februar 26, 2024
lizanje pičke svoje svastike

Konačno pričam ovu istinitu priču koja se dogodila pre nekoliko godina. Nadam se da ćete uživati iako priča nije baš hardcore, ipak je za mene veoma slatka i rado je se setim.

**

Svakog leta moja supruga i ja budemo u vikendici na jezeru sa još tri para tokom četvorodnevnog produženog vikenda. Grupu činimo nas dvoje, sestra moje žene Suza i njen muž, i dva para koji nisu povezani sa nama u smislu rodbinskih veza. Vikendica je u vlasništvu Suzine sestre i njenog muža i nalazi se na prelepom jezeru sa divnom plažom i toplim suncem.

Uvek je zabavno pobeći i opustiti se, a da ne morate da se bavite svakodnevnim životom. Pored spavaćih soba, vikendica ima kuhinju, dnevni boravak i jedno kupatilo. Moja svastika Suza je jedna od najzgodnijih žena koje sam ikada sreo. Ona je plavuša savršenog tela, velikih plavih svetlih očiju, sjajnog osmeha i veoma je druželjubiva.

Uvek smo imali neku vrstu tajne zaljubljenosti i čini se da imamo posebnu vezu sa našim pogledom na svet. Suza uvek flertuje sa mnom i takođe ima egzibicionističke tendencije. Ona je naravno sestra moje žene, tako da nikada nismo bili više od dobrih prijatelja sa malo nevinog flerta.

**

Stigli smo u četvrtak popodne. Naša rutina je obično uključivala roštilj, šetnje po plaži, neke sportske stvari, pecanje i prosto opuštanje. Svi smo uživali u društvu jedni drugih i pustili da dan teče svojim tokom. Prva dva dana smo se jako zabavljali i skoro ceo dan smo proveli u kupaćim kostimima. Svake godine bih se jebeno uzbudio gledajući Suzu u njenom bikiniju sa uljem svuda po njoj, ali znao sam da mogu samo da gledam i to je to.

Pošto Vikendica ima samo jedno kupatilo, ponekad neko kuca na vrata pitajući koliko dugo će se taj neko zadržati. Trećeg dana sam bio u kupatilu i tuširao se kada je neko pokucao na vrata. Bila je to Suza i pitala je da li može da uđe da piški. Naravno, bilo je jutro i znamo kako je to kad bešika stisne.

Tuš kabina ima staklo za privatnost, ali to je najslabiji izgovor za staklo za privatnost koji možete zamisliti. Rekao sam joj da je u redu, a ona je rekla “Moram odmah inače ću se upiškiti.” Znao sam da će moći da me vidi, ali staklo je bio izgovor. Pobrinuo sam se dok sam se tuširao da se ponašam kao da to nije neka bitna stvar. Namerno joj nisam okrenuo leđa i znao sam da ima dobar prizor dok je sedela na šolji. kupa se pred svastikom

Brijem svoje intimne delove za svoju ženu, što naravno sve čini vidljivijim. Kada je ustala, rekla je da želi brzo da opere zube i onda će izaći. Mogao sam da je skontam kako ih pere ali gleda u tuš preko ogledala. Učinio sam sve što sam mogao da se ne opterećujem i da budem što opušteniji. Znao sam da ako učinim nešto nesmotreno, ona će skontati da sam znao da može da me vidi.

**

Naš dan je tekao kao i obično. Svi smo igrali boćanje, pili, jeli, igrali se u vodi, itd. Te noći smo sišli na jezero za uobičajene noćne stvari. Plivali bismo, pravili vatru, pili, pričali i zabavljali se. Prethodne dve noći nas četvorica momaka smo išli na pecanje kada je nastupio sumrak, dok su devojke sedele na plaži, pile i razgovarale. Čamac koji su imali bio je prilično mali za tri osobe, a kamoli za četiri.

Te treće noći momci su ponovo hteli da izađu ali ja sam im rekao da ću ostati i poželeo sam im dobar ulov. Nisam imao na umu ništa osim da sedim sa devojkama i pričam. Noć je bila sparna i četiri devojke su odlučile da se kupaju. Presvukli smo se i vratili se u kupaćim kostimima. Zabavljali smo se neko vreme, a onda su devojke odlučile da se popnu uz brdo gde je prelep pogled i da popiju još pića.

Omotale su svoje velike peškire za plažu i krenule uz brdo dok sam ja ostao u vodi. Noćni mir koji se spustio bio je tako dobar. Nekoliko minuta kasnije Suza je sama sišla, sela blizu mene i stavila noge u vodu. Još je imala svoj peškir omotan oko sebe. U to vreme je počeo ubrzano da pada mrak, iako je mesec bio prilično pun i bilo je dosta svetlosti.

Bio sam oko tri metra u vodi dalje od Suze i samo sam uživao u noći koja se spustila. Rekla je nešto što nisam baš najbolje razumeo pa sam prišao bliže i pitao gde su devojke. Rekla je da su odlučile da naprave koktele i skupe grickalice i da će se vratiti za neko vreme. Ono što se dalje desilo ostaće u mom sećanju zauvek.

Suza je rekla: “Žao mi je što sam jutros onako upala u kupatilo, ali stvarno sam morala da piškim.” Rekao sam joj da to nije problem i da moramo učiniti jedni drugima. Zatim me je tiho obavestila da se uvek pitala šta imam tamo dole i da ga je veoma dobro videla to dok sam se tog jutra tuširao. Bio sam tako uzbuđen znajući da je želela da sazna kakav kurac krijem.

I dalje sam se pravio pametan i rekao “O, mogla si da me vidiš”? Počela je da govori nešto vrlo tiho. Stajao sam u vodi i počeo da se približavam tražeći od nje da ponovi ono što je rekla. U ovom trenutku ona je još uvek sedela na obali u svom peškiru, a moja glava je bila otprilike na istom nivou kao i njene noge.

Rekla je: „Konačno sam te videla i nije fer da ti mene nikad nisi video.“

Rekao sam joj da nije problem, i da sam siguran da ima prelepo telo ispod odeće. Počeli smo da pričamo o porodičnim stvarima. Dok smo razgovarali, polako je počela da širi noge. Samo malo tu i tamo. Zapamtite da sam bio na istom nivou njenih nogu tako da je njeno međunožje bilo tačno u visini mojih očiju.

Dok je to radila, primetio sam da ne nosi donji deo kupaćeg kostima. Ispostavilo se da ga je u međuvremenu skinula znajući da niko neće primetiti jer su svi nosili peškire. Raširila se i rekla „sada je tvoj red. Gledaj i uživaj…“ U ovom trenutku nisam mogao da verujem šta se dešava. Godinama me je uzbuđivala, a sada je raširila noge ispred mene pokazujući svoju predivnu pičku na metar od mog lica.

Pitala me je šta mislim i jedva sam mogao da pričam. Bila je obrijana, ali je imala tamnu liniju koju je ostavila tačno iznad klitorisa. Sećam se da sam pomislio „kako je dole tamna kada joj je kosa tako plava?“ Bio sam prilično bez reči, ali sam joj rekao da ne mogu da verujem da mi je pokazala svoju picu posle toliko vremena. Bio sam zabrinut da će nas neko videti, ali sam znao da će momci još neko vreme biti napolju i ako bi ostale tri devojke počele da se vraćaju, čućemo ih.

Bio sam u vodi sa Suzanom prelepom glatkom pičkom ispred lica. Ponovo smo počeli da pričamo dok se ona držala raširenom a ja sam sve bliže prilazio. Dok sam pričao diskretno sam udisao njen opojni miris. Pitao sam je da li je pali to što mi je dozvolio da vidim njenu picu tako blizu. lizanje pičke svoje svastike

Nije rekla ni reč, ali sam mogao da vidim da su sokovi počeli da cure iz njene pice. Znao sam da je uzbuđena i želeo sam da bude posebno. Polako sam se približio, isplezio se i vrh jezika stavio tačno ispod njene pice, pre nego sam polako kretao ka gore kroz nabore sve do klita.

Jebote! Bilo je neverovatno. Uzdahnula je i želeo sam još. Pogledao sam okolo da se uverim da niko ne dolazi. Oboje smo znali da smo bezbedni. Rekao sam joj da se opusti i zario sam jezik duboko u njenu pretoplu prevrelu premokru pičkicu. Njeno tiho stenjanje me izludelo. Radio sam sve što sam znao, sve trikove koje sam godinama koristio na njenoj rođenoj sestri.

Bilo mi je bitno da uživam u aromi naravno, ali sam takođe i pokušavao nju da dovedem do vrhunca. Nije joj trebalo dugo pre nego je svršila i okupala moje usne i jezik svojim jebozovnim sokovima. Ljubio sam joj pičkicu koja se grčila, sve dok nije napokon došla do daha.

Nikada nismo radili ništa više od toga i još uvek imamo odnos koji smo uvek imali, ali nikada neću zaboraviti to sparno, toplo veče na obali jezera. I dalje su svi srećni, ničiji brak nije ugrožen, ali konačno smo dobili delić jedno od drugog.

KRAJ!

Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 19 Prosecna ocena: 4.2]
(Visited 5.346 times, 11 visits today)
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

devojka za upoznavanje

Don`t copy text!