30 marta, 2023

U vozu Beograd – Niš

nabijanje kurca u usta

Putovala sam za Niš poslovno, puna nade i iščekivanja. Trebalo je da se sretnem sa veoma bitnim ljudima i uradim deo veoma važnog posla. Ponela sam nekoliko časopisa da bih čitanjem prekraitila vreme i put učinila zanimljivijim. Između ostalog, u tašni mi se našla i “Pan erotika”. Iako nisam bila sama u kupeu, odlučila sam da je prelistam.

Čitala sam jednu priču, pokušavajući da ne promenim izraz lica, kada sam na sebi osetila pogled. Pokušavala sam da ga ignorišem, al ‘ kada sam prešla na razgledanje fotografija, diveći se nabreklim kurčevima i zavideći picama koje su zadovoljavali, odlučila sam da sklonim časopis i pogledam neznanca preko puta…

Bio je veoma zgodan, koliko se iz sedećeg položaja dalo zaključiti, mojih godina, a kada su nam se pogledi sreli osetila sam se postiđeno i potpuno rozgolićeno. Pribijala sam noge jednu uz drugu osećajući toplinu koja se širila telom. Pokušala sam da prekrstim noge, ali sam postigla jedino to da mi se suknja još više podigla, što mi je delimično prijalo, jer je omogućilo kakvo-takvo strujanje vazduha između čarapa i haltera…

Zažmurila sam pokušavajući da se smirim i zadremala. Kada sam se trgla, neznanac preko puta se šeretski nasmejao, i osetila sam da nam se kolena dodiruju. Ustvari, on je bezobrazno smestio svoju nogu između mojih, tako da je usled kloparanja voza, dodir bio neizbežan.

Spustila sam svoju suknju koliko sam mogla, svesna da nisam mnogo postigla. Pogledala sam ostale saputnike i osetila olakšanje kada sam shvatila da niko ne obraća pažnju na nas. Bilo me je stid ali sam bila svesna toga da sam napaljena i da se moja želja poklapa sa neznančevom…

Pošla sam napolje da se malo osvestim i dođem k sebi, ali kada sam ustala, “Pan erotika” se našla na podu, širom otvorena na mestu gde se jedna raspaljena pička nabijala na divan primerak kurca u punoj svojoj veličini. Ne znajući šta da radim, sagnula sam se da podignem svoje novine, i skoro da sam se našla svom saputniku u krilu.

Osetila sam snažnu ruku ispod suknje. Tutnula sam časopis u tašnu i izjurila napolje. Osećala sam da gorim celim telom. Pokušala sam da se smirim, da se povratim bar toliko da se kontrolišem, ali sve je bilo uzalud – vozovi su oduvek bili predmet moje fantazije.

Vraćajući se ka svom kupeu, najpre sam srela konduktera i učinilo mi se da me je čudno pogledao. Odmah iza njega, stajao je moj saputnik i u ruci držao moju tašnu! Kada sam došla do njega i htela da se pobunim, tašna se našla na podu, a njegove ruke na mojim sisama.

U uskom hodniku je bilo nemoguće bilo šta učiniti čak i da sam htela. Jedna ruka mi je mesila sisu, a druga me čvrsto stezala za butinu, dok me je vreo dah golicao po vratu i potiljku. Hrapavim glasom mi je šapnuo da pođem ispred njega. Sada je obe ruke obavio oko mog struka i čvrsto me stezao. Prošli smo nekoliko vagona, stigli do jednog zaključanog kupea, otključao ga je i konačno smo bili sami.

I dalje sam mu bila okrenuta leđima, sada su njegove ruke već slobodno šarale ispod suknje, kada mi je gurnuo jezik u uho, a zatim prošaptao:
– Sada ćeš doživeti jednu seksi priču i pravu, pravcatu jebačinu! –
Okrenuo me je prema sebi i počeo požudno ljubiti. Uzvraćala sam, uvijajući se i osećajući na stomaku nabreklu ispupčinu.

Tako mi je silovito zavlačio jezik da sam jedva dolazila do daha, privijala se uz njega, stenjala, dahtala. Njegove ruke su me hvatale za dupe, čas preko suknje, čas zavlačeći se ispod. Već tada sam bila potpuno van sebe, izgubljena u vremenu i prostoru. Ljubio me je po licu, ujedao po vratu, pa mi je raskopčao bluzu iz koje su jedna po jedna ispale sise sa isturenim, majušnim bradavicama koje su njegova usta spremno dočekala…

Spustila sam ruku do njegovog šlica, otkopčala ga i kroz gaćice počela da masiram predmet svojih želja i požude. On se na brzinu oslobodio odeće, a mene je skinuo samo do pola, tako do su mi sise slobodno poskakivale. Ljubila sam go po stomaku, grudima, vratu. Noge nas više nisu držale. Razvukao je sedište i zavalio se u njega, dok je mene postavio tako do klečim pored njega, spremna da mu popušim.

Njegove ruke bile su među mojim nogama, jedna od napred druga odpozadi. Znalački je gurao prste, stiskao, milovao, zavlačio. Lizala sam mu pomamno, dodirivala jezikom glavić, obuhvatala usnama ceo kurac, čas se zadržavala samo na glaviću. Rukama sam mu masirala nabrekla jaja.

Nije mi dozvolio da svršim, već me je blago odgurnuo, razvukao sedište preko puta, podigao noge, a mene postavio tako da sam ga opkoračila sa glavom nabijenom na njegov kurac.

Smakao mi je gaćice, onoliko koliko su halteri dozvoljavali i počeo igru svojim jezikom po potpuno raspaljenoj pički. Rukama me je čvrsto držao oko struka, tako da je diktirao tempo kojim mi je nabijao kurac u usta. Pušila sam pomahnitalo, tako da smo svršili, on meni u usta, ja nabijena na njegov jezik. Kurac mu je i dalje bio tvrd i u punoj veličini i snazi, kao da se ništa nije dogodilo.

Malo me je milovao i ljubio, govorio mi kako sam prava pička, kako želi večno da me tuca jer znam kako da ga raspametim. Postavio me je tako da sam ležala na leđima, otkopčao je samo jednu stranu haltera i skinuo mi crne, čipkaste gaćice samo sa jedne noge.

Podigao mi je jednu nogu na naslon sedišta, a drugu spustio na pod. Smestio se tako da se kurac našao tamo gde treba, ali samo za trenutak. Kad ga je dobro navlažio, podigao se i smestio ga među sise, koje je uhvatio rukama i stegao svoj kurac. Nisam ništa slično nikada doživela. Valjda sam zato bila tako poslušna, iako sam onako raščerečena vapila za kurcem među nogama.

Klekao je ispred mene, podigao mi noge na ramena i počeo šetati kurcem po mojoj raspaljenoj pički, kada su se vrata otvorila. Kondukter nas je samo za trenutak posmatrao, progutao knedlu, prišao i strpao mi svoj kurac u usta. Bilo mi je neprijatno, ali bih lagala kad ne bih rekla da je to bilo ispunjenje mojih davnašnjih fantazija. nabijanje kurca u usta

Moj saputnik me je znalački tucao, kao da se ništa nije promenilo, a kondukterov kurac u mojim ustima je brzo dostigao svoju punu veličinu i tvrdoću. Bila sam poslušna i spremna da ih obojicu zadovoljim. Jedan mi se žestoko nabijao u pičku, jebao me kao niko pre, drugom sam drkala, dok me je on mazio, milovao po celom telu, lizao i grickao bradavice, strpljivo čekajući svoj red.

Kad ga je dočekao, zavalio se u sedište i smestio me sebi u krilo. Nabijala sam se pomahnitalo, poskakivala i stenjala. Tucali smo se u ritmu kloparanja voza. Kada sam malo predahnula (posle ko zna kojeg orgazma), postavili su me da klečim na sedištu, a oni su me jebali s guza, takmičarski raspoloženi “ko će jače i žešće da utera”. Mislila sam da će me pocepati ta dva ogromna, pomahnitala kurca. Naravno, uživala sam beskrajno.

Okrenuli su me na leđa i poprskali ostatkom sperme, zatim smo svi troje polegali jedo preko drugog. Ležeći tako usudila sam se da ih poželim obojicu istovremeno, što sam i izgovorila.
Njih dvojica su se samo pogledali i kurčine su već bile spremne i igra je mogla da počne.

Kondukter je legao preko sedišta, opkoračila sam ga i lako se nabila na njegov kurac. Legla sam preko njega, i izguzila se što sam više mogla. Dve snažne šake su se našle na mom dupetu, stežući ga i razvukle ga kolikoje to bilo moguće. Drugi kurac je počeo da prodire. Brzo smo uhvatili ritam.

Osetila sam najpre polako, zatim sve žešće nabijanje pomahnitale kurčine u moje dupe. Bolelo me je, sve troje smo stenjali, vikali i jaukali više od zadovoljstva, manje od bola. Imala sam utisak da će me rasturiti, pocepati na pola. Ipak zadovoljstvo je bilo potpuno i neopisivo.

Doživela sam pravu, pravcatu jebačinu (kako mi je na početku obećao moj saputnik) koja je zavredela da ostane zabeležena i nadam se, objavljena u “Pan erotici” koja je i sama tome doprinela… …

Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 1 Prosecna ocena: 1]
(Visited 1.569 times, 1 visits today)
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

devojka za upoznavanje

Don`t copy text!