5 decembra, 2023

Nevaljala Noćna Smena

0
liže čmar koleginici medicinskoj sestri

Obično pokušavam da odspavam u dugim noćnim smenama. Moj odsek je uvek užurban i uprava očekuje mnogo od nas medicinskih sestara; tako da zaista pomaže da odspavate čak i nekoliko minuta tokom pauze, ako možete.

Tri je ujutro i iscrpljena sam. Mašine i aparati tiho bruje i čujem kako pacijenti hrču. Pokušavam da napišem svoje beleške o nezi pacijenata, ali oči su mi zatvorene. Ako ne budem mogla uskoro da odem na pauzu, mogla bih da zaspim u ovom delu za medicinske sestre.

Mila, jedna od novih medicinskih sestara u našem timu, sedi pored mene za stolom. Nasmejem joj se.

„Hej“, kaže ona sa osmehom. Dok vadi hemijsku olovku iz svog prednjeg džepa, njeno rame dodirne moje. Jeza mi prolazi po telu, a koža na ruci mi se naježi. Ona gleda dole u ​​moju ruku i primećuje nakostrešenost na mojoj koži.

“Je li ti hladno?” pita ona, njene duboke smeđe oči gledaju u moje.

Nije mi hladno, ali svejedno klimam glavom.

“Noćne smene su prohladne, zar ne?” Ona se smeje i kratko me grli, prolazeći rukom duž mog ramena, kao da pokušava da me zagreje. Mila je apsolutno prelepa čak i u gluvo doba noći. Svi ostali ovde izgledaju umorno, sa natečenim licima i podočnjacima ispod očiju, ali Mila ima glatku kožu i blistav osmeh.

Njen mantil i uniforma joj savršeno pristaju, čvrsto ocrtavajući obline njenog tela. Da budem iskrena, ona mi je simpatija već nekoliko meseci otkako je počela da radi ovde. Neko vreme sam mislila da bi i ona mogla da oseća isto, ali mislim da je njena koketna priroda samo način na koji razgovara sa svima. Čula sam da ima i dečka.

„Kako ide tvoja smena Olivija?“ pita me ona gledajući me u oči.

Jebote, njen pogled me stvarno ometa. Spustila sam olovku i odustala od pokušaja da pišem. „U redu je“, kažem. “Iskreno, mnogo sam umorna. Nadam se da ću uskoro moći da odem na pauzu.”

„Trebalo bi da i ja uskoro idem na pauzu!“ Ona mi se smeši, dodiruje mi ruku i spušta glas. „Hoćeš da te odvedem na najbolje mesto za spavanje u celoj bolnici?“

Klimnem potvrdno, nadajući se da ne izgledam previše nestrpljivo. Čula sam previše bolničkih tračeva i misli mi lutaju: svi koje poznajem imaju priču o avanturama u noćnoj smeni. Sa savršenim tajmingom, naš menadžer dolazi.

„Hej, Mila, Olivija, možete da idete na pauzu. Večeras smo prepuni osoblja, pa uzmite dva sata, u redu?“

Obe ustajemo i ulazimo u hodnik. Trudim se da ne budem nervozna, ali srce mi lupa u očekivanju. Nadam se da Mila ne čuje. Ona ide ispred mene, prednjači, a ja pokušavam, bezuspešno, da je ne odmerim. Njen dugi konjski rep se spušta do vrha njenih savršenih, zaobljenih bokova.

Hodamo neko vreme dok ne dođemo do tihog hodnika. Mi smo jedine osobe u blizini. Ona otvara vrata i pokazuje mi da uđem unutra. Izgleda kao stara soba za pregled: tu su sto za pregled i kauč, zajedno sa nekoliko ćebadi.

„Pronašla sam ovu sobu dok sam lutala pre nekoliko noći“, objašnjava ona. „Nisam dobro spavala otkako smo moj dečko i ja raskinuli.“

Ona seda na kauč i gleda u mene. Sedam pored nje. Kauč je mali i naša tela se pritiskaju. Odjednom se ne osećam tako umorno.

“Zaista mi je žao Mila.” Ja kažem. „Želiš li da razgovaramo o tome?“

“Slatka si”, kaže ona, stiskajući me za koleno. Osećam još jedan drhtaj kako mi prolazi po telu. „Iskreno, mislim da je tako najbolje.“

“Da?” pitam, dok mi srce lupa i okrećem se da je pogledam. “Zašto tako misliš?”

Ona okleva i gleda me u oči, a zatim dole u ​​moje usne. Ona otvara usta kao da će nešto da kaže, ali onda se naginje da me poljubi. Njene usne meko pritišću moje. Polako prolazim jezikom duž otvora njenih usta, a ona uzdahne kada se njen jezik sretne sa mojim. Posle minut, ona se povlači i kaže: “Želela sam to da uradim odavno.” dve medicinske sestre se ljube

Poljubim je ponovo, ovaj put snažnije. Oklevajući stavljam ruku na njene grudi; ona jače stenje i pomera svoje telo na moje. Ona me sada opkoljava i osećam kako postajem sve vlažnija. Pritiskam svoje kukove u njene, potpuno van kontrole u ​​svom telu i osećam toplinu njene pice na butini. Polako ljubi niz moj vrat i liže me u obliku malih krugova. Celo telo mi se napreže. Trebam je.

„Želim te“, kažem.

Ona me gleda u oči i klima glavom. Skidam joj mantil, košulju i grudnjak i ljubim njene bradavice. Uzimam jednu dojku u jednu ruku, a ljubim drugu, ližući je u brzim krugovima. Njeni kukovi se upijaju u mene i ona izvija glavu unazad. Jednim brzim pokretom gurnem je sa sebe i na kauč. Svlači se dok ne ostane samo u tankim gaćicama. Vlaga blista u njenom međunožju.

„Skini svoju odeću“, kaže mi ona molećivim glasom.

Polako skidam odeću, stojeći ispred nje u grudnjaku i tangama. Njena ruka poseže za mojom i ona me povuče za ruku, dovodeći me sa sobom na kauč. Sedimo, okrenute jedno prema drugoj, skoro gole. Ona posegne za mojom glavom i uvuče me unutra, ljubeći me još jače. Njen jezik se gura u moja usta i mogu da osetim koliko ona to želi. Prelazim vrhom prsta duž njenog struka, osećajući da drhti od mog dodira, i gurnem njene gaćice u stranu.

Ona je mokra!

Ljubi me jače i gura tkaninu mog grudnjaka u stranu da mi stisne bradavicu. Moja pica se steže kao i njena i kunem se da bih mogla da svršim samo od tog dodira. Polako guram prst u nju. Ona stenje u moja usta dok me ljubi, njeni nokti se oštro zabijaju u moju bradavicu dok se previja od zadovoljstva.

„Ahhhh,“ šapuće ona, usnama i dalje na mojima.

Nabijam prst u njenu pičku, osećam kako se stišće oko mene dok ulazim u nju. Njeni kukovi se guraju u moj prst, a ja trljam njenu g-tačku u krug dok se nežno grči, njene usne se povlače od mojih. „To je tako dobar osećaj“, kaže ona jedva čujno.

Ona se naginje unazad dok ne legne, a ja uzimam to kao znak da je opkoljim, udarajući klitorisom o njenu nogu. Ljubim joj vrat i izvlačim mokri prst iz njenih dubina, posežući za klitorisom da ga masiram u malim krugovima. Sada me sve jače melje, bokovi joj se podižu u moju ruku, kao da nema kontrolu nad onim što radi.

Osećam da i ona kreće za mojim klitorisom, i mi se guramo jedno u drugo, gladni dodira. Moje grudi se guraju u njene, a trenje na mojim bradavicama je naelektrisano. Želela sam ovo tako dugo, a brza vibracija njenih prstiju me gura preko ivice. Osećam kako mi mišići slabe, onda mi se celo telo steže i čujem sebe kako počinjem da jecam.

“O moj bože”, kažem, “jebeno ću svršiti.” Tiho stenje, brže me trlja.

“Želim da osetim kako mi svršavaš na prstima.” medicinske sestre se jebu prstima

Moj orgazam pulsira u dubokim talasima iz njene ruke, zadovoljstvo teče kroz celo moje telo. Osećaj njenog mokrog klitorisa na mojoj ruci, i pomisao da se ona oseća ovako dobro, tera me da još jače svršim. Ja stenjem u njen vrat i ona uvlači moje telo u svoje, koristeći svoju slobodnu ruku da mi pojebe klitoris. Kada moj orgazam prestane, ljubim joj usta, nežno, a zatim se skidam sa nje da sednem na drugi kraj kauča.

Ali ne dozvoljava mi da se oporavim. Tada kreće da me namešta i jezikom se lepi za moju pičku i kreće si njime do mog anusa, pa nazad do vagine. Počinjem da se tresem! Ona jauče u pauzama lizanja, govoreći mi da mi je pička jebeno ukusna!

Ovoga puta jače vrištim, i baš me briga da li nas neko čuje.

Njen jezik čini čuda i ona veoma brzo posaje potpuno natopljena po usnama i nosu usled mojih toplih sokova. Guram se u nju. Trljam pičku o njeno lice i bez najave ponovo svršavam! Vlažnost kaplje sa mog klitorisa i sa njenog slatkog nosića. liže čmar koleginici medicinskoj sestri

Kada završi, oslanja se na mene, teško dišući. Ljubim joj vrat i lice, skidam svoje sokove sa nje a potom joj jezik nabijam u usta. Kada završimo žvaljenje ona se smeje i gleda u mene.

„Žao mi je što se nisi naspavala“, kaže ona.

„U redu je“, kažem. „Nisam više umorna.“

„Znaš“, kaže ona, „mislim da sutra ponovo treću smenu radimo zajedno…“

KRAJ!

Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 7 Prosecna ocena: 5]
(Visited 2.579 times, 1 visits today)
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

devojka za upoznavanje

Don`t copy text!