30 marta, 2023

Moja žena nema ljubavnika ali ima ljubavnicu

lizala je picku moje zene

Već izvjesno vrijeme sumnjao sam da me moja žena vara, nabija mi rogove odnosno ima ljubavnika.
No nikakvih dokaza za to nisam imao Osim sumnji koje nikako i ničim nisam mogao dokazati. Postao sam nervozan pa čak i pomalo depresivan pa sam stoga odlučio posve otvoreno o tome porazgovarati sa ženom. Otvoreno sam joj iznio svoje sumnje a ona je najprije šutjela da bi se potom nekako kiselo nasmiješila.

-Dobro dragi moj. Možda je najbolje da ti kažem sve. Da ti kažem pravu istinu. A sad kako ćeš ti na to reagirati ne znam.- Rekla je a ja sam postao još nervozniji. Ono što mi je rekla iznenadilo me pa i zapanjilo. Ne, ona uistinu nije imala ljubavnika. Imala je ljubavnicu s kojom se već viđa izvjesno vrijeme. Bila je skroz iskrena. Ta ženina ljubavnica zove se Dora.

-To je jedna vrlo dominantna i stroga žena ali rafinirana i vrlo kulturna.- Rekla je moja žena. Potom je rekla kako su se upoznale sasvim slučajno u jednom kafiću i počele se intezivno družiti. Ukratko rečeno nakon nekog vremena moja žena postala je Dorina poslušna kuja. Priznala je kako ni sama nije znala da bi to što je Dora stroga i dominantna u njoj, mojoj ženi, moglo probuditi prikrivenu submisivnost. Također je priznala kako voli kada je Dora izmlati po guzi, kada joj naređuje i i kada od nje traži bespogovornu poslušnost. Ponekad joj nanosi bol ali to je sve u granicama normale.

Moj prvotni šok zamijenila je zbunjenost pa potom znatiželja a u konačnici moram priznati da sam čak počeo osjećati i uzbuđenje zamišljajući svoju ženu u ljubavnom klinču s drugom ženom.

lizala je picku moje zeneŽelio sam upoznati tu dominatnu gospodaricu Doru.
Žena mi je rekla kako će razgovarati s njom i jest. U konačnici Dora nije imala ništa protiv da se upoznamo.

Već na prvi pogled Dora je ostavljala dojam stroige i dominatne osobe. Bila je relativno privlačna žena. Kratke kose i i s kožnatom ogrlicom oko vrata. Istina, djelovala je pomalo muškobanjasto ali to mi nije smetalo. Bez mnogo uvijanja pitala me bi se njih dvije mogle viđati tu u našem stanu. Nisam imao ništa protiv pod uvjetom da ih barem ponekad mogu promatrati. Njih dvije su se pogledale i nasmijale. Ne, nisu imale ništa protiv. Trenutak kada je Dora raskopčala svoj kaputić ispod kojeg nije imala ništa drugo pa su joj na vidjelo istrčale prelijepe sise već me prilično uzbudio. A kada je prišla mojoj ženi i ugurala joj jezik u usta kurac mi je skroz podivljao. Dora je izvukla jezik iz usta moje žene pa se obratila meni.

-Samo jednu stvar odmah da rasčistimo. Mene muškarci uopće ne zanimaju pa to vrijedi i za tebe. Zanima me samo tvoja draga ženica. Jesmo li se razumijeli?-

-Jesmo.- Kratko sam odgovorio.

Potom je ponovno zagrlila moju ženu i opet je strasno krenula ljubiti a moja žena je te njeziine poljupce spremno prihvatila i također joj gurala svoj jezik u usta. Dora je sjela na kauč i naredila mojoj ženi da klekne. Ono što nisam spomenuo jest to da je Dora na nogama imala nekakve čizme. Da li od lateksa ili kože u to baš i nisam siguran. Dora je noge pružila prema mojoj ženi koja joj je spremno i bez pogovora krenula lizati spomenute čizme. Potom je Dora malo zadigla guzu i povukla svoj šos prema gore. Ispod šosa nije imala gaćice i pička joj je bila posve gola. Osim čizama na nogama je još imala crne samostojeće čarape. Raširila je noge a moja žena se puzajući na koljenima dovukla do nje. Još joj je rukama malo raširila noge i jezikom joj stala lizati pičku. U jednom trenutku Dora je rukom čvrsto ohvatila moju ženu ispod brade i podigla joj glavu prema sebe.
-Hajde kujo, zini, jako zini.-

Moja žena je tako i učinila a Dora se nagnula prema njoj i pljunula joj ravno u usta.

Bio je to trenutak kada sam se ustao iz fotelje i bez da išta kažem zaputio se prema kupaonici. Nisam sumnjao da obje znaju razlog mog odlaska iz sobe. Ušao sam u kupaonicu pa izdrkao svoj kurac prosuvši lijepu količinu sperme u lavabo. Oprao sam kurac i ruke pa se vratio u sobu. Njih dvije bile su gotove barem za sada. Nešto su se došaptavale i smijale se. Svaka je u ruci držala čašu nekog pića. Dora je jednu čašu pružila meni i svi troje smo nazdravili.

-Ako nemaš ništa protiv ovu noć prespavala bi kod vas, preciznije rečeno s tvojom ženom.-

Nisam imao ništa protiv. Prepustio sam im spavaću sobu a ja sam spavao na kauču u dnevnoj sobi.

Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 4 Prosecna ocena: 3.5]
(Visited 2.807 times, 1 visits today)
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

devojka za upoznavanje

Don`t copy text!