4 oktobra, 2023
jahanje kolege u kolima

Morala sam da provedem većinu prošle nedelje van kuće usled poslovnih obaveza u našoj filijali u susednom gradu. Moj muž, inače priličan perverznjak, želeo je da stvari začinimo među nama dok sam odsutna. Izazvao me je da skinem gaćice dok sam na poslu, vratim se za sto i slikam telefonom svoju golu picu i pošaljem mu je. Nemate pojma koliko je to bilo teško!

Nosila sam široku suknju za koju sam mislila da će biti dobar izbor da se slikam ispod nje, prilično je proširena na ivicama i završava se na kolenu. Kada sam stigla u kancelariju otišla sam u toalet i skinula gaćice. Osećala sam se veoma nevaljalo kada sam se vratila do svog stola bez gaćica, to je zapravo učinilo moje bradavice veoma krutima.

Kancelarija je otvorenog tipa i moj sto je najudaljeniji od prozora. Sela sam na ivicu stolice i raširila kolena, usmerila telefon u opštem pravcu i napravila nekoliko slika. Nažalost, bez blica na mom telefonu i lošeg kancelarijskog svetla, nije moglo ništa da se vidi, iako sam dole bila veoma mokra!

Pokušala sam sa nekoliko drugih uglova i položaja sedenja, ali nisam uspela. Prebacila sam ono što sam mislila da je najbolja slika sa mobilnog na svoj laptop i pokušala da je popravim, nažalost izgubila sam pojam o vremenu i zakasnila na sastanak. Malo sam se uspaničila kada sam ušla u salu za sastanke i dalje bez gaćica! slikanje pičke za muža

Bilo je veoma čudno biti na sastanku sa svojim šefom i trojicom kolega bez gaćica. Bila sam okrenuta prema prozoru koji je bio otvoren i povetarac mi je stalno išao uz suknju, bilo je veoma seksi i prijatno. Srećom, sastanak nije dugo trajao, ali me je inspirisao otvoreni prozor. Jedan od mojih kolega na sastanku bio je jedan od momaka sa kojim sam bila veoma bliska. Može se reći da mi je on bio najbolji prijatelj.

Pitala sam da li može da ostane posle sastanka da razgovara sa mnom o problemu koji imam. Kada su se vrata zatvorila rekla sam mu da treba da mi pomogne da se slikam za muža. Otišla sam do prozora, malo podigla suknju, istrćila guzu i rekla mu da slika moju picu uz suknju od pozadi. U početku je mislio da se sprdam ali kada je ugledao deo moje gole ribice shvatio je ozbiljnost.

Dao je sve od sebe da me slika iz dobrih uglova. Mislim da je ispalo prilično dobro. Ali tada se desilo nešto čudno. Moj kolega je zatražio da me malo namesti bolje i tada me je dodirivao po goloj guzi i nameštao za bolje slike. Osećala sam se uzbuđeno uz njegove dodire… sve dok nije uvukao prst u moju picu.

Malo me je bilo sramota jer je sigurno odmah osetio koliko sam mokra. Morala sam da se pridržavam oslanjajući se na sto. Pustila sam ga da me prstima istražuje par minuta, on je povećavao broj prstiju a ja sam tiho u sebi stenjala. Vrata sobe za sastanke bila su otključana sve vreme. trljanje pičkice u kolima

Oblizao je svoje prste i predložio da odemo na piće i ručak van grada da mi se zahvali što sam mu dozvolila da me slika. Ali imao je određene uslove. Pre svega tražio je da ne nosim gaćice. A dok smo ulazili u njegov auto, zatražio je da sednem na srednje sedište pozadi i da se igram sa sobom. Sa obzirom da sam i dalje bila jako uzbuđena, sela sam, raširila noge i počela da se trljam. On je gledao u retrovizor i uživao u mojoj predstavi.

„Deluješ tako ukusno… rado bih te probao.“

Trljala sam se sve jače i brže: „Uffff pa hajde… dođi… pojedi me!“

Parkirao je na nekom seoskom putu brzo se premestio do mene na zadnje sedište i pojeo mi pičku dok nisam svršila! Moj klitoris je bio prepaljen ukočen i uspravan! On je znalački nabijao tri prsta u moju pičku i sisao moj klit usled čega sam vrištala. Tražio je da sve skinem sa sebe i tada je počeo da me slika u raznim bludnim pozama. Stavio je potom video režim i zamolio me da se nabijem na menjač.

Kožni i topao od sunca, ja sam sela na tu tvrdu stvar a on je sve snimao na telefonu. Do tada je već izvadio kurac pa dok sam se nabijala na kožni menjač on mi je nabio taj divan kurac u usta. Ako se nikada niste osetile kao kurvetine i kučke, uradite ovo i verujte mi da ćete uživati u osećaju.

„A sada sedi na moj kurac!“

Nisam časila ni časa, bila sam kao hipnotisana nabijajući se na njega, širila sam noge šire i počela da se meljem po njemu. On se igrao sa mojim sisama i prstima je trljao moj klitoris. „Želim da progutam tvoju spermu… molim te, daj mi je!“ molila sam ga i jahala ga svom snagom na zadnjem sedištu. jahanje kolege u kolima

Njegov penis je pulsirao u meni i znala sam da je blizu pa sam usporila pokrete i spojila usne sa njegovima. U tom trenutku smo više vodili ljubav nego što smo se tucali. Imala sam kontrolu i umerenim pokretima sam produžila njegovo trajanje dok sam mu sisala jezik i povremeno ga grizla po vratu.

„Blizu sam… uffff na ivici sam…“

Spustila sam se niže i celog ga primila do grla. Nisam se pomerala, samo sam ga držala u ustima i jezikom ga masirala čekajući vrelinu sperme. „Aaahhhhh….“ – ubrzo je bujica krenula i ja sam u slast gutala tu divnu gustu semenu tečnost svog kolehe.

Nakon nekoliko minuta obukla sam suknju i zakopčala bluzu. Kada smo stigli u restoran naručili smo piće i pričali malo o poslu. Naravno da moj muž nikada nije saznao kakva sam droljetina bila u kolima svog kolege.

KRAJ!

Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 8 Prosecna ocena: 4.3]
(Visited 3.076 times, 1 visits today)
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

devojka za upoznavanje

Don`t copy text!