jul 20, 2024

Početak moje Ljubavi prema Gangbangu

0
trojica je jebu DP anal

Uvek sam bila veoma seksualna, ali nakon što sam počela da doživljavam grupni seks, za mene više nije bilo povratka. Moje upoznavanje sa grupnim seksom dogodilo se kada sam studirala u glavnom gradu. U to vreme mnogo sam se zabavljala i imala mnogo seksa, a onda sam se upoznala sa grupnim seksom i jednostavno sam ga na prvu zavolela.

Bila sam opasno privlačna tih godina i pomalo egzotična za napaljene muškarce zbog svog preplanulog tena i latino oblina, pa sam postala prilično poznata jer sam mogla da primim koliko god momaka da poređate kada sam raspoložena — tako su počeli da me zovu Gangbang kraljica.

Uroš, koji je tada bio jedan od mojih redovnih seks partnera, upoznao me je sa gangbang seksom. Već smo imali dosta seksa na zabavama, ali uglavnom samo nas dvoje ili ponekad u trojci sve dok me Uroš nije doveo kod jednog drugog prijatelja. Bilo je kasno popodne i već je pao mrak. Bila je mala zabava, 6 momaka i nas 3 devojke. Bilo je vina i piva i tipične stvari na žurkama, kao što su slane rolnice, mini kolači, peciva, sir, šunka, čips itd.

Žurka je počela mnogo ranije pre nego što smo stigli tamo. Na osnovu razgovora i ćaskanja koje zaista više nisam mogla da pratim, bilo je jasno da smo stigli pred fajront. U jednom trenutku sam se čak zapitala zašto smo se Uroš i ja uopšte potrudili da dođemo kada smo mogli savršeno da uživamo kod njega. Ali pretpostavljam da su mu nedostajali prijatelji koji su mu bili veoma dragi. Naročito trojica momaka sa kojima je razgovarao više od ostalih.

Posle nekog vremena, par devojka i momak su otišli, a za njima i drugi par. Ostala sam samo ja, Uroš i tri momka. Nastavili smo da pijemo još malo. U sobi je bilo toplije. Možda je to bilo vino ili možda pogledi koje su mi momci upućivali i izbočina na njihovim pantalonama koje sam mogla da vidim. Uroš je takođe bio napaljen.

U nekom trenutku je rekao: „Moj je red da napravim piće.“ Ustala sam da mu se pridružim. Snažno me je poljubio u usta i rekao: „Ne moraš da pomažeš“, i nasmešio se. Dodao je: “Trebalo bi da ostaneš ovde da im praviš društvo… ti momci će se pobrinuti za tebe. Vratiću se za minut dva, samo da donesem piće.”

Ostala sam i rekla trojici momaka: „Bolje da usporim sa pićem i sačekam Uroša, mislim da će me možda početi boleti glava.“

Tip koji je sedeo preko puta mene je rekao: “Ne brini, izmasiraću te ja.”

“Nema potrebe zaista.”

Ali on je insistirao da naslonim glavu na naslon. Seo je na stolicu koju je postavio iza mene i počeo da mi masira slepoočnice. Tip koji je sedeo sa moje desne strane rekao je da izgledam napeto pa se dobrovoljno javio da mi masira ruku. Drugi momak koji je sedeo na stolici sa njegove desne strane je seo pored mene sa moje leve strane i rekao da će mi obaviti levu ruku. Zapravo sam bila umorna i masaža koju su radili me je opustila. Zato sam se namestila i zatvorila oči. Mislim da sam možda čak malo i zadremala.

Kada sam došla k sebi, osetila sam kako stenjem i dva momka pored mene su držala moje grudi u ustima. Sisali su mi bradavice i gnječili grudi. Takođe sam mogla da osetim kako mi prsti kruže oko klitorisa i prodiru u moju pičku. Još uvek mi je neko masirao slepoočnice. Pokušala sam da ustanem, ali su me gurnuli nazad i rekli da je sve u redu i da će glavobolja przo proći.

Bili su toliko jebeno napaljeni da sam odmah počela da vlažim. Momci pored mene uhvatili su me za ruke i namestili ih na svoje kite. Bili su veoma tvrdi kada sam se uhvatila za njih. Automatski sam počela da pokrećem ruke gore-dole. Zatim su nastavili da rade na mojim grudima i pički. To me je toliko uzbudilo da sam se spustila dole sa sofe. Momak koji mi je masirao slepoočnice došao je ispred mene, otvorio mi haljinu do kraja i skinuo mi gaćice.

Nagnuli su naslon sedišta kako bi ga pretvorili u krevet pa su me gurnuli dole na njega. Momak ispred je počeo da mi liže pičku. Druga dvojica su nastavili da rade na mojim grudima, a ja sam se igrala sa njihovim kurčevima. Stenjala sam i uživala u svemu što su radili kada sam pomislila kako bismo izgledali i pitala se šta bi Uroš uradio kada bi ušao. Ideja da Uroš vidi ono što sam doživljavala izazvala je orgazam. dvojica je jebu na žurci

Momak ispred je to osetio i rekao: “Želim da čujem da najaviš sledeći put kada budeš na ivici orgazma.” tada je iznenada zabio svoj penis u mene i počeo da me jebe. Dahtala sam! Momak sa moje leve strane je rekao, “Voliš kurac, zar ne?” Rekla sam „DA!” malo preglasno. Ošamario me je svojim kurcem i rekao: “Reci to jače! Reci DA, ja volim kurčeve!”

Počela sam da govorim, “Da, volim, da da daa…”, a on mi je zabio kurac u usta.

Zagrcnula sam se ali je nastavio da me jebe u usta. Počela sam da pravim veliku buku sa svojim ustima punim kurca jer sam osetila orgazam i momak koji je jebao moju pičku rekao je: “Želim da čujem da to kažeš!” Jebao me je sve brže i brže, a ja sam konačno vrisnula: “Svršavam!” i doživela sam orgazam i u istom momentu sam poprskana spermom po ustima i delu lica i vrata.

Još nekoliko nabijanja i momak koji me jebao takođe je doživeo orgazam. Momak sa moje desne strane me je prevrnuo i naterao da stanem na sve četiri. Ubacio je kurac u mene i počeo da me jebe s leđa. Uroš je tada ušao, skinuo pantalone i gaće i postavio se ispred mene. Podigla sam pogled i pokušla da pročitam njegove oči.

“U redu je dušo, uživaj… prepusti se,” Zatim mi je držao za glavu kako bi mi prineo svoj kurac. Jebana na oba kraja mi je bilo tako dobro. Čak i u trenucima kada bih osećala da me razdiru svojim intenzitetom, talasi zadovoljstva su samo dolazili pa sam želela više. Tip koji me jebao doživeo je orgazam, a ja sam rekla, “Molim te, nemoj stati! Želim da budem jebana još!”

Uroš me je podigao i poseo okrenutu od sebe dok je legao na garnituru/krevet, polako je ubacio penis u obrnuti položaj kaubojke. Prvi momak koji me jebao je došao da ubaci svoj kurac u moj uski šupak. Drugi momak je stajao sa moje leve strane tako da mogu da mu sisam kurac dok su me tukla dva kurca unutar moje dve napaljene rupe. Dve jebene debele kurčine, po jedan unutar moje guze i pičke bio je najlepši osećaj ikada!

Vrištala sam: “Svršavam!” kada sam doživljavala orgazam. trojica je jebu DP anal

Za mene se nije završilo sve dok dva momka nisu svršila i poprskala me svojom spermom po licu i stomaku. Sišla sam sa Uroša i otišla u kupatilo da se brzo istuširam. Uroš je ušao posle nekog vremena i napao me u kupatilu. Imali smo uobičajeno jebanje koje bismo inače radili u kupatilu. Ja na pultu umivaonika sa nogama omotanim oko njegovog struka i savijena. Bio je grublji nego inače. Stalno je govorio: “Gledao sam te sa njima i uživala si.” I rekao mi je da to kažem — “reci mi da si uživala u njihovim kurčevima! Reci mi kako si uživala da imaš kurčeve mog prijatelja u svojoj pički i guzi i u ustima! Reci mi da obožavaš da ližeš njihovu spermu!”

Sve sam priznala što je hteo da kažem. I tucao bi me sve jače i grublje dok nije svršio. Tako je sve počelo za mene i gangbang je postala moja redovna aktivnost sa Urošem i prijateljima.

KRAJ!

Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 11 Prosecna ocena: 4.9]
(Visited 3.946 times, 5 visits today)
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

devojka za upoznavanje

Don`t copy text!