30 novembra, 2022

Svingeri iz Valjeva

seks na balkonu

Brankica je živela u Valjevu ali je rođena Sremica, tipična mala, bucmasta, guzata, sisata ali izuzetno umiljatog lica i glasa koji unosi raspoloženje u osobu sa kojom komunicira. Ona i muž nisu započeli grupni sex na osnovu prevare jednog od partnera. Evo njihove priče.

Bilo je leto i Brankica se u kostimu promolila kroz prozor prvog sprata da se popriča sa komšijama, takođe bračnim parom, koji se sunčao u susednom dvorištu. Dvorište je imalo ogradu, pa su ih jedino oni mogli videti sa prozora. Mlada i lepa komšinica sunčala se u toplesu, a komšija u minimalnim gaćama.

Usred razgovora sa komšilukom, Milorad je banuo u sobu i video Brankicu naguženu na prozor. Bila je provučena ispod zavese. Ne dižući zavesu provirio je kroz nju i ugledao razlivene i puštene iz okova komšinicine grudi. Odmah mu je pička pala na pamet. Čučnuo je pored Brankice i ne pomerajući je, skinuo joj donji deo kostima. Gledaoje u komšinicu, a držao ženu za guzu.

Brankica je i dalje pričala, čak i kad joj je Milorad zavukao kurac i počeo da je jebe. Strašno se uzbudila što je posmatraju dok se tuca, a ipak ne znaju da to čini. Verovatno je komšinica pomislila da se Brankica samo klati preko prozora, kada joj je Milovan nabijao kurac u prednji položaj, jer se on nije video od zavese. seks na balkonu

Posle je priznala da je i ona zamišljala lepog i polugolog komšiju da se nalazi iza njenih leđa sa zavučenim kurcem u njenu pičku. I pred samo svršavanje, povukla se iza zavese, pa su se spustili na krevet i jebali se kao nikad do tada.

Tada su shvatili da ih prisustvo drugih osoba dok se jebu uzbuđuje, a da ih ne bi drugi put zamišljali hteli su da ih obezbede uživo, pa su se javili na naš oglas za sexualno druženje. I sa njima smo se pojebali odvojeno, ali samo prvi put, a posle smo pravili fine grupnjake.

Brankici je ovo bila prva pomisao na drugog muškarca, a čak je i u brak ušla nevina, pa je relativno dugo studirala oblik i veličinu mog kurca. Čudila se ogromnim jajcima i naravno sve to više puta proturila kroz ruke. Volela je da sama namešta svojim rukama moj kurac u njenu pizdu, samo da bi imala što više razloga da ga oseti i u ruci.

Volela je da se fotografiše gola, pa sam joj napravio desetak snimaka, a Milorad je jednom slikao nas dvoje, naravno gole u zagrljaju. Ja moje kopije još čuvam, a njene joj je nažalost pobacala majka u vatru.

Jebali smo se za dve godine ukupno osam puta zajedno, Goca i Milorad na nekom njihovom službenom putu, gde je vodio Gocu, a jednom Brankica i ja nasamo kod nje.

Bio sam poslom u Valjevu i svratio na kratko. Kada me je videla obradovala se i saopštila da je Milorad ponovo na nekom službenom putu, da je željna kurca i da joj sinčić za 15 minuta dolazi iz škole.

Brzo mi je skinula sako, izuo sam se sam, uzela me za ruku i povela u spavaću sobu, u trku je skinula gaćice i bacila ih u kraj, zadigla suknju, legla na krevet, raširila noge i rekla:
“Jebi!”
Nasmejao sam se situaciji, otkopčao pantalone, svukao gaće do kolena, pokazao mlitav kurac i pitao:
“Čime?! “

Shvatila je u brzini da ja nemam kurac na dugme, pridigla se, sela na ivicu kreveta, uzela mi kurac u usta i počela da ga mazi, malo rukom a malo ustima. Naravno, brzo se digao, legla je i zabio sam joj ga u nedavno obrijanu pičku. Imala je ređe dlake oko pizde u odnosu na moju čupavu Gocu, pa se obrijala misleći da će joj biti gušće.

Taman sam joj svršio u pičku, kada su se čula vrata. Ustala je, pustila suknju da padne preko, uzela gaće u ruke i otišla u kupatilo pozdravljajući se sa sinčićem.

Ja sam ostao u sobi da zakopčam pantalone….

(Visited 4.044 times, 2 visits today)
Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 2 Prosecna ocena: 1.5]
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Licni oglasi

Don`t copy text!