30 marta, 2023

Seksi Terapija za Erekciju

doktorka mu jaše kurčinu

Kao urolog, doktorka Dijana leči muškarce sa erektilnom disfunkcijom. Njeni tretmani su možda malo… drugačiji. Ali svaki muškarac koji pati od toga je spreman na sve samo da povrati svoju muškost. Goran je upravo uveden u njenu sobu za preglede. Dugo se borio sa ED-om i bilo mu je dosta svega. On samo želi da ponovo proradi i da jebe – da li je to previše za tražiti?

A njegova žena je na ivici živaca. Navikla se na svakodnevnu (doduše kratku i oprečnu) jebačinu, pa njihova suša u poslednjih nekoliko meseci učinila ju je jednom frustriranom ženom. Sve što joj treba je da njen čovek ostane jebeno tvrd – da li je to previše za tražiti?

Dr Dijana ulazi u ordinaciju. Goran je nikada nije sreo, ali je čuo sve o njoj. Momci iz kraja svi pričaju o njoj – nešto o “tajnom leku za ED koji je bio siguran i proveren, na prirodnoj bazi. Garantovano.”

On nema pojma o čemu se radi, ali očajnički želi da pokuša bilo šta. Dr Dijana se predstavlja. Ostavlja utisak prilično profesionalne i poslovne žene, ali Goran ne može a da ne primeti izvesnu “glad” kod nje. Ona je svakako zgodna, i jasno mu je da laboratorijski mantil krije jedno seksi telo. I što je najčudnije – kada mu se obraća, čini se kao da mu govori pravo u međunožje.

“Nemojte se stideti. ED je veoma čest među muškarcima, posebno danas kada je stres svuda oko nas.” Njen glas je miran i uverljiv. “Dobra vest je da vam mogu pomoći. Bez sumnje. Ali, suprotno načinu na koji moje cenjene kolege leče to stanje, ja ne koristim lekove. Nemam nikakvu klasičnu terapiju. Ni hipnozu. Ništa od toga.” jebozovna seksi doktorica

Goran je zaintrigiran. “Pa kako to tačno izlečiti?”

U tom trenutku Dr. Dijana ga odmerava odozgo na dole. Taj pogled na njenom licu čini da oseća da će ga staviti na roštilj, ispeći do sočne braon boje i progutati. Zaista čudno, ali nekako seksi zapravo, priznaje Goran u sebi.

“Moj metod je holistički. On prepoznaje da telo reaguje na stimulanse svih pet čula. Ovo je posebno tačno za seks, jer u seksu zaista koristimo svih pet čula.” Ona zastaje i upitno ga gleda. “Znate to, zar ne? Da se svih pet čula aktivira u seksu?”

Zapravo, seks je za njega i suprugu bio manje-više petominutni udar u misionarskom položaju. Vid? Zvuk? Ukus? O čemu ova doktorica priča? Ali on je zainteresovan. I nekako uzbuđen. “Pa, da. Možda. Siguran sam da smo u jednom ili drugom trenutku moja žena i ja koristili svih pet čula.”

“Sigurna sam da jeste. Moj posao danas je da se pobrinem da svih pet vaših čula budu u najboljem stanju. Uz to, vaš seksualni život će biti onakav kakav treba da bude. ED će biti stvar prošlosti. Počnimo od vida. Samo skinite pantalone i donji veš i udobno sedite na sto.”

Goran radi kako mu se kaže. Nikada ranije nije dao doktorima da vidi njegov paket, ali u ovom trenutku nema povratka, a ona je gledalac. Smestio se na sto i čekao da ona počne sa lečenjem – šta god da je to. Dr Dijana stoji ispred njega, osmehujući se. Svoju dugu kosu lagano zabacuje tako da joj labavo pada na ramena. Zatim spušta ruku na gornje dugme njenog laboratorijskog mantila i otkopčava ga.

Pomerajući ruku niz prednju stranu, otkopčava sledeće. I sledeće. Sa otkopčanim poslednjim dugmetom, široko raširi mantil kako bi otkrila fantastično telo sa zrelim grudima prekrivenim samo blagim čipkastim grudnjakom. Tanak struk, okrugli bokovi, noge ubice. I tanga. Telo stvoreno za greh.

Goran je zapanjen. On sedi tamo širom otvorenih očiju, gledajući u ovaj raskošan spektakl. On je zapanjen i bez reči. Ali jedan deo njega radi veoma dobro. Dr Dijana sa zahvalnošću gleda njegovu erekciju i izjavljuje: “Dobro. Vaš vid je sasvim u redu. Hajde sada da proverimo vaš sluh.”

Ona zakorači pored njega i sagne se da mu šapne na uho. Goran je zadivljen što ima tako seksi ženu blizu sebe i nestrpljiv je da čuje svaku njenu reč. „Sada ćeš dobiti najbolje pušenje koje si ikada imao. Moja usta su gladna tvoje prelepe tvrde kurčine. Jebeno sam spremna da je oližem i progutam do grla. Ti ćeš lepi moj da svršavaš i svršavaš i svršavaš. Nabićeš mi kurac duboko sve dok mi tvoje stidne dlake ne zagolicaju nos. Isisaću te kao najveća kurvetina. Žedna sam tvoje sperme, jel ti jasno!?“

Goranovo telo drhti! Usta mu se širom otvaraju od šoka. Crven je i počinje ubrzano da diše. A njegova erekcija dobija sve veću tvrdoću i jačinu. „Dobro. Vaš sluh radi. Možemo da pređemo na sledeći korak.“ Doktorka Dijana odšeta do svoje stolice, usput skidajući mantil. Dok se okreće da sedne, pa se primamljivo nasmeja Goranu i nastavlja da skida grudnjak i povlači svoje tangice. doktorka masturbira pred pacijentom

Ona stane pred Gorana u svoj svojoj goloj lepoti, zatim sedne, raširi noge i počne da masturbira. Goran zadivljeno gleda kako ona stiska i miluje svoje grudi. Podešava bradavice. Prelazi rukama preko stomaka, dole preko međunožja, na butine. Nazad na njeno međunožje. Pri čemu jednom rukom dodiruje klitoris, dok drugom polako prodire u sebe sa dva prsta. Unutra, napolje… unutra, napolje…

Goran je opčinjen. Čini se da je u svojoj čaroliji: zatvorene oči, glava zabačena. Otvorena usta u tihom jauku. Uz dahtanje snažno trlja klitoris dok uranja prste duboko u pičku. Goranu se čini da se soba trese od njenog orgazma. Morali su da čuju to stenjanje i u susednoj sobi! Pokušava da dođe do daha dok je posmatra kako se sabira, vadi prste i sa zlobnim osmehom ona ustaje i ide do njega.

Još mu se sve vrti dok mu ona stavlja prste pod nos i komanduje mu: „Pomiriši!“

Aroma njenih sokova ispunjava njegove nozdrve, a zatim se širi kroz celo telo. Oseća se kao da je svaka ćelija naelektrisana. Još uvek se bori da se oporavi, kada mu ona stavlja ruke na potiljak, privlači ga do međunožja i komanduje mu: „Okusi!“

Goran leži na ispitnom stolu oblizujući svoje usne, još uvek uživajući u ukusu njenih sokova. Doktorka Dijana se namešta i on kreće da liže njenu pičku i jebe je jezikom. Uzdasi i mokri zvukovi ispunjavaju prostoriju. On liže kao da nikada nije jeo pičku u svom životu. Kurčina mu je nabrekla, nema nameru da se spusti. doktorka mu jaše kurčinu

“Uffff… Sada ćemo preći na naš poslednji korak: dodir.” Uz to, ona se polako okreće i spušta na njegovu gigantsku tvrdoću. Zatvorenih očiju, ona uživa u pulsirajućem zadovoljstvu dok on tako duboko prodire u nju. Goran vidi koliko je uzbuđena i postaje odlučan da ih oboje dovede do orgazma – Pokreće kukove prema gore.

Jebačina je sve jača i jača… deluje da je tek počela ali on je već na ivici. Leđa mu se izvijaju dok eksplodira u njoj puneći je svojim toplim semenom. Njena leđa se savijaju dok je vrhunac u talasima oduševljenja. Cela soba je pulsirajuće srce koje se polako, polako vraća u normalan ritam. Sa saznanjem da svih pet njegovih čula funkcionišu sasvim dobro, Goran izlazi iz ordinacije dr Dijane potpuno uveren da njegovi problemi sa Erektilnom Disfunkcijom više ne postoje.

KRAJ!

Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 4 Prosecna ocena: 5]
(Visited 901 times, 1 visits today)
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

devojka za upoznavanje

Don`t copy text!