februar 23, 2024

Štreber među Koleginicama Prvi Deo

0
štreber brate

Bilo je to drugo leto kako sam radio za našu lokalnu javnu biblioteku, ali ovog puta sam bio raspoređen u drugu filijalu od one prošle godine. Studirao sam i svaki dinar mi je bio važan, tako da sam u biblioteci zarađivao fin džeparac. E sada, pre nego što vam ispričam šta se dogodilo, reći ću vam nešto o sebi. Na kraju krajeva, radim u biblioteci, tako da možda nisam najbolji frajer kojeg ste ikada videli.

Cilj mi je da se bavim biznisom ili finansijama, moje ocene su uvek bile dobre i može se reći da sam bio u vrhu studenata na mom faksu. Dakle ja sam ono što se zove štreber, iako ne nosim naočare i izgledam prilično normalno.

Moj posao je uglavnom bio sa unosim nove knjige u sistem što je blo lako i u prve godine sam radio sam. Međutim, kada su me premestili u mnogo veću filijalu moram sam da radim sa tri žene jer je posla bilo mnogo više. Nije trebalo dugo da zezanje počne jer mislim da ljudi nekako mogu da namirišu kada si neiskusan. Ja nisam izlazio sa mnogo devojkama, nisam praktično imao ni jednu ozbiljnu vezu.

Katarina, Lidija i Danijela izgledale su različite kao dan i noć, ali izgledalo je da su imale zajednički cilj – da me nemilosrdno zajebavaju. U početku je to bilo zanimljivo, čak mi je i laskalo da tri žene obraćaju pažnju na mene. Ali njih tri, posebno kada ih spojite, imale su svo iskustvo koje mi je nedostajalo.

Katarina je bila najmlađa, imala je devetnaest godina i bila je prilično niska ali veoma bujna, da tako kažem. Njene obline je jednostavno bilo nemoguće sakriti, ali nije da se nešto posebno ni trudila. Imala je plavu kosu, često vezanu u rep i sise o kojima se bez sumnje pričalo na svakom koraku. tri seksi koleginice

Zatim, tu je bila Lidija, prilično lepa na onaj miran način, srednje visine sa svetlo smeđom kosom. Bila je u srednjim dvadesetima, imala je nekoliko godina fakulteta iza sebe i bila je single. Za kraj da spomenem i Danijelu. Razvedena žena, bez dece, mladolika i prilično zgodna, videlo se da uživa u životu. Ona je bila odgovorna za našu malu grupu tako da nam je bilo suđeno da se dobro provedemo jer ko što rekoh – Danijela je volela da se ludo zabavlja.

Bio sam tamo tek nekoliko dana kada je, na pauzi za ručak, rekla svojim koleginicama: „Kladim se u bilo šta da naš novi dečko još uvek nije ni video pičku.“ Znala je da sam pored i da sve mogu da čujem i ubrzo sam pocrveneo.

Katarina je rekla: „Ma štreberčić, pogledaj ga… taj još uvek nije skinuo mrak.”

„A daaaj, pogledajte ga. Meni je baš sladak.” Lidija se nasmejala.

„A možda sam uradio mnogo više nego što vas tri mislite.“ Presekao sam ih prilično ljutito, pokušavajući da pokažem zube… ali nisu pale na moj blef. Još su me žešće zezale i zadirkivale. Ipak, na neki način bilo je zabavno, posebno što nisam imao previše prijatelja i svaka prilika za druženje je bila dobra.

Dani su prolazili i zajebancija se nastavila ali nismo se družili van posla, sve do jednog dana kada me je Danijela pitala da li želim da dođem do nje kuće posle posla. Rekla je da će tamo biti i Lidija i Katarina, kao i nekoliko drugih momaka. Pomisao na druženje sa ljudima u opuštenoj atmosferi zvučala je sjajno i primamljivo. Prava zabava za odrasle. Prihvatio sam sa osmehom.

Posle posla sam otišao kući da se istuširam i presvučem a potom taksijem došao na njenu adresu. Ispred je bilo nekoliko automobila ali iz kuće se nisu čuli glasovi niti muzika. Vrata su bila blago otvorena pa sam pokucao i ušao. Kuća je izgledala prazna sve dok nisam stigao u kuhinju i kroz prozor čuo razgovor i smeh.

U dvorištu su bile moje tri koleginice, uživale su u ležaljkama, pile su neke koktele koliko sam mogao da primetim. Dok sam izlazio u dvorište, Danijela me je pozvala: „Evo našeg nevinog zamorčića. Izvini što nemamo sveže ceđene sokiće za našu bebu, ali kopaj tamo u kuhinji i možda ćeš pronaći nešto.”

Bilo mi je odmah jasno po načinu na koji su se smejale i pričale da su već popile par pića. Želeći da pokažem da nisam toliki gubitnik, uzeo sam jedno hladno pivo i izašao u dvorište. „Sedi ovde dragi, priđi bliže, ne ujedamo“, rekla je Katarina, tapšajući donji deo svoje ležaljke. Katarina je bila u svetlo žutoj haljini koja mi je, kada se nagnula napred da potapša ležaljku, pružila prilično lep pogled na vrh njenih unih grudi. Osmehnula mi se dok sam ih gledao.

Lidija je nosila teksas šorts i sićušan gornji deo koji je takođe pokazivao obline njenih sisa, ali Danijela je… ona je dominirala u beloj uskoj mini suknji sa nečim što je ličilo na majicu koja je bila spuštena i praktično potpuno providna. Lako sam mogao da primetim da je ispod imala veoma dekoltirani grudnjak koji je bio prepun njenih sisa.

I na poslu u normalnijoj odeći ja sam znao da su privlačne, ali tog lepog, toplog petka napolju ispod drveća, shvatio sam da su jebeno seksi.

„Jesam li ja poranio? Gde su ostali muškarci?” Pitao sam zbunjeno.

„Ma ko će ga znati… verovatno kasne.. ko ih jebe“, odgovorila je Danijela i brzo prešla na drugu neku temu.

Teme su na kratko bile vezane za posao, ali smo brzo prešli na moj nedostatak iskustva i devojaka, a onda, nakon što smo svi popili još nekoliko pića, Danijela je predložila da se svi preselimo unutra. „Da, izgleda da drugi momci ne dolaze, jebiga.“ štreber brate

„Meni još bolje, taman mogu da se opustim“, rekla je Katarina i brzo skinula odeću sa sebe, stojeći samo u grudnjaku i gaćicama. Zatim su Lidija i Danijela ustale i skinule svu odeću osim donjeg veša. Zaista su bile lepe i seksi, bio sam zabezeknut dok sam sedeo među njima.

„Kolega? Hajde, skidaj se, zar tebi nije toplo?”, podstakla je Danijela.

Nije biklo smisla da se prepirem sa tri dominantne žene. Skinuo sam svoju polo majicu i šorts, očajnički pokušavajući da skrijem međunožje rukama i limenkom piva i ne osramotim se do kraja života.

„Prilično si sladak kada si tako u gaćicama, znaš to zar ne?”

Osećao sam da mi lice postaje toplije i crvenije do sam se smeštao na kauč između mojih koleginica.

„Znaš, to je baš lepo… čuvati svoju nevinost. Mada, nikada nam nisi rekao. Jesi li ili nisi devica? Bez osuđivanja.”

„Možda i jesam…” – tiho sam i nesigurno rekao.

„Ti si lep, sladak momak… šta si radio u srednjoj školi? Sigurno si imao priliku da pojebeš neku droljicu a?” upitala je Katarina.

Lidija je odmah uskočila sa: „Radio je isto što radi i sada – jebe sam sebe. Drka non stop. Trebalo bi da ga naučimo kako se zaista uživa, zar ne devojke?”

„On ne dobija ništa, nije verovatno ni pušenje dobio, jadnik. Naš mali, nevini, slatki jadnik”, rekla je Lidija sa lažnim saosećanjem.

A onda sam osetio. Osetio sam ruku na svom međunožju. A onda stisak. Jak, snažan, iskusan, samouveren stisak. Bila je to Lidija ili Katarina, ne znam! Ne mogu da kažem koja je bila jer nisam imao muda da spustim pogled. Oblio me je znoj a krv je počela da šiklja u donji deo mog tela. Kurac mi se trznuo. Tada sam shvatio da sam u zamci. U zamci između tri pakleno seksi žene!

KRAJ 1. Dela.

Pročitajte DRUGI Deo klikom OVDE.

Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 4 Prosecna ocena: 5]
(Visited 2.220 times, 12 visits today)
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

devojka za upoznavanje

Don`t copy text!