april 15, 2024

Uhvatio sam mamu u teretani 1. Deo

0
seksi mama u treningu

Izgubio sam tatu jedne zime na zaleđenom putu, a ja sam imao sreće što sam ostao živ. Imao sam slomljenu nogu, ruku, ključnu kost. Takođe sam bio prekriven posekotinama i modricama i proveo sam nekoliko meseci u bolnici. Konačno su me pustili kući samo ako bih imao nekoga da brine o meni, a to bi morala biti moja mama pošto je moja sestra već prešla u drugu državu gde je živela i radila.

Mama nikada nije napuštala moj krevet tokom mog boravka u bolnici jer mislim da se previše plašila da me ostavi samog čak i na jednu noć. Na dan kada sam pušten iz bolnice, mama je insistirala da mi od tog dana bude lična medicinska sestra sve dok se potpuno ne oporavim. Sjajno se brinula o meni i radila je sve za mene.

Uvek se starala da imam tri obroka dnevno i da uvek pijem dosta tečnosti. Nikada mi nije dozvoljavala nezdravu hranu kada smo odlazili da jedemo napolje kada sam ojačao. Moja mama se zove Gina i ima 38 godina. Ima tamnu kosu do ramena, smeđe oči i visoka je oko 175. Njene sise su uvek privlačile moju pažnju pa sam neretko upadao u njenu korpu za veš.

Imala je vitku figuru jer je svakodnevno vežbala u našoj odlično opremljenoj teretani koja se nalazila u našem podrumu. Mama nije morala da radi jer je moj otac bio bogat čovek koji joj je ostavio sve, tako da nismo imali nikakvih briga o novcu.

Tokom mog oporavka, mamine sise su postale glavni interes mojih sesija masturbacije u kupatilu. Mama je vežbala skoro svaki dan i imala je fantastično telo. Bila je zategnuta svuda i čak je postala blago mišićava oko nadlaktica i ramena. seksi mama u treningu

Takođe je počela da trči kada nije u teretani, a njene sise su me uvek hipnotisale dok je trčala napolju jer su skakutale u sportskom brusu. Toliko da sam nekoliko puta skoro bio uhvaćen kako slinim nad njima dok sam je gledao kako vežba u našoj teretani u podrumu, kao i dok je trčala stazom i niz ulicu.

Sada skoro godinu dana kasnije imam 19 godina. Inače, u prvim nedeljama mog oporavka sam saznao da mama izlazi sa nekim novim momkom. Međutim ubrzo je ponovo bila sama jer se on nikada nije mogao meriti sa mojim ocem u njenim očima. Da, moja mama je volela mog oca, ali ona je bila veoma seksualna žena i bio sam iznenađen što ga nije zadržala makar zbog fizičke seksualne potrebe.

***

Jedan utorak popodne sam stigao kući iz tržnog centra. Bio sam tamo veći deo dana pokušavajući da pronađem nešto za mamin rođendan, ali nisam imao sreće da nađem pravi poklon za nju. Došao sam kući na ručak.

Kada sam ušao kroz zadnja vrata, čuo sam muziku odozdo pa sam znao da je mama sigurno dole u ​​teretani. Zato sam otvorio vrata frižidera i izvadio flašu vode za mamu i konzervu koka-kole za sebe. Dok sam silazio niz stepenice u podrum, pala mi je misao da joj se prišunjam i uplašim je jer smo se uvek šalili jedno sa drugim.

Muzika je i dalje glasno svirala kad sam došao do vrata teretane. Tiho sam otvorio vrata, a da ona nije znala da sam tamo. Dok sam ulazio, bio sam ukorenjen na mestu prizorom preda mnom. Moj kurac je pokušavao da probije rupu kroz moje pantalone zbog scene preda mnom. Gledao sam kako mama leži gola na podu sa široko raširenim nogama. Njene ruke su nabijale ogroman dildo od sigurno 20cm u mokru pičku iz koje su sokovi curili i natapali strunjaču pod njenom guzom!

Njena pica je bila potpuno obrijana, a njene velike sise su joj poskakivale u ritmu dilda. Sa jednim zidom koji je bio prekriven ogledalima prema kojima je bila okrenuta njena guza, dobio sam sjajan pogled na njenu vruću pičku. Glava joj se uvijala s jedne na drugu stranu dok joj se dupe podizalo s poda, a leđa izvijala.

Njeno celo telo se ukočilo dok su joj noge same igrale smešan ples. Njen orgazam je prolazio kroz njeno prelepo telo, a ja sam stajao samo nekoliko metara od nje sa najboljim pogledom u kući i gledao je kako se jebe tim dildom dok se moj penis naprezao da se oslobodi iz sve užih pantalona. Jezik mi je skoro visio do poda, a oči su mi iskočile iz glave kao neki od onih likova iz crtanih filmova kada bi ih nešto šokirao. mama masturbira u teretani

Nisam mogao da verujem šta vidim ispred sebe. Mama kao razvratna žena koja se jebe gumenom igračkom! Dok sam gledao mamu, ruka mi je nesvesno trljala kurac kroz pantalone. Kako je pesma na došla do kraja, flaša vode koju sam imao u ruci iskliznula mi je iz prstiju i udarila o pod. Pošto je mama čula buku, brzo je okrenula glavu i bacila pogled na vrata teretane i pogledala me pravo u oči. Bio sam jebeno uplašen!

Kada su moja stopala konačno pronašla volju za kretanjem, uspeo sam da se okrenem i odjurim iz teretane uz stepenice u svoju spavaću sobu. Sve što sam mogao da pomislim kada sam ušao u svoju spavaću sobu i zalupio vrata za sobom je šta će se, dođavola, sada dogoditi!? Upravo sam uhvatio mamu kako se samozadovoljava u teretani. Da li će biti ljuta na mene što sam je uhvatio u tako intimnom trenutku? Možda me izbaci iz kuće?

Nakon nekoliko trenutaka čuo sam mamine korake pred vratima moje sobe. Dok se kvaka na vratima okretala i vrata otvarala, zadržao sam dah i uplašio se još više. Sve što sam mogao da uradim je da stojim i buljim u mamu. Stajao sam i čekao da mi očita bukvicu. Mama je upala u moju sobu u tankom satenskom ogrtaču koji joj je sezao jedva do sredine butina.

“Jesi li se nagledao?” upitala je ljutito. “Odgovori mi!”

Sve što sam mogao da uradim je da buljim u mamu, njen ogrtač se otvorio i njene sise su sada ponovo bile delom izložene. Mama je spustila pogled u ono u šta sam zurio i ponovo skupila svoj ogrtač. Tada je primetila izbočinu pod mojim šorcem i njene oči su porasle kao tanjiri. Mama je sada bila ta koja je otvoreno zurila u moje međunožje.

“O moj Bože, to je…”

Bilo je sve što je mogla da zamuca dok je pokušavala da pronađe reči koje bi izašle iz njenih usta. Moj kurac je još uvek bio tvrd i to se nije moglo sakriti, posebno što (nije da se hvalim) nije baš mali. Seo sam na krevet da pokušam da sakrijem svoju nevolju što sam bolje mogao, jer sam osetio kako mi lice postaje crveno dok su mamine oči i dalje lutale mojim telom.

Odjednom mi se izvinjavala što nije zaključala vrata teretane i da je ne bih uhvatio u tako intimnom trenutku da je razmišljala svojom glavom. Još uvek nisam mogao da izbacim iz glave viziju mame koja se jebe sa tim gumenim džinom. “Žao mi je dušo … nisam očekivala da ćeš biti kod kuće tako rano.” Promrmljala je.

“Jesi li dobro mama?” Pitao sam.

“Da, morala sam da… moram da se obučem.” Zamucala je dok se okretala i praktično pobegla iz moje sobe. Kurac me je molio za oslobađanje. Čim sam čuo kako su se vrata mamine spavaće sobe zalupila, izvukao sam svoj pulsirajući kurac i počeo da ga drkam. Svi vrlo dobro znate na šta sam drkao – na scenu mame raskrečene na podu teretane sa lažnom kurčinom u pički!

KRAJ 1. Dela

Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 64 Prosecna ocena: 4.4]
(Visited 14.083 times, 2 visits today)
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

devojka za upoznavanje

Don`t copy text!