april 15, 2024
zatvorenica puši kurac čuvaru

Bio je mrak a ja sam držala jednu ruku u prednjem delu svojih narandžastih pantalona, a drugu ispod gornjeg dela, dodirujući tvrdu bradavicu. Svetla u zatvoru tek što su bila ugašena, ali već sam trljala klitoris žustro i napaljivo. Noge su mi se naprezale dok su mi pred zatvorenim očima bljeskale slike tvrde kurčine… bila sam usredsređena na ukusnu fantaziju. Disanje mi je bilo ubrzano kada sam čula korake onoga ko je te noći bio na dužnosti. Nevoljno sam usporila masturbiranje, ali sam nastavila da polako trljam klitoris, nadajući se da će čuvar brzo proći.

“Nevena?” reče on oštro.

Prepoznala sam glas mladog ali strogog čuvara koji je često radio uveče. Udahnula sam, pokušavajući da kontrolišem dah.

“Da… Da, gospodine?”

Pokušala sam da odgovorim, nadajući se da neće ništa posumnjati.

“Zaustavi se”, rekao je.

Njegov glas nije ostavljao prostora za pregovore. Uzdahnula sam, pokušavajući da izvučem ruke što je suptilnije moguće, pokušavajući da obrišem mokre prste dok sam ih izvlačila.

“Brzo!”

„Da, gospodine“, promrmljala sam, gledajući gore u njega.

„Ako ne želiš pažnju ostalih zatvorenika, prići ćeš bliže“, rekao je.

Klimnula sam glavom i prišla mestu gde je stajao sa druge strane rešetke, ali na metar dalje. „Ruke“, rekao je, gledajući u moju desnu ruku, pokazujući mi da je provučem.

„Gospodine“, izgovorila sam, crvenevši se dok sam mu nevoljno davala, osećajući kako njegovi grubi prsti diraju moje vlažne.

Kao da mu je potrebna dodatna potvrda, oštro me je povukao napred, stavljajući moje telo na hladne rešetke i podigao moju ruku do svog nosa. Polako se osmehnuo mirisajući moje slatke sokove. Osetila sam kako mi maca reaguje, mišići su mi se napeli dok me je gledao, uživajući u aromi. Skrenula sam pogled. zatvorenica masturbira u zatvoru

„Znaš da je to protiv pravila“, osmehnuo se. „Masturbacija je zabranjena. Nisi ovde toliko dugo, a već ti je toliko potreban penis, a? Odgovori mi, droljo. Poprilično ti je potreban kurac, zar ne? Umireš od želje da ponovo osetiš vruć kurac u sebi, zar ne?”

Progutala sam, gledajući gore u njega, a zatim dole, osećajući metalne šipke na svojim sisama dok sam se izvijala, nesigurna kako da odgovorim dok me je on držao za ruku. Bacila sam pogled na njegovo međunožje i izgubila dah kada sam videla njegovu izbočinu. Nasmejao se, videvši kako mi jezik viri iz usta i nervozno kvasi moje usne.

“Mhm, budi dobra drolja, i ja ću ti dozvoliti da ga osetiš.” krenuo je da otkopčava svoje pantalone. “Na kraju krajeva, ili je to ili ćeš biti kažnjena. A mrzeo bih da vidim tako lepu stvarčicu kao što si ti da trune u samici nedelju dana.”

Pogledao je u obe strane da se uveri da nema drugih stražara u blizini. „Skini se“, zapovedi on. Pogledala sam niz hodnik tražeći pomoć, a zatim u njegov divno tvrdi penis u njegovoj ruci. Smejao se.

“Skidaj se!” — ponovi on tiho ali odlučno.

Oklevala sam, a zatim skinula majicu preko glave, otkrivajući mala ramena mog tela, moje živahne grudi koje su virile prema njemu, bez ikakvih prepreka osim rešetki. Videla sam ga kako gleda u moje potpuno tvrde bradavice i zadrhtala sam, ali ne od hladnoće. Dobio je bljesak u očima dok je njegova ruka veoma polako milovala kurac.

“Trljaj sise o ove šipke.“

Nasmejao se a ja sam se ukočila od hladnog metala, a zatim sam se polako usredsredila na dodirivanje svojih osetljivih bradavica o nepopustljivi metal. Moje usne su se razdvojile osećajući kako mi se pica natapa dok je gledao.

“Dosta”, rekao je. “Klekni!”

Pogledala sam u njega. Pogled u njegovim očima učinio je da svaka moja neodlučnost nestane dok sam brzo kleknula ispod rešetaka. Provukao je kurac. „Nemoj se pretvarati da ne znaš šta da radiš“, rekao je oštro.

Podigla sam pogled na njega, oblizujući usne i tiho stenjala kada sam počela lagano da milujem njegov kurac kroz rešetke. „Mmmm“, promrmljao je dok se lagano naginjao, trljajući moje grudi tek toliko da pronađe moje bradavice i počne da me štipa.

“Ahhh!” Zastenjala sam, grudi su mi virile napred, pokušavajući ili da dobijem više ili da ublažim bol, nisam bila sigurna. Lizala sam ga, sve gladnije, jezik mi je kružio po njegovoj osetljivoj glavici, klizeći ispod.

“Mmmm, kurvo!” progunđao je, uhvativši me jednom rukom za glavu. Zastenjala sam dok sam otvarala usta, osećajući kako njegov penis rasteže moje usne dok je gurao unutra. “Mmmph!” Zastenjala sam kad me je naterao da uzmem više nego što sam očekivala. Oči su mi lagano zasuzile dok sam gledala u njega, a njegova ruka na mojoj glavi nije gurala – još uvek, samo me je držao uživajući u izgledu mene na kolenima, pritisnutim uz zatvorske rešetke, sada gladno sišući njegov tvrdi kurac.

Zatim mi je ponovo snažno uštinuo bradavicu, uvijajući je dok mi je ponovo punio usta svojim kurcem. Više me nije samo držao već me je nabijao na svoju kurčinu i jebao me u grlo.

“Uhhh!” mrmljala sam i svršavala dok me je jebao u usta. Zastao je, iznenađen mojim brzim orgazmom. Lice mi je gorelo a on mi je sve snažnije počeo nabijati kurac u usta kroz rešetke. “Kurvo! Moram i ja da svršim… biće mnogo toga da se proguta ako ne želiš da te drugi čuvari ispituju ujutru”, rekao je sa zlim osmehom. zatvorenica puši kurac čuvaru

Sisala sam sve jače i jače, osećajući kako me povlačim za kosu pri svakom nabijanju, slušajući njegovo disanje iznad sebe, osećajući kako njegov tvrdi penis bubri u mojim vlažnim ustima. “Oh!” Gurnuo se napred dok mi nije skroz začepio usta i zadržao me tamo dok mi je svoja puna jaja praznio u usta. Koprcala sam se pokušavajući da uzmem svu njegovu spermu dok me je držao neverovatno duboko. Stajao je tamo glasno dišući u inače tihom zatvoru. Ustvari, zvučalo je kao da celo mesto zadržava dah.

Uzdahnuo je, popuštajući stisak tek toliko da mu počistim kurac i spermu koja se prelila. Lizala sam nestrpljivo, pazeći na njegovo upozorenje. Ponovo je uzdahnuo, polu-ljubazno ali čvrsto je potapšao moj obraz dok mi je puštao kosu i povukao da se zakopča. Pogledao je dole u ​​mene, lice mu je bilo opušteno i sada je izgledalo čak razigrano.

„Pretpostavljam da ti sada neće biti teško da zaspiš“, rekao je. Gledao je kako ponovo navlačim odeću. „Ali sigurno ću te posetiti ponovo u slučaju da nesanica zapreti da ponovo prekršiš pravila.“ Okrenuo se na petama i ostavio me da se teturam nazad do svog kreveta, i dalje ga osećajući na svojim usnama.

KRAJ!

Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 2 Prosecna ocena: 5]
(Visited 1.877 times, 1 visits today)
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

2 thoughts on “Napaljena Masturbira u Zatvoru

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

devojka za upoznavanje

Don`t copy text!