2 juna, 2023

Jedan Običan Čas Joge

1
jebanje s guza svoju učiteljicu joge

On ulazi u njenu kuću bez kucanja. Očekivala ga je. Sat i po vožnje – neugodna vožnja za njega, pokušavajući da zadrži auto na putu dok mu se koža ježila od iščekivanja – a prošli su kroz ovo dovoljno puta i on zna otprilike koliko je vremena potrebno, i zna da će ona taman obaviti svoju jutarnju rutinu kada on stigne.

Ulazi i pazi da zaključa vrata za sobom. Nije ništa novo da njeni učenici dođu u njenu kuću. Prođe kroz predsoblje i trpezariju. Odatle može čuti muziku. Krećući se brzo sa iščekivanjem, skreće iza ugla u dnevnu sobu i zastaje na ulazu.

Ona ne obraća pažnju na njegov ulazak. Tako su uvek igrali. Ona je na prostirci za jogu par metara ispred kauča – stočić za kafu je gurnut u stranu, sa ohlađenom bocom rizlinga i dve čaše na njemu – a ona je bila sklupčana u specifičnu pozu.

Ona je gola.

Mehanika ove poze znači da je na kolenima, nagnuta napred, sa rukama ispruženim napred. Njeni nožni prsti vire ispod veličanstvene zakrivljenosti njene guze koja je srećno poravnata prema njemu. Krećući se brzo ali tiho skida cipele, a zatim i pantalone. Svoje donje rublje ostavlja na sebi, iako se rastežu zbog naprezanja njegovog penisa.

Zakorači do kauča i tiho sebi sipa čašu vina. Pijuckajući ga, seda na kauč i gleda. Ona se zvlači iz poze. Ignorišući ga – ili pretvarajući se da ga ne vidi – ona ​​se podiže na noge i ulazi u stojeću pozu, okrenuta leđima prema njemu.

Ona je veličanstvena. Sa 42 godine bila je atletičarka sve dok je istrošenost zglobova nije udaljila od trčanja i potom je ušla u jogu. Ali ona još uvek ima telo za poželeti. Njene butine i listovi su zakrivljeni od mišića; činjenica da su joj noge malo kraće samo naglašava obline. Struk joj je čvrst i privlačan; grudi nikako male, nego taman uz njenu figuru.

Njena ramena, obično skrivena ispod košulje ili majice, su graciozna skulptura. Njena guza je skup šokantno savršenih brežuljaka. On nežno trlja rukom duž glavića svog penisa kroz donji veš. Ona za trenutak stoji normalno, a zatim raširi ruke i noge, tako da stoji sa petama udaljenim metar jedna od druge. nagužena instruktorka joge

Naginje se napred raširenih nogu, sa polovinom svoje težine podržane rukama koje su na podu. Njene grudi vise ispod. Njeno dupe je najviša tačka njenog tela, visi ispred njega otprilike u visini očiju, slabo raširenih guzova. I, po prvi put dok se kreće kroz poze, njena pica je vidljiva. Takođe lagano raširene usmine njenim držanjem predstavljaju divan jebozovan pogled.

Bila je glatko obrijana kao i svaki put, volela je to ne samo jer se osećala seksi, već je smatrala da je to mnogo higijenski zdravije. Ponovo pijucka vino i dvaput protrlja glavić svog kurca. Ne može a da ne uzdahne polu glasno dok je gleda. Ona spusti glavu na samo sekundu, gledajući ispod sopstvenog tela. Postoji samo sekunda kontakta očima dok mu se ona smeška. A onda ponovo pogleda gore i veoma polako, koristi ruke da se lagano pomera napred-nazad, produbljujući istezanje u kukovima.

Ne može više da izdrži. Njena glatka pičkica i njena obla guza su tačno ispred njega, raširene i kreću se. Klizi sa kauča na kolena iza nje i, pokušavajući da ne poremeti njenu pozu, stavlja usne na njenu picu. Ona dahće, a zatim se pribere, nastavljajući pokrete napred-nazad. Na zamahu unazad koji gura njenu pičku u njegovo lice – a ona je jebeno mokra, sada mu je lice bilo prekriveno njom i njenim sokovima – on stavlja svoj jezik na nju. On šalje naizmenično spore i snažne poteze jezikom, i lagano lepršavo površinski liže.

Kreće se napred-nazad, cvileći dok oseća njegov jezik na svom najosetljivijem mestu. Oči su joj zatvorene od zadovoljstva, iako on to ne vidi jer mu celim vidnim poljem dominira njena guza. Sam i bez nadzora, njegov penis stoji uspravno i spremno uz kapljicu pre-sperme koja stvara prirodno podmazivanje.

Ona savija glavu nadole da pogleda između nogu i ugleda predivan spreman mlad kurac.

“Jebi me odmah! Odmah!”

Poslednji potez jezikom i on ustaje. Leva ruka na njenom dupetu radi kontakta i da je umiri, on koristi svoju desnu da se uvede u njen zlatni rudnik. Ulazi veoma sporo. A onda izlazi veoma polako. Ona se kreće uz njega sa nekoliko ovakvih poteza, a onda oni sinhronizuju pokrete i on ubrzava. jebanje s guza svoju učiteljicu joge

Njihove karlice se kreću napred-nazad manje-više unisono, njegov penis duboko zariven u nju. Naglo, mokri tobogan oko njegovog penis se zateže dok joj se mišići skupljaju za njenu eksploziju. Znajući šta ona želi, on lagano ubrzava i preuveličava svoje pokrete tako da njegov svaki ulaz od pozadi bude intenzivniji od prethodnog.

„OH. OH. OH…“ Ona eksplodira, zgrčenog lica.

Ubrzo i on eksplodira.

Kreću se – sporo – u tandemu još nekoliko poteza, uz zvuke koji dolaze od oboje. Povlači se da bi se odvojio. Ona se naginje napred da uradi isto, spuštajući se na ruke i kolena, a zatim na bok na prostirci za jogu.

On se spušta pored nje (svestan da prave vlažnu tačku na prostirci; do sada ova prostirka ima dovoljno takvih mrlja da je ona nikada ne koristi ako je sama kod kuće), suočava se sa njom, i uzima je u naručje.

“Još jedan divan čas joge.”, kaže on.

„Jeste, prelep. Ali sad moraš da ideš. Naredni čas mi uskoro počinje.“

„Naravno.“ – daje joj poljubac, kreće da se oblači i odlazi.

KRAJ!

(Visited 1.213 times, 2 visits today)
Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 0 Prosecna ocena: 0]
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

1 thought on “Jedan Običan Čas Joge

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

devojka za upoznavanje

Don`t copy text!