim tvoj kurac.”

Prsti van, zatim mazanje na moju erekciju, i stavio sam glavić na njegov ulaz, pritiskajući, šireći. Glava mog kurca uskočila je u momakov šupak. Zaustavio sam se, znao sam da moram da sačekam.

“Uhhhhhh, mnogo veći od tvojih prstiju brate.”

Gurnuo sam, još jedan centimetar, stenjao je. Njegov dah dolazi duboko i brzo. “Boli, ali je dobar osećaj.”

Čeka, širi se. Njegovo dupe je tako vruće, tesno. Želim da zaronim, da uživam u ovom momku, ali ne mogu. Ako idem polako, ovo dupe će biti moje kad god poželim. Pola sam bio unutra.

“Ohhhh. Jebeno sam napunjen! Osećam se kao da moram da serem, ali dobro je, lepo. Daj mi još. Sve!”

Ako počnem da ga jebem, neću izdržati. Čak i u mrklom mraku, mogu da zamislim njegovo čvrsto mlado telo ispod sebe, kako popušta, traži moj kurac. Osetio sam to dok sam pritiskao. Glava mog penisa je udarila u njegovu prostatu.

“Ohhhhhhh da. DA!” jebe u guzu svog kolegu gay

Promenio sam ugao, polako se krećem unutra i izlazim, boreći se sa erupcijom koja se sprema u mojim jajima, voleći osećaj mladog, muškog, dupeta oko svog kurca, znojne kože pod.

“Svrši u mene, Branko. Moram da osetim kako mi svršavaš u dupe.”

Umoran je, prebijen, vreme je. Skliznuo sam duboko i pustio da me talas odnese dok je moj penis izbacivao spermu u guzicu osamnaestogodišnjeg momka. Mislio sam da nikad neću prestati.

Gotovo, omekšavši, povukao sam se, puštajući njegovu rupu da se zatvori dok je moj penis otišao. Još malo zadovoljstva. Prevrnuo se na leđa, raširivši noge. Moja usta su ga prihvatila. Tako je bio tvrd!

“Da, Branko. Puši mi ga. Uzmi moju spermu.”

Za nekoliko sekundi osetio sam kako se njegov mladi penis trzao, a usta su mi se napunila njegovom nagradom, toplom, slanom, mošusnom spermom. Siniša, dahćući, drži me za glavu. Momak mi je pustio glavu i nevoljno sam pustio da njegov kurac sklizne iz mojih usta.

Sišao sam sa kreveta. Očistio sam se. Mrtav od umora mali je zaspao.

Nasmejao sam se, iscrpio sam ga. Pomerio sam ga i očistio njegovu rupu, sada svoju rupu. Bacivši krpu u lavabo, pomerio sam se iza njega, i ušuškao se.

KRAJ 4. Dela

Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 1 Prosecna ocena: 5]
(Visited 1.688 times, 1 visits today)
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

devojka za upoznavanje

Don`t copy text!