februar 23, 2024

Zadovoljila sam Muža… sa Prijateljicom 1. Deo

0
ženu liže prijateljica pred mužem

Vidim da je pod stresom jer stalno dira kosu i popravlja kravatu. Jadan moj dragi, mislim se u sebi. Ubija me što je pod stresom zbog posla. Sama pomisao da će možda dobiti otkaz stvara mu duboku anksioznost. Gledam ga svakog jutra kako se sprema za posao i tu dugu vožnju do usranog posla gde je potcenjen i potrebna mi je sva snaga da lično ne odem tamo i ne oteram u kurac njegovog kretena od šefa.

Moj muž ujedno žarko traži drugi posao i postoji nekoliko mogućnosti, ali konkurencija je velika. Tako da imam legitiman razlog da mu priredim iznenađenje. Jednom kada je bio pijan sam ga pitala koje su njegove fantazije, a on mi je iskreno rekao da je kao i svaki drugi momak voleo da se mazim sa nekom devojkom pred njim. Ali ono što sam ja imala na umu je još bolje.

Čujem njegov auto kako staje na prilaz u i to je moj znak da sednem na kauč i pretvaram se da gledam film. Petak je uveče pa imam pakovanje od šest njegovih omiljenih piva koje se hladi u frižideru. Jedno ga već čeka na stolu. Pokušavam da potisnem osmeh koji mi raste na licu, ali kasno je jer on već ulazi u dnevnu sobu, izgleda tako zgodan u svom tamno sivom odelu.

„Hej dragi“, kažem oduševljeno dok ustajem. “Kako si?”

Dovoljan je samo umorni pogled u njegovim očima da me pogodi u stomak. Izgleda tako umorno i snuždeno. Sruši se na kauč pored mene i nasloni glavu na moje rame, primoravajući me da ga odmah obgrlim rukom. „Tako sam umoran“, šapuće. “Sve je tako iscrpljujuće.”

“Žao mi je, dušo.” Naginjem se napred i uzimam njegovo pivo. “Donela sam ti nešto.” On se osmehuje i seda dok prihvata svoje piće. “Baš si mi sladak, znaš li to?”

“Hvala dušo.” govori dok ispija prve gutljaje piva.

Brzo vadim telefon i šaljem joj poruku. Damir nema pojma da je moja prijateljica Anita dole niz hodnik u kupatilu i strpljivo čeka da se pojavi. Šaljem joj poruku da odmah dođe i pokušavam da sakrijem svoje uzbuđenje dok njene visoke potpetice škljocaju o pod od tvrdog drveta.

“Neko ti je tu?” pita Damir dok se podiže da sedne pravilnije. “Hoćeš da te ostavim sa njom?”
“To neće biti potrebno”, kažem, a ona ulazi u prostoriju. “Ona je tu za tebe.” jebozovna seksi prijateljica

Anita se konačno pojavljuje i ja koristim priliku da je ponovo odmerim. Pomogla sam joj da izabere seksi, zapanjujuću odeću prošle nedelje, i mislim da joj zaista pristaje. Nosi crni korzet koji pokazuje dosta dekoltea i svilenkast par crnih gaćica. Sa svojim mrežastim čarapama i crnim štiklama izgleda kao boginja. Primećujem Damirovu iznenađenu reakciju na njenu seksi odeću dok pokušava da izbegne da bulji u nju.

“Za mene?” pita zbunjeno dok se okreće prema meni. “Nina, šta se dešava?”
Ustajem i polako hodam prema Aniti. Srce mi lupa, terajući adrenalin da se širi po mom bludnom telu. Kada stignem do nje, iznenadi me stavljajući svoje čvrste ruke na moja ramena i uvlačeći me unutra. Stenjem dok mi dugo, sporo liže vrat. Bradavice mi se stvrdnu i izmiče mi uzdah kada ugrize moj osetljivi vrat.

„Ona želi da gledaš dok je izluđujem“, kaže ona dok se okreće ka Damiru. “Je li to u redu?”
Ako će odbiti ovu ponudu, to mora biti sada. Ali kada ga pogledam, iznenadim se kada vidim da željno posmatra sa velikim interesovanjem. „Uffff…“ kaže dok se crveni. “Jesi li sigurna dušo?”

Klimam glavom. Anitin odgovor je da me uhvati za ruku i odvede niz hodnik do spavaće sobe. Osvrćem se unazad i drago mi je što vidim i Damira koji prati. Kada sam u spavaćoj sobi sa Anitom ona me gura na krevet i pada na mene. Njene usne ponovo se spuštaju do mog vrata, a ja stenjem od zadovoljstva dok osećam kako se krevet potapa pod dodatnom težinom nekog drugog.
Anita me gricka za ključnu kost dok gledam u svoju ljubav, koja gleda u apsolutnoj požudi. “Želiš li da me gledaš kako jebem tvoju seksi ženu?” Anita pita Damira dok joj se ruka spušta do ruba moje suknje. Damir zadrhti kada me sretne sa pogledom.

“Naravno… posebno ako i ja smem da je dodirnem.”

Anita mi spušta suknju da bi otkrila prozirne crne gaćice koje sam nedavno kupila. Ona vuče poljupce niz moje telo, između mog velikog dekoltea i stomaka do moje vlažne pičke. Kada me nežno poljubi po sred pice, uzdahnem i instinktivno pružam ruku ka Damiru. On prepliće svoje prste sa mojima i prilazi mi malo bliže. Ruke mi drhte u njegovom stisku dok Anita vuče jezik do mog proreza kroz gaćice.

“Tako si jebeno mokra”, šapuće ona a ja osećam njen dah na klitorisu. “Dovešću te do ogromnog orgazma?” Njene reči me teraju da drhtim i jecam. Damir i dalje ćuti, ali osećam kako njegova požuda raste iz sekunde u sekundu. Iznenadi me kada se otrgne od moje ruke i prinese mi svoju ustima. Anitini spori, zadirljivi potezi me izluđuju. Kada njen jezik dopre do mog klitorisa, savijam leđa i cvilim oko Damirovog prsta. “Molim te! Jebi me jezikom!”

Polako mi skida gaćice. Damir mi se približava malo i osećam kako mi se njegova erekcija trlja o potiljak. Volela bih da mogu da ga popušim dok me Anita jezikom jebe, ali moram da budem strpljiva. Damirove ruke prolaze kroz moju kosu, gde on pažljivo ravna prstima moje pramenove. Kada Anitin vešt jezik počne da probija moju glatku srž, ja zastenjem i naslonim se na Damira, boreći se da povratim kontrolu.

“Da li je dobar osećaj?” – pita šapatom.

“Da!” kažem drhtavim glasom. “Tako je dobro.”

Ne mogu da izdržim, počnem da ga trljam kroz pantalone, a on stenje od čega se naježim. Anita je previše dobra sa svojim ustima, čineći me još vlažnijom i uzbuđenijom svojim veštim jezikom. Ona me tako dobro liže da imam osećaj kao da ću se istopiti na dušeku. Ne pomaže ni to što su zvuci njenog neverovatnog jezika na mojoj pički tako seksi, što me tera da ozbiljno trljam Damira. Njegove ruke se spuštaju do mojih grudi, a ja uzdahnem kada mi prilično grubo stisne grudi.

„Hoćeš li joj svršiti u usta?“ on pita. ženu liže prijateljica pred mužem

“Da!” Vrištim dok trljam pičku o nju. „Po celom njenom vrelom licu.“

Osećam se kao da mi telo gori, a mozak se pretvara u kašu. Anita me obrađuje samo nekoliko minuta, ali već sam na ivici. Ruke mi se tresu kao lude, hvatajući se za Damira dok me po celom telu miluje polaganim, masirajućim potezima. Počinjem da se tresem još više dok svršavam nasilno i udaram o njih oboje jer gubim kontrolu nad pokretima.

Izmiču mi životinjski zvuci i mogu da čujem Damira kako psuje dok se pomera pored mene da me poljubi. Stenjem u njegova usta i drhtim dok Anita guta moje sokove.

„Imaš najslađu pičku koju sam ikada probala“, kaže ona dok puzi prema meni. „Lice mi je jebeno natopljeno.“

Prekidam poljubac sa Damirom i kada je pogledam, vidim njene usne i bradu kako blistaju od mog uzbuđenja. Ponovo stenjem dok me ona uvlači za spor, strastveni poljubac od kojeg mi se prsti na nogama savijaju. Bože, tako je jebeno seksi okusiti sebe na njoj. Ukus je prilično sladak kao što je rekla. Kada se ona povuče od mene, okrenem se Damiru i osetim kako mi se grudi stežu kada vidim njegov izraz čiste požude i frustracije. Kurac skriven u pantalonama bio je u punoj erekciji.

KRAJ 1. Dela

Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 22 Prosecna ocena: 4.3]
(Visited 6.770 times, 1 visits today)
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

devojka za upoznavanje

Don`t copy text!