30 maja, 2023

Posao i Zadovoljstvo 2. Deo

0
napunjena suprugina pičkica

Nastavio sam sa svojim pitanjima: “Jesi li rekla dečku? Nekako sam iznenađen što si mu to uradila nakon svih ovih godina …”

Laura je razrogačenih očiju promucala: “Ne, ne, ne! Nije tako! Zaista nije. On je znao za to! … Ben me je čak ohrabrio da to učinim.”

Reagovao sam praskom smeha, nesposoban da shvatim šta govori. “Hahaha… Šta!?”

Bio je red na moju ženu da se uključi: “Kažeš mi da je Ben hteo da jebeš Trenta?” – da, moja žena je imala sklonost da govori direktno.

Naslonila se na stolicu, rumenih obraza, primetno uzbuđena celom ovom situacijom. Morao sam priznati, ovo je promenilo celo raspoloženje večeri.

Laura je pocrvenela, pokazujući svoje prve znake žaljenja: “Isuse, zaista nisam trebala ništa reći. Jednostavno nisam mogla izdržati, to me je izjedalo. Morala sam nekome reći, a vi ste postali kao. .. porodica tokom godina “.

Laura je ponekad mogla biti vrlo emotivna, posebno nakon nekoliko pića, a u ovom trenutku izgledalo je kao da bi mogla zaplakati. Odjednom sam se užasnuo zbog smeha. Suzan joj je pružila ruku i zagrlila je: “Dušo, molim te – možeš nam reći bilo šta. Sve je ovo vrlo iznenađujuće, samo pokušavamo da razumemo.”

Laura je uspela da se pribere i nastavi: “Nisam baš bila stidljiva zbog svoje privlačnosti prema Trentu, u poslednjih nekoliko godina to se prosto pojavilo u našoj “igri uloga”, u našem seksualnom životu. Priznala sam Benu da se ponekada samozadovoljavam dok razmišljam o Trentu, o tome kako me jebe.”

Nasmešila se i nastavila: “Neko vreme sam davala nagoveštaje Trentu, čak mu i davala do znanja da će Ben na kraju biti u redu sa tim.”

Primetio sam da je Suzan skinula džemper, odjednom je postalo vruće u sobi. Suzan je pročistila grlo i upitala “Pa … kako je bilo?” gledala me, đavolski se osmehujući dok joj se pitanje otkotrljalo sa jezika.

Laura se počela smejati, gotovo manijakalno… ali konačno je prestala – ovaj put pogledavši Suzan “Nemaš pojma … Kao da… ma jebote ne mogu da opišem rečima. Bilo je neopisivo! Nisam sigurna da li je to, znaš – od želje koja je toliko dugo postojala u meni, ili njegov ogroman…” – zaustavila se, verovatno shvatajući da je ova situacija dovoljno neprikladna i bez opisa njegovog kurca … “to je bio najbolji seks u mom životu, bez premca!”

Odmahnuo sam glavom, ustao i krenuo prema jačim pićima iz našeg ormarića za alkoholna pića. Um mi je ubrzavao dok sam si sipao rakiju u čašu. Otišao sam na minut ili dva, a kad sam se vratio, video sam Lauru kako gestikulira rukama, očigledno aludirajući na veličinu Trentove muškosti.

Moja žena je gledala širom otvorenih očiju, i apsurdno – osetio sam kako mi se kurac pomera u pantalonama. Odlučio sam da je bolje da prekinem i da obuzdam ovu diskusiju, nespretno se ubacujući: “Ovo je sve vrlo bizarno Laura, jesi li sigurna da je Ben u redu s ovim?”

Ponovo je okrenula pažnju prema meni: “O da, bez sumnje. Naš seksualni život je neverovatan otkad se to desilo! On potpuno poludi kada mu kažem stvari koje mi Trent radi. Ben zna da nije tako … opremljen, kao Trent – nema mnogo muškaraca koji jesu. Voli me i želi da istražim svoje fantazije. Veoma mu je ugodno što ovo radim. Obožavam mog čoveka, uvek ću biti njegova na kraju dana.”

“Pa, ovo je sve veoma … uzbudljivo. Ja .. ja sam zapanjena – ali ako ste vi srećni, srećna sam i ja zbog vas.” Poslednja rečenica više je zvučala kao pitanje koje je izmaklo mojoj ženi iz usta – ali duboko u sebi mislim da je to mislila ozbiljno.

Laura je ustala: “Pa, bolje da krenem. Možda će večeras ponovo navratiti. Bože, ovo je tako uzbudljivo i… Volim vas što slušate i podržavate. Morala sam nekome da kažem … niko drugi nec bi razumeo.” Zastala je na trenutak i stekla polu ozbiljan ton glasa: “Sigurna sam da shvatate da je ovo super tajna, zar ne? Ne želim da iko sazna.”

Suzan ju je zagrlila: “Tvoja nakaradna tajna je sigurna sa nama.” počela je da se kikoće.

Prišao sam joj i zagrlio je takođe: “Laku noć Laura, vozi bezbedno …”

Zaustavio sam se na rastanku. Tada sam shvatio da sam na nju gledao skoro kao na ćerku – što, da budem potpuno iskren, nisam imao pravo. Bila je manje od 10 godina mlađa od moje žene. Laura je klimnula glavom, smešeći se: “Ne brini Džim.” Oboje smo je ispratili, a zatim zatvorili vrata. Čim smo se vratili, Suzan me napala, strastveno me poljubivši dok me je hvatala za pojas.

“Moraš da me jebeš.” bila je njena jedina primedba. Nisam bio idiot, znao sam da su je okolnosti uzbudile, delu mene je to smetalo – ali morao sam da priznam da je sve to bilo vrlo nevaljalo, i bio sam čvrst i spreman za svega par sekundi.

Ubrzo smo bili goli u svom krevetu. Žestoko sam ulazio i izlazio iz svoje žene dok je ona stenjala i uzvraćala svojim telom, prateći moj ubrzani tempo.

“Jebi me dušo! Jače!” Obavezao sam se, ubrzavajući tempo – zvuci seksa prožimali su prostoriju. Malo sam popustio, ne želeći da probudim našu ćerku koja je spavala dole niz hodnik. Dok sam tucao svoju suprugu, pogledao sam dole i primetio njene prekrasne sise kako se ljuljaju na njenom telu, njenu ugrizenu usnu i zatvorene oči dok sam je jebao. Ne znam zašto sam to rekao, ali jesam. “Laurina priča te je baš jebenoi napalila, zar ne?” razvaljivanje napaljene supruge

“Oh! Jebi me, jače! Da, da…jeste … Mmm. Tako me je napalilo!”

Sagnuo sam se i na trenutak sisao njene sise, pa nastavio “Šta te je uzbudilo oko toga?”

Moja žena je nastavila da jauče “Mmm. Nikada nisam mislila da… uffff… da bi Laura mogla biti takva kurva. Ohhh!” Jecala je pa nastavila uz prekide: “Ne mogu da verujem da… uffff ne mogu da verujem da joj dečko dozvoli da je… da je jebe Trent i njegov veliki kurac!”

Nisam mogao da se suzdržim, njen komentar je izbacio moj seksualni nagon, moj kurac se još više ukočio, a ja sam nastavio da je tucam: “Video sam je kako ti to opisuje kad sam se vratio u sobu … Šta je tačno rekla?”

Moja žena je omotala noge oko mojih leđa, i dalje stenjajući, trljajući mi ruke po ramenima dok sam je jebao “Mmm, rekla je da je ogroman… i super debeo. Ohh … da… Rekla je da je izgubila broj koliko je puta jebeno … svršila.. Mmm, jebi ga! Ben se.. jednom probudio i uhvatio ih na delu! Aaaahhhhh… Laura je rekla da je to bio najjebozovniji trenutak u njenom životu… dok je Ben gledao kako je Trent jebe!”

Taj detalj me je primakao do same orgazmičke ivice… ali ništa nije moglo da me spremi za njenu sledeću rečenicu.

“Dušo, Laura nije jedina devojka koja je masturbirala na pomisao da… da je Trent jebe!”

Suzan je tada svršila, žestoko, osetio sam kako se zidovi njene vagine stišću na mojoj osovini dok je vrištala glasnije nego što sam je čuo godinama. Nisam mogao da se suzdržim, erotska priroda večeri i njeno intenzivno nevaljalo priznanje su me poslali preko ivice. napunjena suprugina pičkica

Ušao sam duboko u nju, napunivši je mlazovima svojeg semena. Poljubila me je, strastveno – više nije bilo reči, i oboje smo ubrzo zaspali.

***
Prošlo je nekoliko nedelja, a ništa drugo nije rečeno o situaciji, ni od Laure ni od Suzan. Uspeo sam nekako da gurnem celu tu noć u potiljak, u nekoj nedozvoljenoj banci sećanja kojoj se retko može pristupiti. Srećom, činilo se da sve na poslu funkcioniše glatko, bez promena. Video sam Trenta nekoliko puta kroz hodnike i imao sam nekoliko grupnih sastanaka s njim, ali ništa nije bilo spomenuto dok me nije pozvao u svoju kancelariju kasno jednog popodneva.

“Džim, kako je burazeru.” rekao je, kao što je često činio u pozdravu. Brzo sam zgrabio stolicu i seo. On je nastavio: “Gledaj, sve je spremno za konferenciju. Imam dve sobe rezervisane, zapravo apartmane i rezervisao sam na nekoliko dana po završetku konferencije – pa ako želiš da od toga napraviš slobodni vikend, slobodno, ja ću ti poslati detalje preko Dženifer.”

Dženifer je bila dugogodišnja sekretarica Trenta, starija dama koju je godinama ranije povukao sa ulice – nije bila baš prijatna. “Pazi, obično bih želeo da Dženifer prisustvuje konferenciji sa mnom, ali mislim da Laura ima više smisla za to – ona je mnogo više uključena u ovu prezentaciju, zna sve pojedinosti i spremna je da upravlja štandom kad ti “praviš pauzu.”

Nije bilo sasvim uobičajeno da Laura prisustvuje van državnim sastancima ili konferencijama sa mnom, Trent je takođe bio poznat da prisustvuje velikom broju njih sa nama, ali nakon nedavnog otkrića mislim da me je moj izraz lica odao.

On je to primetio: “Slušaj Džim. Znam šta misliš. Da, povremeno se viđam sa Laurom izvan kancelarije, ali uveravam te da nije ozbiljno.”

Zaustavio sam ga tu: “Trent, to se mene zaista ne tiče. Nema uticaja na moj posao, pa ja ne trebam da znam te detalje.”

Nasmešio se “Prokletstvo Džim, cenim tvoju profesionalnost – uvek sam je cenio.”Laura će ostati u mom apartmanu, obe sobe su spojene tako da možemo pripremiti materijale i koordinirati dan pre izlaganja, standardne stvari. Zvuči dobro?”

Klimnuo sam glavom, iako je Laura obično imala svoju sobu na državnim putovanjima, ali smatram da ove nove promene nisu toliko iznenađujuće, sa obzirom na razvoj situacije. Rukovali smo se i ja sam otišao.

KRAJ 2. Dela

(Visited 3.189 times, 1 visits today)
Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 3 Prosecna ocena: 4.3]
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

devojka za upoznavanje

Don`t copy text!