april 15, 2024

Savršene Sise i Duboko Grlo

2
svršio prijateljici na silikonske sise

„Izvini dušo ali trebaće mu neko vreme da se povrati.“ viknula je Danica iz druge sobe. “Bukvalno sam završila sa pušenjem pre 20 minuta.”

“Bez brige.” Sara je uzvratila. „Izvući ću ja to iz njega.“

Pogledala je u mene sa odlučnošću u očima. Sedeo sam na kauču usred našeg stana. Sara se pojavila ranije od dogovorenog, a ja sam zeznuo Danicu i zbog mene je kasnila jer sam jutros imao problema sa svršavanjem. Da budemo pošteni, proveli smo skoro celu noć u jebanju.

Sara je došla da pokupi Danicu pa će njih dve u provod, a ja sam dobio zadatak da čuvam Sarinog simpatičnog psa dok devojke budu u izlasku. Pošto je bilo malo vremena za ubijanje, a Sara je bila toliko zahvalna što sam prihvatio da čuvam psa, mislila je da bi sada mogla da mi zahvali jebanjem njenih novih sisa.

Danica se pobrinula da budem dobro isušen, tako da sam svršavao praktično bez prestanka u poslednja 24 sata. Ipak, Sara je dobila njenu dozvolu i bila je uzbuđena iako je bila upozorena da verovatno neću imati mnogo šta da izbacim iz sebe. Trebao bih da pojasnim da su i Danica i Sara totalne kurve. Svi smo mi svingeri koji smo se upoznali preko interneta, a Sara i Danica su se zaista slagale zbog zajedničke ljubavi prema spermi. jebe prijateljicu u sise

Sara je nažalost sada bila sama, tako da nismo mogli da menjamo partnere, ali Danica ju je ljubazno prihvatila u naš seksualni život (često), što mi je bilo odlično jer nema ništa bolje nego biti sa 2 žene koje ne žele ništa više do poslednje kapi tvoje sperme.

U svakom slučaju, sedeo sam dok je Sara skakala svojim savršenim sisama gore-dole na mom kurcu. Bila je sjajna u tome i uživala je koliko i ja. To bi mi obično pomoglo da završim prilično brzo, ali očigledno je jutros bila drugačija okolnost.

“Volim tvoje sise.” Komentarisao sam dok sam se probijao kroz njih. „Neverovatno je koliko se dobro osećaju oko moje kite.“

“Hvala!” odgovorila je veselo.

Koliko god da ih volim, niko ne voli njene sise koliko sama Sara. Prirodno je bila prilično ravna napred, tako da je uživala maksimalno od trenutka kada ih je nabudžila. „Mora da si se sinoć i jutros stvarno umorio, do sada bih ti uveliko popila spermu u normalnim okolnostima.“

Sara je nastavila da me jebe sisama dok je govorila, znajući da i ja volim prljave priče. “Ipak, ne žuri, znaš da volim da osećam tvoj veliki kurac između njih.”

Danica je izašla iz kupatila obučena u svoj novi bikini. “Šta mislite o ovome?”

“Slatko!” Sara je uzviknula.

Slatko nije bila prava reč. ‘Jebeno seksi’ bi bilo prikladnije. Divio sam se figuri svoje devojke dok sam jebeo sise njene prijateljice. Htela je da izludi momke u njihovom izlasku na otvorene noćne bazene, ali znao sam da je moja.

“Nije neprikladno, zar ne?” Pitala je Danica dok se okretala pored nas.

“Ma jok. Ček da vidiš moj.”

Sara nije bila najbolja osoba za pitanje o prikladnosti, bila je poznata po svojim oskudnim kupaćim kostimima – pogotovo otkako je sredila sise.

„Ne sumnjam. Odo da se obučem i onda sam skoro gotova.“ Danica je ponovo napustila sobu i Sara je vratila svoj fokus na moj kurac.

“Počinje da postaje malo suvo, a?” Primetila je pre nego što se sagnula i progutala moju tvrdoću. Sara je uzela skoro celu moju dužinu u svom prvom pokušaju – Uvek je bila odlična u dubokom grlu. Pre nego što je napumpala svoje sise to je bila njena specijalnost, mada je to obično više bilo jebanje u usta, jer ona voli grubo. Ali otkako je povećala grudi, ništa je nije usrećilo više od toga da joj muškarac svrši između sisa.

“Vau!” Uzviknula je čim se povukla. “Zaboravila sam koliko si veliki – nisam mogla ni sve da progutam!”

Lagano me je drkala dok se pribrala. „Sačekaj… sad ću.“ Duboko je udahnula pre nego što je ponovo zaronila, ovaj put je uvukla ceo moj penis pravo u grlo. Stezanje zadnjeg dela grla je bilo neverovatno. Instinktivno sam zgrabio njen potiljak i držao ga kako bih bio siguran da idem što dublje, čak i gurnuo nekoliko puta da zaista uđem do kraja. duboko grlo njegove prijateljice

Prvi put od kada je počela, osećao sam se kao da ću uskoro moći da svršim. Kada sam je pustio, Sara je lagano podigla glavu, ali je većinu mog kurca zadržala u ustima i počela da se trza i sisa kao žena na zadatku. Danica je u međuvremenu izlazila iz kupatila u toplesu, samo u farmerkama. Njene divne prirodne sise su bile izložene dok je odlazila do spavaće sobe i nastavljala da se oblači oko nas.

Na povratku, dok je Sara nastavila sa svojim neverovatnim pušenjem, Danica je stala i dala mi seksi poljubac u usne, inspirišući Saru da počne brže da guta i sisa. “Kakva je ona pušačica, ha ljubavi?”

“Neverovatna!” Odgovorio sam iskreno.

“Divno. Hoćeš li moći da joj daš makar malo te divne vrele sperme?”

Klimnuo sam glavom, a Sara je krenula još brže. “Dobar dečko… Evo, izvoli.” Danica je premestila svoju levu bradavicu direktno u moja usta koja čekaju, dopuštajući mi da je sišem minut dva dok me je njena prijateljica sisala. Sve brže i brže. Posle par minuta, Danica se povukla da završi sa spremanjem, a ja sam skrenuo pažnju na Sarina neverovatna usta. Po načinu na koji mi je pušila kurac znao sam da će dobiti moju spermu, bez obzira na sve.

“Jebote!” Sara se ponovo povukla da bi se odmorila. “Stvarno si izdržljiv. Hoćeš ponovo moje sise?”

“Naravno. Uvek.”

Sarina usta su bila neverovatna, ali moj penis je bio natopljen tako da sam znao da je ponovo spreman za njene sise, i bio sam spreman da se kladim da će da me nateraju da svršim za nju.

“Danice! Skoro si gotova?” Sara je viknula pre nego što je zaronila na još jedno brzo duboko grlo.

“2 minuta!” Uzvratila je ona. „Bolje da požuriš s njim!“

Sara je to shvatila kao izazov, pa je ponovo moju kurčinu zabila između svojih sisa. Odmah je počela da me jebe sisama što je brže mogla. “Drži se!” reagovao sam. Bilo je dobro, ali sam znao šta mi treba. “Ne tako čvrsto. Samo polako dok se ne približim.”

“Da gospodine.” Odgovorila je sa osmehom, usporavajući i potpuno me zahvatajući svojim mekim sisama. “Hoćeš da svršiš na ove velike sise?” Nisam odgovorio jer sam se gubio u zadovoljstvu i fokusirao se na svršavanje. “Je li to da ili ne?” Igrala se sa mnom. “Opet želiš u moja prljava, mokra ustima?” Išla je brže i malo se stegnula. “Pravo u moje grlo kao u stara vremena?”

Sara je volela da me gleda kako reagujem. Mogao sam da osetim kako mi se sperma kuva u jajima. Ona će dobiti svoju pošteno zasluženu spermu, i to uskoro. “Hajde, dušo… Znam da želiš da okupaš ove sise.” Išla je sve brže i čvršće, dok me konačno nije prebcila preko ivice. Pucao sam mnogo više nego što smo svi očekivali. Veliki mlaz je nakratko odleteo u vazduh pre nego što se spustio na njene čudesne sisetine. svršio prijateljici na silikonske sise

“Toooo!” Sara je uzviknula od uzbuđenja. Moj sledeći mlaz je takođe sleteo na Sarine sise dok je nastavila raditi s njima gore-dole pre nego što ih je stisnula što je čvršće mogla i usporila korak da izmuze ostatak sperme iz mene.

“Dobar dečkoooo!” Ohrabrivala me je dok sam jaukao od zadovoljstva.

Količina sperme se značajno smanjila nakon ta dva mlaza. Sarina reakcija je bila da oslobodi svoje sise i ponovo nabije moj kurac u svoje nezasito grlo. “Znala sam da ti to možeš.” Danica je uhvatila sam kraj mog orgazma. “Savršen tajming, spremna sam i moramo da idemo.”

Sara mi je još nekoliko puta opljuvala i olizala kurac, bio sam toliko osetljiv da sam jedva izdržao. Volela je da me gleda kako se migoljim. “To je bilo sjajno.” Nekoliko puta se nasmešila i poljubila moj kurac dok mi je masirala jaja. “Pusti me samo da očistim svoje sise. Danice, možeš li da mu očistiš kitu da možemo da idemo?”

Danica je zauzela Sarino mesto i nabila se usnama na moj kurac kako bih se uverila da sam fin i čist dok se Sara čistila.

“Dobar posao ljubavi. To bi trebalo da te drži iscrpljenog nekoliko sati.” Sarkastično je dodala. Sara je izašla i dala mi poljubac i nekoliko nadrkavanja za oproštaj pre nego što mi se ponovo zahvalila i izjurila napolje.

Bio sam jebeno iscrpljen… ali sam jedva čekao da se vrate i ponovo mi zahvale.

KRAJ!

Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 6 Prosecna ocena: 5]
(Visited 2.048 times, 1 visits today)
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

2 thoughts on “Savršene Sise i Duboko Grlo

  1. kad procitam ovakvu pricu smorim se jer moja supruga ne bi nirazmatrala ovako nesto.. a ima opasno dobre i sexi drugarice 😀

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

devojka za upoznavanje

Don`t copy text!