30 marta, 2023

Moj Sin i Moje Gaćice

tuca svoju majku s guza žestoko

Ja sam Nevena (to nije moje pravo ime ali mi je oduvek bilo lepo), prilično prosečna mama sa prilično prosečnom porodicom. Barem je tako bilo dok me muž nije napustio pre nekoliko godina. Bilo je teško, ali moj sin Goran (kao što rekoh, imena su lažna ali meni draga) i ja smo uspeli da prođemo kroz sve to.

Stvari su se već neko vreme osećale normalno, a celo ovo iskustvo je Gorana i mene zbližilo mnogo više nego pre što je njegov tata otišao. Ali Goran je tokom godina postao sve više usamljenik. On ima 19 godina, ali mi je nedostajao razgovor s njim kao nekada. Još uvek razgovaramo i smejemo se jedno sa drugim, ali daleko ređe.

U svakom slučaju, početak priče bi se mogao povezati sa trenutkom kada sam uzela slobodan dan sa posla jer sam imala zakazano kod doktora. Zakazala sam pregled otprilike u isto vreme kada sam inače odlazila na posao. Na taj način bih mogla da dođem kući i iznenadim Gorana nekim zanimljivim filmom (volimo ponekada da gledamo zajedno).

Bio je petak a on ne voli da izlazi, pa sam zaključila da će biti savršeno. Ušla sam u kuću, ali kada sam to uradila, čula sam nešto čudno. Bilo je to jaukanje, zapomaganje ili tako nešto. Kako sam se približavao zvuku, bilo je mnogo lakše čuti. Stenjao je Goran, a zvuk je dolazio iz moje sobe!

Vrata su bila otvorena pa sam pogledala unutra i videla ga kako masturbira na mom krevetu! Gorane? pomislila sam. Ovo je bilo veoma van njegovog karaktera. Pregledala sam svu njegovu sobu i njegov kompjuter ranije da bih se uverila da ne radi ništa „neprikladno“ kada me nema, i nikada nisam našla ništa. (nemojte me osuđivati što remetim njegovu privatnost, ali internet je postao veoma loše mesto za mlade momke i devojke.)

Kada je moja zbunjenost malo splasnula, videla sam prvu čudnu stvar – mirisao je moje gaćice!!! a takođe sam primetila njegov penis i ostala sam skamenjena. Imao je čvrst kurac veoma veliki (ne, ne znam koliko cm jer nisam ga merila!) koji je bio i neverovatno debeo. Nastavila sam da ga gledam kako drka dok mi je njušio gaćice, a sve to lagano i odmereno, kao da je to radio već 100 puta ranije. sin drka kurac na mamine gaćice

Ubrzo je počeo da se napreže. Znala sam šta sledi. Nestrpljivo sam gledala kako je još nekoliko puta nadrkao kurac pre nego što je svršio. Vau, bilo je PUNO sperme! Izbrojala sam najmanje 5 mlazova i izgledalo je prelepo. O Bože, upravo sam gledala kako moj sin svršava na mom krevetu!

Nisam zapravo shvatila šta se desilo dok se sve nije završilo, ali sam se stidela same sebe. Šta dođavola nije u redu sa mnom? Pitala sam se. Osećaj stida je bio toliko jak da sam izašla iz kuće i nekoliko puta se provozala oko naselja. Na kraju sam se vratila na prilaz, ali nisam mogla da izađem iz auta. Cela scena mi se stalno ponavljala u mislima kao film (o, da, danas otkazujemo taj plan!).

Um mi je jurio sa svim mogućnostima onoga što bih mogla da kažem kada se vratim unutra. Da li se pretvaram da ništa nisam videla? Da li da mu kažem da sam videla i da ga kaznim? Da li da mu kažem da sam videla i želim da vidim još? Ovo poslednje mi se gadilo, naravno. Na kraju sam skupila hrabrost da uđem unutra i ponašam se kao da se ništa nije dogodilo.

Kada sam otvorila vrata, viknula sam: “Gorane, stigla sam!”

“Hej mama!” rekao je iz dnevne sobe. “Zar ne moraš da radiš danas?”

“Ne jer… Bila sam na pregledu kod doktora, pa sam uzela slobodan dan.”

“Ahaa, pa super”, viknuo je.

Otišla sam u dnevnu sobu da vidim šta radi. Igrao je video igrice. Na ekranu je velikim mačem udarao džinovsku žabu ljudskog lica. Bilo koji drugi dan, bila bih zgrožena, ali danas je bilo toliko čudno da me ni ovo ne dovodi u fazu negodovanja oko glupe igrice. Sela sam na kauč i uzela knjigu. Svaku reč koju sam pročitala zaboravila sam do kraja stranice, tako da sam provela oko 10 minuta na strani 42 pre nego što sam shvatila da je to sve bezvredno.

Zašto mi se to dešava? Možda zato što nisam videla penis otkako je moj bivši otišao. Možda zato što smo moj sin i ja sada tako bliski. U svakom slučaju, samo sam na njega mislila.

„Uf, ovde je malo vruće“, rekla sam. “Odmah se vraćam. Idem da se presvučem u laganiju odeću.”

“U redu mama”, rekao je.

Vratila sam se u svoju sobu, nadajući se da će uhvatiti mamac. Ostavila sam vrata otvorena i stala na mesto gde bi mogao da me vidi ako odluči da me prati. Zatim sam pogledala okolo u potrazi za ležernom odećom. Odlučila sam se za uske helanke i nisko izrezani gornji deo kako bi Goran mogao da vidi moj dekolte.

Kada sam počela da se presvlačim, pogledala sam u ogledalo na zidu koje mi je, pod tim uglom, omogućavalo da savršeno vidim vrata. U početku sam mislila da nije uspelo, ali dok sam se fokusirala, mogla sam da vidim siluetu senke kod vrata. Dok sam se presvlačila, pokušavala sam da idem malo sporije da bi on imao bolji pogled. Takođe sam odlučila da ne moram da nosim grudnjak, pa sam ga skinula.

Kada sam završila oblačenje, okrenula sam se prema vratima. Njega nije bilo, vratio se u dnevnu sobu pre nego što sam uopšte izašla iz svoje sobe, ali znam da je video dovoljno. Kada sam se vratila u dnevnu sobu, on se vratio svojoj igrici. Nakon što sam sedela na kauču nekoliko minuta, rekla sam: “Gorane, dušo, možemo li da popričamo o nečemu?”

“Naravno mama.”

Tvoj kurac je baš lep, pomislila sam u sebi. I dalje sam se osećala loše što razmišljam na ovaj način i što radim sve to, ali moja požuda je nadjačala sve ostalo što sam osećala. „Da li si nedavno upoznao neku devojku?“

Videla sam da je bio šokiran pitanjem po tome kako mu se glava trgla, ali je pokušao da odgovori mirno. “Ne, mama.” Uvek je bio povučen, tako da nisam bila iznenađena, ali sam nastavila.

“Gorane, ti si tako sladak dečko. Možeš naći finu devojku ako pokušaš.”

“Da, hvala mama, ali sam previše stidljiv…”

“O gluposti”, nasmejala sam se, “svaka devojka bi želela da bude sa tobom. Veoma si sladak i zgodan.” Nakon što sam ovo rekla, postao je crven i rekao: “Hvala mama.”

Prišla sam mu i na brzinu ga poljubila. “Naravno dušo”, rekla sam. Onda sam dodala: „Znaš, da sam tvojih godina, verovatno bih se prilično brzo smuvala sa tobom.“

Njegov kontrolor mu je ispao iz ruku na ovaj komentar. “MAMA!?!?!?”

Sela sam pored njega i pogledala ga u oči sa ljubavlju. „Slatkišu moj, odrastao si, možemo da pričamo otvoreno o tim stvarima. I da, smuvala bih se sa tobom i dala bih ti da spavaš sa mnom, da sam u tvojim godinama, posebno s obzirom na to koliko si velik.“

Oboje smo pogledali dole u ​​njegovo međunožje gde se njegova erekcija jasno ocrtavala, a zatim vratili poglede ka očima. “Mama…”, rekao je, “Izvini za ovo. Nisam hteo da…”

Prekinula sam ga rekavši: “Gorane, u redu je. Svi ponekad imamo osećanja i nema čega da se stidimo.” Dok približavam glavu njegovoj, govorim sve tiše i tiše dok ne dođem do šapata. Kada je moje lice udaljeno na svega par cm od njegovog, šapnem: „Čisto da znaš, mama je sada stvarno mokra tamo dole.“

Konačno, oboje smo primaknuli glave i sreli se u strasnom poljupcu punom ljubavi i požude. Izlazila sam sa mnogo muškaraca otkako sam se razvela. Nikada nije stiglo dovoljno daleko da imam seks, ali sam imala neke prilično vruće poljupce, a ovaj poljubac mog sina je bio bolji od svih njih zajedno. Posle 30-ak sekundi poljubac se prekinuo i pogledali smo se.

“Da li ti se to dopalo, dušo?” Klimnuo je glavom i rekao, “veoma…”

“Je li to bio tvoj prvi poljubac?”

„Da mama“, odgovorio je.

„Da li bi voleo da osetiš još neke stvari po prvi put… sa mamom?“ rekoh i krenuh rukom da osetim njegov kurac kroz farmerke.

Goran je izgledao šokirano. Klimnuo je glavom, najverovatnije zato što nije mogao da govori. “Lezi, dušo”, rekla sam.

Uradio je kako sam tražila i otkopčala sam mu pantalone. Pomogao mi je da skinem i njih i njegov donji veš. Pre nego što sam odlučila da ga zadovoljim, morala sam da ga pogledam izbliza. Bio je tako veliki, mnogo veći od njegovog tate. Posle nekoliko sekundi, konačno sam uspela da se vratim u stvarnost.

U ovom trenutku, odlučila sam da ga malo zadirkujem poljupcima duž penisa dok nisam došla do glavića. Kada sam stigla tamo, videla sam tečnost na vrhu, pa sam ga polizala jezikom i rekla, “ukusno”. Bilo je slatko i zaista sam želela još, pa sam konačno uzela celu glavu penisa u usta. Svaki moj pokret izazvao je Gorana da glasno stenje što me je samo još više napalilo.

Uzela sam ga u usta koliko sam mogao, ali sam počela da se gušim kada mi je bio na pola puta. Voleo je to, ali ja neću biti zadovoljna dok ne uzmem sve. Trebalo je nekoliko minuta, ali konačno sam uspela da ga duboko primim niz svoje grlo. U ovom trenutku, mogla sam da osetim kako pulsira i znala sam da mu dolazi orgazam. sinova sperma u maminim ustima

Odmaknula sam se, ali sam ga i dalje držala u ustima i drkala dok nije razneo svoje seme duboko u moje grlo. Uglavnom sam uspela da gutam brzo koliko su potoci dolazili, ali mi je jedan mlaz iskliznuo iz usta. Njegov muški sok je bio tako savršen, da sam želela da ga gutam svaki dan. Pogledala sam ga kada sam završila i disao je veoma duboko.

„Jel ti se svidelo što si dao mami tu poslasticu?“

Polako je klimnuo glavom.

„Mmm, baš si ukusan. Spreman za još?“

Izgledao je zbunjeno, kao da nije očekivao ništa drugo osim pušenja. Bila sam previše napaljena da bih ga ostavila, pa sam dopuzaala do njega i skinula majicu, otkrivajući mu sise. Ovo ga je odmah raspalilo što se videlo po grčenju njegovog mladog kurca. Pustila sam ga da sisa i da se igra sa mojim sisama, zbog čega sam se osećala tako dobro. Bio je prirodan talenat u rukovanju parom sisa.

Zatim sam ustala, okrenula se i sagnula, spuštajući helanke i gaćice jednim pokretom. Izašala sam iz njih i sagnula se nad stočić. Goran je primio poruku i prišao mi je iza leđa, ponovo potpuno uspravljen. Stavio je svoj kurac na moj ulaz i polako ušao u mene. Svaki centimetar njegovog penisa se osećao bolje od prethodnog, a moja pička je bila u plamenu! tuca svoju majku s guza žestoko

“Oh mama, tako si … uska”, rekao je Goran, “i mokra.”

To što sam to čula od sina me je toliko uzbudilo da sam zamalo odmah svršila.

“Ohhh sine,” zastenjala sam, “Jebi me kao što si oduvek želeo.”

Zatim je povećao svoju brzinu i intenzitet, pružajući mi više zadovoljstva nego što sam ikada mislila da je moguće. Njegov penis mi je bukvalno širio pičku. Zadovoljstvo je bilo neverovatno.

“Mama, ja ću…”

“Izvuci se, dušo”, rekla sam. Izvukao se. “Gde me hoćeš?”

„Oh, nismo još gotovi“, rekoh lukavo. “Pljuni na moj šupak i ubaci kurac unutra.”

Goran je pljunuo na moj šupak koji je postao veoma aljkav i mokar. Zatim ga je ponovo polako uvukao i ja sam svršila u trenutku kada je ceo bio unutra. Dao mi je trenutak da udahnem, ali onda je počeo da me tuca u šupak izuzetno snažno. Nisam mislila da ima ovo u sebi, ali me je tako dobro jebao i volela sam svaku sekundu toga.

„O jebote, mama, opet sam blizu“, rekao je nakon što me je tucao još nekoliko minuta.

„Svrši u mene dušo. Svrši sa mamom.”

Zatim mi je eksplodirao u guzu dok sam imala najsnažniji orgazam u svom životu. Još nekoliko mlazova je izašlo iz njegovog penisa pre nego što se izvukao. Seme je curilo iz mog dupeta i bilo mi je tako dobro.

“O jebote”, rekao je Goran. “Hvala mama. Hvala hvala hvala…” Zatim me je poljubio.

„Oh, hvala tebi dušo“, rekla sam. “Uživanje je primati tvoj izuzetan kurac.”

Malo je reći ali – Mnogo volim svog sina.

KRAJ!

Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 44 Prosecna ocena: 4.8]
(Visited 14.110 times, 20 visits today)
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

devojka za upoznavanje

Don`t copy text!